Hogyan kell csatlakoztatni a telefont a TV-hez USB-n keresztül?

A legtöbb technológiai televíziós berendezés intelligens TV-beállításokkal bemutatja a Nakhodkát a technológia tulajdonosához. Ez nem meglepő, mert mindenki meg akarja tekinteni kedvenc filmjeit és programjait a nagy képernyőn. Ugyanakkor ugyanolyan hatással lehet, hogy csak a szokásos eszközökkel rendelkezzen – a legfontosabb dolog, hogy megértsük, hogyan kell a mobiltelefont a TV-vevőkészülékhez csatlakoztatni az USB interfész használatával.

Ami szükséges?

Csatlakoztassa az okostelefont a televíziós vevőkészülékhez USB kábellel nagyon gyorsan és egyszerűen, hiszen mindkét eszköz feltétlenül fel van szerelve ezzel az interfésszel. Annak érdekében, hogy szinkronizáljon egy smartphone TV-vel, szüksége lesz:

 • USB kábel;
 • Android Mobile Gadget vagy bármely más operációs rendszer;
 • TV az USB típusú működő csatlakozójával.

Általános szabályként a kábel szerepel az okostelefonok szabványos készletében, mivel bármely töltő alapösszetevője.

Nagyon fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a csatlakoztatott modul és a TV-átjátszó kompatibilis egymással.

Ebben az esetben a további kapcsolatokkal kapcsolatos nehézségek nem történhetnek meg.

Utasítás

A telefont a TV-vevőhöz csatlakoztatása három alapvető módszerrel végezzük:

 • Az alapvető elektronikus média helyett – Ezután átviheti az adatokat, megváltoztathatja a nevet, valamint nyitott minden támogatott rekordot;
 • Okostelefon használata médiaként – Ez az opció lehetővé teszi, hogy a rendszer, mint a játékos, reprodukálja videofelvételek és show képeket nagy kijelző;
 • Vezeték nélküli interfészek működése – Ez egy távoli vagy helyi hálózat használatára utal.

A mobiltelefon bekapcsolása a TV-fordítóhoz USB-interfészen keresztül számos egyszerű lépést tartalmaz. Csatlakoztassa mindkét eszközt USB kábelen keresztül, és győződjön meg róla, hogy mindkét rendszer fut – azaz kapcsolja be a Start gombot. A távirányítón keresztül állítsa be az “AV”, “INPUT” MODE vagy “SOURCE” módot, válassza ki az “SD kártya” opciót vagy a “Telefon” lehetőséget. Néhány másodperc múlva hozzáférést kap a mobiltelefon összes fájljához.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sok fájlrendszert nem támogatja az OS vevője. Például egy AVI kiterjesztésű fájl valószínűleg nem képes reprodukálni a modern létesítmények túlnyomó többségét. A kábelcsatlakozás sok előnye van:

 • Válaszhatékonyság;
 • az akkumulátortöltési díjak megmentésének lehetősége;
 • Nem kell csatlakozni az internethez;
 • A szerkentyű feltöltésének képessége.

Azonban, és a mínusz nélkül nem került:

 • A TV-n lévő fájlrendszerek nem;
 • A játékok és mobil alkalmazások indítása nem lehetséges.

Nincs internetkapcsolat Néhány felhasználó is hátrányt is fontolóra veszi, mert ebben az esetben lehetetlen filmeket nézni és továbbítani online. Valójában ez egy klasszikus telefonkapcsolat opció a TV-hez. Az ilyen kábel nagyon kényelmes ahhoz, hogy magával vigye magával, ha pihenésre hagyja, például az országba vagy egy vidéki házba. Ebben az esetben a felhasználónak nem kell gondolnia olyan programokra, amelyek lehetővé teszik a készülék megfelelőségét, míg a kábel költsége szinte bármilyen felhasználó számára elérhető – a kábel méretétől függően az árcédulát 150-200 rubeltől kezdjük.

A TV és a mobiltelefon szinkronizálása érdekében csatlakoztasson két eszközt USB-vezetékkel.

A dugót be kell illeszteni a megfelelő csatlakozókba, majd folytassa a program konfigurációját. A TV fő felhasználói menüjéhez menjen, ahol a távvezérlő funkció segítségével ki kell választania a jelforrást. A mi esetünkben lesz USB kapcsolat.

Ügyeljen arra, hogy telepítse a kapcsolat módját a telefonon, a legtöbb modellben úgy néz ki, mint az “adatátvitel”. Ha ezt nem teszed meg, akkor audio, videofájlok és szöveges dokumentumok reprodukálása egyszerűen nem fog működni. Ehhez ujjnak szüksége van az értesítések függönyének mozgatására, és válasszon a javasolt lehetőségek közül.

Ha bekapcsolta a képernyőn megjelenő módot, akkor ebben az esetben az USB-csatorna nem adja meg a szükséges szinkronizálást, azaz a felhasználó lejátszhatja a mobiltelefonon mentett fájlokat. A játékok vagy alkalmazások streaming lejátszása azonban nem lesz elérhető. Hasonló szinkronizációs mód releváns, ha fényképeket, képeket és videókat kell látnia a nagy képernyőn.

A televízióba telefonálva speciális programok segítségével csatlakoztatható USB-vel. Általában a megoldás szükségessége akkor fordul elő abban az esetben, ha a készülék nem tartalmazza a hagyományos csatlakozási típusokat a menüben. Ehhez telepítenie kell az USB tömegtároló segédprogramot, ez az alkalmazás mindig letölthető ingyenes játékpiacon keresztül.

Figyeljen arra, hogy kizárólag az Androidra támaszkodjon.

A csatlakozási protokollhoz való kiigazítások módosítása több lépést tartalmaz. Először is meg kell adni a superuser technológiájának tulajdonosát. Ezt követően aktiválnia kell az UMS alkalmazást. Várjon 15-20 másodpercet., Ezt követően a kijelző tükrözi a főmenüt. Ez azt jelenti, hogy a modul támogatta a superuser jogok bevonását. Ezt követően szükség van Kattintson az “USB Mass Storage” opcióra. Így elindítja a meghajtó funkciót. Ezen a munkában szinte befejeződött, A kábel segítségével csatlakoztassa újra a mobileszközöket, és ellenőrizze a rendszert a funkcionalitáshoz.

Hogyan jelenítsük meg a telefon tartalmát?

Ismertesse a modul video tartalmát a TV-vevőegységen, speciális szoftverrel – képernyő tükrözéssel. A kapcsolatvezető úgy néz ki, mint ez.

 • Adja meg a mobiltelefon helyi menüjét.
 • Kattintson a “Smartphone láthatóságára”.
 • Futtassa a képernyő tükrözési módját erre, kattintson a megfelelő ikonra.
 • Ezután csökkentenie kell a függönyt az értesítésekkel, és válassza ki az “intelligens nézet” megjelenítési snubing megjelenítéséért felelős alkalmazás ikont.
 • Ezután meg kell vennie a távirányítót, és jelentkezzen be az Egyéni menübe, majd menjen a “Screen Tükörlés” fülre.
 • Szó szerint néhány másodperc múlva a TV-márkanév megjelenik az okostelefon képernyőjén – ebben a pillanatban kattints rá, és ezáltal aktiválja az eszköz szinkronizálási folyamatát.

Hasonló lehetőség A képen lévő kép csatlakoztatásához optimális, hogy ezzel a felhasználással az okostelefont ugyanazt töltjük fel, mint más esetekben, amikor a memória meghajtó helyett a mobil alakú.

Lehetséges problémák

Néha van olyan helyzet, ahol egy mobiltelefon csatlakoztatása a TV-hez, a technológia tulajdonosai szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a vevő egyszerűen látja az okostelefont. A következő hibák egyike a következő hibák közül történik:

 • A TV nem talál egy okostelefont;
 • Az okostelefon nem töltődik a TV-vevőből;
 • Tekintettel a kizárólag fotókra.

Ha a TV nem veszi észre az okostelefont, akkor a probléma a legvalószínűbb a konjugációs opcióban. Az Android és az iOS operációs rendszeren működő okostelefonok esetében van saját kapcsolat típusválasztási lehetőség. Az Android szükséges módjának konfigurálásához szükség van a következőre.

 • Csatolja a mobiltelefont. Miután megtörtént, észreveheti a művelet módját a tetején.
 • Ezután meg kell hívnia a felső menüt, és válassza ki a “Töltés USB” opciót.
 • Válassza ki a “Fájlátvitel” blokkot.

Felhívja a figyelmet arra a tényre, hogy Az információ átvitelének támogatását az Android operációs rendszeren végeztük a 6-os verzióból.0.0.

Ha több korú firmware-vel foglalkozik, a hozzáférés csak a fotók küldése, vagy csak a töltéshez. Emlékezz erre az árnyalatra.

Ha a szükséges adatátvitel típusa nincs megadva, Próbálja meg használni a fényképezőgépet (PTP) módot. És ez a másik lehetőség jó lehetőséget, hogy nézd meg a képeket, míg a kép- és hangfelvételek, megtekintésre nem lesz elérhető. Ez megtörténik, hogy a szükséges menü egyszerűen nem nyílik meg. Ebben az esetben jobb, ha az okostelefont egy laptopra vagy személyi számítógépre kell csatlakoztatni. Ezt követően a felhasználónak ismét be kell állítania a megfelelő módot a TV-vevőhöz való újra csatlakoztatás után.

Az iOS operációs rendszerrel végzett okostelefonok konfigurálása az alábbi oktatásnak megfelelően történik. Ha az iOS eszköz közvetlen csatlakoztatását használja, csak a készülék töltődik.

Az iPhone vagy az iPad alkalmazásakor az adaptert meg kell adni – beépített átalakítója lehetővé teszi, hogy az AV adapter okozta technikát csatolja.

Csatlakoztassa az adaptert a TV-fordítóval a töltés szokásos vezetékén keresztül. Az adapter másik oldalát egy vezeték segítségével kell csatlakoztatni a csatlakozóba, amely a TV-panel hátlapján található. A távirányítón kattintson a “SOURCE” gombra, adja meg a “HDMI számot”, a berendezések teljes számától függ. Néhány három után a felvétel megjelenik a kijelzőn.

Ha nem tudta csatlakoztatni az okostelefont a TV-hez, akkor a következő lépéseket kell tennie. Győződjön meg róla, hogy mindkét eszköz egyetlen hozzáférési ponthoz van csatlakoztatva. Ha ez nem így van – megfelelő kapcsolatot kell létrehoznia egy forráshoz.

Ellenőrizze a csatlakoztatáshoz használt kábelt – ne sérüljön meg. Mivel gondosan ellenőrizheti a kábel és a portok állapotát.

Ha látható sérüléseket észlel, a huzalt ki kell cserélni – Vásárolhat egy szabványos kábelt bármely otthoni készüléken és elektronikai tárolóban, valamint a kommunikációs szalonban. Miután újra megpróbálja létrehozni a kapcsolatot.

Lehetséges, hogy ha csatlakoztatva van, akkor a hibás üzemmódot aktiválta. Néha az okostelefon automatikusan csatlakozik az MTP opcióval (médiaátviteli protokoll). Ebben az esetben az eszközök csatlakoztatásakor meg kell változtatnia az üzemmódot a “PTP” vagy az “USB eszköz” -ra, majd próbálja meg újra elindítani a beilleszkedést.

Ellenőrizze, hogy a TV-készüléket a kiválasztott fájlformátum támogassa-e. Ez megtörténik, hogy a dokumentumok nem nyitják meg a dokumentumok formátumainak és a TV-képességeinek kombinálásának lehetőségét. A vevőt támogató formátumok listája mindig megtalálható a felhasználói kézikönyvben. Ha az Ön közül az Ön között nem, akkor Letöltenie kell bármelyik átalakító programot, telepítse és újrahívja a dokumentumformátumot megfelelő módon.

A probléma a TV-vevő csatlakozójának meghibásodásához kapcsolódik. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze az USB interfészek állapotát az egység egységénél.

Ha bármilyen külső károt észlel, akkor kapcsolatba kell lépnie a szervizközponttal – az ilyen bontás megbirkózása valószínűleg nem sikerül. Szélsőséges esetekben adaptert vásárolhat, és megpróbálhat egy USB-kábelt bármely más porton keresztül csatlakoztatni. Ha az összes ilyen lépés után nem küldhet fájlokat a TV-hez USB-n keresztül, akkor keressen alternatív lehetőségeket.

A cikkünkben olyan kérdéseket tettünk fel, amelyekről egy mobiltelefont csatlakoztathat egy USB TV-hez, és megjelenítheti a képet a nagy képernyőn. Reméljük, hogy még olyan személy is, aki nem rendelkezik tapasztalattal a technológiával és az elektronikával, képes megbirkózni az utasításokkal. A megadott algoritmusok által vezetett, mindkét eszközt mindig csatlakoztathatja annak érdekében, hogy további megtekinthesse az okostelefon tartalmát a nagy képernyőn, és élvezze az audio és a videó minőségét.

A telefon csatlakoztatása a TV-készülékhez USB-n keresztül, nézze meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: