Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

A Compact Mobile modulok megjelenésével a fogyasztónak szüksége van hordozható akusztikára. A hálózatból futó teljes méretű hangszórók csak egy álló számítógép számára jóak, mert nem veszik őket az úton vagy a városra. E tekintetben az elektronikai vállalatok olyan miniatűr oszlopokat hoztak létre, amelyek az akkumulátortól egy kis méretű, és jó hangminőséget biztosítanak. Az egyik első szakosodott az ilyen audio berendezések gyártásában az amerikai JBL.

JBL márka hordozható oszlopok Élvezze a magas ügyfél igényét. A költségvetési árak kombinációjának oka a különböző méretű és formanyomtatványok modelljének kiváló minőségével és sokszínűségével. Próbáljuk meg kitalálni, hogy mi a márka akusztikája olyan észrevehető, és hogyan válasszunk optimális modellt magának.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Sajátosságok

JBL 1946 óta működik. A fő tevékenység a magas osztályú akusztikai rendszerek fejlesztése és megvalósítása. A hordozható akusztika minden új vonala javította a javított dinamikus emittereket és az ergonómikusabb designt, A vezeték nélküli csatlakozási modulok végrehajtásának befejezése, például Wi-Fi és Bluetooth.

A JBL márka kis oszlopa kompakt, ergonomikus, az áron, de fő előnye, hogy képes tiszta hangot és pontos lejátszást biztosítani a teljes frekvencia tartományban.

Hordozható akusztika létrehozása, a gyártó még mindig a hang minőségére összpontosít, a technológiai anyagok felhasználásával az elemalap gyártásában.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Átlagosan a hordozható akusztika frekvencia tartománya megfelel a 80-20000 g jelzőnekC, amely erős basszust, felső frekvencia átláthatóságot és gazdag énekeket biztosít.

KÜLÖNLEGES FIGYELMEZTETÉS JBL TERVEZÉSEK A hordozható modellek ergonómikus kialakítását fizetik. A klasszikus verzió hengeres alakja és az eset gumírozott bevonata, amely nemcsak működőképes, hanem lehetővé teszi a belső elemek a nedvesség és más anyagok behatolásából is.

Az akusztikus hangszórók közül a JBL is megtalálható modellek, amelyek az aktív életmódot vezető emberekre összpontosították, Például különleges kötőelemekkel kerékpárkeretre vagy egy hátizsákkal ellátott medálra.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Felülvizsgálati modellek

Fontolja meg a JBL legnépszerűbb hordozható oszlopait, azok jellemzőit és részletes jellemzőit.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Jbl díj

Vezeték nélküli hengeres alakzat vízszintes elhelyezéssel. 5 színes opcióban bemutatva: arany, fekete, piros, kék, kék. Az eset gumírozott átfedéssel van ellátva, amely védi a hangszórót nedvességtartalomból.

A dinamikus teljesítmény-emitter, amelynek kapacitása 30 W-os, két passzív mélysugárzóval ellátott párban működik, így a készülék képes erőteljes és telített basszust kibocsátani az idegen zaj és az interferencia nélkül. Accumulátor, amelynek kapacitása 7500 mA · H-os elegendő 20 órás folyamatos működés esetén.

Ez a modell kiválóan alkalmas a természetben vagy az utazáshoz. Árskála 6990 és 7500 rubel között.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

JBL Pulse 3

Ez egy hengeres oszlop vertikális elhelyezéssel. Fényes LED-es lámpával van felszerelve, ami ideális lehetőséget kínál egy kis barátságos diszkóhoz a nyitott. A megvilágítás speciális alkalmazással vezérelhető – kiválaszthatja az egyik beépített hatást, vagy létrehozhatja sajátját.

Három dinamikus sugárzók egy 40 mm átmérőjű, és két passzív mélynyomó kiváló frekvenciájú hang tartományban 65 és 20.000 Hz. A térfogat tartalék elegendő ahhoz, hogy ötlégi párt vagy egy nagy szobában legyen.

A modell ára kb. 8000 rubel.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

JBL Clip

Ez egy kerek oszlop, fogantyúval ellátott fogantyúval és lóg. Egy ilyen kényelmes a kerékpárok túrázására vagy kirándulására. Kényelmesen rögzíthető ruhákhoz vagy kerékpározáshoz karbinnel. Eső esetén nem kell elrejteni azt – a készülék védelmet nyújt a nedvesség behatolásával szemben, és egy óra alatt víz alatt lehet.

A modell 7 színben jelenik meg: kék, szürke, kék, fehér, sárga, rózsaszín, piros. Az akkumulátor 10 órán át történő töltés nélkül képes dolgozni. Erőteljes hanggal rendelkezik, a Bluetooth modul segítségével csatlakozik a mobileszközökhöz.

Ár 2390 és 3500 rubel között.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Jbl megy

Négyzetes kompakt méret oszlop. 12 szín opcióban jelenik meg. Olyan kényelmes, hogy bárhol – legalábbis a természetben, legalábbis az utazáson. A mobilkészülék párosítása Bluetooth-on keresztül történik. Autonóm akkumulátor működése – akár 5 óra.

Az ügy a korábbi modellekben, a nedvesség behatolásának védelmével, amely lehetővé teszi az akusztika használatát a tengerparton, a medence közelében vagy a zuhanyzó közelében.

A zajcsökkentéssel ellátott hangszóró kristálytiszta hangot biztosít az idegen zaj vagy az interferencia nélkül. Ár körülbelül 1500-2000 rubel.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

JBL BOOMBOX

Ez egy oszlop, amely egy téglalap alakú és hordozó fogantyúval rendelkező henger. Alkalmas olyan személyek számára, akik válogatós hangminőségűek: két sebességgel, kapacitása 60 W és két passzív mélysugárzó. Lehet, hogy kifogástalan hangot biztosítson mind a basszust, mind a közepes és a magas frekvenciákat. Beltéri használatra vagy az utcán különleges módok vannak. Jó térfogat.

Az akkumulátor elég 24 órás folyamatos üzemmódban van. Van egy USB bemenet a mobileszközök feltöltéséhez, amely lehetővé teszi, hogy a készülék hordozható akkumulátorként használja.

Az equalizálót egy speciális márka alkalmazáson keresztül vezérelheti. Ár körülbelül 20.000 rubel.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Jbl jr pop hűvös

Ez egy szuper kompakt modell egy kerek alakú, írás szerint a rendszer szokásos kulcstartó. Csatolt a ruhákhoz vagy hátizsákhoz egy tömör szövetszíj segítségével a gombon. Kiváló lehetőség egy iskoláslány számára. Könnyű hatásai vannak.

A méret ellenére, A 3 W-os hatalommal rendelkező hangszóró elég gazdag és erőteljes hangot sugároz, ami elég ahhoz, hogy zenét vagy rádiót hallgasson. Az akkumulátor elég 5 órás autonóm munkához.

A készlet tartalmaz egy sor matricát a testen, a modell ára körülbelül 2000 rubel.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Hogyan lehet megkülönböztetni a hamisítást az eredetiből?

A JBL márka hordozható akusztikájának nagy igénye miatt a gátlástalan gyártók hamis termékeket kezdtek. Annak érdekében, hogy ne töltsön pénzt hiába, rossz minőségű hamisítást szerezhet, meg kell ismernie a fő különbségeket az eredetiben. Az alábbiakban szerepelnek a legfontosabb mutatók, amelyekre a JBL oszlop kiválasztásakor navigálni szeretne.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Csomag

A doboznak sűrű, magas színvonalú kartonpapírból kell készülnie az elülső oldal fényes felületével. Minden felirat és kép egyértelműen sztricked, nem homályos. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a logó alatt a HARMAN felirat kell lennie.

Az eredeti csomagoláson megtalálja a gyártó összes fontos információját, valamint a QR-kódot és a sorozatszámot. A doboz alján látható egy matrica vonalkódokkal.

A hamis logó helyett egyszerű narancssárga téglalap, amely az eredeti szimbolizmushoz hasonlít.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Felszerelés

Az eredeti JBL termékek tartalmazzák az utasításokat különböző nyelveken és a jótállási kártya, a filmbe, valamint az akkumulátor töltőhuzalba.

A gátlástalan gyártó az utasítás helyett – csak egy rövid technikai leírás, amelyen nincs márkás logó.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Akusztika

Az eredeti oszlop logója a házba fullad, és a hamis, gyakran visszaszorítja és görbe. Ugyanez mondható el a gombokról – csak az eredeti, hogy ugyanolyan nagyobbak lesznek.

A hamis eszköz súlya sokkal kisebb, mivel nincs védelme a nedvesség ellen. Az eredeti termékek nem rendelkezhetnek lyukak microSD kártyához. A hamisításnak nincs egy sorszámú matrica.

Nos, természetesen a JBL eredeti akusztikájának hangja sokkal magasabb lesz a minőségben.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Ár

Az eredeti termékek egyszerűen nem lehetnek túl alacsony ár – még a legkompaktummodell költsége akár 1500 rubel.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Választott kritériumok

Egy olyan modell kiválasztásához, amely megfelel az Ön igényeinek, figyelembe kell venni számos jellemzőt.

  • Teljes kimeneti teljesítmény. Ez a paraméter a csomagoláson van megadva. Ha kültéri oszlopot szeretne használni, válassza ki a magasabb jelzőt.
  • Akkumulátor-kapacitás. Válasszon egy olyan eszközt, amelynek jó akkumulátorral rendelkezik, ha azt tervezi, hogy a túrázás és a város.
  • frekvenciatartomány. A nagy horderejű basszus szerelmesei jobban választhatják az akusztika 40-2000 Hz-es tartományt, és azok számára, akik előnyben részesítik a klasszikusokat és a pop műfajt, magasabb alsó küszöbértékkel rendelkeznek.
  • Fényhatások. Ha nem kell rájuk, nem szabad túlfizetnie.

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

Kis hangszórók JBL: Modell áttekintése

JBL Go2 Little Speaker Áttekintés Az alábbiakban láthatók.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása