JVC fejhallgató: A legjobb modellek áttekintése

A JVC már régóta létrejött a fogyasztói elektronikai piacon. A fejhallgató által szolgáltatott, megérdemli a leginkább figyelmet. Ugyanígy releváns lesz az általános jellemzők és a legjobb modellek áttekintése szempontjából.

Sajátosságok

A tematikus helyszínek különböző leírásában következetesen hangsúlyozta, hogy a JVC fejhallgatók optimálisan kombinálódnak magukban:

 • külső szépség;
 • akusztikai minőség;
 • Gyakorlati tevékenységek.

Ez az egyik olyan vállalkozás, akinek termékei vagy imádata, vagy félreértése – és a harmadik nem adódik. Csak az Apple rajongók és más speciális márkák visszafordíthatják ezt a technikát. Meg kell jegyezni, hogy még néhány órányi zenét is, a klub műfaj nem fordul elő. Ugyanakkor a JVC tervezők mindig törődnek a termékek megbízhatóságáról, és hogyan lehet megkönnyíteni őket. Garantálta a szél elleni védelem optimális szintjét, a különböző csapadékból. Érdemes figyelmet fordítaniKövetkező sajátosságok:

 • racionálisan épített frekvenciaelosztás, figyelembe véve a hangok pszichológiai érzékelését;
 • JVC fejhallgató mechanikai szilárdsága;
 • Kellemes és megfelelő tervezési trendek;
 • Kiváló hangvisszaadás, amely nemcsak a zenei szerelmeseinek, hanem a játékosok is megfelel;
 • Kompatibilitás az Androiddal és akár az iPhone-val alacsony programozási szinten.

Fajták

2 típusú fejhallgató van.

Vezeték nélküli

Indítsa el a JVC fejhallgatók áttekintését a Bluetooth protokollon működő vezeték nélküli beállításokkal, modern divatot okoz. Ez a csoport előnyös, hogy kiemelkedjen Modell Ha-s20bt-e.

Amikor létrejön, egyértelműen megpróbálta megkönnyíteni az építési lehetőséget, és ezt a feladatot sikeresen megoldották. A gyártó kijelenti, hogy a rendszeres akkumulátor töltése elegendőnek kell lennie 10-11 órával az aktív zenehallgatáshoz. Van egy távirányító, 3 fő gomb, amely szintén építette a mikrofont. Egyéb megfelelő tulajdonságok:

 • 10 m-ig (interferencia és akadályok hiányában)
 • ferrit mágnes;
 • 30 ohm névleges impedanciája;
 • A dinamikus fej értéke 3,07 cm;
 • Tömeges vezetékkel együtt 0,096 kg-os töltéshez;
 • Bluetooth 4.1 C osztály;
 • Profilok AVRCP, A2DP, HSP, HFP;
 • Teljes támogatási kódok SBC.

A vállalat választéka mind a teljes méretű (felső) vezeték nélküli fejhallgatóval rendelkezik, amely hatékonyan elnyomja a harmadik féltől származó zajt. A szokásos üzemmód és a tiszta hangzás mellett Ha-s90bn-b-e büszkélkedhet egy telített basszust. Különösen tágas acb garantálja a stabil hangzás 27 órán át, ha a zajt ki van kapcsolva. Ha ez az üzemmód csatlakoztatva van, a teljes hangidő akár 35 órát is növekszik. A készlet tartalmazza a közlekedési tokot és egy speciális kábelt a repülés közbeni hallgatáshoz. Meg kell jegyeznem:

 • Az NFC módszer teljes támogatása;
 • Tesztelt neodímium mágnes;
 • A 8 Hz-től 25 000 Hz-ig terjedő frekvenciák reprodukálása;
 • A bejárat hatalma legfeljebb 30 mW;
 • 120 cm töltővezeték hossza;
 • L-formátumú dugó, aranyozással;
 • Teljes tömeg, kivéve a kábelt 0,195 kg.

Vezetékes

A JVC különlegeset kínálhat Gyermek fejhallgató. A felnőttektől a fényesebb tervezéssel megkülönböztethető. Ugyanakkor a műszaki jellemzőkkel az ilyen végrehajtás nem érinti. A készülék rövidített (0,85 m) vezetékkel van felszerelve. Úgy tűnik, hogy korlátozza a hangmennyiséget 85 dB-re (de előírja, hogy néhány forrás hangosabban fog működni).

Egy neodímium mágnes alapján létrehozott kialakítás. A munkafrekvenciák 18 és 2000 Hz között vannak. A beömlő ereje néha 200 mw-re emelkedik. A dugó nikkelréteggel van ellátva. A készülék kompatibilis volt az iPhone-val.

Az azonos márka azonosítójú fejhallgatójának kellemes mintája egy modell Ha-fx1x-e. Úgy tervezték, hogy mély, lédús basszus. Ebből a célból 1 cm átmérőjű membránok és speciálisan átgondolt fázisú frekvenciaváltók. A gyártó a termék alakjának kirakodására és ergonómiájára összpontosít. A kábel erődje jelentős vastagságot (0,2 cm), valamint a tiszta réz használatát tartalmazza.

A hangszigetelés megfelel a legszigorúbb követelményeknek. Sem a vonaton vagy a buszon, sem a gyermekeket, sem a szomszédokat, sem a szomszédokat nem fog okozni, ha ilyen fejhallgatót használnak a közelben. A gumi bevonat miatt az ügy hosszabb ideig tart. A szállításkészletben a szilikon méretű S, M és L.

A dugó egy 3,5 mm keresztmetszetével aranyozással van ellátva, a vezeték hossza 120 cm, és a fejhallgató szállítására kemény tokot biztosított.

Az Xtreme Xplosives sorozat egy másik képviselője – fejhallgató HA-MR60X-E. Ez egy teljes méretű eszköz, amelyet a hívások mikrofonja kiegészít. Még a távirányító is rendelkezésre áll. A hivatalos leírásban megemlítjük, hogy a fülhallgató hajótest erős és ellenáll a kárnak. Mint az előző modellben, a tartós L-formátumú kábel teljesen kompatibilis az iPhone-val. Ezenkívül figyeljen a jellemzőkre:

 • Hangszórófej 5 cm-es membrán méretével;
 • Kettős extrém mély basszuscsatlakozók;
 • Tömeg (kivéve a vezetékeket – 0,293 kg);
 • 8 Hz-től 23 kHz-ig terjedő frekvenciák;
 • Bemeneti teljesítmény 1000 MW (IEC szabvány szerint).

Hogyan válasszuk ki?

Ez könnyű, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a választék JVC fejhallgató veszi az összes fontosabb pozíciókat, hogy a fogyasztó nem érdekel. A legtöbb költségvetési megoldás a “betétek” fejhallgatónak tekinthető. Csak az eszközökben csak teljesen nem igénylő vagy korlátozottak. Helyezze be a füleket a fülbe nem rossz – Japánban még kijelölték őket. Azonban az űrlapjuk gyakori fejhallgató-veszteséget okoz, és a hangminőséget rontja. A mérnökök erőfeszítései csak részben gyengítik ezt a hibát.

A belső megoldás lehetővé teszi, hogy a zsúfolt, élénk helyeken is problémamentesen hallgasson zenét. Azonban a külső hangok teljes pora, amikor a városban mozoghat az életre! Ez vonatkozik az összes – gyalogosok, motorkerékpárosok, autósok, kerékpárosok, görgőkre.

És még azok is, akik az egzotikus közlekedési típusokat mozognak, el kell hagyniuk a csatornán belüli fejhallgatót, vagy korlátozzák magukat, hogy kizárólag otthon viseljék.

Ezenkívül szokatlan forma nem ízlés. Ezenkívül a hangszórók közvetlenül a hallókönyvbe történő bevezetése növeli a dobás terheit. Szigorúan korlátozni kell a zenehallgatás mennyiségét és időtartamát. Ami a felső opciókat illeti, az egyetlen mínusz lesz a rögzítés összetettsége. Minden hibát vonzó kialakítás és javított hangminőség igazol.

A JVC fejhallgató modelltartományában érdemes megjegyezni a professzionális szintű termékeket. Fontos megérteni, hogy nem minden ilyen eszközt úgy terveztek, hogy a stúdióban használják.

Lehetővé teszik, hogy felismerje a hangfelvétel legkisebb árnyalatát a felvétel során. És a Hi-Fi technológia lehetőséget ad arra, hogy otthon vagy a lakásban professzionális hangot hallgasson.

Számos JVC fejhallgató leírásakor azt mondják, hogy 20 Hz vagy 20 kHz feletti hangot adnak. Természetesen hallja, hogy az ilyen hangok nem tudnak. De a zene szerelmesei megjegyzik, hogy jelenlétük pozitív hatással van az általános érzékelésre. A speciális modellek technikai tulajdonságairól és megbízhatóságáról pontosan megtanulhatják a topikális véleményeket.

A JVC HA-FX1X fejhallgatót tovább mutatják tovább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: