Hogyan válasszunk ki a levegőfrissítő adagolót?

A legtöbb ember jól ismeri ezt a problémát, mint egy kellemetlen szag egy házban vagy lakásban. A megjelenésének oka lehet sokat, valamint megoldásokat, De a legegyszerűbb – aeroszol levegőfrissítő, amelyet egy adagolóba helyeznek. A mai napig nagyon népszerű a fogyasztók körében.

Sajátosságok

Lefordítva angolul Az “adagoló” szó “terjesztése” vagy “hely”. Egy ilyen termék Műanyag vagy fémszerkezet – olyan tartály, amelyben a folyékony szappan tárolható, eldobható ülések WC-vel és t. D. Az adagoló tartalma nyilvános hozzáféréssel kell rendelkeznie a fogyasztó számára. Ezért van egy eszköz egy nyilvános helyen szállodákban, nyilvános WC-kban, irodákban és helyeken, amelyeket a dohányzásra osztanak, megfizethető magasságban.

Meghatározzuk az otthoni frissítéshez használt adagoló kiválasztásának kritériumait, és megismerkednek a legmegbízhatóbb és kiváló minőségű modellekkel.

Fajták

Ma az aeroszolfrissítők ilyen típusú adagolók szerepelnek a piacon.

 • Mechanikai. Ez a leggyakoribb változata a tartály, amelynek egyik oldalán a gomb található, ha megnyomjuk, egy bizonyos mennyiségű illatos anyagot préselik a szobába. A mechanikus adagolót gyakran használják a mindennapi életben.

 • Autó. Ez az ízesítőszer, amely egy ízesítővel ellátott tartályt tartalmaz, időzítő, mozgásérzékelő, adagoló. Ez az, hogy beállíthatja a mechanizmus működési idejét és a permetezett folyadék mennyiségét. És az akkumulátorból működik. Az automatikus tartály ideális nyilvános helyek számára, amelyek folyamatosan magas emberek áramlása.

 • Loktoeva. Az ilyen adagoló speciális karral van felszerelve, nyomja meg a könyökét. Tervezett leltár a nagyméretű légszennyezési területek nagy területei számára.

Népszerű modellek

Tekintettel a probléma relevanciájára, nem meglepő, hogy a modern piacon bemutatják Nagy mennyiségű modell és adagolók különböző gyártókból. A szakértők és a fogyasztók szerint a leginkább minőségi és hatékonyabb azok a lehetőségek, amelyek gyakran otthon találhatók.

Tork

Ez egyeroszolos frissítőt hoz létre. Kötelező telepítési feltétel a beépítési magasság, amelyet be kell tartani – legalább 1 m 70 cm-re a padlóról. A modellt a modell esetében használták. Az adagoló megnyitásához csak a házon található gombra kell kattintania.

Ez a módszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és anélkül, hogy sok erőfeszítés lenne cserélni a patront.

Egy ilyen adagoló tökéletes A higiéniai szobák átlagos részvételi szintjén. A maximális szoba, amelyben telepítheti a Tork adagolót 20 m²-es. Mivel az eszköz elektronikus, programozható és telepíthető egy speciális trigger módban – lehet órák, napok vagy napok. Szintén egy speciális hangjelző van felszerelve, amely lehetővé teszi az akkumulátor töltését és az aeroszol feltöltését.

Kimberly – Clark Aquarius

Ez az adagoló programozható, figyelembe véve a helyiség jellemzőit, ahol telepítve lesz. A permetezési intervallum 5-14 perc. Ez a modell számos előnye van:

 • Könnyű és egyszerűség a használatban;
 • reteszelő rendszer jelenléte;
 • A modern és divatos kialakítás lehetővé teszi egy olyan modell kiválasztását, amely a legjobb helyiség belsejére alkalmas;
 • Az egyik patron használata 60 nap.

  Ez az automatikus adagolók, amelyek jelenleg a fogyasztók iránti keresletben vannak.

  Nem meglepő, mert nagyon kényelmesek a működésben, és nincs szükségük különleges gondozásra.

  Mindössze annyit kell tennie, hogy egy frissítőt telepítsen az adagolóba időben, és futtassa a programot.

  Választott kritériumok

  Adagoló kiválasztása, a következő tényezőkkel kell vezetni.

  • Az adagoló nézete. Korábban a cikkben részletesen leírtuk az eszköz típusát és logikai alkalmazását, figyelembe véve a szoba sajátosságait.
  • Anyag, amelyből készül. Ez a tényező meglehetősen fontos – a megbízhatóbb és jobb anyag, a stabilabb konstrukció a különböző mechanikai stresszhez.
  • A szoba négyzete, amelyben a készülék telepítve lesz. Minden gyártónak feltétlenül jeleznie kell a termékében, melyik kölyöket az áruk számítják ki.
  • A permetezés száma. Ez az információ megtalálható az útlevélben vagy az eszköz használatához.
  • Elektronika jelenléte vagy hiánya. Ha a modell fel van szerelve, akkor azt jelenti, hogy önállóan programozhatja a készüléket a permetezés mennyiségére.

   Szintén győződjön meg róla, hogy figyelembe veszi az adagoló költségeit, mert a kiváló minőségű és tartós termék nem olcsó. Figyeljen a gyártóra.

   Airwick vs Glade Air Freshener Review Lásd még.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: