FELHASZNÁLÓI TELEFON LG TV: Jellemzők, Telepítés és használat

A modern televíziók több funkciót kapnak, amelyek képesek megkönnyíteni az eszköz kezelését. Az egyikük – a TV vezérlése mobiltelefon használatával. Könnyedén helyettesítheti a szokásos távirányítót, amely folyamatosan elveszett, míg a telefon mindig közel van.

Fontolja meg, hogy milyen funkcionalitást biztosítanak egy LG TV telefonnal, és lehetővé kell tenni, hogy teljes körű helyettesítse a jelenlegi konzolra.

Jellemzők és funkciók

Az alkalmazás maga szerint a fejlesztő, lesz egy teljes értékű helyettesítője a jelenlegi távirányító, és segít kezelni az LG márka TV egy okostelefon. Az intelligens TV is lehetséges.

Az alkalmazás funkcióit meg lehet jegyezni:

  • Egyszerű és érthető felület;
  • gyors keresés a szükséges csatornákhoz;
  • a felesleges gombok hiánya;
  • a kép átvitele a TV-ről az okostelefonra;
  • Kiváló minőségű Wi-Fi kapcsolat.

A fő képernyő szervesen található egy nagy TV-be / ki gombot, a gomb újraindítani a távvezérlő (a hibás működés), a gombot, csatornák és a hang hangok, valamint számos további gombok: a hang kikapcsolásával, kapcsoló átviteli módok , A képernyő rögzítése a vezetéshez, visszacsévéléshez / előre / szüneteltetéshez és másokhoz.

Érdemes megmondani, hogy a kérelem ingyenes a hivatalos LG TV-engedély szerint, nincsenek fizetett funkciók (csak hirdetés biztosított).

Hogyan kell telepíteni?

Általában az ilyen szoftverek ritkán történő telepítéséhez nehézségek vannak. Tekintsük ezt a folyamatot részletesebben.

Először is neked Meg kell mennie a piacra (Ha van Android) vagy az Apple boltban (ha van iOS). A kérelmet ingyenesen forgalmazzák mindkét operációs rendszer hivatalos engedélyén. Azonban az ilyen programok megválasztása az Androidon szélesebb, mint például az iPhone-on.

A kívánt helyre, a keresősávban be kell írnia a “távoli vezérlőt az LG TV” -re, majd a keresési eredmények között válassza ki a kívánt opciót. MEGJEGYZÉS A kiválasztott opciót, majd kattintson a “Download” gombra.

A telepítés befejezése után a program megjelenik a készülék asztalán, be kell írnia, csatlakozik a TV-hez és konfigurálnia kell a TV-készülékhez.

A beállítás csak A telefon összekapcsolása és a TV maga. Három módon gyakran hozzáférhető: csatlakozás egy Wi-Fi hálózathoz (csatlakoztassa a kívánt hálózat mindkét eszköz, aktiválja a kapcsolat), Bluetooth-csatlakozás (majdnem ugyanaz, mint a Wi-Fi) és LAN kapcsolat (elve ugyanaz ).

Hogyan kell használni?

Sok, hasonló alkalmazás letöltése, nem tudom, hogyan kell használni. Megpróbáljuk kijavítani ezt a helyzetet.

Tehát, ha először használja az alkalmazást, akkor valószínűleg kérjük, hogy jelentkezzen be vagy lépjen kapcsolatba az LG-fiókba (ha nem, akkor indítsa el). Az engedélyezési folyamat után a Wi-Fi / Bluetooth segítségével kell csatlakoztatnia a TV-vel.

Ezt követően meg fogja erősíteni a fő képernyőn, amely úgy néz ki, mint egy rendes konzol, és hasonló funkciók (átkapcsolási csatornák, hangkezelés és beállítások és így tovább).

A jobb felső sarokban feltétlenül nagy piros gomb lesz, amelyet a TV bekapcsolására / kikapcsolására terveztek. És azt is, a távoli, akkor könnyen megkülönböztetni a csatornaváltó gombok, növeli és csökkenti a zajszintet, beállítások, nézet, és hasonlók. Ahhoz, hogy “aktiválja” a gombot, szükség van, elég furcsa, csak kattintson rá, a jelet azonnal egy csatlakoztatott csatorna továbbítja, és a TV reagál rá.

Hogyan kezelhet egy TV-t egy telefonnal, nézd meg a következőt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: