Fejhallgató felülvizsgálata Denn

Vezeték nélküli fejhallgató – a legkényelmesebb felfedezés napjainkban, lehetővé téve, hogy elkerülje a helyzetet, ha a zsebben vagy táskákkal zavaros. Azok az emberek, akik szeretnének kapcsolatba lépni egész idő alatt, hallgatni a zenei kompozíciókat vagy audiobookokat az úton, a kiterjedt fajták előnyben részesítik a Bluetooth fülhallgatót. Függetlenül attól, hogy milyen típusú eszközt vásároltak, csatlakoztasson vezeték nélküli eszközöket a telefonhoz vagy a számítógéphez, a gyártók mindent megtettek, hogy egy ilyen eljárás világossá váljon mindenkinek.

Sajátosságok

Fejhallgató Denn van egy egyedi design, amelynek köszönhetően kombinálják a ruhák stílusát.

Beépített Bluetooth lehetővé teszi, hogy sok mobileszközhöz csatlakozhasson. A fejhallgató fejpánt kiváló minőségű műanyagból készült, nem okoz nyomást, és nem okoz kényelmetlen érzéseket a hosszú használat folyamatában. Termékek A párnák lehetnek felső és bélés, reprodukálható frekvenciák 20-20 ezer. Hz.

Az észlelés legfeljebb 93 dB. Van egy beépített mikrofon.

A felállás

A Denn fejhallgató modelltartományát a következő lehetőségek nyújtják be.

  • Denn TWS 003. Egy vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal. Ez a miniatűr design vezetékek teljes megtagadása. Van Bluetooth, 5.0-es verzióval. Terméksúly 6 gramm. A membrán szélessége 1 cm. Reprodukálható frekvencia 20-20 ezer. Hz. 1 OH ellenállás. Töltse fel a MicroUsb aljzatot.

  • Denn TWS 006. Ez egy vezeték nélküli eszköz, mikrofon műanyagból, 3 gramm súlyú. Van Bluetooth. A berendezés folyamatosan működik az akkumulátorból 3 órán át. A modell teste műanyagból készült. Hiányzó memóriakártya támogatás. A töltéshez a MicroUSB csatlakozót használják.

  • Denn Twm 05. Az opció kényelmes és miniatűr Monogar. A készlet tartalmaz egy incosseury 3 méretét. A fejhallgatók USB csatlakozóval tölthetők fel. Bluetooth, 5. verzió van.0. A termék súlya 3 gramm. Az akkumulátor folyamatos működésének ideje 5 óra.

Nincs memóriakártya támogatás.

  • Denn TWS 007. A modell beépített mikrofonnal rendelkezik, Bluetooth 5.0 verzió. Terméksúly 4 gramm. A készülék folyamatosan működik az akkumulátorról 4 órán át. 1 cm membránszélesség. A ház gyártásához fekete műanyagot használtunk.

Ez az opció nem támogatja a memóriakártyát.

A töltés a MicroUSB csatlakozón keresztül történik. A készülék kompatibilis az Android platformokkal, iOS-val.

  • Denn DHB 025. Ez az opció az aktív emberek számára, beépített mikrofonnal, a termékek a nyakon rögzítve egy rugalmas perem segítségével, és aktív gyaloglással vagy futással is tartanak. Bluetooth funkcióval felszerelt, 4. verzió.0. Átmérő membránok 1 cm. Eszköz memóriakártya-támogatás nélkül. A töltés a MicroUSB csatlakozó segítségével történik.

Hogyan kell csatlakozni?

Amikor új fejhallgatók szerzett, szeretném látni, hogyan működnek az ügyben. Itt nem kell rohanni. Ha kiszáll a csomagból, azonnal elkezdi összekötni őket a telefonhoz, az első komplexitás előfordulhat: A fejhallgatók szinte teljesen lemerültek. Ebben az esetben mindig kikapcsolnak (a mobileszköz nem érzékeli őket), vagy nem kapcsolnak be egyáltalán.

Új fejhallgatók vásárlásakor meg kell újítani őket.

Amikor a töltőérzékelő leáll, és simán ég, ez azt jelenti, hogy a terméket fel kell tölteni. Ezután aktiválnia kell a Bluetooth mobilot. Ezt meg lehet tenni a menü segítségével a beállításokat, vagy a megjelenő panelen a fent hosszú megnyomásával a szimbólum a levél „a” egy bizonyos faj.

Miután a Bluetooth aktiválódik a mobil berendezéseken, A fejhallgatók aktiválása szükséges. A bekapcsológomb megnyomásával könnyen megvalósítható, majd kattintson a Bluetooth ikonra. Ha van egy jelző, akkor ezúttal villog. A MOBILE eszközön adja meg a menü megfelelő részét, és válassza ki a “Device Search” gombot.

Rövid idő elteltével a telefon azt javasolja, hogy válasszon az egyik eszközt. Ez A fejhallgató modell meghatározható név szerint. Amikor a kínai gyártóberendezést megszerezték, a név hosszú és érthetetlen lehet. Ebben az esetben kapcsolja ki a fejhallgatót, és nézze meg, hogy eltűnt a listából.

Amikor a fejhallgató megtalálható, érdemes rájuk kattintani, akkor megjelenik egy javaslat Csatlakoztassa őket telefonhoz. megerősít. A kiválasztott berendezés látható a talált kapcsolatok listájának tetején. A közelben lesz a felirat: “Kapcsolódó”. Ha fejhallgatót ellátva esetben érdemes megjegyezni, hogy jobb, hogy nyissa meg a hálózat van a telefonon, és a készenlét jelző. Tehát a fülhallgató az Android platformon található okostelefonhoz van csatlakoztatva.

A fülhallgató csatlakoztatása iPhone-hoz szinte tetszik. Először csatlakoztatnia kell őket, majd a Bluetooth mobilon van. Miután a telefon megtalálja az eszközt, meg kell erősítenie a kapcsolatot. A fejhallgatók egy személyi számítógéphez csatlakoztathatók. Mi szükséges ahhoz, hogy számos egyszerű cselekvés legyen.

  1. Először meg kell találnod a “Vezérlőpultot”. Itt ki kell választania a “Berendezés és hang” paramétereket, ahol kiválaszthatja a “Eszközök hozzáadása” lehetőséget.
  2. A fejhallgató csatlakoztatása Bluetooth. Most meg kell várnia egy kicsit, amíg a számítógép fel nem érzékeli az új eszközt.
  3. Válasszon egy csatlakoztatott eszközt, és kattintson a “Következő” gombra. A számítógépet az internethez kell csatlakoztatni, mert a járművezetők a fejhallgatókra kerülnek.

A fejhallgató csatlakoztatása után következik Ellenőrizze a hangminőséget, Ezért érdemes meghallgatni. Ha minden rendben van a hang, akkor a fejhallgató használható a saját belátása szerint.

A következő videó bemutatja a fejhallgatót Denn Tws 007.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: