Falfestés a belső térben

Falfestés a belső térben – Az egyik igényelt tendenciája a modern helyiségek, a lakossági és a nyilvánosság számára, amelynek népszerűsége meglehetősen magyarázható. A modern trendek a minimalizmus felé, egy egyszerű, világos színű megoldások magukban foglalják a festői panelek széles használatát a falakon, a padlón és a mennyezeten is.

Sajátosságok

A falfestmény a művészi stílusok széles skáláján változik – a primitív animáció graffiti-tól a valódi műalkotásokig. A falak bármilyen festménye szervesen illeszkedik a bútorokkal, textíliákkal, díszítő részletekkel, ha nem világít, és nem zavarja a túlzott elemekkel és elemeket.

A technika kellemes tulajdonságai az apartmanok megtalálására, a magánház helyiségei, a kamara szobák és a középületek hatalmas csarnokai számos, és nincs szükség speciális reklámra.

Sok tervezõ biztos abban, hogy a falak festése az emberi természet szerves része, egyfajta genetárium, amely a sziklafestményektől, az idő, amikor a barlang a házaként szolgált.

A modern festés iránti kereslet a belső térben könnyen magyarázható, ha emlékszel arra, hogy hány eszközt teremt a művészi munkák létrehozásához az Arsenalban egy modern személyben.

A kreativitás és a gyönyörű vágy – Itt két impulzus, amely arra késztette a személyt, hogy hozzon létre egy kreatív, eredeti vagy megkülönböztető design lakossági tér, és A belső festészet kiváló módja, különböző jelentős előnyökkel:

 • A dekoratív panel létrehozása egy művész vagy tervező szolgáltatásai által használható;
 • A vágyat, hogy csodálatos módon hozzon létre, még minimális képességekkel is;
 • A belső tér változó stílusához különböző technikákat alkalmazhatunk, szervesen szőttek vagy ellenkezőleg, ellentétben állnak ellentmondásos;
 • Ez egy kiváló módja annak, hogy az egyéniséget és az egyediséget még egy kis flotta lakás helyzetében is elképzeljük, nem is beszélve a vidéki ház tágas nappali, vendégszobák, a többi sarkai;
 • Nincs korlátozás az elhelyezés helyszínének kiválasztásában (ha a szabad hely lehetővé teszi, hogy jobban válasszon zónákat közvetlenül a közvetlen napfénytől, de nem egy sötét sarokban);
 • Az előzetesen előállított technikák lehetővé teszik, hogy képet vagy domborúvá tegyék, világos vagy fekete-fehér, bővítse a helyet, vagy vizuálisan csökkentse az üres vak helyet a belső térben.

Vannak olyan árnyalatok, amelyek előírják a különböző teljesítmény és művészi berendezések választását. A belső térben sokan függnek a stílus preferenciáitól, a falak anyagai (bár a festés alatt álló modern körülmények között külön bevonatot készíthetnek), a szoba megvilágításának mértéke és a konfiguráció.

Mindez szigorú gondolkodást igényel, a helyszínen elhelyezett tárgyak tervezése, a szoba fő célpontja.

Az utóbbi állapotban van egy vékony vonal relevancia a tervezett kép, kivéve, ha természetesen a fő célt nem a sokk, szándékos kiszervezés vagy a divatos eklektikus.

Technikák

A prioritások elrendezése után, és a progresszív dekoráció célkitűzései ütemeznek, úgy kell gondolkodnod, hogy a terv kiviteli alakjához szükséges eszközök és pénzeszközök megválasztásához. A falfestmény általában a szerzők elfogadható lehetőségeit – sokan függnek a Matera képességeitől és készségeitől, amelyek megtestesítik az ötletet.

A festett falak a tökéletes felületet és költséges anyagokat, valamint hosszú időt igényelhetnek az eredeti tervezés megtestesítésére:

 • A művészeti festmény az egyik legszebb, de az egyik legszebb, de az egyik leginkább költséges időben, hogy rajzoljon képességeket, speciális festékeket, ecsetet és palettát keveréshez;
 • A legegyszerűbb módja annak, hogy létrehozzunk egy képet a falakon – stencilek, és amikor egy kifejező hatóanyag gyártása, a képernyőfestés a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer az amatőr számára;
 • Most különböző fajok gyakorlása – a festészetről egy markerrel, ceruzával vagy tintával, a megkönnyebbülés technológiával, amelyben az eredetileg konvex minta a gipszből származik, majd festeni;
 • A legnépszerűbb festmény kézi, de ez is eltérő – a geometriai mintáktól és az absztrakt foltoktól, akár olyan magasságokig, mint az impresszionisták, vagy a patinálás, a kép ügyes képalkotásával.

Még a helyiségben lévő festőfalak legegyszerűbb technikája is látványos eszköz lehet a vizualizáláshoz, ha dekoratív részleteket egészíti ki. A lelkesedések – amatőr játsszák a falak primitív gyermekrajzok, virágdíszek, geometriai formák, betűk vagy számok.

Mesterek bármit használhatnak – akvarell, gouache, ceruzák viaszral, festék gömbök a graffiti számára, És még mindig látványos lesz, ha a helyiség jellemzőit és konfigurációját a tervezés során figyelembe veszik.

Bizonyos esetekben a freskó vagy a panel lehet a zónák, a kiegészítő díszítés vagy a stílusos kíséret létrehozása.

Grisaille

A technikát nem lehet egyszerűen felhívni az otthoni díszítésére, azonban rendkívül kifinomult és gyönyörű kilátást nyújt a szobára. Az eljárás felfüggesztésre kerül csak szakemberek súlyos művészi képességeit, pontos eyemeter, a koncepció a világítás, amely a leggyakrabban védőoltást a képzés során festmény. Ugyanakkor a vágy, hogy egy ügyes utánzata stukkó falfestés gyakran átvette megfontolásokra korlátozott költségvetés és pénzt takarít meg.

Griezail lehet láthatóvá a belső nélkülözhetetlen elemei klasszicizmus vagy ampyr, gondoskodjon a fele-Colonna a sarkokban, és a mennyezet alatt – utánzása stukkó. Vannak modern lehetőségek, de a téma preferencia általában szolgálja porticors, oszlopok, boltívek és szobrok a lábazat, így annyira reális benyomást kelti, hogy a hamis lehet már csak közelít közel.

Akril

Gyakran a technikusok listájában adják meg, akik saját kezével megvalósíthatók. Az akrilben részt vett, ritkán szállítják a nehézségi otthoni művészt. Természetesen, ha terveiben nem festhető méretű festői panel, amely akrilfestékekkel ellátott festményt igényel az akvarell technológiával és a változó további komponensek hozzáadásával.

Otthon önállóan festheti a fali akrileket primitív, szimbolikus, absztrakt tartományban, geometriai mintázatban vagy virágos motívumokban. Ennek a dekoratív anyagnak a kétségtelen előnyei a szagok, a relatív környezetbarátság, a gyors szárítás és a nem oltár fényerő teljes hiánya.

Ezenkívül az akril festékekkel ellátott rajzot hosszú ideig garantált falon fogják elindítani, még akkor is, ha a szoba folyamatosan napfényben van.

Fluoreszkáló

A szoba nagyon látványos és dekoratív létesítményei, melyeket a vendégek fogadására használják, tartó pártok, de alig alkalmas egy hálószobára vagy gyermekekre. A fő előny – a különböző vizuális festészeti hatásokban nap és éjszaka. Viszonylag egyszerű a napfényben, a fluoreszcens minta befolyásolhatja a képzelet, ha a professzionális háttérvilágítás éjszaka és nappali.

Nem számít, egy kis lakás kis lakóházában vagy az ország kastély tágas teremében, ez a népszerű festék alkalmazandó. A vendégek vagy a gazdagépek benyomása erősödött, ha tematikus telkeket használnak – a tengerpart, a csillagos ég üstökösökkel, városi tájakkal. A fluoreszkáló festékeket gyakran használják a szórakoztató létesítmények belsejében.

A fluoreszkáló berendezések használata az otthoni belső térben csak ultraibolya lámpák jelenlétében előnyös lesz.

Falfirkálás

A közös félreértés azt mondja, hogy ez a városi technika csak kerítések, külső falak és egy elhagyott ipari tervezéshez jó. Tulajdonképpen Régóta széles körben használt technika volt a lakossági tervezésben. Korábban tiltakozás festmény, szorosan kapcsolódó, nem formals, és most fal grafikák által létrehozott szakemberek egy kanna a kezében, adhat egyedi hatások – az csökkenti vagy növeli helyet a színes változatok, a térhatású képek hagyva gyönyörű reális képet.

Absztrakció

Mindig követelte a falak díszítésének módját, azokon kívül, még akkor is megérintette azokat a személyt, akik először szerszámokat vagy akril festékeket, kefét, hengereket, jelölőt, vagy akár permetezőt vettek. Ebben a szezonban previses geometriai téma, a tervezők javasoljuk emlékeztetve iskola tudománya négyzet, háromszög, téglalap és körök díszítik a falakat, sőt divatos adatai – Puffy, párnák.

A modern tervezők szerint a geometria az inspiráció kimeríthetetlen forrása, az egyszerű és megfizethető módja annak, hogy szimulálja egyedülálló absztrakcióját.

Aerográfia

A különleges eszköz tulajdonjoga – Airbrush magabiztos kéz, pontos szem és a professzionális finomság ismerete. Azonban a közelmúltban az Airbrust egyre inkább a belső kialakításban van a festés és az egyedülálló vizualizáció miatt. Ha a javításokra kiosztott pénzeszközök lehetővé teszik, hogy meghívjon egy igazi mester, akkor nehéz megtalálni a modern, divatosabb és lenyűgözőbb, mint egy professzionális rajz.

Freskó

A komplex kép közös kollektív neve, bármilyen térfogatú terület és elég nehéz a megvalósításban. Freskók létrehozása, műanyag vakolat, amelyet egy fémhálózatra alkalmaznak, virtuoso birtoklása a bot és a különleges anyagok.

De a kép egy öregre hasonlít, és kitörölhetetlen benyomást kelt.

Hangerő

Gyakoribb név – “Relief technika”. A fali megkönnyítés létrehozásának összetettségéről szóló nyilatkozatok könnyen leküzdhetők, különösen akkor, ha egy egyszerű képet fogalmaznak meg, az absztrakció vagy a virágos jegyzetek elemei. Az építési piacon van egy kész stukkó a polimer anyagokból. A vakolattal való munka, akár nem vonatkozik a nehéz, ha rohanó, hogy formákat készítsen a barátnőből történő öntéshez.

Miután létrehozott egy volumetrikus mintát fehér tónusokban, akril, légkondicionálással, ecsettel vagy spray festékkel festheti a szórópisztolyból.

Vízfestmény

Freskó – az egyik típusú akvarellfestés, mint az airbrushing, de a mesterek használhatják az Alsecco (olcsóbb és rezisztens festészet száraz vakolat).

A javítási kiadások az akvarellberendezésekre és a Griezail-re vonatkoznak, és a graffiti – mindez attól függ, hogy a Koller által használt koller vékony rétege elmosódott a minta öntözéseinek elmosódott körvonalait vízben oldódó festékekkel.

Könnyű és légtelenítő kép, és a használt falfestési technika közvetett nevét adta. Néhány típusú falfestmény vagy panel könnyen elvégezhető, önállóan elvégezhető, de a fő hatás csak akkor érhető el, ha a falfestmény megfelel az általános stílusnak.

Stílusok

A kreatív design ötletei mind a tulajdonos, mind a ház és a ház és a fejlett tervező számára tartozhatnak, konzultációikat. De mindenesetre a legmegfelelőbb epithet nem lesz annyira egy “modern lakás” (a hűség kiterjed minden dekorációs opció használatára), mennyi a felülvizsgálat “stílusos”. Ez nem jelenti azt, hogy a helyiségek kialakításában egy sorba kell tartani. A klasszikus, ampir, ecosil egy fából készült kíséretben uralhatja a nappalit, és a fürdőszobában – ultra-modern vagy stilizált festmény.

Az egyiptomi szfinxek nem lesznek helyénvaló a veranda kialakításában, ha a japán óvodai, valamint az ampir bútorok a folyosón, ahol az egyik falat szimbolikus téglafalabot borít.

A legnépszerűbb stílusok, amelyekben falfestés alkalmazható, a következő.

Padlástér

A preferenciák témája azok számára, akik szeretik a nagy vagy ügyesen létrehozott tereket, bányászati ​​bútorokat és levegő maximumot. A belügy modern művészetében az önmegvalósítás széles lehetőségeinek köszönhetően.

japán stílus

Nem csak az alkatrészek, bútorok, képek, hanem néhány finomság ismeretét igényli.

Ellenkező esetben könnyű lovagolni egy banitásban, vagy összekevered a kínai jellemzőkkel.

Provence

Népszerű stílus a hajlított lábak szerelmeseinek, textíliák a virág, lelkipásztori képek és fénytónusok. A Provence stílusában gyakran konyhákat, hálószobákat, de a nappaliban meglehetősen szervesnek tűnik.

Keleti stílus

A burkolatok, ragyogó, pompás, díszek, agresszív festékek túlsúlya. Jellemzően nagy figyelmet fordítanak a részletekre, az attribútumok gondos kiválasztására.

Azonban, hogy megfelelő benyomást keljen meg, lehet használni néhány eklektikus tapadást.

Modern

Fuzziness vonalak, nem kontrasztos, homályos kombinációk, hasznosság és romantika kombinációja Méretezett sarkok nélkül kis lehetőség van a modern szobákban való használatra.

Art Deco

Esélyt ad Széles körben használhatja műalkotásokat a tervezésben, de mérsékelten és jó ízű.

Tervezés

A falfestmény használatának népszerűsége a modern belső térben nem jelenti azt, hogy a telek és a berendezések megválasztása diktálható az otthoni mester vagy a lánya preferenciáinak készségeinek hiánya. Mindegyik közös lehetőségnek célja van.

A fekete-fehér grafika könnyen illeszkedik a tetőtérbe, de az AMP-ben nem lesz megfelelő. Kép egy fekete hegy fehér hó sapka, stilizált japán táj jól néz ki tökéletesen japán stílusban. Kreatív éjszaka egy lámpával, lenyűgöző freskó alkalmas a nappali és a világtérkép – gyermekek számára.

Vannak standard sztereotípiák, ahonnan könnyen elmozdulni, ábrázol egy villódzó helyet a falon, a hálószobában, vagy a csábító tenger felébredni egy jó hangulat. De trópusi levelek ne legyen a stílus Provence, sem Ampir, sem a hagyományos klasszikus stílusú, valamint a fa – az ultra-modern, melyek a fém és a kő jellemző.

Nem tudsz felhívni a fal képét egyszerűen azért, mert szép. Szervezettnek kell lennie az elképzelhető és elvégzett ötletbe.

Gyönyörű példák

  Divatos magazinok néha a fejléc alatt. Gyönyörű példák vezetik a belső tereket, akik elhagyják a felhasználót. Azok számára, akik még nem döntöttek a kiválasztásról, a jelenlegi műalkotások az alábbiakban vannak megadva, és nézed, hogy egyszerűen irigyeljük azokat, akik időt töltenek ebben a szobában.

  Falfestmény Tippek Lásd a következő videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: