Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

Sokan nem szeretik a modern énekesek és zenészek dalainak teljesítményét, amint azt mondják, ha valamit kell tennie, csináld magad. A modern technológiák és eszközök lehetővé teszik, hogy otthoni teljesítményünket otthonosan élvezhesse, erre csak egy “intelligens” TV-re és mikrofonra van szüksége. Hogy teljes mértékben végrehajtja ezt, akkor a mikrofon helyesen marad a TV-hez – erről és beszélgetésről.

Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

Hogyan csatlakozhatok vezeték nélküli modellt?

Annak ellenére, hogy az ilyen szórakozás régen megjelent, még mindig kellő népszerűsége. És annak érdekében, hogy teljesítse kedvenc találatait, nem kell nagyon drága felszerelést vásárolni – csak egy szabványos DVD-lejátszóval vagy TV-vel rendelkező TV-vel rendelkezik. Mind az első, mind a második lehetőséghez szüksége lesz egy mikrofonra, amely csak a hosszú vezetéken volt, ami nem volt elég kényelmes.

A mai napig a technológia nem áll fenn, és a vezeték nélküli mikrofonok most nem csak gazdag énekesek, hanem a hétköznapi emberektől is.

Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

Mint a legtöbb eszköz, a vezeték nélküli modell előnyei és hátrányai vannak. Kezdjük az elsővel.

 • A legfontosabb előny természetesen a kábel hiánya, amelyek folyamatosan húznak, amelyről mindenki folyamatosan stumped, és az esztétikailag huzal elronthatja az egész légkört. Ezenkívül bármely vezeték tulajdonságai vannak, hogy elhasználódjanak és deformálódjanak, ami állandó befektetést igényel a dugók és a huzal cseréjéhez. A vezeték nélküli opció megbízhatóbb és tartós.
 • A készülék leggyakrabban modern vezeték nélküli verziói Engedje meg, hogy jelentősen jobb minőségű hangot adjon tovább.
 • Ez az eszköz Sokkal könnyebb csatlakozni az “SMART” TV-hez. Ez egyszerűen (csak néhány cselekvés) történik, és nem igényel további berendezések vásárlását.
 • Az a lehetőség, hogy énekeljen, távol a TV-tól.

Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

A negatív tulajdonságok között kettőt oszthat meg.

 • A legtöbb esetben ez az viszonylag magas ár, A modern világ minősége és kényelme azonban meg kell fizetnie.
 • Nincs “Connect” bármely TV-vel. Ebben az esetben ne vásároljon speciális felszerelést, mint egy huzal mikrofon, – a készüléket ki kell cserélni.

A vezeték nélküli eszköz még jobb lesz, és továbbítja a kiváló minőségű hangot, ha a márka megfelel a TV-vel vagy a DVD-márkával.

Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

A mikrofont csak néhány perc alatt csatlakoztathatja a TV-hez:

 1. Először gondoskodnod kell, A mikrofonhoz közeledett a TV modelljének. Hogy ezt tegye, mielőtt megvásárolná, ellenőrizze ezt a kérdést egy tanácsadóból.
 2. A vásárlás után ki kell választania a két lehetséges csatlakoztatás lehetőséget. Az első esetben különleges alapra van szüksége egy rádiójel-vevővel, amely összeköti a TV-készüléket, és jelet kap a mikrofonból. Ebben az esetben a kapcsolat a lehető legegyszerűbb lesz. Második eseményfejlesztés – Bluetooth kapcsolat. Minden modern televízió rendelkezik ezzel a funkcióval, így itt nem kell további felszerelést vásárolni egy bázis formájában, rádiójel-vevővel, és kapcsolja össze egy mikrofont egy kicsit bonyolultabb.
 3. Ha a készülék csatlakoztatását rádiómodul segítségével választotta ki, akkor egy speciális huzalon keresztül kell csatlakoztatnia az adatbázist a TV-re. A TV beállításaiban, Docile Mindkét eszköz, majd engedélyezze a mikrofont és ellenőrizze a csatlakozást.
 4. A második mód kiválasztásakor a mikrofonról szóló utasításokra van szüksége, mivel a modellek kiválasztása óriási, és mindegyiküknek saját finomságai vannak. Ez általában így megy: a Bluetooth-ot a TV beállításaiban aktiválni kell, és kapcsolja be a mikrofont, majd szinkronizálnia kell egy párosítást, néha a beállításokban történik, néha különleges alkalmazást kell letöltenie.

Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

Vezetékes kapcsolati módszerek

Talán az egyik olvasó konzervatívabb, és nem akar néhány új technológiát használni, és a karaoke a kábellel meglehetősen alkalmas.

  Valójában lehetetlen azt mondani, hogy a huzalon lévő mikrofon sokkal rosszabb, ugyanaz, mint az előző opció, számos pozitív tulajdonsággal és számos hibával rendelkezik.

  Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

  A mínuszok közül:

  • kábel, amely korlátozza a távolságot a TV-ről;
  • A huzal deformálódásának és kopásának lehetősége, amely rendszeres helyettesítésre van szükség;
  • A legtöbb lehetőség nem a modern technológiákon történik, mert milyen hangminőség nem lehet a legjobb.

  Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

  De egy ilyen mikrofon előnye van:

  • gyakran alacsony ár;
  • az ilyen mikrofon csatlakoztatása DVD-eszközökhöz;
  • Univerzális USB, amely alkalmas az eszközök széles skálájára.

  Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

  Csatlakoztat egy vezetékes mikrofont a karaoke számára is nem túl nehéz.

  1. Először meg kell győződnie arról, hogy Ez a mikrofon pontosan az eszközre vonatkozik, amelyhez csatolni fogja.
  2. Dugó közvetlenül vagy az eszköz adapterén keresztül.
  3. A TV megjeleníti az új eszköz elérhetőségéről szóló értesítést, amely után összekapcsolja. Ezt követően a karaoke már használható.

  Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

  Lehetséges problémák

  Mivel a TV-hez vagy a DVD-hez való mikrofon kapcsolat nem olyan bonyolult, sokan önállóan vesznek részt, anélkül, hogy a gömb mesterek segítségével keresnének. De nem mindig mindent meg lehet mozdulni – sok felhasználó kapcsolatba lépett bizonyos problémákkal kapcsolatban. Lehetséges nehézségek:

  • A TV nem látja a plug-in mikrofont;
  • A “Smart” TV-rendszer automatikusan kimutatott egy új eszközt, az alapbeállításokat és a párosításokat elvégezte, de egyébként nincs hang;
  • A hang rendszeresen eltűnik, vagy interferenciával továbbítódik.

  Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

  E problémák megoldása nem túl összetett, és leggyakrabban a felszínen fekszik.

  1. Mindhárom esetben a probléma lehet egy banálisban Az eszköz párosításának hiánya. Egyszerű nyelv – mikrofon és TV vagy DVD nem illeszkedik egymáshoz. Ezzel elkerülhető, ha előre találja ezt a pillanatot az eladóval az üzletben. Ha ezt nem tette meg, akkor ki kell cserélnie a mikrofont. A készülék vagy berendezés házassága is lehetséges, mint bármely elektronikai vásárlás. Ezért győződjön meg róla, hogy az akvizíció után ellenőrizze az összes berendezést.
  2. Ha a probléma nincs ebben, Próbálja újraindítani vagy frissíteni a karaoke programot a TV-n.
  3. Ha a mikrofon nem illeszkedik a TV-készülékhez, akkor aztán szeretném énekelni, majd Ideiglenes intézkedésként próbálja meg csatlakoztatni a mikrofont a DVD-vel, ha van az otthonodban.
  4. A rossz minőségű hang esetén Próbálja meg használni a jelerősítőt, Ön tanácsadó tanácsadója a boltban, ahol a mikrofont megszerezték. A jelerősítő használata esetén a hangminőség időnként növekszik, különböző interferencia megszűnik.
  5. Ellenőrizze az összes gombot “. / KI.” mind a mikrofon tokon, mind a TV-beállításokban vagy DVD-ben.
  6. Vezeték nélküli mikrofon esetén lehetséges a banal Ellenőrizze az akkumulátor szintjét vagy az elemeket.
  7. Ha otthon van otthoni mozi, akkorPróbáljon csatlakozni hozzá, Mivel ebben az esetben konfigurálhat egy vezeték nélküli eszközt, vagy csatlakoztasson egy vezetékes mikrofont sokkal könnyebben.
  8. Nos, mint egy utolsó megoldás, mint az örökbefogadási és továbbítási hangforrás Használhat egy számítógépet vagy laptopot, Ebben az esetben a TV képernyőként működik.
  9. Ha az akció nem segített Meg kell hívnia a mesternek, aki biztosan meghatározza a problémát, és segít megoldani.

  Hogyan kell csatlakoztatni egy mikrofont a TV-hez?

  A modern technológiák lehetővé teszik, hogy életünket még kényelmesebbé és fényesebbé tegyék. És a szokásos mikrofon nem csak a dalok elvégzésének eszközeként használható, hanem a hangvezérlő eszköz eszközévé is. Válasszon csak a kiváló minőségű elektronikát, és kövesse tanácsunkat – akkor élvezheti a karaoke csodálatos hangját a családban vagy a barátaiban.

  Hogyan kell csatlakoztatni WS-858 vezeték nélküli karaoke-mikrofont a Samsung TV-hez, lásd a következő videót.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása