Jabra Fejhallgatók: A modellek jellemzői és jellemzői

  Jabra egy elismert vezető a sport- és szakmai fejhallgatókban. A vállalat termékei vonzzák a sokszínűséget és a magas színvonalat. A modellek könnyen csatlakoztathatók és kihasználhatók. A Jabra minden ízlésre különböző célokra kínál eszközöket.

  Sajátosságok

  Bluetooth Jabra fejhallgatója – multifunkcionális tartozék, amelyhez hívások érkeznek, megszakítják a beszélgetést, a számok sorozatait, a hívás eltérítését. A bejövő / kimenő hívások teljes ellenőrzését még akkor is, ha a “Hang nélkül” módot az okostelefonon telepíti. Szorosan üljön, ne essen le, és ne essen ki mozgás közben, folyamatos kommunikációt biztosítva. Bluetooth-on keresztül dolgozzon, Mi tökéletes az üzleti kör és más kategóriák felhasználói számára. A gadget elkapja a mobil manipulációt, beállítva őket.

  Jabra designja ugyanolyan vonzó a nők és a férfiak számára, akik kedvelik a tömörséget és semleges színű megoldásokat.

  A legjobb modellek áttekintése

  Tekintsünk néhány legérdekesebb modellt.

  Vezetékes

  Jabra Biz 1500 fekete

  A számítógép monogaritás, Ideális a kommunikációs pillanatokhoz a vállalati feladatok megoldása során. A modellt a sikeres ergonómia megkülönbözteti: Lágy amop és rugalmas fejpánt, eredeti szereléséhez.

  Revo

  Modell a vezetékes és vezeték nélküli módon történő összekapcsolásának lehetőségével. Beépített akkumulátor, Bluetooth 3.0, NFC – tökéletes kombináció a zenehallgatáshoz PC-vel. A mini-USB kábel a csomagolásban található, amely alkalmas az akkumulátor töltésére is. A lejátszáskezelést a csészék külső panelén található érintőképernyőn végezzük.

  A meglévő mikrofon alkalmas a hívások fogadására. A fülhallgató támogatja a hangutasításokat, megkülönbözteti a jó volumen tartomány. Összecsukható kialakítás. A mínuszokat meg kell jegyezni, hogy nincs elegendő zajszigetelés és magas tartozékok magas árai.

  Vezeték nélküli

  Jabra mozgás UC

  Innovatív termék, amely támogatja az egységes kommunikáció és a mikrofon működését az összecsukható lábon. A PC-khez való csatlakozás történik Bluetooth-adapter, a készletben. Akció sugara – 100 m. Hang vezérelhető, Van Siri aktiválása (iPhone tulajdonosok számára) és érintse meg a vezérlési szint érzékszerv. Az alvó üzemmódba kerül a mozgásérzékelőn. Az alvó üzemmódban az akkumulátor lemerült. “Elalszik” a mozgás hosszabbításával.

  A készenléti üzemmód automatikusan bekapcsol, ha a mikrofont összecsukja.

  Tws Elite Active 65t

  A kényelmes és védett fülhallgatók ideálisak zenei szerelmeseinek és sportolóknak. A modellt nem terheli a vezetékekkel, és ultra-modern designban van, egy sűrű leszállással rendelkező autonóm hangszórók formájában. A termékek kényelmesen helyezkednek el a fül mosogatójában, és nem esnek ki. A szilikon hüvelyk három méretben kerülnek bemutatásra. Nedvességvédelem (IP56 osztály) modellek, mint a felhasználók. Színes lehetőségek: kék, piros és fekete titán. Még az eszköz csomagolása is stílusos, fenntartva biztonságos szállítás közben.

  Matte fejhallgató ház díszíti a metallizált betéteket lyukakkal. A viszonylag kis béléseknek van egy puha érintőburkolata. A csigák szép fény, de a jobb hangszóró egy kicsit nehezebb maradt. A megfelelő fejhallgató-stílusban a Box-töltési szín a megfelelő fejhallgató stílusban készül, és műanyagból készült, puha tapintású bevonattal egy vállalati logóval. Az alján van egy fényjelző jelző és egy mikro-USB csatlakozó.

  A fejhallgatók a dobozból a készülékkel automatikusan kivonják a készüléket, De csak az előzetes első párosítási fülhallgató után, egy adott modullal. A fejhallgató felkészültsége a munka fejhallgatóval tájékoztatja az angolul egy kellemes női hanggal. A fejhallgatón 3 vezérlőgomb található be / ki, állítsa be a hangerőt és más dolgokat. A jobb fülhallgató gombja telefonhívásokat fogad, vagy visszaállítja őket.

  A modell Bluetooth 5-el van felszerelve.0 és nagyon gazdaságilag kiadások energiát. A beépített lítium-ion akkumulátor körülbelül 5 óra működést biztosít. A Polar tét feltöltésével kétszer töltheti fel a fejhallgatót. És gyors töltés mindössze 15 perc alatt, hogy meghosszabbítsa a munkát egy másik és fél óra.

  A Jabra Sound által a konfigurációhoz és használathoz ajánlott+.

  Vezeték nélküli áthelyezése

  A fejhallgató fénymodellje klasszikus széles fejpánttal, Felszerelt technológiával a kommunikáció és a zene hallgatása vezetékes módszerrel és Bluetooth-on keresztül Bluetooth-on keresztül. A beépített akkumulátor készenléti állapotban legfeljebb 12 órás és legfeljebb 8 órát futtat, állandó lejátszással a sávok. A kiváló minőségű zene jelei értékelni fogják Tiszta digitális hang és kiváló hangszigetelés. Ez megvalósítható az anatómiai alak és sűrű és könnyű amop csészékének köszönhetően.

  A fejhallgatók azonnal csatlakoztathatók két eszközre: okostelefon és laptop. A kábel szükséges, ha szükséges. Van egy akkumulátortöltési állapotjelzés, hanghívás és az utolsó számok hívása. A hátránya gyenge mikrofonnak tekinthető.

  Elit sport

  Incracinal fejhallgató beépített mikrofonnal, izzadság és víz elleni védelem – Ez a legjobb megoldás azok számára, akik rendszeresen sportolnak. Az ambushure anatómiai alakja a fülhallgatók szilárd leszállása a fülben és a külföldi zajok jó szigetelése. A kellemes bónuszokból meg lehet jegyezni A szívritmus és az oxigénfogyasztás szintje követése.

  Minden mikrofon fülhallgatóban a legjobb hangminőség érdekében. Az akkumulátor időszerű töltőeszközt biztosít. A menedzsment az ügy kívül kerül. A gyártó három év garanciát ad a verejték ellen, és nagy pénzeszközöket kínál.

  75ms fejlesztése

  Fejhallgató profi kategóriák Zajcsökkentéssel és az USB-vel való összekapcsolás képessége, hogy megoldja a feladatokat. Az MS optimalizálás és a szélessávú hangzás lehetővé teszi, hogy egy modellt használjon zenehallgatáshoz és munkakörülményekhez, biztosítva kifogástalan hangátvitelt. A lehető legkényelmesebb működés az állítható mikrofon bárnak és a lágy térfogatnak köszönhetően.

  Talán egyidejűleg Csatlakozás két Bluetooth eszközhöz, amely lehetővé teszi, hogy egyidejűleg hallgasson zenét és hívásokat kezdeményezzen. Van egy foglalkoztatási mutató, HD hang. 15 méterre működik az átviteli eszköztől 15 órán át szünet nélkül. Hátrányok: költség és kemény fejpánt.

  Sportimpulzus

  Hordozható és könnyű újratölthető fejhallgatók, amelyek egy rövid vezetékkel vannak összekötve és sportra szánták. A részletes hangátvitel, modell mellett Mikrofonnal és további funkciókkal felszerelt: biometrikus szívritmus-figyelés és lépésszámláló. Gyorsan konjugálja az eszközöket, reprodukálja a hangfájlokat Bluetooth-val ellátott berendezésekről. Van egy kényelmes konzol a fülhallgató vezetékén. Hibák: A mikrofon a külső zajra érzékeny, a pulsométer gyakran torzítja az adatokat alacsony hőmérsékleten.

  Tippek a választáshoz

  A telefonon futó emberek és a vezetés, értékelik a vezeték nélküli fejhallgatókat. Ők is kényelmesek az idős felhasználóknak is, akiknek kezei nem tudnak törölni. Ahhoz, hogy érezze a tartozék kényelmét, meg kell választania a megfelelőt, figyelembe véve az egyéni igényeket. Mielőtt egy bevásárló headset szükséges lenne Győződjön meg róla, hogy a Bluetooth elérhető a telefonján. Anélkül, hogy elvégezné a kapcsolatot, nem lesz lehetséges. Mobiltelefon csatlakoztatása a fejhallgatókhoz, meg kell győződnie arról, hogy szerepelnek-e. A fényjelző villog a házon, jelezve, hogy a készülék készen áll a működésre. A mobilnak elegendőnek kell lennie, mivel nem minden okostelefon tartalmazza a Bluetooth opciót alacsony akkumulátor töltésével.

  Érdemes ellenőrizni, hogy van-e párosítás egy meglévő okostelefonnal. Néhány modell Nem kompatibilis a harmadik féltől származó márkájú modulokkal, Ami rontja a jel minőségét, interferenciát és nehézséget okoz a csatlakozáskor. A jelszónak csak egyszer kell megadnia, az ismételt kapcsolat nem lesz szükség. Szükség esetén a jelszó megváltoztatható a beállításokon keresztül. A telepített JABRA Assist alkalmazás a fülhallgató működését egyszerű és érthetővé teszi hasznos utasítások, funkciók és frissítések miatt. A megfelelő használat és gondosság, a készülék tartóssága garantált.

  Használati utasítás

  A készülék használatának megkezdése előtt szükséges vezet, A befogadás gombjának eldöntése a “Beleértve”. Aztán Jabra A fülbe szerelve. A válasz / terminációs kulcs megnyomásával várnia kell a kék és hangjelző jelző villogását, amely megerősíti a felvételét. A hangirányok után következetesen létrehozott egy fülhallgatót.

  Idősek, javasoljuk, hogy kiemelkedő legyen a gyakorlatban, hogyan lehet engedélyezni és letiltani a fülhallgató.

  Hogyan lehet csatlakozni a telefonhoz?

  A csatlakozási folyamatot a kézikönyv tartalmazza. Mielőtt elkezdené használni, a fejhallgató és az okostelefon töltése szükséges. A két modul összekapcsolása a következő séma szerint történik.

  1. Keresse meg a “eszköz csatlakoztatása” telefon beállításait, és fordítsa le a Bluetooth-t az üzemmódra.
  2. A fülhallgatót engedélyezni kell. A telefon megjelenik a telefon Bluetooth-eszközök, amelyek közül jabra választunk. Amikor először csatlakozik, megjelenik egy jelszó kérés az eszközön, amelyet a fülhallgatóval eladott dokumentációban regisztráltak.
  3. A kapcsolat egy perc alatt történik, majd az eszközök együttesen működnek együtt.

  Beállítás

  A fülhallgató használata előtt a Jabranak nem kell konfigurálnia. A készülék automatikus beállításokkal csatlakozik és működik. A modellek egyedi kialakítással és gombokkal rendelkeznek. A készülék utasításai regisztráltak a céljukra. A kudarcok nélkül dolgozni, fontos megismerni néhány finomságot. A fülhallgató legfeljebb 30 méteren belül működik az okostelefontól. Ez lehetővé teszi, hogy távolítsa el a mobiltól, így a következő szobában a töltés vagy az autó rekeszében. Ebben az esetben a beszélgetés minősége változatlan marad.

  Ha interferencia következik be, ha beszél, akkor csökkenteni kell a távolságot a mobiltelefon. Ha az interferencia kérdése nem oldódik meg, érdemes ellenőrizni a mobil kommunikáció minőségét. Talán a problémák alacsony jelet jelentenek. A gyári házasság keresése során a fülhallgatót meg kell mutatni a szervizművészeknek, hogy javítsa vagy helyettesítse a javítást.

  A következő videó tartalmazza a Bluetooth áttekintést Jabra Elite Active 65T és EXPOLVE 65T.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: