Kis oszlopok Bluetooth-mal: Jellemzők, Modell áttekintése, kiválasztási kritériumok

  Hordozható Bluetooth-hangszórók – elengedhetetlen modul azok számára, akik mindig és mindenhol zenét hallgatnak. Az ilyen mini-eszközök lehetővé teszik, hogy zenét hallgasson a természetben, az utazás, otthon, és nincs áramellátás. Ezért hordozható oszlopok aktívan népszerűbbek.

  Sajátosságok

  A Bluetooth-hangszórók fő jellemzője – autonómiájuk. Az eszközöket az akkumulátorból működtetik, és a modelltől függően a feltöltés legfeljebb 10-12 órán belül feltöltésre van szükség.

  A hordozható oszlopok más eszközökhöz (laptopok, tabletták, okostelefonok) vannak csatlakoztatva Bluetooth által. Ez a módszer nem igényel további vezetékeket, és természetesen nagyon egyszerű.

  Kis hordozható oszlopok kényelmes, hogy vigyen magával, De az otthoni használatra tökéletesen illeszkednek. A modern gyártók megtanulták a maximális funkcionalitás befogadását ilyen mini hangszórókban: kiváló minőségű hangzás, a memóriakártyákról szóló zenehallgatás képessége.

  A stílusos kis hangszórók elárasztották a hazai és a külföldi piacot, de nem minden gyártó bizonyította magukat és méltó figyelmet.

  Gyártók

  Tehát a hordozható technológia legmegbízhatóbb és fejlettebb alkotói a zenehallgatáshoz JBL, Xiaomi, Sony.

  Jbl

  Az 1946-ban alapított amerikai cég. A Corporation különböző audio berendezések gyártására specializálódott. Jelenleg ez a legnépszerűbb márka hordozható hangszórók Oroszországban.

  A gyártó kiválasztásakor figyeljen a modellekre, mint a JBL Clip 3 és a JBL Go 2.

  JBL Clip 3

  Az optimális lehetőség a ház, a természetben, valamint a sport során. Kis hangszóró hatalom, de a magas hangminőség egy kellemes fémes esetben, mint igazolja költségeit, ami körülbelül 3000 rubel. Az oszlop erős karabinnal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy például egy hátizsákot csatoljon az úton. A vezérlés rendkívül egyszerű: vannak hangerő és befogadásgátló gombok. Az akkumulátor kapacitása 8 órás lejátszásra számít. A kellemes színű megoldások határozottan figyelemre méltóak.

  JBL GO 2

  Ha a gyártó választása a JBL-en található, és a hordozható eszköz szükséges otthoni zenehallgatáshoz, az ideális verzió lesz a modell 2. Az egyszerű kialakítás a fém tokban és a kiváló minőségű hangzásban csak 2000 rubel lesz a vevőnek.

  Sony

  Japán technológiai vállalat, beleértve audiót is. Annak ellenére, hogy a kis számú hordozható hangszóró bemutatta, különös figyelmet szentelnek.

  Sony SRS-XB41

  Eredeti eszköz fényes háttérvilágítással és vonzó tervezéssel. A gyártó garantálja Tiszta, erőteljes hang. A készülék kiváló Alkalmas bármilyen célra, hogy a sportórák vagy a szórakozás barátaival.

  Xiaomi

  Gyártó, méltó a figyelem. A kínai márka egyre népszerűbb a modern technológiák bevezetése miatt, egyszerű dolgokban, megfizethető áron. A Xiaomi mini hangszórókat kínál Jó hanggal.

  2. fordulójáig

  Ez a gyártó legnépszerűbb modellje. Ergonomikus kialakítás, mély hang, tágas akkumulátor – Mindez 1500 rubel. A mini oszlop fekete-fehér színekben jelenik meg. És nincs extra funkció – csak kiváló minőségű hang.

  Hordozható

  A legkisebb modellek. Mérete olyan kicsi, amely lehetővé teszi, hogy a női kozmetikumban befogadja. Mindazonáltal ez nem az egyetlen plusz eszköz – A kínai gyártó kiváló minőségű hangot és ilyen méretekben tudott befogadni.

  Választott kritériumok

  Függetlenül attól, hogy oszlopot szerezzen Bluetooth-val, A kiválasztás során érdemes több kritériumot figyelembe venni.

  1. Erő. A hangszóró térfogata közvetlenül a hatalomtól függ, ezért figyeljen erre az elemre a jellemzőkben. Ha azonban az oszlop a ház használatához van kiválasztva, ez az elem nem a legfontosabb.

  2. Súly és méretek. A táskában a kapacitás a fő kritérium. Nehéz, nagy oszlop lesz problematikus, hogy folyamatosan vigyázzon veled.

  3. Víz és porvédelem. Olyan oszlop, amelyet sem a por, sem a víz nem fog sokkal többet tartani. Figyeljen a vízálló eszközökre.

  4. Akkumulátor-kapacitás. Ebből a kritériumból az autonóm munka időtartamától függ az újratöltés nélkül. Általában több órától több napig változik.

  öt. Tervezés. A tervezés kiválasztása rendkívül egyéni, de a gyártók különböző színű megoldásokat kínálnak. Az oszlop lehet klasszikus fekete vagy mérgező zöld, vagy akár háttérvilágítással is.

  A legkisebb oszlop áttekintése Bluetooth videóval.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: