Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Sok játékos biztos abban, hogy nincs semmi jobb, mint egy álló PC egy erőteljes töltelékkel. Azonban a kihívást jelentő játékok néhány szerelmese előnyben részesíti a játékkonzolokat. Semmi sem meglepő. Napjainkban az új játékok kezdetben megjelentek az Xbox számára, és miután átalakulnak, hogy egy laptopon és számítógépen dolgozzanak. Azonban érezze a teljes játékot, ül egy székben egy kis monitor, lehetetlen. Az Xbox ebben a kérdésben vezető pozíciót foglal el, mivel összeköti a szélesvásznú TV-t. A fő dolog a konzol csatlakoztatása és konfigurálása.

Milyen TV-készülékek alkalmasak a szinkronizálásra?

Mint tudják, a hátsó és oldalsó panel összes televíziója számos különböző portot tartalmaz, amelyek különböző eszközöket és perifériát csatlakoztatnak. Az Xbox konzol ebben a kérdésben megegyezik. Ez a videó vevő alkalmas a különböző gyártók modern televíziókára, nevezetesen: Sony, Panasonic, LG, Philips és Samsung. Különösen világos és telített kép a TV-k 4K technológiájával.

A bemutatott márkák mellett számos kevéssé ismert vállalat létezik, amelyek televíziókat hoznak létre a videóalkalmazás összekapcsolására alkalmas különböző csatlakozók jelenlétével. Nagyon nehéz felsorolni őket, de ha van jelen a házban, elég ahhoz, hogy utasításokat használjon, és megnézze, hogy mely eszközöket és mely módszert kell csatlakoztatni a TV-hez. A mai napig a Video Receiver Xbox 360 nagy népszerűséget élvez.

Korábban bármilyen TV-hez csatlakoztathatja a listából. De ha megpróbálja, akkor a konzol szinkronizálása rendszeres TV-vel, és lehetővé teszi a megfelelő eszköz paramétereit.

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Kapcsolatbeállítások

A Gaming folyamat a nagy TV képernyőjén, és nem egy álló PC kis monitorján sokkal érdekesebb. Számos oka van ennek: a maximális kép részletessége és hiánya egy szöghatár képnézet. Ezek ezek a tulajdonságok kényszerítettek sok játékos, hogy változtassa meg a monitort egy szélesvásznú TV-képernyőn.

Minden játékkonzolban az Xbox jelen van, a konzol, a joystickok, a csatlakozó kábel, a használati utasítás, ahol az eszköz használatára vonatkozó szabályokat előírják. Ott van, hogy a konzol TV-készülékhez való csatlakoztatására szolgáló módszerek megadhatók és a rendszer konfigurálása. A legismertebb kapcsolat a HDMI vezeték. Vannak azonban más lehetőségek is, például egy tulipán keresztül, vagy ahogyan azt is hívják, harangok. De ezt a módszert régi televíziókban használják. By the way, előnyös az Xbox 360 elavult televízió megszerzésére. Ez az eszköz univerzálisnak tekinthető, de sajnos szinte lehetetlen a tökéletes kép megszerzése.

A játékkonzol a régi TV-hez, valamint az utolsó modellek televíziójához kapcsolódik. A zsinórok végén lévő tulipánok a megfelelő csatlakozókhoz vannak csatlakoztatva. Mindegyikük egy adott színben festett. Fő, miután csatlakoztatta a beállítást megfelelően. De ma a legújabb Xbox játékkonzolrendszer a SCART rendszer. Csak minden konzolra alkalmas, de csak az Xbox 360 és az Xbox One számára. Ez a csatlakozási rendszer adapter, növeli a TV-funkciókat. Ezzel szinkronizálhatja a TV működését DVD-előtaggal, videofelvevővel és más eszközökkel.

A Microsoft nem állt meg egy univerzális konzol létrehozásában. Tehát az Xbox One és X modellek megjelentek. 2016-ban a vállalat elindította az Xbox One játékkonzolját. Ez a modell kisebb méretet kapott, amellyel több csatlakozót kellett eltávolítanom a tervezésből. A mai napig 4 Xbox Connects széles körben ismert.

Ebben az esetben minden felhasználó választhat magának a legkényelmesebb opciót. És egy kis időt töltenek, lehet, hogy kiváló minőségű képet kap a kedvenc játékairól.

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

HDMI

A játékkonzol összekapcsolásának legegyszerűbb módja, amely egy kis időt vesz igénybe – a HDMI kábellel. Nincsenek különleges készségek és tudás a felhasználónak meg kell mutatniuk.

 • Először is érdemes kikapcsolni az összes technikát, tanácsos még kikapcsolni a kimenetet.
 • Vegyünk egy HDMI kábelt, távolítsa el a dugókat mindkét dugóból.
 • Keresse meg a konzol hátuljáról és a szükséges aljzatok televízisét, és csatlakoztassa a HDMI kábelt.
 • Csak mindkét eszközt tartalmazza.

Általánosságban elmondható, hogy a HDMI kábel csatlakoztatásának folyamata nem lehet komplexnek hívható. Még egy gyermek is megbirkózhat ezzel a munkával. Amint az eszközök jelet kaptak a hálózatról, a szinkronizálás között következik be őket. A jel azonnal megjelennie kell a konzol munkavállalón. Ha ez nem történt meg, akkor a manuális módot kell használnia a konfiguráláshoz. Elég ahhoz, hogy megnyomja a Sourse gombot a kezelőpanelen a forrás bekapcsolásához.

Az egyetlen “de”, ez a módszer csak a modern TV modellekhez alkalmas. A normál TV-vel nincs HDMI csatlakozója. A kép küldésének hatása HDMI-zsinórra elképzelhetetlen. A képernyő megjeleníti a paletta kompatibilitását, jelentősen növeli a keretek és a hang megváltoztatásának sebességét. De a leginkább figyelemre méltó dolog az, hogy ilyen hatás elérése Nincs szükség komplex kézi beállítás végrehajtására. A HDMI kábel mindent egyedül tesz.

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

HD AV kábel

Ha a felhasználó teljes HD képet szeretne kapni a képernyőn, akkor az Xbox-ot a HD-AV kábellel kell csatlakoztatni. Ezt a módszert nem lehet egyszerűnek hívni. Vannak bizonyos finomságok, amelyeket figyelmet kell fordítani. A kapcsolat egyik legfontosabb nehézsége a szükséges csatlakozók megtalálása.

 • Először is ki kell választania egy készletet. Ebben az esetben a felhasználónak emlékezni kell arra, hogy eltérőek a TV jellemzői szerint. Vannak készlet alkalmas képernyők felbontás akár 480p HDTV, amelynek célja a modern TV modellek.
 • Ezután csatlakozni kell. A huzalluhák és a csatlakozók bizonyos színekben festettek, hogy a felhasználó nem zavarja össze. TV régi modellek, piros és fehér dugót használunk, a mellett sárga használják a TV csatlakoztatása a Hi-Tech felbontás.
 • A tulipánok összekapcsolásakor Ellenőrizni kell, hogy a tulipánok a fészkekbe esnek, a megfelelő címkézéssel.

Ez a módszer eltér a korábbi lehetőségektől a régi modellek TV-jének játékkonzoljához való csatlakozáshoz. De ugyanakkor a jel minőségét nem lehet rossznak hívni. A képernyő paletta szerkezete szintén hozzáadódik, a képsebesség növekszik, és a hang világosabbá válik. De a játékosok pontosan üldözik ezeket a jellemzőket.

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

S-videó

Ha a TV nem támogatja a konzol csatlakoztatását, akkor az S-Video módszert kell használnia, a VHS-t is hívják. Mind a régi tv-vevőkészülékek, mind az új modellek esetében jellemző, amelyek további eszközöket csatlakoztatnak. Természetesen a minőség nem lesz magas, a maximális jelző 480p. De ez elég elavult televíziók, minimális jellemzőkkel.

 • A konzol csatlakoztatásához ki kell kapcsolnia az eszköz teljesítményét a hálózatból.
 • Ezután meghatározzák az eszközökhöz tartozó dugók irányát.
 • Továbbra is csatlakoztatható.

A csatlakozódugók után a szinkronizálás azonnal aktiválható.

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

VGA HD AV

Az ilyen interfész is az egyik közös Xbox kapcsolat módszer. Azonban ennek a módszernek a hátránya, hogy külön huzalt kellene megszerezni. Bár a zseb egyáltalán nem talál ilyen vásárlást. Nos, ha nincs megfelelő csatlakozó a TV-n, akkor meg kell vásárolnia egy speciális adaptert. Maga a kapcsolatfolyamat meglehetősen egyszerű, maximális percet vesz igénybe.

 • Először is, csatlakoztatnia kell a vezetéket a játékkonzolhoz az A / V port segítségével. A második vég csatlakozik a TV-készülékhez, vagy közvetlenül vagy az adapteren keresztül.
 • Fontos, hogy ne zavarja a vezetékeket. A csatlakozó és a csatlakozók különböző színekben festettek. Például a piros és fehér tippek audióra válaszolnak.
 • Most bekapcsolhatja az eszközöket. A jelzés szinkronizálása a TV és a játékkonzol között azonnal bekövetkezik.

Olyan gyorsan és csak a képen lévő kép 1080p-re változik.

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Lehetséges problémák

A játékkonzol összekapcsolásával kapcsolatos problémák elkerülése érdekében meg kell ismernie a használati utasítást. Fontos megjegyezni, hogy a kábelek csatlakoztatása előtt kapcsolja ki mindkét eszköz hálózatát. Először is, a vezetékek ragaszkodnak a játékkonzol nyílásába, majd a TV-hez. És csak a technika engedélyezése után. A megfelelő konzol kapcsolatról azt mondja, hogy a TV menü új lapjának megjelenése. De nem mindig a felhasználó kezeli a játékkonzol csatlakoztatását. Sok ok van erre. Talán az aljzatok dugója lazán csatlakozik, vagy maga a huzal belső rés, és talán az egyik csatlakozó sikertelen.

Még az összeköttetés után is van esélye egy kis probléma, például “nincs jel”, vagy eltűnt egyáltalán. Ilyen helyzetekben ellenőrizze a helyességet és a sűrűségét. Ha a dugók megfelelően vannak csatlakoztatva, de a jel hiányzik, a technikai támogatással kapcsolatba kell lépnie. Magad megpróbálja azonosítani a hiba okát ebben az esetben helytelen lesz. Szerint a szolgáltató központok, a leggyakoribb probléma, amikor a TV nem látja a játékkonzol a HDMI kábel segítségével.

Ebben az esetben a huzalkapcsolat lépésenkénti utasítások szerint történt. Ilyen helyzetben lépjen kapcsolatba velük. Támogatás.

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Hogyan kell csatlakoztatni az Xbox TV-t a TV-hez?

Az Xbox 360 csatlakoztatása a TV-hez, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( 1 assessment, average 3 from 5 )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása