Jellemzők és formatípusok

A társadalmi és tudományos és műszaki fejlődés az oktatási rendszer elé terjeszti az állandó fejlesztés feladata, hogy ezt nem csak az új technikák felhasználásával, hanem pénzeszközökkel is használják. A mai napig a számítógépek és multimédia berendezések köszönhetően sokkal könnyebbé váltak. Ezt a technikát különböző video projektek képviselik, míg Az általános oktatási intézményeknél a túlterhelő projektor hatalmas terjesztést kapott – a tanárokat az információk átruházására és a diákok tudásának szintjére irányítja.

Ami?

A felső projektor (kodecope) Optikai készülék, amely a képet a forrásból a telepített képernyőre tervezi, ferde vetítő tükör segítségével. A képernyő, amelyen a kép reprodukálódott, átlátszó film, 297×210 cm méretű, a nyomtató fényképnyomtatásával készül.

A készülék munkaterületére helyezett kép kiabálódik, majd a fresnel objektíven keresztül a képernyőre kerül sor. A képminőség közvetlenül a fényáram jelzőtől függ, amely a CodeCoscope különböző modelljei eltérőek lehetnek 2000-től és 10 000 lm véget érhetnek. GrafOveror (felsőfokú) lehet egy-3 lencséből. A 3 lencse objektívvel felszerelt modellek, ellentétben az 1 lencse lencsékkel rendelkező eszközökkel, lehetővé teszik, hogy elkerülje a képhibákat a széleken.

A készülék fő előnyei a következők:

 • tartósság és egyszerű használat;
 • Kiváló minőségű kép;
 • alacsony zaj;
 • Minimális elektromos fogyasztás.

Milyen aggodalmak Hátrányok, Ezután egy költségvetési modellek nem rendelkeznek további funkciókkal és túlmelegedéssel.

Nézetek

A vetítő lámpa elhelyezésétől függően a felső projektor strukturálisan osztható 2 típusra: Áttetsző és Fényvisszaverő. A kodecopsok teljesítménye erős Lámpa hűtőrendszerrel (Ez lehetővé teszi számukra, hogy a kép forrásaként használhatók-e egy átlátszó film és az LCD paneleken), amint azt a Fényvisszaverő projektorok, akkor kicsi és kis teljesítményű lámpával készülnek.

Súly, a kodecoppák összes modellje három csoportra oszlik.

 • Helyhez kötött. Ne hajtsa be és súlya 7 kg-nál nagyobb legyen. Ez a fajta eszköz által használt áteső fény diagram, vagyis az egész optikai rendszerrel és maga a lámpa alatt találhatók az üveg, amely az átlátszó filmet helyezünk egy vetített kép.
 • Féltortatív. A helyhez kötött rúddal ellentétben, amely támogatja a lencsét, fejlődhet. Az ilyen eszközök tömege 6 és 8 kg között van.
 • Hordozható. Úgy tekintik, hogy a leginkább keresettek, mivel könnyedén “fordul” egy lapos kompakt kialakításba, kisebb, mint 7 kg-nál kisebb, és kényelmesen szállítható. Ebben a formában az eszköz, optikai visszaverődési rendszer a fényforrás alkalmazzák: egy optikai rendszer, amely egy tükör, hűtővel, lencse, és a lámpa felett találhatók a fólia felületén. Munkahely, ahol a film be van helyezve, tükörfelület van, tükrözi a fényáramlást, és elküldi a lencsének. A hordozható kodeuzok kialakításában legfeljebb 3 lencse lehet, míg a 3 lennyal rendelkező modellek a legjobbak és sokkal drágábbak, mint az 1 lencse lencsékkel rendelkező készülékek.

Ahol használatra?

A felső projektor a leggyakoribb optikai eszköz, amelyet gyakran használnak Diavetítések és bemutatók tartásához Kis helyiségekben, amelyeknek nem kell kifejezetten felkészülni erre. A gyors telepítés és az egyszerű vezérlésnek köszönhetően ez az eszköz ideális az előadásokhoz a közönségek számára. A COPEKOP segítségével az előadó nem szakíthatja meg a történetet, és nem fordult el a diákoktól, hogy bemutatkozzon. Ezenkívül a megjelenítési eredetik Fényképlista készítése és egy filc-méterrel, ami nagyon kényelmes.

Ez a készülék nagy felbontású képességgel rendelkezik – ez lehetővé teszi, hogy egy nagy képernyőhöz ne csak grafikákat reprodukáljon, hanem szöveges anyagokat, rajzokat is.

Hogyan válasszuk ki?

Biztonságos hosszú távú és biztosítja a kiváló minőségű kép reprodukciót, amikor megvásárolja, meg kell tennie a megfelelő választást ennek vagy a modell mellett.

Kövesse Döntse el, hogy hol van tervezve alkalmazni, Ezután szükséges lesz szállítani, Mivel az eszköz különböző méretű, súly, kínos vagy összecsukható kialakítású lehet.

A fejlécelő nézetének kiválasztása, először is figyelembe kell venni, hogy hol és milyen gyakran használják.

Tehát, az állandó előadásokhoz ugyanabban a kis helyiségben, amelynek területe 30-40 m2 tökéletesen alkalmas Helyhez kötött modell modell, amely nem kevesebb, mint 2000 lm. Fontos továbbá figyelembe venni, hogy a kodecoves különböző formatervezési mintákban állnak elő, és eltérhetnek a további funkciók halmazában.

A terepi konferenciák és a diavetítések jobban illeszkednek Hordozható opciók. Ugyanakkor az első állvány sokkal drágább, magas színvonalú reprodukciót biztosítanak (kiváló fényerő és maximális méret a kép), nagy teljesítményűek, és nem rosszabbak a professzionális eszközök műszaki jellemzőiben.

Az eszköz kiválasztásakor fontos tisztázni és További funkciók jelenléte. A leghatékonyabb működés érdekében a szakértők ajánlottak a Codescopes megszerzésére, amelyeknek a következő konfigurációval rendelkeznek:

 • Különböző csatlakozók és bemenetek külső eszközök (USB, VGA, HDMI) csatlakoztatásához;
 • lyukak, amelyek kimenettel rendelkeznek az adatátvitelre más eszközökre;
 • változó fókuszhosszú lencsék jelenléte;
 • az adatok átvitelének és a vezeték nélküli kommunikáció használatával történő kezelésének képessége;
 • A 3D, távirányító, beépített hangszóró és lézeres mutató támogatása.

Továbbá szükség van Fedezze fel a véleményeket Egy adott modellről és gyártóról. A mai napig a piacot a különböző márkákból származó eszközök hatalmas választéka képviseli, de csak a jól bevált cégek bizalmát jelenti.

A következő videóban megismerheti a kodoszkóp eszközt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: