Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Ma a fejhallgató szerves része az okostelefon tulajdonosának életének. Különösen ez a kijelentés az ifjúságra vonatkozik. A fülhallgató lehetővé teszi a hívások fogadását, anélkül, hogy egy telefont kapna a zsebéről, ami nagyon kellemes a téli időszakban. Különösen népszerű fejhallgató a telefonos illesztőprogramokhoz. Velük nincs szükség arra, hogy a kormánykerék, hogy a telefont, a telefonon a vezetés folyamatában a világ számos országában történő vezetés folyamatában tilos.

Fejhallgató csatlakozási utasítások

Modern fejhallgató okostelefonokhoz – Ez egy speciális audió architektúra, amelyen keresztül nem csak zenét hallgathat, hanem a bejövő hívásokat is. Beépített mikrofon, a miniatűr méretek ellenére, egyértelműen továbbítja az audio információkat.

Modern fejhallgatók telefonok számára A specifikációk szerint osztályozva. De először is A kapcsolat módszerét figyelembe kell venni:

 • Vezetékezett fejhallgató. A telefonhoz való csatlakozást a Mini csatlakozó végzi, amely átmérője 3,5 mm.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

 • Vezeték nélküli fejhallgató. Az ilyen fülhallgató a Bluetooth technológián keresztül kapcsolódik az okostelefonhoz.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Emellett a fejhallgató megosztott formában. A vezeték nélküli modellek egy fülön vannak rögzítve.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

A vezetékes eszközök szabványos formában vannak cseppecskék vagy vákuum fejhallgató. A modell nem különösebben elosztva a társadalomban, mivel nagy akkumulátort igényel. Leggyakrabban egy számítógéphez, laptophoz vagy TV-hez csatlakoznak. De ez nem jelenti azt, hogy nem használhatók az okostelefonhoz való csatlakozáshoz. Ezenkívül az Android OS különböző minták fülhallgatójának használatát jelenti.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Általában csatlakoztassa a fülhallgatót a telefonhoz, nem nehéz. Az egyes fejhallgatók modellekhez kapcsolódik az utasítások. Vezetékes modellek Elég ahhoz, hogy a Mini csatlakozóhoz csatlakozzon egy speciális okostelefon csatlakozóhoz. De csatlakoztatásához Vezeték nélküli fejhallgató Bluetooth-kapcsolatot kell telepítenie.

Vezetékes

A vezetékes fejhallgató csatlakoztatásának folyamata nagyon egyszerű. Először is szükséges Az okos telefon megtekintése.

Leggyakrabban a fejhallgató csatlakoztatási helye a töltőcsatlakozó mellett található.

A mai napig 2 lehetőség van a vezetékes fülhallgató csatlakoztatására:

 • Micro USB. Ez a kapcsolat módszer alkalmazható számos telefonos műveletre, például az adatok töltésére vagy továbbítására. Ez a fejhallgató számára is alkalmas.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

 • Mini jack 3,5 mm-es méretű. Ez a fajta csatlakozó a legnépszerűbb. Ezen keresztül nemcsak a fülhallgatót, hanem a sztereó berendezést is összekapcsolhatja, nevezetesen elülső, álló és hordozható oszlopokat is.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Úgy, hogy a vezeték nélküli fülhallgató aktív legyen, Csak csatlakoztassa a dugóját a megfelelő csatlakozóhoz. Az okostelefon azonnal meghatározza az új eszköz csatlakoztatását, és elkezdi továbbítani a hangot csak a fejhallgatóba.

Vezeték nélküli

A vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatásának folyamata egy kicsit nehezebbé válik. A mai napig számos lehetőség van arra, hogy összekapcsolja őket egy okostelefonnal. Az eszközök közötti távolság nem lehet több, mint 10 m. A prémium-osztályú modellek 100 m távolságra támaszkodnak. A fő konjugációs módszer megtalálható a fejhallgató és a telefon vezetésével kapcsolatos utasításokban:

 1. A fejhallgató csatlakoztatása előtt aktiválnia kell őket
 2. Miután a fejhallgató szerepel, az okostelefon-beállítások menüben szükséges a Bluetooth részbe. Leggyakrabban kiderül, hogy az első a beállítások listája közé tartozik
 3. A “Bluetooth” karakterlánc kiválasztása, a csúszkát “ON” állásba kell mozgatni
 4. Ezután megjelenik az új eszközök keresésével ellátott ablak az okostelefon képernyőjén
 5. A megjelenő listán meg kell találni a fülhallgató nevét
 6. A konjugátumhoz be kell írnia a kódot. Leggyakrabban 0000.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Ha a Bluetooth fejhallgatót csak a telefonon lévő beszélgetésekhez használják, zenét hallgatnak rá, akkor lehetetlen lesz. Az Android operációs rendszer fejlesztői azonban sikerült megtalálni az ilyen helyzeteket. Különlegesek voltak Bluetooth router alkalmazás, amely minden felhasználó számára elérhető a Playmarket platformon. A segédprogram letöltése után Bluetooth-ot kell csatlakoztatnia egy hangfülhed és okostelefonon, majd hajtsa végre a szabványos párosítási eljárást, és csak akkor, ha futtatja a programot az útválasztó telepítéséhez.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Hogyan kell beállítani

Csatlakoztassa a fejhallgatót okostelefonra – Ez egy dolog, de a fülhallgató beállítása – egy teljesen más kérdés. Mielőtt folytatná a vezetékes fejhallgatók szabványos működését okostelefonokon Android operációs rendszerrel, Meg kell határozni az eszközök kompatibilitását:

 1. Meg kell néznie a mutatót Ellenállás a fülhallgatóval. Az Omahban szerepel. Digitális értéke a fejhallgató csomagolásán található. Az okostelefonok ideális lehetősége 16-32 ohm ellenállásával rendelkező fejhallgató. Az okostelefonok egyes modelljei az 50-64 Ohm ellenállási tartomány fejhallgatójával érintkezhetnek. A modern okostelefonok modellek nem rendelkeznek erősítővel. Ha a fejhallgatót magas szintű ellenállást kap egy okostelefonhoz, a hang elhalványult és fuzzy.
 2. Tisztázni kell Kapcsolat típus. Ebben az esetben figyelembe veszik az Audio Jack TRS és a TRS audio opcióit. Az egyszerű szavakkal beszélve a TRS egy átlagosan 3,5 mm átmérőjű, és a TRRS szabványos méretű mini aljzat, amelynek további érintkezése mikrofonjel továbbítására. A jó fülhallgató gyakran kiegyensúlyozott kábellel és kiegyenlítő csatlakozóval van felszerelve, amely a szokásos dugóhoz hasonlít. Azonban csatlakoztassa őket a telefonhoz.
 3. Hangerőellenőrzés. Ha a technikai specifikációknak megfelelően a fejhallgató megfelel az okostelefonoknak, és amikor csatlakoztatva vannak, a hang kilép, csendes, ellenőrizni kell az alkalmazások hangerejét. Ez a funkció minden telefonon van jelen az Android operációs rendszerrel. Minden egyes alkalmazáshoz beállíthatja a hangerőt. Valószínűleg alacsony hangsebesség van telepítve a lejátszóban.
 4. Elő kell termeszteni Fejhallgató ellenőrzés hívás közben. Ha a beszélgetés folyamatában a beszélgetés jól hallott, akkor nem fordul elő interferencia, ez azt jelenti, hogy a fejhallgató tökéletesen megközelítette és átadta a beállítást. Ha hirtelen nincs hang, akkor ellenőriznie kell az audio bejárat vagy chip egészségét, működtetnie kell a telefon hanghatásait.
 5. A szükséges fejhallgatók csatlakoztatása után Ellenőrizze, hogy az okostelefon felismerte-e az új eszközt. Gyakran, amikor a fülhallgató csatlakoztatása a telefon munkanapján, fejhallgató ikon történik. Ha ilyen nem jelenik meg, akkor azt jelenti, hogy ellenőrizni kell a csatlakozót a csatlakozóba. A megszerzett fejhallgató további ellenőrzéseként más fejhallgatót kell készítenie hasonló csatlakozási típusú. Ha egy másik fülhallgató tökéletesen működik, akkor a megszerzett fejhallgató hibás.
 6. A fejhallgató és a fejhallgató megfelelőségének ellenőrzése után a fülhallgató munka, Folytatnia kell a hang beállítását. Ehhez használhatja a szabványos kiegyenlítőt vagy az operációs rendszernek megfelelő további alkalmazást. Érdemes megjegyezni, hogy a harmadik féltől származó alkalmazások az okostelefon-felhasználók számára a legjobb beállítási lehetőség. Segítségükkel megváltoztathatja a hang lejátszás általános jellegét, növelheti a szabványos maximális hangerőt, add be a basszust és többet.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

De a vezeték nélküli headset tulajdonosai az okostelefonokhoz az Android operációs rendszerrel kétszeresek:

 1. A vezeték nélküli fülhallgató a legmegfelelőbb az állandó működéshez, bár időben újratöltést igényel.
 2. Az ilyen fejhallgatók beállítása sokkal egyszerűbb. A kapcsolódó problémák gyakorlatilag nem fordulnak elő.

A vezeték nélküli fülhallgató konfigurálása szükséges Engedélyezze a Bluetooth-ot, és használja az okostelefon system equalizer-jét. Ön is letölthet egy harmadik féltől származó alkalmazást, amely megfelel a fülhallgató típusának. Lehetőség lesz arra, hogy nem csak a teljes konfigurációt, hanem a különböző hanghatásokat is létrehozza.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

A fejhallgató minden felhasználónak emlékeznie kell arra, hogy a nagy mennyiségű zene hosszú távú hallgatása hallási sérülést és fejhallgató hibás működéséhez vezethet.

Lehetséges hibák

A vezetékes fülhallgató csatlakoztatásakor a probléma rendkívül ritkán fordul elő. A modern felhasználók még nem is vizsgálják meg a használati utasítást. Mindent rendkívül egyszerű és érthető. És itt A vezeték nélküli fejhallgatók párosításakor egyes nehézségek merülhetnek fel a Bluetooth technológián keresztül:

 1. Az okostelefon-felhasználók gyakori hibája a Bluetooth fülhallgató párosításakor Az okostelefonok letiltása más eszközökhöz. Csak tiltsa le ezt a paramétert.
 2. A fejhallgató és az okostelefon közötti kapcsolat hiánya lehet A Bluetooth verziók eltérése. Természetesen rendkívül ritka. De hogy megoldja ezt a problémát, csak a vezeték nélküli technológia frissítése segít egy vagy mindkét eszközön.
 3. A legtöbb szerkentyű a párosítás után marad, amíg nem fordul elő A készülékek egyikének paramétereinek visszaállítása a gyári beállításokhoz. Azonban néhány telefon még mindig javasolja ismétlődő konjugációt a fülhallgatóval a későbbi kapcsolatoknál.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót a telefonhoz?

A vezeték nélküli fejhallgatók telefonhoz való csatlakozásának részletes áttekintése a következő videóban jelenik meg:

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása