Filmkamerák Olympus

Annak ellenére, hogy a modern technológia rengeteg, minden évben a feltöltési piacon a filmkamerák soha nem vesztették el népszerűségüket. Gyakran előfordul, hogy az Olympus Brand modell használata az Olympus Brand modell használatát választja, amelyet egy egyszerű felület és magas szintű munka jellemez.

Röviden a gyártóról

Az Olympus japánban jött létre, és kezdetben a mikroszkópok és az orvosi berendezések gyártójaként helyezkedett el. Az idő múlásával azonban a japán vállalat választéka bővült, és optikai rendszereket jelentett fényképészeti kamerák számára.

Néhány idő után az Olympus elkezdett bevonni a teljes körű kamerák felszabadításában saját márka alatt.

A márkájú termékeket kiváló minőségű, többfunkciós és stílusos megjelenés jellemzi. A tartomány különböző költségek és különböző berendezések modelljeit mutatja be, amelyek alkalmasak az újoncok és szakemberek számára. Minden márkájú termék szokásos, hogy több sorozatba osztja:

 • OM-D sorozat ötvözi a kiváló minőségű tükörkamrákat, amelyek alkalmasak professzionális fényképekhez;

 • Pen sorozat termékek Az innovatív technológiák használatával tervezték, de a retro kialakításnak megfelelően kerülnek kiadásra;

 • Stylus Chambers Leggyakrabban az utazásnak köszönhetően egy egyszerű felület jelenléte és számos lehetőség, beleértve az éjszakai felvételt is;

 • Kemény vonal Lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű fényképeket hozzon létre az időjárási viszonyoktól függetlenül.

A technológia jellemzői

Az Olympus film fényképezőgép a múlt század 60-as éveiben szereplő tükörkamerákra utal. Fő jellemzője, hogy képes megjeleníteni egy keretet a keresőben egy speciális tükör valós időben.

Ez lehetővé teszi, hogy megfigyeljük a kép egyértelmű határát, és előzetesen értékelje a felvétel élességét, és szükség esetén módosítsa a beállításokat.

A fényképezőgépet így tervezték, hogy kényelmesen lefektesse a tenyerét, de nem adta túlsúlyban. Az egyszerű felület alkalmas még a kisgyermekek számára is.

Legnépszerűbb modellek

Sok érdekes modell létezik.

 • Az egyik legnépszerűbb filmkamerák Olympus Xa. A kompakt eszköz kiváló minőségű lencse és membrán prioritás. A vizsgáztatható töltést egy pár tablettaelem segítségével végezzük.

 • Egy másik méltó modellt figyelembe veszik Olympus OM 10. A ház eabbaritái csak 13,5 és 7 cm. Ez a filmkamera csak a membrán prioritással működik, de a kézi adapter jelenléte lehetővé teszi a beállítások kiválasztását. A fény és a nagy kereső a látómező 93% -át mutatja.

 • Modell Olympus OM-1 Ma használják, bár csak 1973-tól 1979-ig állították elő. A műanyag tok egy rejtett zárral felfedező hátsó falat tartalmaz. A kapott keret mérete 24, 36 mm. A fényképezőgép használata perforált film, amely szélessége 35 mm.

 • Az alapkamera minden nap megérdemli Olympus MJU II. A fényképezőgép nem igényel különleges fényképészeti készségeket, és az egyszerű felületnek köszönhetően gyakran gyermekek számára vásárol. A kompakt modell 10,8-6 cm méretű méretekkel rendelkezik, és csak 145 g súlyú. Az aszferikus lencsékkel rendelkező lencse fókusz hossza 35 mm. A 2.8-nak megfelelő lámpák a fajok kameráinak maximális száma.

  Ez azt sugallja, hogy nagy mennyiségű fény halad át az objektíven, ezért rövid expozíciót használhat. Ennek eredményeképpen még finom szemcsés, és nem különösebben érzékeny filmek alkalmasak a felvételhez. Az aszférikus lencsék javítják az optikai jellemzőket. A speciális védőfüggöny védi a lencsét cseppecskékből és porból. Az egyéni plusz egy 10 másodperces késleltetéssel rendelkező önkioldó jelenléte.

  Az Olympus film kamera felülvizsgálata tovább néz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: