Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Az elmúlt 15 évben a számítógépek jelentősen rögzítették a játékkonzolokat, mint a fő videojáték-eszközt, de az ilyen újraelosztást a számítógép sokoldalúsága okozza, amely szintén alkalmas a munkára, és a játékok számára is. Ami a lelkes játékosokat illeti, sokan közülük nem hisznek abban, hogy a folyamat teljes öröme csak jó konzolt hozhat. Többek között a márkák és modellek között a Sony-tól a Playstation különböző verziói mindig a piacon a legjobbak között voltak, és ez a kijelentés még nem veszítette el relevanciáját. Ebben az elemekben fontolja meg részletesen, hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Csatlakozási funkciók

A Sony Playstation varázsa az, hogy csatlakoztathatja a TV-hez, különböző módon mérheti. Emiatt A legtöbb esetben nincs szükség egy adott modell előtagolására – a legtöbb esetben a legalább néhány csatlakozó jelenléte lehetővé teszi a konzol és a régi TV csatlakoztatását, valamint az új TV-t. Bizonyos esetekben az igazság, az adapterek külön kell lenniük, de még mindig sokkal olcsóbbak a Gameman-nak, mint a TV cseréje a modern modellhez.

Mechanikai szempontból az eljárás játékkonzol csatlakoztatása ugyanaz az összes változatban a PS, de ugyanakkor egy sor felületek rendelkezésre összekötő nélkül további adapterek más lesz.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Tehát a távoli 2006-ban, de néhány helyen a jelenlegi PS3 teljes körű tulipánkészletekkel rendelkezik, míg a PS4, amely 2013 végén csak a piacra esett, a tulipánokon keresztül már csak a adapter, mert mire elkezdte felvenni a népszerűség univerzális HDMI csatlakozóját. Ugyanabban az időben Az igazi ritkaság a PS2 – megjelent, mielőtt az első HDMI szabvány kialakulása megjelent, így a szokásosnak való összekapcsolása ma nem mindig TV egyszerűen – az összes kábel a tulipánok vége.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Miután kiszámították a konzolt a TV-készülékhez az adapteren keresztül, figyelembe kell venni azt a tényt, hogy nem mindenki alkalmas a Playstation egyes modelljére. Formális képesség, hogy ragaszkodjunk a dugó a fészekben, még nem beszélnek a kompatibilitásról. Így, Átalakító, a “HDMI-tól a VGA-ból” elvével foglalkozó konverter, akkor nem fog működni a PS4-vel, bár a fészkeken, úgy tűnik, minden rendben van. Az előtagot és az adaptert egy speciális boltban vásárolhatja meg, nyugodtan állítsa be a konstaltisztens kérdést a kompatibilitással kapcsolatban – ez segít elkerülni a különböző kellemetlen meglepetéseket.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Mód

A legújabb PS modellek már elméletileg lehetővé tette, hogy nem vezeték nélkül, de még mindig a maximális képminőséget lehet beszerezni csak hála a kábelt, a szinkronizálás beállítása is előfordul rajta, és nem minden modern televíziók már a kategóriához kapcsolódó „Smart”. Röviden, mindenképpen szükségünk lesz egy zsinórra, és a japán gyártó nagyon szívesen választja ki az egyiket a sok lehetőség közül, amelynek köszönhetően csatlakozhat bármely TV-hez, amely még mindig képes kiadni egy képet.

 • HDMI. Ezt a szabványt évek óta figyelembe vették, hogy a legmegfelelőbb kábel módja a konzol TV-készülékhez való csatlakoztatásához. Minden modern TV egy ilyen csatlakozónak kell lennie. A módszer jó, mert egy kábelt továbbítanak, és a képet, a hangot és a képet maximális minőségben és lógás nélkül jeleníti meg. A modern Playstation-ben a kívánt kábel a csomagolásba kerül.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

 • Hd / av. Ez az opció tisztességes alternatíva a fent leírt módszerrel HDMI-vel – legalábbis a képnek is kiváló minőségű és nem fékezhető. Egy másik dolog az, hogy a szükséges kábel soha nem szerepel a konzolban, ezért minden esetben külön kell vásárolni. Felhívjuk figyelmét, hogy a megfelelő csatlakozók nem minden TV, hogy a régi vagy az új modellek, így nem pazarolják a pénzt, amíg nem arról, hogy ebben az összefüggésben a módszer alkalmas az Ön számára.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

 • Rca. Ha az előző kábel hasonló volt a tulipánhoz, akkor klasszikus formájukban vannak. A modern TV-modellek esetében ez a formátum talán már elavult – még akkor is, ha a megfelelő csatlakozók megmaradnak, a kép őszintén króm. Egy másik dolog az, hogy a régi TV-modellek ténylegesen élesítettek erre a jelátviteli formátumra, és egy priori nem volt lenyűgöző kortárs kép, így nincs jelentős torzítás. A PS3 készletben a tulipános kábeleket alapértelmezés szerint mutatják be, így a konzol tulajdonosa megpróbálhat ilyen kapcsolatot ingyenesen.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

 • S-videó. Ma már olyan elavult mód, hogy csatlakozzon a TV-hez, amelyet csak a régi TV-modellekkel való munkához használnak, és ugyanabban a logikában ez a szabvány nem tűnik ésszerűnek tűnik viszonylag új PS4 használatához. Annak érdekében, hogy többé-kevésbé jó minőségű képeket érjünk el egy ilyen csatlakozóból egyszerűen nem fog működni – ez a standard széles körben népszerű volt a huszadik század 90-es években, és azóta nem fejezte ki, és elvesztette helyét az új új szabványokhoz, ezért a minőség releváns lesz. Nyilvánvaló okokból az ilyen kábel nem lesz a standard konfigurációban; sem a konzol, sem új televízió, hanem külön megvásárolható, mert sokáig nem volt kereslet. Ahhoz, hogy őszinte legyek, ma ez az opció egy mély tartalékban van, amikor a konzol tulajdonosa nem szeretne új TV-t vásárolni az országban vagy a faluban, de készen áll arra, hogy vigye magával a PS-t ilyen utazásokban.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

 • Scart. Ez egy viszonylag jó RCA interfész egyenértékű, de kevésbé valószínű, hogy megfelel, és észrevehetően alacsonyabb minőséget biztosít, azaz a csatlakozók hasonlósága csak az a berendezések mindig RCA, vagy SCART. Eddig ez egy nagyon ritka kapcsolat opció, amely nem ad ki minőséget az elavult 480R felett.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

 • Vga. Egy másik megjelenés a távoli múltból, amely leggyakrabban kapcsolódik a régi számítógépes monitorhoz való csatlakozáshoz, de valójában egy ilyen fészek jellemző néhány TV-hez. Ez egy nagy ritkaságunkban, de ha más megoldások nem alkalmasak, akkor a kábelt, és az adaptert, mivel egyszerűen nincs megfelelő kilépés a konzol esetében.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Beállítás

Ha a legmegfelelőbb módot ment, és csatlakoztassa a HDMI-hez, először csatlakoztassa a hálózati kábelkonzolhoz, és ragassza be a kimenetbe. Ha az eszköz működik, és minden rendben van, akkor a piros fény világít – majd helyezze be a HDMI kábelt a TV és a konzol megfelelő csatlakozóiba. Ha sikeresen csatlakoztatva van, akkor egy jellemző kattintás hallható. Állítsa be a kijelző további rendkívül egyszerű – a távirányítóval a TV-készüléken válassza forrásként a HDMI-csatlakozó jel, akkor telepíteni olyan játékokat és a játék.

A HD / AV kábelt nehéz megzavarni valami mást, mert az egyik vezeték végén öt dugó lesz egyszerre, amelyek közül néhányat a fájdalomra emlékeztetnek.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Mindegyiket fel kell venni a megfelelő fészekben, de az egyszerű megértés érdekében minden egyes dugó nem csak betű, hanem a színjelölés is logikus feladat az óvoda szintjén. Ha érdekel, l az audiojel bal csatornája, az R megfelelő, a másik három felelős a kép átadásáért kiváló minőségben.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

RCA – felismerhető három kerek dugó fehér, sárga és piros szín, de további széles csatlakozók nélkül. Mint a hd / av esetében, kifejezetten különböző árnyalatokkal vannak jelölve, így csatlakoztatva nehéz volt összekeverni a fészket. A fenti szabványhoz hasonlóan a piros dugó a megfelelő audiocsatorna, fehér – bal oldali, és a sárga dugó felelős a videojel továbbításáért.

S-Video – A jellemző dugó egy vastag lekerekített “perem” és több tüske belsejében, képesek sok nosztalgiát felhívni azokban az embereknek, akik még mindig emlékszel a “régi időkre”. A színjelölés jelen van az ilyen “primitív” tulipánokon, nem mindig, ezért óvatosan kell összpontosítani az ábécékre. A vezetékek csak a tv-készülékben vannak behelyezve, kapcsolja be az Antedilu vak egységet. Nem éri meg, és reméljük, hogy az ilyen technika maga is meg fogja határozni a kapcsolatot, ezért egy távirányítót kell élesítenie, és pontosan meg kell magyaráznia, hogy pontosan mit szeretne megjeleníteni a képernyőn megjelenő jelforrás.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Között, hogy fent láttuk, Scart egy módja annak, hogy kapcsolatba kerüljön, hol másként, ahogy azt mondják, meg kell táncolni a tambourinnal “, amíg a technika normálisan nem kezd dolgozni.

Ezt a kábelt nem egyszerűen nem lehet teljesíteni a konzolral – elvileg nem rendelkezik ilyen szabvány kimenetével, így egy speciális adaptert kell vásárolnia, amely az AV típusának kimenetéhez csatlakozik. A csatlakozás finomság abban rejlik, hogy több dugó, de a szabvány fejlesztői nem zavarta meg, hogy legalábbis valahogy, így a zseb véletlenszerűen lesz – amíg meg nem fogadható el.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

A VGA-n keresztül való kapcsolat általában a játékos életében különleges tapasztalat, mivel önmagában a szabványt csak a videojel továbbítja, és a hang a jelenetek mögött marad. Természetesen a probléma megoldódik, de akkor nincs szükség adapterre, de a konverter – elfogadja az összetett jelet a konzolról, megjeleníti a TV-kijelzőn megjelenő képet, de a hangzáshoz egy speciális csatlakozóhoz van független fejhallgatót vagy hangrendszert kell csatlakoztatnia. A HDMI-VGA adapterek külön USB tápcsatlakozót vagy anélkül tudják vállalni, hogy – a PlayStation esetében általában nem jelent. Ugyanakkor a régi TV vagy a monitor néha esküszik, hívja a bemeneti jelet, nem része annak működési tartományának – ez azt jelenti, hogy a készülék egyszerűen nem húzza 1080p. A kijárat itt egy: Teljesen visszaállíthatja a konzol beállításait, majd újra konfigurálja azt a 720p kibocsátással – a kép nem lesz ugyanaz, de legalább valahogy játszhat.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Lehetséges problémák

Ez megtörténik, hogy mindannyian helyesnek tűnt, de a TV nem látja a konzolt, nincs hang vagy kép. Valójában ez még nem ok arra, hogy ideges vagy okozza a mestert – van több oka annak, hogy az ilyen “trükkök” lehetségesek, és még mindig megszűnnek még egy újonnan érkező. Ha valamilyen oknál fogva megváltoztatta a csatlakozó kábelt, akkor nem szabad meglepődnie arról, hogy a konzol nem csatlakozik – a TV egyszerűen nem érti, hogy ez az eszköz, amely már teljesen beállított. A szakemberek azt tanácsolják, hogy teljesítse a konzol teljes visszaállítását – legalábbis a PS3 esetében szinte mindig működik. Kattintson tíz másodpercig kattintson a Start gombra, amíg a készülék kettős csapást jelenít meg, majd megpróbálhat újra csatlakozni.

Fentebb leírtuk a következményeit a kábel csere, és a vezetékek nem csak megváltozott, így – idővel ők is elhasználódik, és romlik, és a hibás példányok nem működnek kezdetben.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

Ha az előtag nem kapcsol be a leesés után, akkor lehet, hogy a probléma a kábelen van, különösen akkor, ha ez nem új. A teljes diagnosztika végrehajtásához ebben az esetben csak bonyolultabb – szüksége van egy speciális eszközre, vagy egy másik előtagra, hogy megpróbálja összekapcsolni az azonos vezetéken keresztül. Megpróbálhatja megoldani a problémát és véletlenszerűen, előre kiszámított, hogy a kábelt elrontják, és egy másik megszerzést kapjanak.

Gyakran a TV egyszerűen nem akar átkapcsolni a csatlakoztatott konzolra – ezt bizonyítja a TV-csatorna éter-bemutatójának folytatása helyett a rendszer felületének letöltése helyett. Ez a probléma általában nagyon egyszerűen megoldható – csak egy távirányítót kell vinnie, és manuálisan kapcsolja át egy jelre, hogy bemutassa az adott csatlakozót, amelyhez a PlayStatation csatlakozik. Láttuk, hogy fent láttuk, hogy az elméletileg konzol szinte a bemenetek bármelyikébe ragadhat, így egyszerűen kiválaszthatja a választott menüt, hogy megválasztották.

Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t a TV-hez?

  Ez is nem zárható ki egy nagyon szomorú lehetőség, ha csak nem működik a PS-t. Ha egy speciális jelző nem ég a házon, akkor nem is kétséges. Tapasztalt emberek általában azt tanácsolják, hogy ne próbálja megjavítani a konzoltól függetlenül – jobb kapcsolatba lépni a boltban, ahol megvásárolta, vagy egy hivatalos szervizközpont.

  Hogyan kell csatlakoztatni a Sony Playstation TV-t, nézd meg a következőt.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása