Japán minimalizmus a belső térben

Azok számára, akik szeretik az egyszerűséget és a helyet, a levegőt és a fényt, valamint hajlamosak a filozófiára és a meditációra, a japán minimalizmus alkalmas a belső térben.

Megkülönböztető jellegzetességek

Japán egy csodálatos ország, ahol a modern technológiák a természetes egyszerűség mellett vannak. Japán minimalizmus – ez a stílus, amely a békét és a béke érzését saját otthonában adja meg.

A szoba általában csak a leginkább szükséges, és ha van egy dekoráció, akkor minimalizálva, főleg a természetes eredetű és visszafogott árnyalatok.

A japán minimalizmus fő megkülönböztető jellemzője a tér szabadsága, a japánok üresen hívják. Egy ilyen helyiségben a levegő nem zavarja a legegyszerűbb sétálni a szobában, egy ilyen helyen, a gondolatok jól működnek, semmi sem zavarja a főt. És itt jó pihenni, mert egy ilyen szobában, harmónia és béke.

A legfontosabb dolog – a megrendelés mindent, és ez határozottan jelen van egy ilyen szobában.

A fő témák itt alacsony kanapé, kanapé, banquette – aki jobban szeret. Kis asztal. Minden dolog, a kis dolgok rejtve lesznek a csúszó rendszerek mögött, nem szabad jelen lenni.

A nemkívánatos lámpák világításként, lámpákként is használhatók. A padlón a szerény szőnyegek befogadására képesek. A Windows nem rejtik el a függönyök mögött, kihagyják a fényt. A növény dekorcsontként használható, japán minimalizmusban gyakran bonsai. Falakat, mennyezetet és padlót nem szabad festékekkel lőni – visszatartott hangok. A kontrasztok lehetnek, de ki kell gondolni, mi lesz az akcentus.

A japán stílusú egy másik elem – Shirma. Segítenek zonate térben, hangulatos sarkok létrehozása. A kényelem az, hogy mobil. És ők is máshogy néznek ki, az előállításuk során gyakran használják a legegyszerűbb anyagok (zsákvászon, bambusz, rizspapír), és selyem, hímzés, gyakran ez hieroglifák vagy tájak.

Az ilyen lakások kialakításában alkalmazható anyagok – fa, kő, bambusz, nád, rattan, vízszintes.

A különböző helyiségek kiadása?

A japán minimalizmus jól illeszkedik a stúdió apartman kialakításához, ahol az összes kanon megfigyelhető. A hely és a fény már rendelkezik, továbbra is kiválaszthatja a minimális bútorokat, a szabad terület megkülönböztethető ugyanazon megfélemlítéssel.

De az egyes szobák meglehetősen alárendeltek ugyanazon általános koncepciónak.

Nappali

A nappali könnyen kiadásra szolgál. A mennyezetnek világosnak kell lennie, a sötét gerendák megkülönböztethetők, és jól gondolkodnak a világításról. OTökéletesek ezeknek a lámpáknak. Mindegyikük szétszórt fényt hoz létre, amely különleges kényelmet biztosít a szobához.

A falaknak szőkenek kell lenniük. A gerendák jelenléte és itt megengedett. Ez adja a szigorúság helyét. De lehet, hogy az összes falak fényes (festék festék, illeszkedés egy kép tapéta), egy akcentussal. Lehet, hogy hieroglifák, sakura fa, nagy japán rajongó.

A kis kanapék monofonikus párnák alkalmasak bútorok, amelyek szükség esetén a padlóra helyezhetők. Kötelező alacsony fa vagy üveg asztal. A Nichesben általában minimális dekoráció – növények, fotók, Netzke.

Az ablakokon világos vakok vagy könnyű függönyöket helyezhet el. A tágas nappali nem akadályozza meg a képernyőt, amely szükség esetén mozgatható.

A padlón egyszerű szőnyegek találhatók. De ha kívánja, természetesen előnyben részesítheti a monokróm szerény szőnyegt.

Hálószoba

A hálószoba pihentető hely, itt helyénvaló a legegyszerűbb ágy jelenléte kivonási és dekorendszer nélkül, És ami még fontosabb, a matrac megnézi a pódiumot, amelyet japán stílusú ágyakkal díszítenek.

A bútorok alkalmasak egy egyszerű minimálisan. Ha néhány dolgot kell tárolnod, akkor több fülkét kell elrejteni, amely a csúszó rendszer mögött rejtőzködik. A világításnak lágynak kell lennie – lehet a felső lámpa, és egy lámpa a ruhában.

Konyha

Ami a konyhát illeti, emlékezni kell arra, hogy ez elsősorban a tökéletes rend, de csak minimális objektum és a megfelelő tárolórendszer segítségével érhető el.

Minden szekrény csúszó, remek, forgó rendszerek, de nincsenek elemek a láthatósági zónában. A technika határozottan jelen van, de nem feltűnő.

A bútoroknak fából kell lenniük. Ételek – a legegyszerűbb, túlzott mértékű nélkül.

Gyönyörű példák a belső terekre

Annak ellenére, hogy a japán minimalizmus azt jelenti, hogy az egyszerűség, a befejezés egyszerűsége és egy kis számú tétel, az egyszerűség úgy tűnik – egy ilyen belső, amelyre alaposan gondolkodni kell, mindenki harmonikusnak tűnik. És ennek példája készen állt tervezési lehetőségeket szolgálhat.

  • A fekete-fehér hely lehetővé teszi, hogy az ékezeteket, az alacsony kényelmes bútorokat a kikapcsolódásra tervezték, a szobában dekoráljon a szobában.

  • Tökéletes hálószoba dekoráció élénk színekben. A laconikus ágyat az ágyas asztalok egészítik ki eredeti lámpákkal. Könnyű függönyök az ablakokon, egy fényes szőnyeg teljesíti a belsőépítészet ötletét.

  • Ez az opció teljes egészében tükrözi a japán minimalizmus fogalmát. Alacsony asztal szőnyegekkel, eredeti lámpa, növények, gerendák a falakon és a mennyezeten – minden alárendelt egy cél: Készítsen kényelmet és a harmónia érzését az űrben.

Japán stílusú lakás áttekintése Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: