Fa panel a belső térben

A fa mindig is jelen volt az emberi lakásban: ősi idők óta és technológiai napjainkban. Házak, bútorok, ételek és dekoráció – minden fából készült. Ennek alapján az ezer éves tapasztalat őseink modern varázslók létrehozhat egy panel bármely részét a növény a mindenféle gépek és szerszámok.

Fa panel a belső térben

Fa panel a belső térben

Előnyök és hátrányok

A fa panel megjelenése szokatlan és vonzó, egy ilyen dekoráció nem hagy senkit közömbös. Előnyei sokat:

 • Környezetbarát és ártalmatlan anyag;
 • könnyen feldolgozható;
 • gazdaságos, mivel a panel szó szerint mindentől: Alvás, bárok, táblák és még zsetonok;
 • A termékek sokszínűek – a szobrászati ​​térfogat könnyen kialakítható, szálat vagy égést használnak;
 • A megfelelő gondossággal ez a dekoráció tartós, és több generációt is igényel;
 • A fából készült termékek szépek és különösek, nehéz megismételni kétszer.

Fa panel a belső térben

Fa panel a belső térben

Sajnos a fa hátrányai vannak, amelyeknek a fali dekoráció lógása előtt meg kell ismerni:

 • A munka során használt fa száraznak kell lennie, és a készterméket a gomba, a penész és a rovarok speciális készítményekkel kell kezelni, különben a panel rövid életű lesz;
 • Nehéz gondoskodni a fából készült dekorációra, nem olyan, mint a víz és a háztartási vegyi anyagok, és a por, a megkönnyebbüléses rajzolás, nehéz tisztítani;
 • A természetes anyagból származó panel nem alkalmas minden belső térre.

Fa panel a belső térben

Fa panel a belső térben

Mitől?

A fák milliói nőnek a bolygón, és mindegyiknek van saját árnyéka, rajz, textúra, sűrűség. A legmagasabb sűrűségű, telített színű és expresszív rajzot tartalmazó fa nedves esőerdőben található. Ezeket a fajtákat értékesnek nevezik, és nagyon drágák. Még egy kis mozaik panel készült, amely fekete darabokból készült gránát, vöröses fragmensek az ében, rózsaszín intelligencia, lila amaranth költségek összehasonlíthatók az ékszerekkel. A hihetetlen aroma dekorációból származik Sandalwoodból vagy agaronból (Aloyometa). A rózsafa becslések szerint 15 ezer dollár kilogrammonként, szandál – 20 ezer, tört – 33 ezer.

A fa mérsékelt szélessége nem olyan kifejező a színben, és a rajz, nincs vasas sűrűség, az árnyalatú tartomány nem túl nagy. De ésszerű értéke van, és könnyen feldolgozható. A lágyabb az anyag, annál könnyebb dolgozni vele, az exprest. A hazai fajtáktól az enyhe és olcsó fajták között a tűlevelű növények, a fenyő különösen népszerű. Könnyen engedhetik ki az Alder, az IVA, a nyár, a lipa. A tömörfa drágább, szűk fajták közé tartozik a vörösfenyő, tölgy, Rajna, fehér akác, kareli nyírfa, hamu.

Gyönyörű aktív rajz van tölgyfűrészek, juhar, sík, gyakran használják a panelek gyártásához. Bükk, OLHA leengedett textúrával van ellátva, és alkalmas egy minta háttér létrehozására.

Fa panel a belső térben

Fa panel a belső térben

Fajták

A falpanel különböző módon készíthető: egy szilárd naplófülkékből kivágható, és egy ömlesztett dombornyomott kompozíciót hoz létre, amely alszik, ágakból készül. A munkát gyakran a keretbe helyezik, háttérvilágítással ellátva, és lógnak a falon. Panno is díszítheti bútor homlokzatok: szekrények, tumboats, headboard ágy.

Fa panel a belső térben

Fa panel a belső térben

Faragott

Fa faragás – dekoratív kézi kreativitás, népszerű az egész világon, és menj vissza a távoli múltba. Hosszú történelmi időszakra a szál művészete sok technikát fejlesztett ki.

 • Szobor. A legbonyolultabb és reálisabb szálat, 3D-s képet teremtve az emberek, állatok, tételek. A rajzot volumetrikus, maximálisan eltávolítjuk a háttérből. A szobrászati ​​szál által készített panel hihetetlenül hatékonyan néz ki.

Fa panel a belső térben

 • Megkönnyebbülés. A szál enyhítése egyfajta félszobrot hoz létre, amely kiemelkedik az alapon.

Fa panel a belső térben

 • Hízelgés. A dombornyomott szálaktól eltérően a háttér a felületen marad, és a rajz a fa rétegbe mélyül.

Fa panel a belső térben

 • Korrigál. Ez a típusú menet tartalmaz egyértelmű geometriája vonalak és formák létrehozásához alkalmazott díszítés.

Fa panel a belső térben

 • Slit (vagy Openwork). A legtöbb extravagáns szálat. A minta végrehajtása, a mester a vászonon keresztül vágja át, és kifinomult csipke díszt hoz létre. A panelek világos, levegő, de törékenyebbek, ha összehasonlítják őket a termékek bármely más technikával.

A faragott munka kombinált karaktere lehet. Például egy megkönnyebbüléssel faragott panel nyitóéllel rendelkezik.

Fa panel a belső térben

Bruckovból

A Bruks építőiparban és bútoriparban használják. Úgy néz ki, mint a kis naplók, kivágták és feldolgozzák az összes oldalról. A Panno-t az anyag kivágásáról végzik, ami valójában nem áll. Szerezd meg őket könnyű vödörre. Létrehozásához festmények, töredékei bár fedezhető lakk, de néha vannak festve hozzáadásával fajták barna fa tonalitás.

 • Paco készült a különböző méretű, árnyalatok és fajták rúdjaiból származó patchwork stílusban.

Fa panel a belső térben

 • Az ömlesztett termék festett fragmensekből áll, amelyek mindegyike ferde szelet tartalmaz.

Fa panel a belső térben

Alvásból (vágások)

Ha eltávolítja a kéreget a naplókból, és sima lemezekre vágja, kiderül. A természetesebb hatás elérése érdekében a spella a kéreggel készül. A mester maga úgy dönt, hogy milyen típusú vágásokra vonatkoznak a termékre. Néhány fa meglepően szép rajz, textúra és alvás színe. A panelből álló panel nagyon vonzó, a természetes hő légkört hoznak a belső térben és a cozinitásban.

 • Kombinált panelek a keretbe zárva.

Fa panel a belső térben

 • Kép egy macska vágás különböző fák.

Fa panel a belső térben

Fórumon

A jelenlegi mester kezében a szokásos tábla műalkotásgá válik. Az anyag olcsó, és a munkák hatosak. Csak egy száraz sima táblát kell választania, csomók és repedések nélkül. Az ilyen munka alkalmas az ország bármely irányára és észleli.

 • Figyeljen arra, hogy a termék színe hogyan működik. A mester kontrasztos árnyalatokat ért el, megtartva a testületek természetes szerkezetét és rajzait.

Fa panel a belső térben

 • Egyszerű és eredeti munka, ujjlenyomat után egy durva tábla felületén. Jó ajándék a barátja Criministának.

Fa panel a belső térben

Különböző hosszúságú folyókból

A Reiki egy vágott fűrészáru, feldolgozott keskeny táblák. A mesterek különböző árnyalatokkal vagy szabadsággal festik őket, mint például a természet. Mindenféle rajzot és mintát elvégzik a különböző hosszúságú folyókból.

 • Panel a fejléc ágyhoz, amelyet a különböző fák különböző fajtáiból származó sorrendben készítettek.

Fa panel a belső térben

 • Air abstract dekor dekoráció az ágy felett. Az egyik falak és a belsejében lévő mennyezet is sínből készült.

Fa panel a belső térben

Fogalmazás

A kompozíciók szemantikai karaktert hordoznak, és hasonlítanak a faanyagokból származó valódi festményekre.

 • A Joshua Abarbalene tipikus összetétele a virágok témáján történik. Különböző elemekből (különböző formák és színek) készültek egymásra. A panel ömlesztve van, és ugyanabban az időben elegáns.

Fa panel a belső térben

 • A készítmény különböző típusú természetes anyagokból áll, többek között moha és fa táblák, zsetonok, ágak. Kéreg kéreg, háttérként választott. Kép téma – vidéki ház egy festői sarokban a természetben.

Fa panel a belső térben

Tervezés

A fa univerzális, mindenféle anyaggal kombinálódik, és szinte minden stílushoz illeszkedik. A téma megválasztása jobban függ a kép helyétől. Például, A nyári házban a fal díszíti a farkas farkát a Holdon, vagy egy aranyos telek a halászat témájában; Élelmiszer témák a konyhához: gyümölcsök, tea készlet és egyéb. Tekintsük példákat a különböző helyiségek díszítésére.

Fa panel a belső térben

Fa panel a belső térben

Nappali

A nappaliban lévő panelek kiválasztása a szoba stílusától függ. Az újdonság belső teret igénybe veheti a nyitott terméket, és az amerikai országot a börtönből vagy a spilovból.

 • “Világtérkép”, amelyet egy durva fórumon készítettek, megfelelnek a tetőtér irányba.

Fa panel a belső térben

 • A panelek formájában készült fából készült jelek felirata bármely szobában megrendelhető.

Fa panel a belső térben

 • Nyitott termék a talapzaton díszíti a csarnokot a keleti stílusban.

Fa panel a belső térben

Hálószoba

A hálószoba dekorációjának témája nemcsak egybe kell egyeznie a szoba stílusával, hanem pozitívan befolyásolja a tulajdonos alvását.

 • A panel az ágy fejében, az erdő formájában készült, a természet világába merülő, a béke és a pacifikáció rohanása. Az erdő vastagnak tűnik, de nem nehéz a vételi recepció miatt.

Fa panel a belső térben

 • Absztrakt panel háttérvilágítással stílusú minimalizmus díszíti a hálószobát. A sötét hangok egységes faja béke és egyensúlya van.

Fa panel a belső térben

Konyha

A konyhai téma gazdag telkekben: élelmiszer képek, készletek, csendéletek, italok és szokványos lámpák, házi készítésű kandalló.

 • A függőleges vonalba beépített tea készlet.

Fa panel a belső térben

 • Gyönyörű szobrászati ​​szál háromdimenziós teljesítményben.

Fa panel a belső térben

Előszoba

Érdekes megoldás a folyosóra – egy fából készült panel, akasztóval kombinálva.

Fa panel a belső térben

Hogyan válasszuk ki?

A faház kiválasztása számos tényezőtől függ:

 • A tulajdonos személyes ízlése, aki bizonyos típusú növényt előnyben részesíti;
 • A druidák horoszkópjában és a születési hónapnak megfelelően;
 • A panel elhelyezkedése – A Hallban, a hálószobában, a gyermekszobában faragott opciókat használhat; Az országban vagy a fürdőben – bárokból, táblákból származó készítmények;
 • Belső stílus követelmény – Gothic vagy Imperial irány megfelelnek áttört szál, tetőtér stílusok, High-tech lesz szüksége több durva dekorációval.

A panel kiválasztása, figyelmet kell fordítania az áruk minőségére. A termék lehet zsetonok, dents, karcolások, mert militáns anyagból készült.

Dekoráció nyers fa, idővel deformálva. A termék képes repedésekre.

Fa panel a belső térben

Fa panel a belső térben

Hogyan kell törődni?

A fából készült panel nem helyezhető el a fürdőszobában vagy a konyhában a tűzhelyen és a mosásban. A zsírfoltok mosás lesz nehéz. A panel gondozásának fő akciója a por időben történő tisztítása. Ehhez szükséged lesz egy puha kefére (Sweeper). Meg kell nem szabad, hogy a por fog rétegezzük faragott sarkok és rések teszik ki áttört szálak. Idővel a munka meg kell állítania, tisztítsa meg a elrontott elemeket és az újraküldéseket.

Fa panel a belső térben

Fa panel a belső térben

Gyönyörű példák a belső térben

A fából készült panelek szépsége természetes és egyedi, ebben az esetben győződhet meg, figyelembe véve az egyedi termékek példáit:

 • Utca. Seraphim Sarovsky a kőben;

Fa panel a belső térben

 • A tündérmesék alapján a. VAL VEL. Pushkin;

Fa panel a belső térben

 • lézer vágás;

Fa panel a belső térben

 • város tetőtéri stílusban;

Fa panel a belső térben

 • Panel, amely a napot jelképezi, ágakból készült.

Fa panel a belső térben

A faanyagok pozitív energiát hordoznak, természetes szokatlan szépséggel rendelkeznek.

Hogyan készítsünk egy fali panelt egy saját kezével, nézd meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása