Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót helyesen és könnyen, 3-5 vezetéket csatlakoztatva a rendszer szerint, mikrofonnal és anélkül, hogy – az elektronikus modulok összes rajongóját megkérdezik. Az eszközök többsége olyan tartozékokat használ, amelyek még a legkisebb gondatlan keringés sem ellenállnak. A saját kezével való bontás megjavítása meglehetősen valóságos, de mielőtt a forrasztott vékonyhuzalokat a dugóhoz helyesen, érdemes megérteni a folyamat módjait és jellemzőit.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Mód

A bontás fejhallgató fő oka – Nyílt huzal. Ez az, aki nem teszi lehetővé a zene hallgatását, vagy normál üzemmódban mikrofonnal ellátott fülhallgatót használ. A nyílás a csatlakozóhoz vagy a beszélgetővel való érintkezés helyén közel van. Mielőtt forrasztaná a fejhallgatót és csatlakoztassa a vezetékeket egymáshoz, Meg kell találni egy helyet, ahol a sérült terület lokalizálódik.

A diagnosztikát kézzel és az instrumentális módszerrel végezzük.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

A forrasztási fejhallgató módszerei között a következőket oszthatja meg.

 1. Run és Kanifoli. Az előzetes naplózás kényelmes, ha a vezetékek csatlakoztatva vannak a kapcsolattartó párnákhoz. Ebben az esetben a forrasztópálát általában használják.
 2. Forrasztópaszta. Ez lehetővé teszi, hogy biztosítsa a vezetékek megbízható csatlakoztatását, ha a szünet helyén van a csatlakozó kábel közepén. Ebben az esetben, a forrasztás előtt, az elemek a vénák vannak rögzítve egy csavar, főtt forrasztó paszta, és felmelegítik a olvadó a készítmény.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

A tészta helyett a speciális fólia használható – Lapos elem már tartalmaz rózsa és forraszt. Egy ilyen szalag a csatlakoztatott terület felszínén van, és felmelegszik, majd Izzsal.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Amire szükséged van?

Az otthoni forrasztási fejhallgatók független végrehajtásához szükség van egy eszközkészlet és anyagkészlet készítésére.

 1. Forrasztópáka. A vékony huzalok forrasztásához elegendő alacsony teljesítményű forrasztópák lesznek réz, kerámia vagy nikkelezett csípéssel.
 2. A tápegység forrása. Aljzat és kiterjesztés, ha a huzal hossza nem elég.
 3. Fényáram. Otthon dolgozni a szokásos rosin. Ez lehetővé teszi, hogy kijavítsa a forrasztópákát és a vezetékek érintkezését.
 4. Forraszt. Általában az ón-alapú készítményeket vezetékek formájában, szalagok, paszták formájában használják. Az utolsó két lehetőség kiválasztásakor a fluxus külön megvásárlása nem szükséges.
 5. Írószeres kés A papír vágásához.
 6. Fogyó anyagok. További helyettesítő vezetékek, dugók, ha az opció nem érthető.
 7. Multiméter a diagnózishoz. Ezzel pontosan kimutathatja, hogy a hibás működés lokalizálódik.
 8. Szalag vagy különleges Csőszerű hőszigetelés.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Mivel a forrasztás a magas hőmérsékletű szerszámfűtéssel dolgozik, előzetesen telepítenie kell a helyet, hogy elvégezze ezeket a feladatokat.

Hasznos lesz egy speciális szilikon szőnyeg, amely lefoglalható bármilyen sima felületen. A forrasztópák számára jobb, ha különleges tartó van. A munkafolyamat során a munka folyamatában egy darab, egy darab hasznos lesz, tisztítsa meg a munkafolyamatban a fenyőbényéről szól.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Lépésenkénti utasítás

Az öngyilkossági huzalozás fejhallgatója meglehetősen egyszerű. Az eljárás a hangszórók számától függően nem változik, a Bluetooth csatlakozó és a mikrofon jelenléte. A munka nagyon fontos pontosság és pontosság: a forrasztónak megfelelően vékony, összehasonlítható a vastagság vastagságához, meglehetősen nehéz. Összesen minden élő 3 névjegy:

 • 1 vagy 2 vezeték egy lakkhéjban, patch nélkül (1 csatornánként) – földelés;
 • Zöld szín – maradt;
 • piros ferde – jobbra.

Ha a fejhallgató végzi a fejhallgató szerepét, a színárnyalat és az elemek száma eltérhet. Általában 4 vezeték: a bal és jobb hangcsatornához, közös (-) és videocsatornához.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Huzal forrasztás a résen

Ha a sérülés a vezeték hosszú szakaszán van kialakítva, hogy megszüntesse a hibát, akkor meg kell vágnia egy 20-30 mm-es egy részét olyan helyen, ahol a kapcsolat hiányát észlelték. Egy írószer vagy építési kés segítségével, egy ferde pengével, a kábelek szigetelését megtisztítják; Ha lacquer elektromos bevonat van, akkor a tüzelés eltávolítására szolgál.

A belsejében lévő összes vezetéket 2 csatornával választja el – minden fejhallgató esetében a teljes földelési életnek nincs szigetelése vagy sárga lázba helyezve.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Ezután csak az egymásnak megfelelő vezetékek végeit kell kitöltenie és forrasztani kell. Ha a szigetelés a termikus cső, előre elhelyezve a kábelre. Más esetekben használjon elkülönítést.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Forrasztószalag

A fejhallgató dinamikájának károsításakor a javítás a lakásuk szétszerelésével kezdődik. A törvénynek óvatosnak kell lennie, hogy ne károsítsa a díjat. A kontaktpont felszabadítása, vizuálisan felismerheti a bontást. A forrasztást tisztítják, a huzal szélességének végét is középen borítják és csatlakoznak. Miután a forrasztás befejeződött csak a fülhallgató összegyűjtése, ellenőrizze a teljesítményét.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Forrasztás a fejhallgató csatlakozó helyén

A javítás sorrendje a fejhallgató dugón a probléma lokalizálása esetén meglehetősen egyszerű.

 1. A forrasztó vas felmelegíti a forraszanyag olvadáspontjáig.
 2. A dugó felett 0,5-1,5 cm-re a huzal levágódik.
 3. A szabad vég különálló elemekre oszlik. Minden vezetéket tisztítanak.
 4. Tüzelés vagy mechanikus, csiszolópapír, a csupasz mag tetején eltávolítja a lakkot.
 5. A régi dugót egy írószer késsel szétszerelik. Szükség van a megfelelő vezetékre. Ha nem tervezi az elem megváltoztatását, meg kell szabadítania a régi szigetelést. Ebben az esetben először emlékezni kell a kapcsolatok helyére.
 6. Huzalok, hogy a dugó házhoz forduljon egy zsugorcsövet mellett. Végeiket táplálják.
 7. Végezze el a forrasztó vezetékeket a kapcsolatokhoz. Ellenőrizze a teljesítményt.
 8. Izolálja a felületet. Ha a hőzsugorcsőt korábban használták, akkor hő marad. Ezt a lehetőséget a szokásos szalag segítségével helyettesítheti.

Fejhallgató javítása.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Forrasztás a fülhallgató csatlakozó helyén

Ilyen összekapcsolhatóságban 5 vezeték van, amelyek közül 1 esik a mikrofonra.

A forrasztás fő problémája csak a kapcsolatok összekapcsolásának meghatározása.

Minden headsetek megjelenése után 2012-ben a rend rögzítő drótok a széle a dugó:

 • Piros m + (mikrofon);
 • Sárga M-, Másrészt a talaj rögzítve van, ugyanaz az árnyék;
 • Zöld – jobb fülhallgató, kék – bal.

Ez a színséma szabványnak tekinthető, de az egyes márkák változhatnak a tapasz színét. Fontos figyelembe venni, hogy a mikrofon érintkezése a csatlakozó egyik oldalán található, és a földelés és a fejhallgató egy másik. Ellenkező esetben a forrasztási megbízás hasonló a szabványhoz.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Vannak olyan fejhallgatók is, akiknek 6 vezetéke van a 4 névjegyen. Általában egy ilyen készlet megtalálható olyan modellekben, ahol a blokk a gombbal van felszerelve. Ebben az esetben sárga / réz zárványokkal rendelkező vezetékek földeltek. A többi megfelel a mikrofonnak, a bal és a jobb fülnek.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Ajánlások

Ha a vezetékek megtörtek, Nemcsak multiméterrel hibás működést találhat. A legegyszerűbb diagnosztika, különösen akkor, ha a vegyület eltolódott, erős stretching – kézi ellenőrzés. A vezeték jobb szögben történő hajlítása, meg kell megbocsátani a teljes hosszúság mentén, így a fejhallgatót tartalmazza. Az a hely, ahol a hangszórók változása megjelenik, lesz a vezetékes szünet területe.

Ha nem sikerül javítani a forrasztó vasat sérült Earnik, a szükséges technika hiányzik a kézben, akkor megbirkózhat nélküle. Amikor a szünet helye a vezeték hosszú szakaszán található, ideiglenesen csatlakoztathatja a kábelt a csavarozás után, miután elolvasta a szigetelésről. Lehetőség van a megbízhatóság növelésére, ha forrasztópasztát vagy fóliát használ, majd melegíti a könnyebb javított részét. A csatlakoztatott helyek szalaggal vannak ellátva.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Ha megőrzött tálcák vannak a kapcsolattartó oldalán és a vezetékek végei között, melegek lehetnek, és egy hagyományos rézhuzalból vagy körömből rögtönzött forrasztópadot készíthetnek.

Hűtsük fel egy ilyen “eszköz” csúcsát a gázon vagy egy lánggyertyán, visszaállíthatja a kapcsolat integritását. Csak fontos megjegyezni, hogy az ilyen forrasztás nem tart sokáig, ezt követően az eljárást újra elvégezni kell, a friss félig lévő kábel vénáira. Minden idők javítások sürgősségi intézkedések, nem garantálják a hosszú időre elért eredmény megőrzését.

A fejhallgató forrása alatt a szokásos írószerek vagy a fából készült ruhadarabok hasznos eszköz lehetnek. Ők teljesítik a mini-clamps szerepét, megkönnyítik a részletek javítását, megakadályozzák a sérülést a csiszoló forrasztópákkal való szoros érintkezésben. Különösen hasznos egy ilyen segédeszköz, ha rögzíti a sziklákat a plug mezőben.

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

Hogyan forgalmazzák a fejhallgatót?

A kár diagnosztikálásakor figyelmet kell fordítania a hibás működés természetére. Ha a szünet hiányos, a huzal helyzetének megváltoztatásakor a hang visszanyeri, vagy zajos zajjel jelenik meg hibás csatornában. A kapcsolat abszolút távollétével a legpontosabb károk helyét mutatja a vizsgálót.

A fejhallgató vezetékeinek forrasztása révén tovább továbblép.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása