Hogyan válasszunk ki egy LG projektorot?

Projektorok LG a legnépszerűbbek és azt követelik, hogy ma. A híres márka technikáját kiváló minőség és széles tartomány jellemzi. Fontolja meg, hogyan válassza ki a projektor LG legjobb modelljét.

Sajátosságok

A híres LG technikája hosszú volt a piacon. Ma a tároló polcokon találsz sok eszközt a gyártónak. Az LG projektorok modern modelljei irigylésre méltó népszerűségét élvezik. Az eszközöknek sok előnye van, ami sok vevőt vonz.

  1. A híres márka technikáját kiváló minőségű összeszerelés jellemzi. Az eredeti kivetítőknél az LG nem lesz képes megtalálni egyetlen hiányosságot, hátlálatlan vagy gyengén rögzített részeket. A kiváló összeszerelésnek köszönhetően a berendezés hosszú időt vesz igénybe, és kiderül, hogy ellenáll a kopásnak.
  2. A jól ismert gyártó eredeti kivetítői kiváló minőségű, tiszta képet adhatnak elegendő telítettségről és kontrasztról. A megfelelő kiválasztott modell könnyen cserélhet egy nagy TV-t.
  3. Az LG projektorok többfunkciós. Az eszközöket az összes szükséges csatlakozó és kimenet kiegészíti, olvashatja az összes aktuális formátumot, és könnyen szinkronizálható a legtöbb modern eszközzel. A multitaskingnek köszönhetően az ilyen berendezések nagyon hasznosak és hatékonyak.
  4. Az LG projektorok nagyon egyszerűek és érthetőek a működésben. Minden személy kezelhet velük. Még akkor is, ha a használat során néhány kérdés merül fel, a válaszok könnyen sikerülnek a használatra vonatkozó utasításokban. Mindig a berendezéshez tartozik.
  5. Az LG projektorok vonzó kialakításúak. A márka képviselői nagy figyelmet fordítanak a gyártott berendezések megjelenésére. A modern LG eszközök stílusosnak és modernnek tűnnek. Legtöbbjük könnyen illeszkedik szinte minden belső.
  6. Sok modell büszkélkedhet a gazdaságos energiafogyasztásról.
  7. A kiváló minőségű LG projektorokat gazdag választékban mutatják be. A számlálóknál mind a költségvetési, mind a nagyon drága eszközöket gazdag funkciókészülékkel találja meg.

A projektorok modern modelljei nem rendelkeznek komoly hibákkal. Néhány másolat nagyon költséges lehet.

Azonban nem a legalacsonyabb ár általában olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek kiváló minőségű videofájlokat és optimális formátumokat játszhatnak.

A felállás

Az LG-választékban sok különböző kivetítő módosítást találhat. A gyártó olyan berendezéseket termel, amelyek nemcsak műszaki előírásokban, hanem a tervezésben, méretekben is eltérnek. Megismerjük a márkás projektorok egyik legnépszerűbb mintáját.

LG HF65LSR

Népszerű és kiváló minőségű, de drága modell. Reprodukálhatja Fájlok USB memóriakártyákkal. Támogatja az intelligens TV-platformokat, a WebOS 4-et.0. A terméket megkülönbözteti egy érdekes ultrashort eset, aki eredeti. A vezeték nélküli kapcsolat lehetősége van.

A berendezés népszerű DLP technológia. A továbbított kép maximális felbontása – 1920×1080 p. 1 mátrix van. Lehetséges fordított vetítés. A technológia maximális zajszintje – 24 db. Van egy lehetőség Kapcsolatok LAN és Wi-Fi vezeték nélküli hálózathoz. És vannak beépített Bluetooth modul és frontális oszlopok.

LG PF1000U

Nagy Ultraportatív videó kivetítő. Az ideális megoldás a házimozi számára. Képes játszani Kiváló minőségű teljes HD-ben. Támogat HD TV és 3D. Fényforrás típus – LED. A modell kevés energiát fogyaszt. A fényáram 1000 lm. Támogatott műsorszóró rendszerek – PAL, SECAM, NTFS.

Az eszközön Minden szükséges csatlakozó biztosított, Meglepett a modern berendezésekben. A kivetítő teljes tömege csak 1,9 kg. Vannak TV-tuner, okos TV funkció. A termék saját beépített hangszórókkal van felszerelve 2×3 w.

LG PH450UG

Modell vetítéssel DLP technológia. Lehet reprodukálni a volumetrikus Kép 3D formátum. Eszköz mátrix típusa – DMD. Összesen 1 mátrix. A lámpa fényereje 450 lm. Képformátum – 16: 9. A képernyő átlós lehet 40-80 hüvelyk között. Van HDMI-bemenet, Mini Jack, USB sztereó. A modell energiafogyasztása 55 W.

Ez a kivetítő rendelkezik Beépített hangszóró, amelynek hatalma 2 W. A készülék távirányítóval van felszerelve. Gyönyörű ezüst színű, és könnyen illeszkedhetnek szinte bármilyen belső.

LG Cinebeam HF80LSR

Hordozható projektor modell DLP vetítési technológiával. A felek szabványos felbontása – 16: 9. Népszerű 3D formátum, sajnos a készülék nem támogatja. A fényáramot 2000 lm kapacitás jellemzi.

A tervezésben különleges Hibrid lámpa (Lézer és LED-technológiák kombinációja). A technika fájlokat játszhat USB meghajtók, Azonban a memóriakártyák telepítésére szolgáló csatlakozó nem itt van, mint a TV-tuner. 2 minőségi hangszóró biztosított, Amelynek teljes ereje eléri a 6 W-ot. Termék zajszint – 30 dB. Az akkumulátor töltöttsége nincs megadva.

A menedzsment távirányítóval történik.

LG Cinebeam HF60LSR-EU SMART

Minőségi és vonzó projektor DLP vetítési technológiával. A modell, valamint a fentiek nem reprodukálják a 3D formátum háromdimenziós képét. A képarány 16: 9. Light Stream Power – 1400 lm. Lámpa típus – RGB LED.

Ebben a kivetítőben Telepített 2 hangszóró. A teljes teljesítmény eléri a 6 W-ot. Vannak 2 HDMI csatlakozó, USB, Mini Jack. A modell zajszintje eléri a 30 db-t. Súly – 1,5 kg.

LG Cinebeam PH30JG

Az LG Pocket projektor népszerű és minőségi modellje a DLP vetítési technológiával. A kép képaránya – 4: 3. A készülék könnyű fluxusa csak 250 lm. A HDR támogatás nincs megadva.

A modellben van jelen RGB LED lámpa. A technika lejátszhatja a Modern USB meghajtók fájljait, de nincs TV-tunerje, és nem olvassa el a memóriakártyákat. 1 beépített alacsony teljesítményű hangszóró – 1 w. Vannak HDMI csatlakozók, USB. Van egy beépített Bluetooth vezeték nélküli modul. A készülék nem működik önállóan, és nem eszik az akkumulátorból. A menedzsment távirányítóval történik.

LG Cinebeam PF50KS

Eszköz DMD típusú mátrix. A lámpa fényereje 600 lm. Lámpa típus – RGB LED. A népszerű eszköz munkaformátuma – 16: 9. A minimális megengedett képernyő átlós 25 hüvelyk, és a maximum 100 hüvelyk. Maximális támogatott felbontás – 1920×1080 p. A bruttó fényerő egységesség 90%.

Vannak HDMI portok, USB. A technológia energiafogyasztása – 65 W. Van egy beépített hangszóró, amelynek hatalma 2 W. Projektor zajszint korlátozott 30 dB. Kezelt projektor távvezérlő.

Tippek a választáshoz

Az LG projektorokat gazdag választékban mutatják be. Annak érdekében, hogy ne tévedjünk az optimális modell választékával, több fő kritériumra kell támaszkodnia. A fogyasztónak el kell döntenie, hogy melyik célok Vásárol egy ilyen technikát. A házimozi számára és a munkavállalók számára különböző eszközök alkalmasak. A tudás ismerete, milyen feltételek mellett a technika működtet, a vevő könnyebb lesz maradni a tökéletesen alkalmas opción, amely minden kívánságának válaszol.

Fontos megismerkedni mindenkivel Az eszköz műszaki jellemzői. Mindegyikük műszaki dokumentációban van, amely mindig hasonló eszközökkel jár.

Javasoljuk, hogy megtanulják az összes adatot az ilyen dokumentumokat, és nem csak a konzultációt eladók, mivel lehet, hogy téved, vagy valami különlegesen optimalizálni bizonyos értékek.

Győződjön meg róla, hogy a berendezésnek minden szükséges Funkciók. Ellenőrizze az eszközt mindenkinek Aktuális csatlakozók. Különböző egységekben különböző helyeken találhatók, de leggyakrabban a gyártó az ügy hátsó felületén van. Figyelmet fordít Projektor tervezés Lg. Válassza ki pontosan azon eszközt, amelyet a legjobban szeretne, és harmonikusan illeszkedik a belső térbe. Szerencsére a híres márka szinte minden eszközét vonzó megjelenés jellemzi, így nem nehéz kiválasztani a Win-Win verziót.

Ne siess, hogy fizessen az Ön által kedvelt eszközért. Óvatosan ellenőrizze. Csavarja be a kivetítőt a kezében. Nem lehet megsérülni: zsetonok, karcolások, szakaszok elvesztése, megrongálódott huzalok szerzett sár vagy por csatlakozók, sérült lencse. Ne habozzon megvizsgálni a berendezést. Ha legalább egy hátrányt talál a projektoron, akkor jobb, ha feladja a vásárlást, még akkor is, ha az eladó nagyon csábító kedvezményt kínál Önnek.

Tekintsük az áruk csomagját. A kivetítővel ellátott készletben minden szükséges huzal és kábel, használati utasítás, távirányító kell. Ellenőrizze az eszköz minőségét. Ha ezt nem lehet a boltban elvégezni, akkor megismerkedjen ezzel egy otthoni ellenőrzés során, amely általában 2 hétig kap. Ne veszítsen időt hiába. Ellenőrizze az összes opciót és konfigurációt. Ha házasságot találtak, menj a boltba, ahol a projektor megvásárolta. Ne felejtsd el magával ragadós kártyát venni.

Vásároljon hasonló eszközöket csak bizonyított üzletekben lehetnek. Lehet, hogy nagyobb hálózati vagy MONOBREND POINT LG. Csak ilyen helyeken ellenőrizheti az áruk minőségét, és a vásárlási jótállási kártyával együtt járhat.

Végül nem ajánlott a híres márka kivetítőit vásárolni kétséges árajánlatokban vagy a piacon. Itt valószínűleg nem találja meg a jó minőségű eredeti márkatermet, és a házassági felfedezés esetén alig szeretnél változtatni.

A következő videó bemutatja a Projector LG Probeam HF85J-ek áttekintését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: