Hogyan lehet a polcot a TV alatt csinálni?

Az egyes apartmanok modern kialakításában találkozhat a polcok, amelyek ajándéktárgyak, fotók, könyvek és technológia befogadására alkalmasak. Ugyanakkor a TV alatt fából készült polcok különösen szépek a nappaliban. Ez a bútor meglehetősen reális ahhoz, hogy magad legyen, elegendő egy egyedi vázlat létrehozása, és van egy szükséges eszköz, anyag.

Eszközök és anyagok

A mai napig számos lehetőség nyílik elegáns polcok gyártására a természetes kőből, cseh kristályból és mahagóni stílusban. A legtöbb ergonómiai és költségvetés forgácslemezből vagy MDFből készült termékek. A nem rossz szintén műanyagból és gipszkartonból készült televíziós polcokkal néz ki. Ahhoz, hogy önállóan ilyen stílusos bútorokat készítsen, szüksége lesz a következő eszközökre:

 • Rögzítő készlet (csavarok, horgony, dübel, zárójelek és sarkok);
 • Anyag vágáshoz;
 • szerelt kés;
 • elektrolovka, csavarhúzó és fúró;
 • A mérések rulettje;
 • fúrókészlet;
 • Markup eszközök (marker, ceruza).

Gyártás

A saját kezével készült televízió alatt a polc sok előnye van a késztermékeken, mivel az egyes vázlatok szerint készíthető, a méretek, formák és formatervezés kiválasztása. Mielőtt elkezdené a munkafolyamatot, hogy építsen ilyen polcot, el kell döntenie a helyének helyét. A fajok bútorai általában a falhoz vannak rögzítve. Ezután rajzolnia kell egy rajzot, és elvégeznie a megfelelő számításokat.

Annak ellenére, hogy a fali polc különböző anyagból készülhet, a legjobb választani egy fát. A nagy szilárdság jellemzi, és eredetileg bármilyen helyiségben illeszkedik.

A fából készült polc létrehozásához ajánlatos olyan szabványos formát választani, amelyben a design két oldalról, alsó részekre és csúcsokra fog megjelenni. A polc mérete lehet bármi, de az optimális 250 * 300 * 1100 mm. Az összes előkészítő tevékenység után a bútorgyártás közvetlen folyamatát végzi, a következő lépéseket végrehajtva.

 • A kész vázlatot át kell adni egy fához, rajzolva az összes rész kontúrjait. Ha a polc a tv-készülék alatt, göndör részletekkel, akkor a hajlító ív kezdete és a fő rész között 4-10 cm közötti egyenes szakaszokat kell hagyni.
 • Ezután a vágott és a fafeldolgozást végzik. Ehhez a táblák egyik széle az űrben található, a másik pedig – a széken. Az elektrolit segítségével minden felesleges rész kicsavarodott, a kárpitok szépen lakk vagy furnér.
 • A következő szakasz lesz maga a szerelvény. A mennyezetben készítsen lyukakat a műanyag támasztókhoz, amelyben horgokat kell behelyeznie. Felfüggesztik a polcot, és az alábbi struktúra fokozása mellett egy csíkot is telepíthet a tartós anyagból.
 • Befejezi a kiegészítő mellékletek rögzítését, általában a polc vagy a hátsó közepén helyezkednek el. Az ilyen tartók megvédik a TV-t egy lehetséges csökkenésből.

Ha azt tervezik, hogy egy fából készült polcot a szögletes szög alatt, akkor minden elindul a hozzárendeléssel és a vázlat létrehozásával. A szerelés kényelme érdekében a középpontban lévő lyukak első fúró, majd a sarkokban. A terméket összeszerelik és telepítik a falra.

Ajánlások

Mielőtt önállóan készítené a polcot a TV alatt, ki kell választania egy megfelelő modellt. Otthon mind felfüggesztett, visszahúzható és forgó modelleket is készíthet. Gyönyörűen nézd meg a nappali polcok belsejében, amelyek a padlóra vannak felszerelve. Ha a szoba kicsi, a legjobb, ha a szuszpenziót választja a zárójelekkel, akkor egy tartógerenda vagy a gerendák a mennyezeti átfedéshez kapcsolódnak. A felfüggesztett polcok előnye, hogy nem állnak rendelkezésre gyermekek számára.

A visszahúzható formatervezési minták jó választásnak tekintendők, ha a technikát egy meglévő szekrénybe kell telepíteni. Az ilyen polcok a sínek mentén mozognak, és hozzáférést biztosítanak a technikához. Ami a nyomatékmodelleket illeti, javasoljuk, hogy más bútorok számára is előállítsák, hogy megkönnyítsük a képernyő helyét. A padlópolcok nem különböznek sokkal a szokásos állványoktól a TV alatt, ezek a legegyszerűbben a gyártásban.

A polc alakjának kiválasztásakor a legjobb, ha a tér és a téglalap alakú modellek, a félköríves és görbületi formák szerkezete ritka. A polc funkcionalitásának növelése érdekében több rekeszhez kell hozzáadnia. A televízió alatti polcok vázlata, fontos figyelembe venni a következő árnyalatokat.

 • A nappaliban kívánatos széles és nagyméretű kialakításokat hozni, mivel a TV-ben lévő TV a belső tér központja. Az anyagválasztás, a design a polcok, játszott nagy szerepet, a fa-, meleg árnyalatokat is jó választás. A hálószobában a legjobb, ha a gipszkarton vagy forgácslap kompakt polcai vannak. A gyermekek szobái számára eredeti formaterveket kell készíteni élénk színekben.
 • Nem sérti a kész polcot, hogy díszítőelemekkel díszítse, elegáns lesz neki. A klasszikus stílusban a konzolot kell használni, és kiegészíti a designt üvegbetétekkel. A zárójelek szigorú geometriai mintákkal és virágdíszekkel rendelkezhetnek, ugyanez vonatkozik az üvegelemekre, szépen festhető. Szokatlanul meg fogja nézni a fából készült polcokat és egy faragást, általában különböző minták formájában végződik. Ha a fémbetétek vannak jelen a polcokon, akkor elvégezheti gravírozásukat, ez érdekes nézetet biztosít a terméknek.
 • Bármely TV-készüléket a jó megvilágítással kell ellátni, amely a technológia alatti sarokból részesül. Általános szabályként a fából készült szerkezetek pont-háttérvilágítással vannak felszerelve, a kerek kis lámpák a polc fölötti mennyezeten helyezkednek el oly módon, ahogyan azt tartalmazzák, különösen a mozi zóna és a túlzott terhelés megkönnyítése. Az ilyen lámpák intenzitását speciális kapcsolóval állíthatja be.

Örülök, hogy megnézzük a modern belsejét és a polc kombinációját a televízió alatt LED szalaggal, azt a tervezés széleire kell helyezni. A sötétben az ilyen megvilágítás titokzatos villogást hoz létre, megváltoztatja a világítás intenzitását és színét.

Meg kell jegyezni, hogy a LED szalag legjobban alkalmas az üvegtervekhez, ami drága megjelenésű.

Arról, hogyan készítsünk TV-polcot a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: