Gyarmati stílus a belső térben

  A modern tervezők arra törekszenek, hogy inspirációt találjanak, gyakrabban figyeljen a múltra. Ezért ma a dekoráció folyamatának egyik legnépszerűbb helyisége egy gyarmati stílus, amely kontrasztokon játszik és jól ötvözi a pompát és a szerénységet.

  Sajátosságok

  A gyarmati stílus a belső térben nagy kanapékot használ, vonzó kárpitokkal, könnyű fonott székekkel, valamint nagy szekrényekkel, amelyek menetes elemekkel rendelkeznek. Ennek a stílusnak a más megkülönböztető jellemzői megkülönböztethetők.

  1. Aktív használat a természetes anyagok befejezésének folyamatában, beleértve egy kő, fa és egyenletes fém.
  2. Korlátozott színű megoldásokat falak és mennyezetek befejezésekor.
  3. Nagyszámú nyitott hely, amely biztosítja a kiváló légáramlást. Hatalmas ablakok lehetnek, az ívek formájában vagy az ajtók teljes hiányában.
  4. Fa-éjjeliszekrények, asztalok, könyvek, könyvespolcok jelenléte.
  5. Szőnyegek a falon és a padlón, amelyek megkülönböztetik az érdekes keleti dísztárgyakat.
  6. Élő virágok a szobában. Meg kell jegyezni, hogy általában itt használják, hogy a beltéri növények rossz méretű lehetőségeit használják.
  7. Sok olyan tárgy, amely valahogy kapcsolódik a kelethez.

  Az egyik egyedülálló design megoldás, hogy létrehozzunk egy nyitott falat a házban. Ennek köszönhetően hozzáférhet a napsütéshez, és javíthatja a nézetet, mert gyakran a kúriák a festői területeken találhatók. Természetesen csak azok az emberek, akik állandóan meleg éghajlatú országokban élnek, kihasználhatják ezt az ötletet.

  A folyamat létrehozása egy belső hasonló stílusban, érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy ez az általános vélekedés, hogy a legjobb megoldás a nagy házak, amely büszkélkedhet elég szabad hely.

  A nagy bútorok nem tudnak jól nézni egy kis lakásban, de a gyarmati stílus néhány elemét a szűk tér körülmények között lehet használni.

  Mi történik?

  Keverés az India, az USA vagy Afrika színes dekorációjával, a gyarmati stílus jelentős változásokon ment keresztül. Az ilyen szimbiózisnak köszönhetően felismerhetővé vált. A mai napig több irányt adhat meg ennek a stílusnak.

  • angol, amely az Egyesült Királyság és ausztrál jellemzői. Jellemzői a korlátozás és a megrendelés. Ezenkívül ebben a belvárosban lehetetlen látni a kaotikus elhelyezett bútorokat, fényes festékeket vagy aszimmetriát. A szoba kötelező attribútuma egy kandalló, amely a központban található. Az ajtónyílások általában ívek formájában vannak elvégezve, és nagy csillárokat és padló lámpákat használnak további belső elemekként.

  • Amerikai, Az amerikai lakosokban rejlő. Úgy döntöttek, hogy teljesen elmozdulnak a mérséklés és az arisztokrácia. Az amerikai gyarmati stílus jellemzi a design szimmetrikus. Ezenkívül itt is különböző szobák lehetnek.

  • Francia. Az Ázsia kultúráját, valamint néhány afrikai országát nagymértékben befolyásolta. Ennek az iránynak a megkülönböztető jellemzője a frissesség, a könnyűség és a levegő.

  • afrikai. Az angol visszatartás és afrikai dinamizmus sikeres kombinációja. Ebben a belsejében láthatod a helyi Savannas – állati bőrök, elefántszámok és hasonló dolgokhoz kapcsolódó adatokat. Ezenkívül festékeket használnak a dekorációban, amelyek a lehető legközelebb vannak a természethez.

  • spanyol. Ez az egyik legismertebb és népszerű. A helyiségek belsejét az ívelt vonalak és ívek különböztetik meg. A befejezést pasztell színekkel végezzük, és néhány helyen fényes felvétel történhet. A kovácsolt elemeket gyakran dekorációként használják.

  • grúz. A semleges színpaletta, nagy ablakok és etnikai textíliák használata jellemzi.

  Anyagok

  A gyarmati stílus létrehozásakor az egyik legnépszerűbb befejező anyag egy fa. Ezenkívül egy kő és tégla keresletet használnak. Néhányan azt is előnyben részesítik, hogy az utánzás, amely úgy néz ki, mint a gyarmati stílus modern változata.

  meg kell említeni, hogy Hozzon létre egy belső teret ebben a stílusirányban az olcsó anyagok segítségével nem fog működni. Szükség lesz a mennyezetre, díszíteni fából készült gerendákkal, és a padlót egy tábla vagy kerámia csempe vágásához. Ami a falakat illeti, nagyon gyakran borították drága szövet háttérkép.

  Színes spektrum

  Itt látható két ellentétes megközelítés az optimális színű megoldás kiválasztásához. Az első lehetőség nagy mennyiségű fehér elem jelenlétét jelenti, míg a bútorokat sötét színekben tartják. A bútorok legnépszerűbb színe barna vagy burgundi, de a fekete használata nem ajánlott.

  Ezt a színt általában forró országokban használják, ahol szükség van a könnyűség érzésére.

  A második megközelítés magában foglalja a valódi nyaralás létrehozását. Sárga, zöld vagy piros színben lehet használni, ami jól kombinálható kárpitok, szőnyegek vagy bútorok kiterjed. A kanapékot általában fényes mintákkal ellátott szövet húzza meg. Nem meglepő, hogy ezek a funkciók olyan népszerűvé váltak Angliából származó telepesek körében, akik megpróbálták elfelejteni az utcák sermáját.

  Ha egy rendes lakás vagy stúdió készül, akkor a tökéletes megoldás két lehetőség kombinációja lesz.

  Bútor

  A gyarmati irány megkülönböztető jellemzője, hogy a fából készült bútorokat leggyakrabban itt használják. Ezek lehetnek gumi vagy tulipánfák, ázsiai gyenge típusok, valamint a tenyér. A gyarmati stílusú bútoroknak energikusnak, tartósságnak és megbízhatóságnak kell lenniük. Kiváló lehetőség lesz a vidéki ház tájára, és releváns lehet a modern lakás belsejében is.

  A hasonló bútorokkal való belseje egzotikusnak és érdekesnek tűnik.

  A gyarmati stílus másik jellemzője a fonott alkatrészek, speciális betétek és természetes vagy mesterséges szőtt bútorok jelenléte. A kényelem maximális szintjének biztosítása érdekében hasonló bútorokat cserélhető fedők adnak ki. Azokat a szövetet, amely meghúzza őket pasztell árnyalatokkal, és könnyedségérzetet ad.

  A gyarmati stílusú bútorokat általában sötét színű oldatban végezzük, és egyedi nyomatokkal különböztetik meg.

  Textil

  Választható szövet, amikor egy gyarmati stílus létrehozása a belső térben, szoros figyelmet kell fordítani. Az optimális lehetőség kiválasztásának folyamata általában életkörülmények között diktálták. Az erdők természetével és rendszeres átmenetével végzett állandó konfrontáció szükséges a megbízható textíliák használatához. Ezért a ruhát nagy igényű volt, amelyből a ruhákat varrták és használták a helyiségek befejezésekor.

  A gazdag emberek előnyben részesített selyem és bársony, amely tökéletesen megmutatta a bútorok vagy függönyök kárpitozását.

  Ha a hiányos, len vagy pamut pénzügyi eszközt használtunk.

  kiegészítők

  A különböző tartozékok használata lehetővé teszi, hogy ékezeteket hozzon létre és javítsa a szoba vonzerejét. Használhat különböző ládákat, bőr bőröndeket, kosarakat és egyéb elemeket, amelyek hangsúlyozzák a nomád életet. Ezenkívül sok dolog van annak érdekében, hogy erősítse a belső térség egységét. Ezek lehetnek különböző tükrök, szüreti óra vagy szobrocskák.

  Leggyakrabban észreveheti a bronz szobrokat, de néha fából lehetnek. A falpanelek, csillárok, lámpák és egyéb hasonló elemek nélkülözhetetlen dekoratív szerepet játszanak, amely hozzájárul az alkalmi légkör kialakításához. A dekorációban lévő anyagok legnépszerűbb kombinációja márvány és bronz, valamint a bőr.

  Azért Az optimális tartozék kiválasztásához először meg kell ismernie az etnikai stílusot. Ennek köszönhetően lehetővé válik egy olyan belső kialakítás, amely zavarja a lelket. A kompetensen kiválasztott tartozékok képesek melegedni a leghosszabb élettelen belsejében, amely nyugodt és kiváló minőségű vakációra kerül.

  A különböző helyiségek kialakításának ötlete

  Minden szoba saját tulajdonságait tartalmazza, amelyeket a gyarmati stílusának folyamatában figyelembe kell venni. Ennek az iránynak a fő előnye a sokoldalúság, így bármilyen szobát is kiadhat.

  Fürdőszoba

  Hagyományosan ez a stílus a fürdőszobában a gyarmatos kúriák belső tereihez kapcsolódik a forró régiókban. Itt nagy mennyiségű fény, zöld és mennyezeti rajongók érvényesülnek. Számos egyéb funkciót oszthat meg.

  • A bútorgyártás, drága fa fajtákat használnak, amelyek kitűnnek ellenállás hatására a víz és a magas páratartalom. Az optimális a teakfa, mivel tökéletesen tolerálja a nedvességet, és nem romlik a hatás miatt. Ez az oka annak, hogy korábban ezt a fát aktívan használták hajók létrehozására.
  • Ezenkívül speciális fonott készleteket, valamint más ilyen jellegű anyagokat is használhat.
  • A belső tér kizárólag a visszafogott palettában van elválasztva.
  • A gyarmati stílusú fürdőszobát nagy ablakok jellemzik, valamint kis függönyt etnikai mintákkal.
  • A zuhanyozás befejezésekor egy mozaik vagy kerámia csempe aktívan használható. A paletta fénynek kell lennie ahhoz, hogy könnyedségérzetet hozzon létre.

  A gyarmati stílusban lévő fürdőszoba elrendezésének folyamatában el kell hagynia a modern új termékeket. A belsejét kristály vázák, tükrök és pálmafák segítségével díszítheti.

  Konyha

  A konyhában lévő falak díszítéséhez használhat egy kőfarabot, amely emlékeztet egy ősi kemencére. Ami a padlóburkolatokat illeti, a legjobb, ha könnyű anyagból teszik ki a helyet. Kiváló megoldás a gyarmati stílusú konyhához, a fülhallgató használata sziget formájában. Az ilyen kialakítás közepén mind az étkező, mind a nagy vágási asztal elhelyezhető.

  Ha a modern konyha nem kell továbbá díszíteni, akkor egy gyarmati stílusra kötelező. A dekorációban gyümölcs kosarakat, vázát vagy designer ételeket használhat.

  Nappali

  Amikor egy gyarmati stílus létrehozása a nappaliban, a legnehezebb dolog az, hogy kiválassza a megfelelő bútorokat, amelyeket a környezetbarát anyagokból kell készíteni.

  A gyarmati stílusú nappali bútorok általában nagyméretűek és sötét színű megoldások jellemezhetők. A bútorok színezéséhez csak a természetes lakk használható, amelyet trópusi növények leveleiből készítenek. Az ilyen bútorok megkülönböztető jellemzője, hogy szinte nem kell gondoskodnia. Elegendő lesz, ha hat hónaponként törölje le viaszral.

  Ő is harmonikusan néz ki a nappali bútorok kínai stílusban, mint például a bambusz opciók. Rendkívül fontos a nappali belsejének létrehozásában a dekorium elemek használata. Itt nincsenek korlátozások, és kiváló választás lesz az egzotikus alanyok. A megfelelő kiválasztott tartozékok lehetővé teszik a nappali egyedülálló és kifinomult. Használhatja a különböző lámpák lámpaernyők, kártyák, földgolyó, textil- és több.

  Hálószobák

  A hálószobában lévő gyarmati stílus elsősorban az ókori elemek. Ugyanakkor meg kell próbálnia gyorsan elkerülni a pompás, ami jól néz ki a nappaliban, de ez nem lesz megfelelő a hálószobában. A befejezés folyamatában a preferencia érdemes egy természetes palettát küldeni, amely hasonlít a természethez.

  A hálószobának egyik legfontosabb feltétele nagy mennyiségű szabad hely és fény jelenléte. Húzza fel a szobát a legjobb a krém színben. Kezdetben a gyarmati stílus nem vállalta a tapéta használatát, de ha kívánatos, akkor jobb, ha a növényi szálakból készül.

  Amikor kiválasztunk egy bútorokat, amelyek érdemesek a sötét árnyalatokban, valamint egy csokoládé palettát, amely nagyszerűen fog kinézni a hálószobában. Ezenkívül az állatkezelési motívumok meglehetősen eredetinek és stílusosnak tűnnek. Más szavakkal választhat bútorokat, amelyeket különböző állati figurák díszítenek.

  A belső tér megteremtésekor szükség van több elemre is.

  • Nagy tükör. A kiváló megoldás egy modell, amelyet egy hatalmas keret jellemez. Hangsúlyozza a belső tér korlátozását.
  • Ruhásszekrény, Antik verzió emlékeztetése.
  • Éjjeliszekrény Sok kényelmes dobozból.

  A gyarmati stílus a belső térben az egyik optimális és népszerű ma. Kiváló megoldás lesz a nagyméretű kúriák és apartmanok számára, ahol sok szabad hely van. A dekorációban képeket, scabot, lámpatesteket, csillárokat, gömböket és a természethez kapcsolódó elemeket használhat.

  Hogyan lehet felvenni a bútorokat gyarmati stílusban, az alábbi videóból tanulhatsz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: