Koss fejhallgató: Jellemzők és a modellek áttekintése

Ennek az audiofil egyik fontos tulajdonsága mindig olyan kiváló minőségű fejhallgatóknak tekinthető, amelyek pontos hangátvitelt és izolációt biztosítanak az idegen zajoktól. A tartozékok megfelelő kiválasztásához jól kell ismernie a vezető gyártók körét. A márkák széles választéka között érdemes megfontolni a Koss népszerű fejfájú modelleit, és megismerheti magukat a fő jellemzőikkel.

Sajátosságok

A Koss G-ben jött létre. Milwaukee (USA) 1953-ban és 1958-ig elsősorban Hi-Fi Audio Engineering. 1958-ban, a cég alapítója John Cossu a történelemben először jött az ötlet, hogy connect repülés fejhallgató az audio lejátszó. Így, A Koss fejhallgató, amely figyelembe vehető a hazai kinevezés első hangszerkezetének (korábban, elsősorban a rádiós amatőrök és a hadsereg között). És miután két évtizedben a cég ismét belépett a történet – ezúttal az alkotó egyik első rádiós paszták (modell KOSS JCK / 200).

Napjainkban a vállalat megőrzi vezető pozíciókat a háztartási audio mérnöki piacon és kiegészítőkben. A siker kulcsa volt az innováció nyitottsága a hagyományok után – Tehát a vállalat modellkategóriájában számos modell van egy klasszikus kialakítással, amely az 1960-as évek világhírű fejhallgatójára jellemző volt. A magas minőségű termékek mentése A vállalat segítséget nyújt az 1970-es években a szilárd teljesítmény kötelező nyomon követésének, amelynek köszönhetően A KOSS technológia minden igazi akusztikai jellemzője megegyezik a műszaki leírásban meghatározott értékeknek.

Az amerikai vállalat tartozékai közötti egyéb fontos különbségek a legtöbb analógból.

 • Ergonómiai tervezés. Függetlenül attól, hogy a modell klasszikus vagy modern, a termék ugyanolyan kényelmes lesz.
 • A legmagasabb hangminőség. A technika hangja sok éven át hivatkozott más gyártókra.
 • Gazdaság. Más márkákhoz képest, amelyek ilyen minőségű hangot biztosítanak, a Koss berendezéseket meglehetősen demokratikus árak jellemzik.
 • Biztonság. Minden termék igazolt eladó az USA-ban, az EU és az Orosz Föderáció készült környezetbarát anyagok és teljesen biztonságos a fogyasztók egészségét.
 • Hivatalos kereskedők széles hálózata és tanúsított SC Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország és Kazahsztán összes nagyobb városában.
 • A márkakereskedések ellenőrzése. A vállalat monitorja a hamisított termékeket értékesítő kereskedelmi hálózatokat, és feketelista. Ennek köszönhetően megvásárolja a Koss fejhallgatót egy hivatalos kereskedőből, biztos lehet benne, hogy megkapja az eredeti technikát, és nem olcsó hamis.
 • Minden Koss fejhallgató befejeződött Stílusos és kényelmes tárolóhely.

A legjobb modellek áttekintése

Jelenleg a vállalat a legkülönbözőbb kialakítású fejhallgatók hatalmas kötetét termeli. Tekintsük az amerikai cég legnépszerűbb modelljeit.

Vezetékes

Az orosz piac legnépszerűbb fejhallgatója a következőknek nevezhető.

 • Porta Pro – A vállalat egyik leghíresebb modellje, klasszikus kialakítással és állítható fejpántokkal. Frekvenciatartomány – 15 Hz-től 25 kHz-ig, érzékenység – 101 DB / MW, impedancia – 60 ohm.

Ezek nagyon alacsony torzításban különböznek (a ThdRM-ek jelzője csak 0,2%).

 • Sporta PR – Sport korszerűsítése az előző modell, ami abban különbözik, hogy az egyetemes kétállású rögzítő rendszer a fejét (a kezelési támaszkodhat a painshore vagy hátul), csökkent 79-60 gramm tömegű, dinamikus sport tervezés és emelkedett 103 db / mw érzékenység.

 • A dugó – klasszikus intrakanális fejhallgatók fussing amop, amely kiváló hangszigetelést biztosít. Frekvenciatartomány – 10 Hz-től 20 kHz-ig, érzékenység – 112 DB / MW, impedancia – 16 ohm. A termék tömege csak 7 g.

A klasszikus fekete (a dugó fekete) mellett fehér, zöld, piros, kék és narancssárga színezés is rendelkezésre áll.

 • Gyújtógyertya – az előző modell korszerűsítése frissített designnal, sőt lágyabb habbal, amely növeli a kényelmet a hangszigetelés elvesztése nélkül. A vezetéken található hangerőszabályzó szintjével. A fő jellemzők hasonlóak a dugóhoz.

 • KEB32 – A vákuumos fejhallgatók sporttermelése, jellemzi a zajcsökkentés, különösen a tartós kábel és az alkalmazás a mosható anyagok kialakításában. Frekvenciatartomány – 20 Hz-től 20 kHz-ig, impedancia – 16 ohm, érzékenység – 100 dB / MW. Befejezett eltávolítható incézis 3 különböző méretű.

 • Ke5 – Könnyű és hordozható hüvelyek (nyilak) egy frekvenciatartomány 60 Hz-20 kHz, impedancia 16 Ohm, és 98 dB / mW Érzékenység.

 • KPH14 – A műanyagkezeléssel ellátott sportbetétek, a nedvességvédelem és a környezeti hangoktól való csökkentés csökkentése (a szabadtéri tevékenységek során biztosított biztonság biztosítása). Frekvencia tartomány – 100 Hz-től 20 kHz-ig, impedancia – 16 ohm, érzékenység – 104 db / mw.

 • Ur20 – Teljes méretű zárt költségvetési lehetőség, amelynek frekvenciatartománya 30 Hz-től 20 kHz-ig, impedancia 32 ohm és 97 dB / MW érzékenysége.

 • Pro4s – Professzionális stúdió Teljes méretű félig zárt fejhallgatók 10 Hz-től 25 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban, impedancia 32 ohm és 99 dB / mW érzékenység. Megkülönböztetik a megerősített kezelést és az egyedülálló D-alakú csészéket, amelyek növelik a kényelmet.

 • GMR-540-ISO – professzionális zárt típusú játékfejű fejhallgatók teljes zajszigeteléssel és surround hangátviteli rendszerrel a hangforrás pontos elhelyezéséhez az űrben. A frekvenciatartomány 15 Hz és 22 kHz közötti, impedancia – 35 ohm, érzékenység – 103 dB / MW. Lehetséges felszerelés USB kábellel egy szabványos hangzsinór helyett.

 • GMR-545-AIR – Az előző modell nyitott változata javított 3D hangátviteli minőséggel.

 • ESP / 950 – Prémium teljes méretű nyitott elektrosztatikus fejhallgató, a vállalat modelltartományának tetején. A 8 Hz-től 35 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban különbözik a 104 dB / MW érzékenységét és az impedanciát 100 com-ban. Befejezett jelerősítő, összekötő kábelek, tápegységek (újratölthető), kiterjesztés és bőr coofer.

Vezeték nélküli

A magas színvonalú hangok orosz szerelmeseinek vezeték nélküli modellektől A következő lehetőségek a legtöbb kereslet.

 • Porta Pro vezeték nélküli – A klasszikus Koss Porta Pro Pro Pro vezeték nélküli módosítása, amely a Bluetooth 4 protokoll forrásával csatlakozik.egy. Mikrofonnal és távirányítóval felszerelt, amely lehetővé teszi, hogy Bluetooth fejhallgatójaként használjon egy okostelefonhoz. Minden más jellemző hasonló az alapmodellhez (frekvencia tartomány – 15 Hz-től 25 kHz-ig, érzékenység – 111 db / MW, fejpánt helyzetbeállítás, összecsukható fogantyú). Az akkumulátor eszközök működési ideje az aktív üzemmódban – akár 6 óra.

 • BT115i – Költségvetésen belüli csatorna (vákuum) fejhallgató mikrofonnal és Bluetooth funkcióval a telefonhoz. Frekvenciatartomány – 50 Hz-től 18 kHz-ig. A munkaidő újratöltése előtt – 6 óra.

 • BT190i – Vákuum opció a sport kényelmes és megbízható belsejében történő sportoláshoz, amely az intenzív fizikai erőfeszítés során a készüléket a fülhöz való megfelelő érintkezését biztosítja. A mikrofonnak köszönhetően fülhallgatóként használható. Frekvenciatartomány – 20 Hz-től 20 kHz-ig. Nedvességvédelemmel felszerelt.

 • BT221i – Felső Bluetooth-fejhallgató karok nélkül klipekkel és mikrofonnal felszerelt. Frekvenciatartomány – 18 Hz-től 20 kHz-ig. Az akkumulátor 6 órás szárítási zenét biztosít a feltöltés nélkül.

 • BT232i – Vákuummodell karokkal a fül és a mikrofon mögötti rögzítéshez. Az előző modellhez hasonló frekvenciatartomány és akkumulátor.

 • BT539i – A zárt típusú teljes méretű felsőfokú lehetőség egy pletykával egy akkumulátortal, amely lehetővé teszi, hogy zenét hallgasson 12 órán keresztül történő feltöltés nélkül. Frekvencia tartomány – 10 Hz-től 20 kHz-ig, érzékenység – 97 db / mw. Elkészítve egy eltávolítható kábellel, amely lehetővé teszi számukra vezetékes (impedancia – 38 ohm) használatát.

 • BT540i – Prémium teljes méretű fejhallgatók, eltérnek az előző modelltől, legfeljebb 100 dB / MW érzékenység és beépített NFC chip, amely nagy sebességű kapcsolatot biztosít a modern telefonokkal és tablettákkal. A puha bőr csapda ezt a modellt különösen kényelmessé teszi.

Mindezen modellek esetében a jelforrás maximális távolsága a kommunikációs minőség elvesztése nélkül körülbelül 10 m.

Tippek a választáshoz

A fejhallgató különböző lehetőségeinek kiválasztása, elsősorban a fő jellemzők figyelembevétele.

Formátum

Azonnal el kell döntenie, hogy miniatűr béléseket szeretne vásárolni, vagy teljes méretű stúdió zárt modelleket igényel, lédús hangzással és teljes hangszigeteléssel. Ha főleg a szabadban és mozgásban élhetők, azaznek van értelme a betéteket vagy a vákuummodelleket. Ha fontos a hangminőség szempontjából, és a tartozék ritkán hagyja el a lakás korlátait vagy a stúdiót – érdemes megvásárolni egy teljes méretű zárt modellt.

Ha a mobilitás fontos az Ön számára – fontolja meg a vezeték nélküli verzió beszerzését. Végül, ha kombinálni szeretné a hordozhatóságot és a magas hangminőséget – választhat egy teljes méretű fél zárt modellt.

Csak vegye figyelembe, hogy a teljes méretű fejhallgatók esetében a kialakítás nemcsak a tömeges és a zajszigetelésre, hanem a hangkibocsátás jellemzőire is vonatkozik, a zárt változatokban a basszus és a nehéz riffek különösen a rovására irányulnak Belső gondolkodás, míg a nyitott modellek világosabb és könnyű hangot adnak.

Impedancia

Ez az érték jellemzi az eszköz elektromos ellenállását. Mint magasabb, annál nagyobb a hangforrás teljesítménye a fejhallgatóhoz. Általában hordozható lejátszók alkalmazzák a technika impedancia tartományban 32-55 ohm, míg a professzionális audio berendezés igényel fejhallgató impedancia 100-600 ohm.

Érzékenység

Ez az érték jellemzi a maximális térfogat maximális szintjét, amely a készülék elvesztése nélkül érhető el, és dB / MW-ben fejezzük ki.

frekvenciatartomány

Meghatározza a fejhallgató sávszélességének szélességét. A minőségi modelleknek biztosítaniuk kell az összes frekvencia teljes meghallgatását 15 Hz-től 22 kHz-ig terjedő tartományban. Ezen értékek túllépése nem rendelkezik különleges gyakorlati jelentéssel.

Amplitúdó-frekvencia jellemző

Megbízhatja az ACH különböző frekvenciájának hangjának arányát, amely megtalálható a különböző technikai modellek műszaki leírásaiban. Mint még nagyobb frekvenciájú válasz, az egyenletesen a fejhallgató különböző frekvenciákon reprodukálja a hangot.

Kross vezeték nélküli fejhallgató áttekintés Lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: