Hogyan válasszunk kivetítőt otthon?

A jó képet továbbító kiváló minőségű projektorok sok jól ismert gyártót termelnek. Az ilyen technikát széles körben mutatjuk be, és magas funkcionalitás jellemzi. Sok felhasználó szeretne vásárolni egy jó kivetítőt otthon, hogy tisztázza a háztartások szabadidejét. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan lehet kiválasztani a megfelelő eszközt a szálláshoz és otthoni használatra.

Érvek és ellenérvek

Magas minőségű és többfunkciós projektor ma nem meglepik senkit. Az ilyen eszközöket nagyon hosszú ideig használják. A modern eszközöket azonban frissítik, javítják. Sokkal érdekesebb és hasznos funkciókat nyertek, és az általuk reprodukált kép befolyásolhatja a kiváló minőségt.

Az otthoni használatra tervezett projektorok a legszélesebb választékban kerülnek bemutatásra. Minden fogyasztó választhat egy optimális modellt, amely megfelel az összes kérésének és kívánságainak.

Az ilyen eszközök minden évben egyre népszerűbbek és új érdekes példányokkal vannak feltöltve.

Az otthoni projektorok relevanciáját sok pozitív tulajdonsággal magyarázzák el, hogy rejlik.

 1. Az otthon karbantartására szánt legtöbb kivetítőnek van Optimális méretek. Nem túl nagyok és terjedelmesek. Ezek közül találkozhat és kompakt opciókat, amelyek nem igényelnek sok szabad helyet a szobában.
 2. Kiváló minőségű és kompetensen kiválasztott projektor segítségével, A felhasználók megtagadhatják a nagy és nehézkes TV-t. Ez különösen igaz azokra az eszközökre, amelyek nagy 4K minőségű képet mutathatnak.
 3. Az otthoni projektorok modern modelljei sok híres márkát termelnek. A márkás termékek nemcsak többfunkciós képességgel büszkélkedhetnek, hanem kifogástalan összeszerelési minőséget is. Ennek köszönhetően nagy szilárdságú, megbízható és tartós eszközök kerülnek eladásra.
 4. Ha csak azokat a kivetítőeket, amelyek nem voltak, amelyek nem voltak nagyon magas színvonalú képet értékesítettek, akkor ma is megfelelhetnek a továbbításra alkalmas modellek Kép nagyon jó minőségű. Természetesen sok ilyen eszköz drága, de kiváló teljesítményük megéri a pénzüket.
 5. Home projektorok, amelyeket ma értékesítenek, Különbözik az elemi vezérléssel és a csatlakoztatással. Ismerje meg, hogyan kell használni ezt a típusú technikát minden felhasználó. Ha bármilyen kérdés merül fel, a tulajdonos megvizsgálhatja a kézikönyvet, és megtalálhatja az összes szükséges információt.
 6. Ha szükséges, az otthoni kivetítőt valahol szállíthat, ha szükség van rá. Például az emberek gyakran igénybe vehetik az ilyen eszközöket, ha szükségük van rájuk prezentációkra vagy más hasonló eseményekre.
 7. Kiváló minőségű projektor, amely világos és gazdag képet ad, a házimozi komponens összetevője lehet. Ezután a technikai kombináció érdekesebbé és eredetibbé válik.
 8. Az otthoni alapú kivetítők kerülnek bemutatásra Rally választék. Olyan eszközöket találhat, amelyek különböző műszaki specifikációval, jellemzőkkel és tervezéssel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nem nehéz kiválasztani az ideális opciót, még akkor is, ha a technika nagyon válogató fogyasztót szeretne vásárolni.
 9. Nem is beszélve A modern modellek vonzó kialakításáról Home Projektorok. Sok márka elegendő figyelmet szentel a termékek megjelenésének. Ennek köszönhetően az üzletekben számos gyönyörű eszközt tud találkozni, amelyek az otthoni belső tér valóságos kiemelkedőjévé válhatnak, különösen, ha a modern stilisztika ellenállhat.
 10. A jelenlegi otthoni projektorok egyszerűek Szinkronizálva más eszközökkel. Sok eszközt kiegészítenek különböző releváns csatlakozókkal. És a projektorokat gyakran beépített vezeték nélküli hálózati modulokkal és oszlopokkal szállítják.

A ház kivetítője olyan eszköz, amely nemcsak előnyökkel jár, hanem hátrányokat is. Ismerje meg a listájukat.

 1. Ha olyan magas színvonalú modellt szeretne elítélni, amely a 4K-t reprodukálja, akkor a fogyasztónak lenyűgöző összeget kell készítenie. Sok vásárlók túlságosan magas árakat helyeznek el a legtöbb márkájú eszközre, amelyek képesek olvasni a megadott videofájlformátumot.
 2. Számos nagyon drága eszköz eladó. De a “gonosz” árcédula nem az egyetlen hátrány. Bontás esetén, vagy cserélje ki az ilyen berendezések részleteit, akkor sok készpénzt kell töltenie. Ezt a berendezést a vásárlás előtt figyelembe kell venni.
 3. Sok otthoni projektornak nincs elegendő kontrasztja. Emiatt a kép homályosnak tűnhet, nem olyan fényes és telített.
 4. A projektorok egyes modelljei érzékenyek a por hatásaira.
 5. A modern LCD projektorok észrevehetően megosztják a képpontok képeit. Emiatt a reprodukálható kép minősége elkerülhetetlenül szenvedett, különösen akkor, ha a megtekintést szoros fókusztávolságon végzik.
 6. Ha a legnépszerűbb DLP projektorokról beszélünk, akkor a felhasználónak tudnia kell, hogy elegendő áramszünetet kell elérni. Ezenkívül ezek az eszközök nagyon zajosak, és bizonyos helyzetekben provokálhat az úgynevezett szivárványhatást.

Csak az otthoni projektorok minden előnyét és hátrányát mérjük, érdemes megvásárolni.

Típusok és készülékeik

Az otthoni projektorok eltérőek. Az ilyen multimédiás berendezések minden modellje saját jellemzői vannak. Ismerje meg velük.

VEZETTE

Ma a kiváló minőségű LED-projektorok széles körben elterjedtek. Az ilyen technika számos jól ismert céget termel. Más modellekből hasonló projektorok különböznek abban, hogy ők Különleges fénykibocsátókat használnak. A kollimátorok meglévő standard verzióiban a 3 színű LED-ek csatlakoztatva vannak: kék, zöld és piros. A felsorolt ​​Hamm mellett sok vezető gyártó is használjon sárga és kék.

A frissítés miatt a színmű sokkal jobb lesz, a fényáramlás következik be.

Az elmúlt évek rendes kivetítőiben különleges Könnyű kerék. LED-modellekben ez az elem nincs megadva. Ehelyett a tervezésüket DICHROIC Tükrök gyűjtése lencse és csap. A fényáramlást egy speciális Microskal DMD-chip segítségével átirányítják a lencsére. A könnyű csatornák úgy kezdjük, hogy “rázzuk” olyan gyakran, hogy az emberi szem gyakorisága nem tud elkapni.

A LED film projektorja alacsony energiafogyasztás jellemzi. Általában hasonló termékek állnak rendelkezésre kis méretben. Sok LED projektorot talál, mini formátumban készült. Az ilyen eszközöknek meglehetősen demokratikus költsége lehet, ami a legnépszerűbbek.

Lézer

A képátvitel jó minősége büszkélkedhet a modern lézeres projektorok otthoni használatra. Ezeknek az eszközöknek a lényege a teljes színű képek vetülete a képernyőn.

Az eszközök lényege abban rejlik, hogy a kivetítés lézer típusú kivetítője az első lézer rezonátor.

Ő Szerves festék formájában aktív közeggel van felszerelve, Egy kék sáv lézersugárzása. A második emitter tartalmazza a szükséges alkatrészeket a zöld és a harmadik – a vörös tartományban. A szükséges pillanatban az összes felsorolt ​​sugarak speciális segítséggel kombinálva vannak dikroikus tükrök. A kimeneten lézersugarat kapunk.

A teljes sugár esik galvanométerek (2 vezérlő tükörként szolgáljon). Így a grafikát elpárologtatjuk.

A lézer kivetítők mélyebb, lédús és telített palettákkal rendelkeznek. A képek fényereje és részletezése is kiváló minőségű. Ennek eredményeként a továbbított kép természetes, sima átmenetekkel történik. Ez a lézer eszközök, amelyek a legjobban átadják a képeket kiváló minőségű formátumokban, például teljes HD.

Gyártók

A kiváló minőségű otthoni projektorok választéka hatalmas. Az ilyen eszközök számos jól ismert márkát termelnek. Ismerje meg néhányat.

 • Epson. A japán gyártó kiváló otthoni projektorokat kínál, amelyet hosszú élettartam különböztet meg. A márka tartományában kiváló eszközöket találsz több digitális skálázási móddal, gyors torzítással, kiváló fényerővel és színek telítettséggel. A legtöbb eszközt távirányító vezérli.

 • Lg. A jó otthoni projektorok ezt a világhírű márkát kínálják. Az Arsenal LG-ben olyan kiváló minőségű eszközök vannak, amelyek szinte minden ismert fájlformátumot olvashatnak. Vannak olyan eszközök, amelyek képesek a trapéz vízszintes és függőleges beállítására. Kiváló modellt vásárolhat beépített TV-tunerrel, hogy a TV közvetlenül a “falon” látható legyen.

 • Béna. Ez egy népszerű és jól ismert gyártó, amely hibátlan minőségű technikákat és hosszú élettartamot eredményez. A márka számos különböző otthoni projektor modellt termel különböző árkategóriákban. A BenQ termékek nemcsak a gyakorlatiasság és a tartósság, hanem egy nagyon vonzó modern design, amit sok felhasználó szeretne.

 • Acer. A magas színvonalú otthoni projektorok ezt a híres gyártót kínálják. Az Acer Acer számos különböző eszközzel rendelkezik különböző specifikációkkal és külső paraméterekkel. Sok példányt a jó hangszórók kiváló hangszórók egészítenek ki. Igaz, nem minden eszköz a márka támogatja a vezeték nélküli hálózatokat (Wi-Fi, Bluetooth).

 • Sony. Ha szeretné vásárolni, valóban egy magas színvonalú otthoni video projektor, aki minőségi képet és hangot fog elérni, akkor meg kell néznie a dicsőített japán gyártó termékeit. A Sony technikát páratlan minőség, jó technikai paraméterek és stílusos, átgondolt tervezés jellemzi. Azonban ne várjon az alacsony költséggel a márka modern multifunkcionális projektorjaitól. Az egyes modellek ára sok fogyasztót sokkot okozhat. Például a Sony VPL-VW870ES eszköz a legtöbb üzletben 1.899.000 rubel.

 • Everyomcom. A kínai gyártó különböző típusú otthoni projektorokat gyárt. A tartomány a cégek költségvetési eszközöket fejlesztettek ki a fogyasztók számára, akik szeretnék, hogy pótolja a házimozi projektor, de a unwitched fizetni érte túl nagy. Még az olcsó kínai gyártó készülékei TV-tunerrel, kályas, USB csatlakozóval vannak felszerelve.

 • Optoma. A ház minőségének és gyakorlati kivetítőjei ezt a márkát gyártják az Egyesült Királyságból. Optoma termékeket gyártanak Kínában, de ez nem befolyásolja a magas színvonalat. A márka termékei híresek a termékek gazdag felszereléséről, megbízhatóságáról és tartósságáról. Sok eszköz tökéletesen alkalmas arra, hogy ne csak filmek otthoni nézésére, hanem érdekes és fényes előadásokra is.

 • NEC. Ez a híres japán gyártó kiváló minőségű projektorokat termel. Ezek közül nagyon jó otthoni lehetőségeket találsz. Kínában termelt márkájú technika. Sok eszközt kompakt méretek és kis súlyok különböznek meg. A legtöbb NEC eszköz bizonyíthatja a lédús kontrasztos képet, amely pontosan szeretne, mint az ügyfelek. Igaz, a japán gyártó technikája gyakran nagyon drága.

Kiválasztása az otthoni projektor, szükséges kapcsolati csak márkás termékek, mivel célja a hosszú élettartam és végre „a lelkiismeret”.

Választott kritériumok

Otthoni projektor, mint bármely más multimédiás technika, óvatosan és gondosan kell felvennie. Van egy olyan kritériumok jegyzéke, amelyekre a fogyasztónak támaszkodnia kell, a legjobb eszköz kiválasztásához, hogy megtekinthesse kedvenc filmjeit egy lakásban vagy a házban. Tekintsük mindegyiküket.

Fényerősség

A nagy képernyő színének képminősége befolyásolja fényerejének mértékét. Ebben az esetben a patakáramlás a technikát adja. Ez a paraméter A lumenben tükröződik.

A szoba megvilágításának mértéke alapján a mutató a következő lehet:

 • 600-800 egységből – ezek az értékek alkalmasak egy nagyon nagy helyiségre, amely abszolút fényt biztosít;
 • 1000-1800 egység – alkalmas bútorokra, ahol csak részleges világítás van;
 • 2000-3000 egységek – ideális mutatók a technológia munkájához a napi megvilágítási körülmények között;
 • 3000 egység és túlértékelések, amelyek alkalmasak a jó napvilágítással való munkavégzéshez és a terek esetében, amelyek quadrande legfeljebb 100 kV. m;
 • 5000 egység és több – Az ilyen mutatókkal rendelkező kivetítő nagy és tágas csarnokban világos fényben való munkához alkalmas;
 • 10 000 és több paraméter rendelkezik szakmai projektekkel, amelyeket koncertcsarnokokhoz vagy stadionokhoz használnak.

Dimenziók

Fontos szerepet játszanak a kivetítő kiválasztásában a reprodukálható képek engedélyezését. Mint ez a jelző magasabb lesz, a tisztább lesz egy nagy képernyőn.

De a túlzottan magas értékekhez nem kell, mert a kép minőségi jellemzői is függenek a jel felbontásától, amely maga a képhez feltámadt a képhez.

A minőségi veszteség nélküli DVD-kép megjelenítése lehetővé teszi a szokásos 800×600 p. Vannak magasabb engedélyek is, nevezetesen:

 • 1280×800 p – HD;
 • 1920×1080 – Full HD (a világosabb és részletes minőségi formátum).

Kontraszt

Egy másik fontos paraméter, amely figyelmet kell fordítani, kiválasztva a tökéletes otthoni projektor modellt. NAK NEKAz Onitsage az a cím, amelyet a vizsgált cím, hogy megjelenik egy széles képernyőn, maximálisan sűrű fekete-fehér színnel. A legjobb, ha átlagértékeket olvashat 800: 1 és 1000: 1 között.

Minden más lehetséges paraméter egymáshoz jönnek. A különbségek közöttük jelentéktelennek tűnik.

Képminőség

A minőségi kép az egyik legfontosabb kritérium az otthoni kivetítő legjobb modelljének kiválasztásában. A vevőnek figyelembe kell vennie mind a fényerő mutatókat, mind a kontrasztot, de ez nem minden. Figyeljen más paraméterekre:

 • Fehéregyensúly – Színhőmérséklet;
 • Színes lefedettség – Meghatározza, hogy a telített festékek hogyan bizonyíthatják a projektorot;
 • Gamma – Dark tárgyak egy műsorszóró kép ne legyen túlzottan fekete, minden szín kell feltüntetni tökéletesen rendesen, torzítás nélkül.

Technológia

   Az otthoni kivetítő optimális nézetének kiválasztása figyelembe kell venni a benne részt vevő technológiákat. A multimédiás eszköz számos jellemzője a funkciótól függ. Fontolja meg, hogy melyik képmodulációs technológiákat alkalmazzák a modern projektorokban.

   • LCD (folyadékkristály). Munka kizárólag a lumenen. Megmutathat egy teljes színű képet a kiváló fényerejű szintről. Azonban a kontrasztuk sok kívánsággal hagyja. Hasonló technológiával rendelkező modellek nem tolerálják a por hatásait. A kép gyakran széttöredezett képpontok.
   • DLP. A technológiával rendelkező eszközök a legnépszerűbbek. Adj egy világos képet pixelhatások nélkül és mély fekete gamut nélkül. Igaz, ezeknek a másolatoknak csendben és sötétségben kell működniük, hogy sok felhasználó a komoly hibáikra utal.
   • LCOS. Az ilyen eszközök folyadékkristályokon alapulnak, de működésük tükröződik. A technika használata A technológia segítségével telített festékekkel rendelkező felhasználók, kiváló szintű kontraszt, sima képek nélkül. De figyelembe kell venni, hogy az ilyen eszközök meglehetősen drágák, ami befolyásolja működésük sajátosságait.

   A következő videóban a tippeket a ház kivetítőjének megfelelő választékára adják.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: