Hogyan válasszunk mikrofont a Wiretappinghez?

Napjainkban van egy hatalmas számú különböző módja annak, hogy információt kapjon, köztük van egy rugalmatlan. Az úgynevezett “hibákról”, azaz az ereszek.

A cikkünkben részletesebben a mikrofonok fajtáit a Wiretapping számára, az optimális modell kiválasztásának szabályai, és áttekintést adnak a legnépszerűbb modellekről.

Nézetek

A wiretapping mikrofonjai több faj is. A munkamegekvenciától függően a “hibák” fő csoportja megkülönböztethető:

 • irányított rendszer;
 • lézerberendezés;
 • Mikrofon a falon keresztüli vezetékekhoz.

Az irányított cselekvési eszköz a nyílt területek távoli hallgatására szolgál, valamint telefonbeszélgetés rögzítése. Az irányított mikrofonok fő problémája a hangforrás eltávolítása, mivel már 100 méterre van, a hang annyira gyengül, hogy szinte lehetetlen elkülöníteni a beszédet a harmadik féltől származó zajtól és az interferenciáról.

Az iránytípus hallgatóberendezésének 4 fő csoportja.

 • Cső alakú – olyan üreges csövek, amelyek kis résszel vannak elosztva egymástól több sorban. A cső végére van egy mikrofon, diktafonikus beltéri és hangerősítővel. Az akusztikus oszcilláció a résbe esik, és vibrációs hullámokat hoz létre – ez az, és elkapja a munkaköri mikrofont. Az egyes kattintásokból származó hullámok összeolvadnak egyetlen hullámra, az erősítő a fülünkre rendelkezésre álló hangfrekvenciára alakítja át, és hallhatjuk, hogy mit mondanak a törlésről.

A csőszerű mikrofon fő hátránya, hogy csak egyenes vonalban fogja elkapni a jelet – hallani a hangot a sarok mögül, mert a hullám nagyon torzul, és gyengébb lesz.

  • Gradiens mikrofonok – egy pár kis helyet képviselnek, a fokozott érzékenységgel rendelkező mikrofonok közelében. Ebben az esetben a jel az általuk elkövetett akusztikus paraméterek kivonása. Ezután van egy mikrofon és egy kis erősítő, ugyanazok, mint a csőszerű létesítményekben. A készülék lehetővé teszi, hogy meghallgasson beszélgetéseket a szobában, vagy írjon egy telefonbeszélgetést rövid távolságra.

  Ne feledje, hogy ellentétben a “hiba”, egy ilyen eszköz nagyon gyanúsnak tűnik, mert valószínűleg nem helyezi el a helyszínen.

  • Fázisú lapos rácsok – az ilyen berendezések egy lapos lemezből állnak, amelynek felületén a jelvevők épülnek. Az összes pontból származó hanghullámokat kombinálják és továbbítják az erősítőnek. Azonban ne próbálja meg hallgatni a helyzetet egy zajos elhelyezésben sem a zsúfolt autópályán, hiszen egy ilyen formatervezésnek van az ingatlan, hogy elkapja a hangot minden oldalról – ennek eredményeként csak egy csomó problémát kapsz.

  • Parabolikus mikrofonok – egy konkáv tányérból származó eszköz, 25-50 cm átmérőjű parabola formájában. A középpontban a mikrofonerősítőkhöz kapcsolódnak hang eltávolítás. A hangzó elem elkapja a jeleket, és összekapcsolja azokat, annál nagyobb a “homorú” lemezek, annál helyesbb és tiszta lesz. Az ilyen eszköz azonban nem teszi lehetővé a külön beszélgetés rögzítését – csak a tartományt rögzítheti.

  Például olyan berendezés, amelyet a természet hangjainak rögzítésére használnak.

  Munkájukban a bemutatott eszközök teljes arzenálját használja, de az adott listából származó modellek túlnyomó többségének szabad értékesítésében egyszerűen nincs. Csak parabolikus mikrofonok állnak rendelkezésre a hétköznapi felhasználók számára.

  Nagy népszerűség Élvezze Lézeres mikrofonok, lehetővé teszik, hogy hallgasson mindent, ami a szobában történik. Ez a készülék olvassa és vibrálja az ablakokat a szobához. A cselekvési elv egyszerű: a mikrofon lézersugár az üvegen, tükröződik, visszaáll a készülékre, de már a megváltozott rezgésekben. A beépített érzékelő dekódolja a rekordot, és sugározza a hallgatónak.

  A lézert akár 500 m távolságra is használhatjuk, és nem kell olyan hibákat használni, amelyek a kabin objektum gyanúját okozhatják. Azonban a berendezés nem olcsó – a hasonló mikrofonok árcédulája félmillió rubelből kezdődik. Természetesen a “Fekete piacon” mindig olcsó “otthoni termesztett” hamisítványokat vásárolhat, azonban valószínűleg helytelenek lesznek, ha egyáltalán nem tudnak dolgozni.

  Speciális eszközöket használnak A falon keresztül hallgatva. Ha csak egy fal megosztja Önt és hallgat rád, akkor pontosan ilyen eszközt választhat. A mikrofon rögzíti a fal wobbieseit, és konvertálja a hangot. A működés elve egy kicsit hasonlít a lézerre, de a különbséggel, hogy a szomszédos szobában kell lennie.

  Annak érdekében, hogy a mikrofon helyesen működjön, be kell állítania a hangot. Ehhez a berendezésnek a falra kell támaszkodnia, és állítsa be érzékenységét. Amikor egyértelmű beszédet fogsz kapni, elkezdheti a technikát.

  Az ilyen hibák szakosodott üzletekben állnak körülbelül 5 ezer rubel.

  Népszerű modellek

  A szárító mikrofon legigényesebben figyelembe kell venni “Super Ear 100”. Mint sok más parabolikus berendezés, műanyagból készült konkáv lemez. Ez a készülék tartalmazza a távcsövét, valamint a 8. opcióval rendelkező fejhallgatót több zoomhoz. Van egy beépített kiváló minőségű hangrögzítő, amelynek köszönhetően beszélgethet. Annak érdekében, hogy semmi ne akadályozza a hallgatót, fejhallgatót viselhet.

  A mikrofon lehetővé teszi, hogy meghallgasson beszélgetéseket akár 100 méter távolságra. A hang 70 dB-re fokozódik, ezért nem szükséges az érzékenység 105 dB-re állítani.

  Berendezés súlya – egy kicsit több mint 1 kg, az eset rezisztens, ami lehetővé teszi alacsony hőmérsékleten történő működtetését.

  Mark mikrofon “Yukon hogyan” Szintén rögzíti a hangokat 100 m-en belül. Ez a modell azonban nem rendelkezik homorú lemezzel, és a méretekben egy kicsit kevesebb, mint egy hagyományos színpadi mikrofon. Az akkumulátorból származó autonóm munka meglehetősen lenyűgöző – akár 300 óra. “Yukon fel van szerelve a zajcsökkentés minőségi funkciójával, így a hallgatás még az erős szél körülményeiben is elvégezhető. A hangerő beállítható.

  A felhasználók gyakran rögzítik a mikrofont a savanyú csőhöz vagy távcsőbe, valamint a fényképezőgéphez. A készlet hallgatásához egy állványt tartalmaz. Ez a technika gyakran újságírókat, valamint felvételi stúdiók üzemeltetőit használja.

  Tippek a választáshoz

  Napjainkban számos más változatos mikrofon modellt találhat a wiretappinghez. A szaküzletekben vezeték nélküli hibák, rejtett mikro-modellek, valamint dekorációval álcázott termékek vannak. Wi-Fi-n vagy mobiltelefonon dolgozhatnak.

  A hallgatás mikrofonjának kiválasztása nagymértékben attól függ, hogy milyen feltételeket fogsz kihasználni. A telepítés feltételei és időtartama alapvető lesz, a GSM vezérlési lehetőségek által igényelt mozgás- és hangérzékelők használatának szükségessége. A mini kamrával és más beépített eszközökkel rendelkező termékek is rendelkezésre állnak.

  Elég kényelmes az autonóm mikrofon használata – azonnal elhelyezhető egy félreeső helyen, és nem vehet fel unalmas keresést az elektromos hálózathoz való csatlakozás lehetőségeinek. Ha azonban képes arra, hogy gyakori hozzáférést biztosítson a hallgatott helyiséghez, és csatlakoztathatja az érzékelőt az aktuális forráshoz, akkor jobb választani egy ilyen eszközt – olcsóbb.

  Eszközök segítségével, háztartási tételek alatt álcázott, Ez a legsikeresebb – ebben az esetben a mikrofon-detektálás valószínűsége jelentősen csökken.

  Szabályként a mikrofonok a wiretapping nem különösebben erős érzékenységgel rendelkeznek, így az optimális modell kiválasztásakor nagyon fontos ellenőrizni a berendezés működését. Ehhez az eladónak SIM-kártyát kell tennie, és hívja a számát, és a vevőnek – hívja és személyesen ellenőrizze, hogy pontosan hogyan továbbítja a világítótoronyat.

  A mi cikkünkben áttekintést adtunk olyan mikrofonokról, amelyek a távoli beszélgetések meghallgatására használhatók, és szinte minden személy megengedheti magának az ilyen modelleket. Ne felejtsük el azonban, hogy minden illegális kémkedés a jelenlegi jogszabályok által büntethető – ha a résztvevők beleegyezése nélkül titkos beszélgetést rögzít, akkor minden esélye van arra, hogy nem olyan távoli helyeken van.

  Ezért először, győződjön meg róla, hogy nem szakítja meg a törvény jellemzőjét, és természetesen a lelkiismeretével összhangban jár el.

  Arról, hogy hogyan készítsünk mikrofont a vezetékekről, nézd meg a következőt.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: