Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót egy számítógéphez?

Annak ellenére, hogy a fejhallgató csatlakoztatása a számítógéphez nem rendelkezik speciális nehézségekkel, sok felhasználónak problémája van. Például a dugó nem felel meg a csatlakozónak, vagy az az érzés, hogy a hanghatások nem felelnek meg a követelményeknek. Azonban nem szükséges ideges és aggódni, ha ilyen problémák fordulnak elő. A fő dolog, Javítsa ki a fülhallgatót, és tegye meg a megfelelő beállításokat.

A kapcsolódási hírek

A mai napig számos fejhallgató létezik, amelyek mindegyike különleges jellemzőkkel rendelkezik. És először is a kapcsolat módszerre vonatkozik.

Kezdjük, azt javasolják, hogy fontolja meg Rendes telefonos fejhallgató. A helyhez kötött PC-vel való kapcsolatuk a dugót és a csatlakozót 3,5 mm átmérőjű csatlakoztassa. Hang megszerzéséhez nyomja meg a csatlakozót a megfelelő PC aljzatba, amely a rendszeregység elején és hátulján található.

Csatlakozás után ellenőrizni kell a hang rendelkezésre állását. A távollétével láthatja a tálcában lévő hangikon állapotát. A legvalószínűbb, hogy a hanghatások ki vannak kapcsolva. Következő beállítások szintje.

Ha a csúszka a legmagasabb, de nincs hangtámogatás, akkor több további beállítást kell készítenie.

 1. Jobb egérgombbal kattintson a hangszóró ikonra a monitor jobb alsó sarkában.
 2. A kapott listában válassza ki a “Lejátszási eszköz” karakterláncot.
 3. Ha a fejhallgatót a számítógép helyesen határozta meg, a nevük megjelenik a listában.
 4. Ezután ellenőriznie kell a hangot.
 5. Ha szeretné, akkor a fülhallgató beállítása. Csak kattintson a “Tulajdonságok” gombra.

Bármely más fülhallgató egy hasonló telefonhoz kapcsolódik.

A mai napig széles körben elterjedtünk Fejhallgató, akinek USB-csatlakozója van. Az ilyen fülhallgató aktiválásához külön programok telepítése nincs szükség. Csak csatlakoztassa a készüléket bármely USB csatlakozóhoz. Ha a fülhallgató kábel rövid, jobb, ha az eszközt elöl az elülső, hosszú kábelek tanácsosak a hátsó csatlakoztatáshoz. A PC automatikusan meghatározza az új eszközt.

Ha egy meghajtókkal ellátott lemez csatlakoztatva van a fejhallgatóhoz, az utasításoknak megfelelően kell telepíteni őket.

Ma sok felhasználónak két pár aktív fejhallgatóval kell rendelkeznie a számítógépen. De nem mindenki tudja, hogyan kapcsolódik a második fülhallgató. Tény, hogy minden nagyon egyszerű. Használhatja az osztót vezetékes fejhallgatóhoz Vagy telepítsen egy speciális virtuális kábelprogramot vezeték nélküli eszközökhöz.

Az osztó a leginkább elfogadhatóbb és költségvetési lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy másik fülhallgató csatlakoztatásához. Megvásárolhatja az összes speciális értékesítési pontban. Azonban az osztónak van egy kis vezetéke, amely kissé korlátozza a felhasználók mozgását. A dugó csatlakozik a megfelelő PC csatlakozóhoz, és az aktív splitter kimeneteiben már beillesztheti a második és a harmadik fülhallgatót.

A vezeték nélküli fejhallgató második párjának csatlakoztatásához letöltenie kell a program virtuális kábelt. A telepítés után el kell indítania az alkalmazást, és bármely audió formátumú fájl inicializálása. Ezután be kell jutnia a “Berendezés és hang” szakaszba, és módosítani kell a lejátszási eszközt a virtuális vonalon. Ezen változások után a számítógép hangja átirányítva van egy osztóra. Ezután el kell indítania a virtuális kábelrendszer mappában található audiorepater alkalmazását. Aktiválja a vonal virtuát és kapcsolja be a fülhallgatót. Így a vezeték nélküli fejhallgató második párja következik be. Szükség esetén telepítheti a 3. fejhallgatót, sőt a 4. \ t.

Ha a kapcsolat helyesen haladt, egy LED-csík jelenik meg a monitoron, amelyen a színek megtekintése.

Vezetékes

Sok felhasználó kedveli a vezetékes fejhallgatót. De sajnos, amikor ilyen eszközök vásárlásakor nem mindig figyel a csatlakozás dugójára a számítógéppel. De 4 típusra oszlik:

 • 3,5 mm átmérőjű standard hárompólusú mini csatlakozó;
 • A leggyakoribb verzió egy négy érintkező kombinált mini csatlakozó, amely átmérője 3,5 mm;
 • A dugó meglehetősen ritka változata, amely átmérője 6,5 mm;
 • Miniatűr hárompólusú dugó, amely átmérője 2,5 mm.

A helyhez kötött számítógéphez csatlakoztathatja a fejhallgató összes típusát. Azonban a 6,5 ​​mm-es és 2,5 mm-es dugókhoz hasonló modellekhez adaptert kell vásárolnia.

A fejhallgató és a mikrofon csatlakoztatására szolgáló csatlakozók jelen vannak a rendszeregység elülső és hátsó részéből. Az elülső panel ritkán csatlakozik a PC alaplaphoz való csatlakozáskor. Ennek megfelelően az elülső fejhallgatók nem működnek.

A számítógép operációs rendszere, ha új eszközt észlel, független telepítési segédprogramot hajt végre. Nagyon ritkán, és mégis a számítógép nem láthat új berendezést. Az ilyen probléma oka a járművezetők hiányában rejlik. Javítsa meg a helyzetet néhány egyszerű lépésben.

 1. A “Vezérlőpult” szakaszhoz kell jutnia, majd válassza az “Eszközkezelő” lehetőséget.
 2. Nyílt rész “Hang, videó és játékeszközök”. A megjelenő listában telepített illesztőprogramok jelennek meg.
 3. Ezután szükség van egy PKM-re a fülhallgató nevével, és válassza ki a “Frissítés illesztőprogram” karakterláncot.
 4. A számítógép frissítése után automatikusan telepíti a segédprogramok legújabb verzióját. A legfontosabb dolog az, hogy hozzáférjenek az internethez.

Vezeték nélküli

A Bluetooth technológiával rendelkező vezeték nélküli fejhallgatók modern modelljei szerepelnek Speciális rádiómodul. Ennek megfelelően a fülhallgató számítógéphez való csatlakoztatásának folyamata bizonyos manipulációkat igényel.

Napjainkig a vezeték nélküli fülhallgató csatlakoztatásának két módja ismert. Először is azt javasoljuk, hogy fontolja meg a szabványos kapcsolat opciót.

 1. Először is, aktiválnia kell a fejhallgatót. Az aktiválás villogni fog.
 2. Ezután a fejhallgató-kapcsolatot számítógépes operációs rendszerrel kell elvégeznie. Ehhez menjen a Start panelen, és írja be a Bluetooth szót a keresősávban.
 3. Ezután megnyitja a “Device Add Master” -t. Ez a szakasz megköveteli a készülék konjugációját PC-vel.
 4. Meg kell várni a fülhallgató címének nevét, majd jelölje ki és nyomja meg a “Következő” gombot.
 5. Az “Eszköz-kiegészítés varázsló” befejezése után a felhasználónak sikeresen hozzáadta a felhasználót.
 6. Ezután el kell jutnia a “Vezérlőpultra”, és menjen az “Eszközök és nyomtatók” szakaszba.
 7. Válassza ki a fülhallgató nevét, és kattintson a PCM ikonra. A megjelenő ablakban válassza ki a Bluetooth működési elemet, majd a számítógép automatikusan keresi a szükséges szolgáltatásokat a fülhallgató megfelelő munkájához.
 8. A kapcsolat utolsó szakasza a “zene hallgatása” gombra kattint.

Ha követi a javasolt utasítást, kiderül, hogy a vezeték nélküli fejhallgató 10 perccel a konjugáció után.

A második kapcsolat módszer az adapterrel történik. De mielőtt meg kell vizsgálnod a beépített modul jelenlétét. Ehhez juthat el az “Eszközkezelő” és keresse meg a Bluetooth részt. Ha nem, akkor azt jelenti, hogy a beépített adapter hiányzik. Ennek megfelelően univerzális modulot kell vásárolnia.

A márka eszköz tartalmaz egy meghajtót, amelynek meg kell telepítenie.

Sokkal nehezebb az adapterekkel, amelyekhez a segédprogramok nincsenek csatolva. Kézi utat kell keresniük. Ugyanakkor az összes munka csak az eszközkezelőben kerül végrehajtásra.

 1. A modul csatlakoztatása után a Bluetooth ág azonban megjelenik, azonban a sárga háromszög közel áll közel. Egyes operációs rendszerekben a modul ismeretlen eszközként jelenik meg.
 2. Kattintson a jobb gombbal a modul nevére és a megnyíló menüre, válassza a “Frissítés illesztőprogram” lehetőséget.
 3. Az adapter telepítésének következő lépése az automatikus hálózati keresési mód kiválasztása.
 4. Várja meg a letöltési folyamat végét és telepítse a segédprogramokat. A megbízhatóság érdekében a legjobb, ha újraindíthat egy számítógépet.
 5. A fülhallgató csatlakoztatásával kapcsolatos további intézkedések megfelelnek az első útnak.

Beállítás

A fülhallgató csatlakoztatása után be kell állítania. És ez a feladat sokkal nehezebb. Ha nem ismeri az összes megfelelő konfiguráció egyszerűségét, hogy megkapja a kívánt hanghatásokat, ez nem lehetséges.

Az első dolog, amit figyelni kell Térfogat egyensúly. Be kell konfigurálnia, be kell jutnia a “Szint” fülbe. A szokásos csúszka segítségével állítsa be a teljes hangerőszintet. Ezután ki kell választania a “Balance” gombot, amely lehetővé teszi a jobb és a bal csatorna szintjét.

Ne felejtsük el, hogy az egyenleg megváltoztatásakor megváltoztatja a teljes hangerőt. Ahhoz, hogy a tökéletes eredményt kapjon egy kicsit.

A második tétel a beállítások listájából származik Hang hatások. Számuk és fajta a számítógép hangkártya verziójától és az illesztőprogramtól függ. Azonban az egyik vagy másik hatás aktiválási folyamata azonos. Csak tegyen egy kullancsot a megfelelő paraméter közelében. És hogy tiltsa le elég ahhoz, hogy eltávolítsa az ellenőrzést. De ne felejtsük el, hogy minden egyes hatást bizonyos beállítások is kiegészítik. Ahhoz, hogy megértsük, mi a kérdés lényegét felkérik, hogy megismerkedjen a javítások listájával:

 • Bass Boost – Ez a beállítás lehetővé teszi az alacsony frekvenciájú szint növelését;
 • Virtuális surround egy többcsatornás hangjeladó;
 • Szoba korrekció Elősegíti a hanghangolást kalibrált mikrofon segítségével, hogy kompenzálja a helyiség fényvisszaverő kapacitását;
 • Hangerő kiegyenlítés – hangos és csendes hanghatások kiegyenlítője;
 • Kiegyenlítő – kiegyenlítő, amely lehetővé teszi, hogy konfigurálja a hangzás hangját.

A hang minőségének értékeléséhez aktiválnia kell az előnézeti gombot. Ha valami nem felel meg, további módosításokat végezhet.

A fülhallgató beállításainak harmadik kötelező része a térbeli hang kialakításában fekszik. De ebben a kérdésben 1 opciót kell választani 2-től. A leginkább kedvelt hanghatás az aktív elhagyás.

Sajnos néhány felhasználó nem áll készen a fülhallgató beállítására. Elég ahhoz, hogy a fejhallgató csak dolgozott.

De ez nem helyes. Végül is, a megfelelő beállítások hiánya pók fülhallgatóhoz vezethet.

Lehetséges problémák

Sajnos nem mindig a fejhallgató csatlakoztatása a helyhez kötött számítógéphez, mint az olaj. Azonban mindegyik probléma feltétlenül több módja van. És elsősorban a vezeték nélküli modellek összekapcsolásakor előforduló problémáknak kell tekinteni.

 1. A beépített Bluetooth modul hiánya. A probléma megoldásához csak a megfelelő adapter vásárlása szükséges egy speciális áruházban.
 2. Nincs vezető modul. Az adapter gyártójának hivatalos honlapján letöltheti azt.
 3. A számítógép nem látta a fejhallgatót. Ebben az esetben néhány másodpercig kell kikapcsolni a fejhallgatót, és újra aktiválja őket, amely után új eszközöket lehet keresni a számítógépen.
 4. Hang hiánya a fejhallgatóban. Ebben az esetben ellenőrizni kell a számítógép hangerejét és a fülhallgatót. Ha a probléma megoldását nem lehet megoldani, be kell írnia a “Lejátszási eszközök” részt a Monitor Desktop jobb alsó sarkában található térfogat ikonon, és kapcsolja be a fülhallgatóra.
 5. A készülék csatlakoztatási rendszerének beállításainak megkezdése előtt, Ellenőrizze, hogy a Bluetooth csatlakozik-e a számítógéphez. És nézze meg a töltési fülhallgató szintjét, és győződjön meg róla, hogy nincs interferencia más vezeték nélküli eszközökről.

Ezután javasoljuk, hogy megismerjük a vezetékes fülhallgató csatlakoztatásának problémáit.

 1. Amikor a hangszórók csatlakoztatva vannak, a hang jelen van, és amikor a fejhallgató aktiválva van, eltűnik. A probléma megoldásához meg kell vizsgálni a fülhallgatót egy másik eszközön, például a telefonon. Ha hasonló kísérlet esetén a fejhallgató hangja jelen van, akkor azt jelenti, hogy a probléma oka a számítógép működtetése, nevezetesen a hanghatások beállításaiban. De először is ellenőriznie kell a fülhallgató helyességét. Gyakran előfordul, hogy a felhasználók figyelmen kívül hagyják a fejhallgató dugóját nem a fészekben. Ehhez nem történik meg, navigálnia kell a csatlakozó színét.
 2. A fejhallgató csatlakoztatása után megjelenik egy “Audio Device” hiba. Meg kell javítani, be kell lépnie a “Sound, Game and Video Devices” szakaszba, kattintson a “+” ikonra. A megjelenő listában különböző segédprogramokat fognak bemutatni, és lesz valami “?”. Ez azt sugallja, hogy frissíteni kell az illesztőprogramot.

       A bemutatott információkból világossá válik Megoldani a fejhallgató kapcsolódási nehézségét egymástól függetlenül lehet. A legfontosabb dolog nem pánikba, és követi a javasolt utasításokat.

       A következő videóban egyértelműen megismerkedik a fejhallgató csatlakoztatásának folyamatával a számítógéphez.

       Értékelje a cikket
       ( Még nincsenek értékelések )
       Megjegyzések hozzáadása

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: