Fejhallgató és fülhallgató oklick

Ahhoz, hogy a számítógépes játékok maximális örömét kapja, teljes mértékben merülnie kell a játékmenetbe. Ennek egyik legfontosabb attribútuma a fejhallgató. Ma megnézzük A gyártó választéka Oklick.

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Sajátosságok

Az Oklick fejhallgatómodellek első jellemzője figyelemre méltó kis ár. A gyártó termékei olcsóak, amely természetesen vonzza a vásárlókat. Egy másik megkülönböztető tulajdonságot figyelembe vesszük Upscale hangparaméterek. A gyártó ismert, hogy bármely modell minőségi szinten reprodukálja a zenét, és ez mind az alacsony, mind a magas frekvenciákra vonatkozik. Ezeknek a paramétereknek megfelelően az Oklick nem messze van más gyártók termékei mögött, és néhány még felülmúlja, annak ellenére, hogy az árak jelentős különbsége van.

Ezenkívül figyelembe kell venni az oklick technikák érdekes tervezését. Ez a funkció a legmegfelelőbb a játékok fejhallgatásához, amelynek minden modellje saját színezést és megjelenést tartalmaz.

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Felülvizsgálati modellek

Mivel az összes termelői termék fel van osztva Vezetékes és vezeték nélküli modellek, Akkor érdemes mindkettőt bemutatni.

Vezeték nélküli

BT-S-150 – könnyű és harmonikus fejhallgatók, amelyek összekötő vezetékkel vannak felszerelve a dugók között. A zárt akusztikus forma kialakítása, az eszközökhöz való csatlakozás a Bluetooth 5 támogatásának köszönhetően történik.0. A vezetéken található beállítási eszköz használatával megváltoztathatja a hangerőt és a zenét.

Ami a technikai jellemzőket illeti, meg lehet jegyezni a frekvenciatartományt 20-20 000 Hz, ellenállás – 16 ohm, érzékenység – 102 dB, akkumulátor kapacitás – 80 mAh. Az emitterfejek átmérője 12 mm, a folyamatos működés ideje 4 óra, és töltés – 2 óra. Az Ambuchur további készletének megvásárlásakor.

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Fejhallgató és fülhallgató oklick

BT-M-100 – elegáns fülhallgató, amelynek fő jellemzője könnyű, és intuitív módon érthető. A zárt típus kialakítása az üres és a 40 mm-es kibocsátók átmérőjének átmérőjével. Frekvencia tartomány – 20-20000 Hz, ellenállás – 32 ohm, érzékenység – 108 dB, van egy beépített mikrofon. A kapcsolat a Bluetooth 3-on keresztül történik.0 Támogatással 4 profil. A rendszer magában foglalja a felvétel / off fejhallgatót, a hangerőt a zene, a kapcsolási számokat és válasz telefonhívások. Az összes megfelelő gomb a jobb fülhallgatón van, ami a zene lejátszását és a fülhallgató munkáját meglehetősen egyszerű.

A teljes 2 órás töltéshez az USB kábelt használja egy készletben. Az akkumulátor eléggé felszámítja a folyamatos működés 6 óráig. A kábel nélküli fejhallgató súlya 127 g, és az akció maximális sugara – 10 m. Érdemes megjegyezni, hogy az Oklick is van egy BT-L-100 modell, amely összecsukható kialakítású.

Ami a tulajdonságokat illeti, teljesen azonosak.

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Vezetékes

HS-G300 Armageddon – zárt típusú fejhallgatók, amelyek az első modell a HS-sorozatban az Oklick Gaming-tól. A könnyű használat biztosítja a rögzítés és a puha amop irányszögét, az emitterfejek átmérőjével 40 mm-ben. Minimális frekvenciatartomány – 20 Hz, Maximum – 20000 Hz. Ellenállás – 32 ohm, hangszórók érzékenysége – 56 dB, mikrofon Ez a jelző eléri a 34 db-t. Csatlakozás a 3. dugóval.5 mm, kábelhossz 2.3m. Két szín – fekete-fehér, súly nélkül – 324 g.

Hs-l400g zeus – Gyönyörű játékfej, amelynek fő előnye a rögzítés és a hangzás minősége. Ilyen pozitív tulajdonság érhető el a fejhallgató (105 dB) nagy érzékenysége miatt, a standard frekvenciatartomány (20-20000 Hz), az ellenállás (32 ohm) és az emitterfejek, amelyek átmérője 50 mm. Ez a modell korábban megkülönbözteti a jó minőségű hangfelvételt egy távolsági mikrofonon keresztül. És ez mind az 54 dB érzékenységének köszönhető, és a fejhallgatóhoz képest a kiigazítás lehetősége. A kapcsolat két 3-ban történik.5 mm-es csatlakozó / USB és vezeték hosszú 1.8 M.

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Fejhallgató és fülhallgató oklick

HS-L450G nyíl – Sztereó fülhallgató futurisztikus kialakítással és zárt akusztikus forma egy csapda. Érzékenység – 95 dB, frekvencia tartomány – standard, ellenállás – 32 ohm. Van egy beépített típusú mikrofon, 38 dB érzékenységgel. A zsinór hossza 2.2 m, csatlakozhat mind az USB-n keresztül, mind pedig 2 dugó után.5 mm. Szín – Sötét fekete, a zsinór nélkül 360 g.

HS-L600G Acélhang – a megjelenés szempontjából figyelemre méltó fülhallgató. Ha a sorozat legtöbb modellje szerepel a játékosok tervezésében, ezek a fejhallgatók hasonlóak a vezeték nélküli. Semmi felesleges – csak csapda, fejépítés és lágy hab. Ellenállás – 32 ohm, frekvencia tartomány – Standard, hangszóró érzékenység – 100 dB (mikrofonhoz ez a paraméter 42 dB). Két dugó 3 a 3 fülhallgató csatlakoztatásához.5 mm, és van egy USB többszínű háttérvilágítással. A fő szín fekete és szürke, súly nélkül zsinór – 375 g.

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Fejhallgató és fülhallgató oklick

HS-L950G COBRA – Különleges modell az Oklick Gaming összes termék között. A megkülönböztető tulajdonság egy többcsatornás lejátszási rendszer jelenléte 7.1, amelyben 7 virtuális hangszóró hozzon létre többoldalú hangot. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy egyértelműen hallja az ellenség mozgását a játékokban, ezáltal egy játékos előnye. A játék összetevője mellett 7 hangkártya.Az 1. ábra a zeneszámok hangjelzését teszi lehetővé, amely jobban hallgatja a zenét. Egy másik funkció a frekvenciatartomány jelenléte nemcsak a hangszórókban, hanem a mikrofonon is. A minimális értéke 20 Hz, és a legfeljebb 20 kHz, amely sokkal magasabb, mint más fejhallgatók.

A COBRA-tervben egy vezérlőpanel van megadva, amellyel beállíthatja a mikrofont és a hangszóró hangerejét. Az 50 mm-es kibocsátók emitterei átmérője, a mikrofon érzékenysége 38 dB, dinamika – 103 dB. Kábelhossz – 2.2 m, a kapcsolatot USB-n keresztül, súly nélkül – 400 g.

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Hogyan válasszuk ki?

Mivel a bemutatott modellek árkategóriája megközelítőleg ugyanaz, akkor A választásnak a jellemzők és a megjelenésen kell alapulnia. Amint korábban említettük, minden modellnek sajátja van tervezés, hogy az aggregátumban egy meglehetősen széles körű modell mellett lehetőséget ad a legmegfelelőbb fülhallgató kiválasztására. Valamint a játék fejhallgató fontos kritériuma Mikrofon alakja. Egyes modellek bővíthetőek, és néhánynak nincs. Például a HS-L500G TXIC headset rendelkezik oly módon, hogy lehetővé teszi, hogy beállítsa a felvételi hangerő nem csak beállítások használatával vagy a központ, hanem a vágás a távolságot a készülék száját.

Ne felejtsük el a fejhallgató érzékenységét, az emitterfejek átmérőjét, a frekvenciatartományt, az ellenállást és egyéb jellemzőket, amelyek közvetlenül befolyásolják a lejátszást, a hangfelvétel és a könnyű használat.

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Fejhallgató és fülhallgató oklick

Fejhallgató és fülhallgató oklick

A következő videóban megtalálja az Oklick HS-G300 fejhallgató részletes áttekintését.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása