Hogyan kell csatlakoztatni a telefont az LG TV-hez?

A modern információs technológiák korában élünk. Olyan dolgok, mint a mobil modulok, a televízió és az internet elveszik az utolsó helyet az emberi igények listáján. Ebben a cikkben vegye be például az elektronikai és otthoni berendezések világ gyártóinak egyik legnagyobb márkáját – Dél-Koreai Társaság LG Electronics. Bizonyára a legtöbbünk az intelligens televíziókon találkozott Wi-Fi modullal. A vállalat által termelt televíziók az első pozíciót foglalják el a piacon. Ez az áruk magas színvonalú és széles körű funkcionalitásának köszönhető. Különösen a továbbfejlesztett LG TV-k olyan opciókkal vannak felszerelve, mint a SmartTV.

Társadalmunk a legtöbb esetben a TV-t multimédiás központként használja, anélkül, hogy korlátozná a már kísértett TV-műsorok megtekintését hirdetési időközönként. És hogy segítsen végrehajtani ezt az opciót Okostelefon konjugátum televízióval. A filmnézet során egy mobiltelefon kis kijelzője alacsonyabb a széles televíziós képernyőn. Azonban nem minden tulajdonosa ennek a technikának egyértelmű ötlete, hogyan szinkronizálhatja a TV-készüléket a mobil moduljával, hogy kibővítse az operatív képességeket. Tény, hogy minden rendkívül egyszerű, Ha követi a műveletek helyes algoritmusát. Az eszközök helyes párosítása nem fog sok időt vesz igénybe.

Mire van szükség?

Kezdjük azzal, hogy a televízió szinkronizálásának fő előnye az okostelefonnal A modern elektronika funkcionalitásának jelentős gazdagítása. A Mobile Gadget asztali megjelenítést a TV képernyőjére tervezték, így az okostelefont az eredeti projektorban reinkarnálja. Az ilyen funkció, mint egy televíziós menedzsment okostelefonja, kényelmes működés. Ebben a vonatkozásban ezek a funkciók megjelennek.

 • Vizualizáció a filmek, videók, fotók és egyéb médiaforrások televíziós képernyőjén. Megtekinthetők a nagy képernyőn.
 • A kedvenc játékokat és más mobilalkalmazásokat szélesvásznú televízióban hozhatja.
 • Mindenféle weboldalt nézhet, ami nagy plusz az internetes szörfözéshez.
 • Mindenféle előadások elvégzése, dokumentumok, fotók és egyéb mobilforrások megjelenítése egy nagy televíziós képernyőn.
 • További előny, hogy a szokásos eszköz könnyen helyettesíti a nem dolgozó távirányító segítségével külön letöltött program segítségével biztonságosan irányítani a TV megsértése nélkül a fő funkciók.

A televíziós menedzsment mobil modul használatakor nagyon kényelmes, de a videojátékok szerelmeseinek, a joystick a legjobb választáshoz kapcsolódik.

Wi-Fi kapcsolat használata esetén az eszközök közötti kapcsolat “levegővel” történik. Más esetekben speciális kábeleket és interfészeket kell használni.

Vezeték nélküli módszerek

A vezeték nélküli szabványok fő előnye a kedvenc modulhoz való szinkronizáláshoz egy TV-vel A vezetékekkel való munka hiánya – A telefonos erőforrások műsorszórása A Teleexer formátumban a Wi-Fi párosításával történik. Azok az összefüggésben, amelyekkel az LG Electronics TV gyártók intelligens részvényes speciális alkalmazást fejlesztettek ki.

LG intelligens megosztás

Az LG Smart Share funkció egy eredeti interfész, amikor különböző LG Electronics márkájú telefonkészüléket használ a TV-vevőegységen. Nem csak a médiafájlokat küldhet, hanem a képeket is közvetlenül. Az egyetlen követelmény, hogy mindkét modulot egyetlen helyi hálózatban találja meg. A TV-könyvek a Smart Share opcióval nem kétséges, van egy Wi-Fi adapter, ezért nem merül fel nehézség.

Kapcsolat.

 1. Csatlakoztassa mindkét eszközt ugyanarra a hálózatra.
 2. Telepítse az LG TV SmartShare programot celluláris.
 3. A TV könyv menüben nyissa meg a Smart Share-ot, és menjen a “Connected Device” részre.
 4. Az okostelefonját keresjük, szinkronizálja és megtekintheti a teleex mobil fájlokat.

Wi-Fi közvetlen összekapcsolása

Napjainkban néhány ember meglepődik az intelligens televíziók, amelyek többsége tele van felszerelt Wi-Fi-vel. Az ilyen típusú elektronika optimális opciója párosítási lesz a Wi-Fi Direct opciót támogató mobilkapcsolóval. Ez a funkció egyformán dolgozik minden olyan televízióban, amely támogatja az intelligenset, és vezeték nélküli kapcsolat. Az internet bejelölésének képessége hiányzik a Wi-Fi Direct funkció használatakor, mivel a TV azonosítja a készüléket multimédiás eszközként. Ez az opció összehasonlítható a Bluetooth-hoz, mivel a kapcsolatot közvetlenül végezzük.

Elsősorban, Aktiválja a vezeték nélküli hálózatot az okostelefonon. Ezután a Wireless Networks részben el kell indítania a WiFi-Direct opciót. Csak akkor, ha elkezdheti a paraméterek beállítási paramétereit a Smart TV beállítások menüben. A szükséges funkció a “Hálózat” bekezdésben található. Aktiválásával, akkor a keresést végezni álló eszközök csatlakoztatásához, a listán, amelynek ki kell választani a kívánt a javasolt lehetőségek szinkronizálást. Ezután az okostelefon megkapja a jóváhagyási eszközök szinkronizálását.

A szinkronizálás megerősítése után bármely fájl telefonon történő lejátszása után a kép automatikusan átkerül a TV képernyőjére audio válaszjelzéssel.

Főbb előnyök:

 • Szabad hely a kinyújtott vezetékek halmazának hiánya miatt;
 • Nincs szükség ilyen berendezésre Wi-Fi routerre;
 • Varia formátumú média rendszerének reprodukálása;
 • A szabad fészkeknek köszönhetően lehetőség van az okostelefon akkumulátorának feltöltésére;
 • Internetes szörfözés.

Hibák is.

 • Ha az eszközök hiányzik a beépített Wi-Fi-ben, Ez további szoftverek letöltését és telepítését igényli. Rendszerint az Android-arc elavult verzióinak tulajdonosai. Ezenkívül az ilyen funkció hiányozhat és televíziós eszközön. Ezért további felszerelést kell vásárolnia. Különösen egy külső adapter, amely USB-csatlakozón keresztül csatlakoztatható egy TV-hez.
 • A telefon akkumulátorának gyors kiáramlása.

A Wi-Fi eszközök konjugációja nem csak a fájlok megtekintését teszi lehetővé, hanem olyan alkalmazásokat is használ, amelyek bizonyos felhasználók számára nagyon értékessé válik.

Szinkronizálás a Miracast segítségével

Egy másik vezeték nélküli módja az eszközök csatlakoztatásához – Engedélyezze a Miracast technológiát. Működéséhez két kompatibilis eszközre lesz szükség. A közvetítői router formájában, Wi-Fi-vel nem szükséges. Ez a funkció lehetővé teszi az elektronika szinkronizálását a legújabb adatcsere szabványok segítségével, vezeték nélküli csatornák használatával. Így lehetővé válik, hogy sugárzott bármilyen tartalmat a képernyőn, és lehetséges, hogy indítson el alkalmazásokat és a kedvenc videojáték. Technológiai fejlődés, amelyet a Wi-Fi közvetlen alapja, de van néhány kiegészítés. A továbbított adatok nem veszítik el minőségüket, a hang továbbítása részletesebbé válik. Egy másik kellemes bónusz az energiafogyasztás csökkentése a mobileszközön.

Ezért a Miracast opció egy fejlettebb kapcsolat módszerként működik.

Hogyan kell csatlakozni?

 1. A TV főmenüjében menjen a “Hálózat” részre.
 2. Kapcsolja be a MIRACAST funkciót.
 3. Most menjen a cella beállításaihoz. Nyissa meg a “Connections” részt, és keresse meg a “Broadcast” elemet
 4. A telefon elkezdi keresni az eszközöket a párosításhoz. Amikor a TV modellje megjelenik a listában, kattintson rá.
 5. Erősítse meg ezt a kapcsolatot a távirányító megfelelő gombjának megnyomásával.
 6. Megerősített konjugáció után megjelenik az okostelefon asztali képe, a televíziós vevő ingyenes hozzáférést kap hozzá. Ha a kép nem teljesen megnyílik, akkor vízszintesen kell bekapcsolnia a telefont.

A csapat hiányában a mobiltelefonon Meg kell letölteni egy olyan alkalmazást, amely korrigálja ezt a hiányosságot. Ha a TV nincs felszerelve ezzel a funkcióval, akkor az ilyen probléma csak akkor oldható meg, ha külső adaptert vásárolna ehhez a funkcióhoz. De mégis ez a módszer olyan hiányossággal rendelkezik, mint adatátviteli késleltetés. Nem különösebben jelentős, ha valamit vagy olvasást néznek, azonban a játékok során instabil ping lehetséges.

Youtube

Ez a videó kiszolgáló képes videókat sugározni az azonos név alkalmazásával. Ehhez ilyen tevékenységeket kell végrehajtania:

 • Támogatást a TUBE TV jelöli;
 • Telepítse a hivatalos alkalmazást;
 • A program letöltése után megtaláljuk a “Nézet a TV” parancsot a beállításokban;
 • Ugyanakkor hasonló alkalmazást tartalmazunk a TV-n, fontos a “Kézi üzemmód” beállítása;
 • A képernyőn megjelenő számok kombinációját be kell írni a telefonon, és kattintson a “Hozzáadás” gombra;
 • Ezután ki kell választania az LG modellt a listában, és engedélyeznie kell a kapcsolatot.

  Miután elvégezte az Ön csőszerverét, megjelenik a TV-ben. A szinkronizálás fő hátránya a kizárólag videó megtekintésének lehetősége. Az okostelefon fennmaradó funkciói nem érhetők el.

  Vezetékes kapcsolat

  Az LG TV minden modern modellje rendelkezik a Wi-Fi-vel felszerelve. Ugyanakkor, ha a tulajdonos tervei nem szerepelnek egy speciális adapter megvásárlásában, lehetővé téve az intelligens televíziózás konfigurálását, ne tűnjenek el. Erre a célra Használhatja az összes ismerős vezetékes kapcsolatot. Gyakrabban használja a kábeleket HDMI vagy USB csatlakozóval.

  Egyiküknek biztosan megfelelőnek kell lennie.

  USB-n keresztül

  Ha ezt a módszert választja, a készülék rendszeres meghajtónak tekinthető. Ezzel több eszközt csatlakoztathat, vagy másolhatja a képet az egyikről a másikra. Más szóval, a telefon külső adathordozóvá válik. meg kell említeni, hogy Ez a kapcsolódási mód nem tud teljes körű intelligens TV-funkciót biztosítani. Például a felhasználónak nincsenek alkalmazásai okostelefonról.

  Azonban lehetséges olyan fájlok, mint a fotók, videók, valamint a zene reprodukciójának megtekintése. Ez az opció tökéletes a nem túl kifinomult felhasználók számára, akik elegendőek lesznek ahhoz, hogy megtekinthessék kedvenc filmjét vagy emlékezetes képeit a nagy képernyőn. kívül, lehetővé teszi, hogy a zenét jobb formátumban lehallgassák.

  Szinorizációs algoritmus USB-t használva.

  1. Az USB kábel minden felhasználó számára elérhető a modern szerkentyűvel. Ha nincs probléma, akkor nincs probléma a vásárlással. Szinkronizáló eszköz vezetékkel.
  2. “USB meghajtóként való csatlakozás” segíti az eszközök szinkronizálását manuálisan.
  3. A TV-vevő továbbra is kiválaszthatja az adóegységet. A megnyitott listában keresünk a készüléket, és kattintson rá. Néha csatlakozni kell, hogy ismerje meg a csatlakozó számát, ahol a készülék csatlakoztatva van.

  Miután a készülék szinkronizálva van, megnyílik az interfész, amelynek köszönhetően a mobil tartalom nagy képernyőjén mozgatható és futtatható. Külsőleg úgy néz ki, mint egy Windows karmester. A fájlválasztás a távirányító segítségével történik. Sok modern LG márkájú televíziók funkciója automatikus médiafájl elismerés konjugált eszközök és nekik lejátszani. Ez a módszer gyakorlatilag minden okostelefonon és TV-n, de nem különösebben működőképes az USB kábelhosszúság miatt.

  Az eszköz tulajdonosa el kell helyeznie a készüléket valahol a TV közelében.

  HDMI-n keresztül

  Az eszközök vezetékes párosításának legegyszerűbb lehetősége a TV-vevő mobil moduljának megjelenítéséhez Kapcsolat a HDMI-vel. Az ilyen multimédiás interfész lehetővé teszi a digitális formátumú videoadatok továbbítását kiváló minőségű felbontással és hangjelekkel. Kezdetben megfelelő kábelt kell választani. Érdemes megjegyezni ezt A kényelem érdekében jobb, ha a készülék a Mini HDMI interfésszel van felszerelve. Ezzel közvetlenül kommunikálhat a TV-vel.

  Mivel egy ilyen funkció meglehetősen ritka, valószínű, hogy a felhasználónak szüksége lesz rá kell vennie egy adaptert. Ebben az esetben a mini USB adapter alkalmas – HDMI. Ez a rögzítő tökéletesen kompenzálja a HDMI csatlakozó hiányát. Érdemes megjegyezni, hogy ez a kapcsolat opció, amely a legjobb megoldás a stabil működéshez. Ez annak köszönhető, hogy a jel közvetlenül a telefonon keresztül történik.

  A szinkronizálás az alábbiak szerint történik.

  1. A kábel segítségével egyszerre szinkronizálhat több eszközt. Fontos, hogy különös figyelmet fordítsunk a HDMI aljzat számára, ez akkor szükséges, ha közvetlenül konfigurálja a kapcsolatot a rendszerben. Ha az adaptert kell használnia, helyezze be a kábel második végét a csatlakozóhoz, és az adapter maga csatlakozik a mobiltelefonhoz a MicroUSB kimeneten keresztül.
  2. Kapcsolja be a TV-t. Nyissa meg az Eszköz menüt, és menjen hozzá, hogy kiválassza a jel aktuális forrását. Azonnal nyomja meg a vezérlőpanelen lévő bemeneti kulcsot.
  3. A menü a bejárat kiválasztásához marad, Általában a rendszer számával vagy kijelölésével.
  4. Két eszköz automatikusan egymáshoz megy. Megkezdődik a kép automatikus hangolása a képernyőbeállítások alatt. Ez a művelet egy kép teljes képernyős megjelenítéséhez történik. Ennek eredményeként megjelenik a telefon asztali megjelenítéséhez a TV-n.

  Ennek a módszernek a pozitív aspektusai:

  • A telefonkészülék megszakítás nélküli működését az USB töltőn keresztül csatlakoztathatja;
  • A HDMI kapcsolat megbízható és stabilabb bármilyen vezeték nélküli módon.

  Minuszok:

  • Ez a módszer nem univerzális, és nem illeszkedik a régi modellekhez;
  • gyakran az adapter megszerzésének szükségessége;
  • Bár a HDMI kapcsolat sokkal megbízhatóbb, mint egy vezeték nélküli módon, de egy további vezetékek jelennek meg a házban, amely mindenféle kényelmetlenséget hoz.

  A fentiek alapján meg kell jegyezhető, hogy az LG TV-vel való szinkronizálás módszerei meglehetősen elegendőek.

  Lehetőség van USB kábel, kiegészítő berendezés, vagy a telefon csatlakoztatása a beépített LG TV funkciókon keresztül. Tény, hogy minden közvetlenül attól függ, hogy a felhasználó a végét akarja elérni. Végül is, ha szükséges, hogy az okostelefon képernyőjének megismétlése a TV-készüléken, akkor a HDMI vagy az intelligens megosztás jöjjön a mentésre. De ha továbbadást dolgozol egy nagyméretű fájlok megtekintéséhez, akkor egy egyszerű USB kábel vagy Wi-Fi Direct funkció kiváló lehetőség lesz.

  Az utasításokat és ajánlásokat követve élvezheti az intelligens TV összes funkcióját. Természetesen először úgy tűnik, hogy a beállítás csak bizonyos készségekkel és felhasználói élményekkel lehetséges. Azonban, mint a gyakorlat, mégis az, aki a modern technológiákkal szembesült, képes lesz megbirkózni az ilyen algoritmussal az ilyen algoritmussal. A fő feltétel egyértelmű megfelel a szabályok szabályainak. Ha valami rosszul ment, érdemes megnézni a berendezés összes elemét jó állapotban.

  A telefon csatlakoztatása az LG Web OS TV-hez, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: