Légmosás Venta: fajták, választás, működés

Az emberi egészség állapota közvetlenül attól függ, hogy mit lélegez. Nem csak a környezeti levegő tisztaságát, hanem a páratartalom szintjét is. Leggyakrabban a szobában lévő éghajlatváltozás megszárad. Tartós megállapítás egy ilyen helyiségben kényelmetlenséget okoz. A szoba állandó szellőztetése nem mindig segíthet a kényelmes páratartalom és a hőmérséklet beillesztésében. Ebből a célból különböző éghajlati eszközök, amelyek segítenek fenntartani egy kedvező mikroklímát a házban. Ezek közé tartoznak a levegő párásító, a légkondicionálók, a különböző konvektorok és fűtőkészülékek, valamint a levegőmosás, amelyet részletesen tárgyalunk.

Sajátosságok

A Német Venta céget 1981-ben Alfred Hisser 1981-ben alapította Winggartenben. Ma a márka a háztartási készülékek és az éghajlati berendezések egyik vezető vezetője. A vállalat fióktelepeit számos országban nyitották meg Európában és Ázsiában. Idővel a Venta árukat elkezdték exportálni az Egyesült Államoknak, az Orosz Föderációnak és a Japán piacoknak, azaz a legnagyobb és összetett piacokon lévő országokban. A vállalat fejlesztői folyamatosan javulnak a termékek, a munka hatékonyságának növekedése, miközben csökkenti a villamosenergia-fogyasztást, a termelésben. Környezetbarát anyagok. Most az eszköz teljes kialakítása alkalmas feldolgozásra.

A légi tisztítók hatalmas választéka lehetővé teszi egy modell kiválasztását a szoba bizonyos területe alatt. A hideg párolgás rendszer, az az elv, amely az eszköz működik, segít fenntartani az optimális szintet a levegő páratartalma a szobában, miközben a levegőt megtisztítják a port és az allergéneket. És a bútorok nem kondenzálódnak, és a páratartalom 40-50% -ának állandó karbantartása nem ad fából készült bútorokat vagy parkettát. A termék egyszerű kialakítása lehetővé teszi a készülék tisztítására és gyűjtésére szolgáló eszköz szétszerelését. A legkisebb üzemmódban a tisztító csak 3 W energiát tölt, ami lehetővé teszi az eszközfelhők működtetését.

Az “éjszakai rezsim” és a munka szentségének jelenléte lehetővé teszi a levegő süllyedő hálószobájának felszerelését.

A venta levegőmosásának működésének elvét a száraz poros levegőt egy forgó dobba szopni, ahol tisztítják. A víz megtartja a por mikrorészecskéket (10 mikron méretű), ugyanakkor elpárolog, nedvesíti a levegőt a kívánt szintre, szűrőként beszélve. A Venta légtisztító nem jelenti a cserélhető szűrők használatát, így megfelelő ellátással, az ilyen eszközök nagyon higiénikusak.

Haszon és kár

A levegőmosás, mint bármely más éghajlati eszköz, úgy tervezték, hogy egy személy maradjon a házban, amennyire csak lehetséges. Számos előnye van egy ilyen készülék megszerzésének, nevezetesen:

 • Hidratáló levegő – az alacsony páratartalmú szoba kedvező feltételeket teremt a különböző típusú vírusok és baktériumok reprodukálásához, ami az emberi egészség megsértését eredményezi, így a helyiségben lévő bizonyos szintű levegő páratartalom létrehozása jelentősen csökkenti a háztartás kockázatát betegség;
 • Ez egy hatékony légtisztító a felhalmozott szennyeződésekből és porból;
 • A szabályozó jelenléte elkerüli a túlzottan nedvesített levegőt, ami szintén káros;
 • Az eszköz feldolgozása az összes levegő beltéri;
 • A vízben lévő víz nem felmelegszik, ami a biztonságos eszköz működését teszi;
 • Nem eredményezi a fehér plakk bútorait és technikáit.

Az alapfunkciók mellett számos légmosó van felszerelve további opciókkal – egy szenzor mögött a vízszint, higrosztátban, aeroszol kapacitású patronok, időzítő, több üzemmódban, a tisztítást figyelmeztető rendszer, és így tovább.

Annak ellenére, hogy a levegő mosogató megvásárlása nagyszámú előnye van, számos hiányosság van az ilyen éghajlati berendezésekről.

A főnek nem tekinthető könnyű gondozásnak. A beltéren, ahol a mosás telepítve van, mindig is kedvező mikroklíma volt, legalábbis 4 naponta legalább egyszer tisztítsa meg a készüléket. Ebben az esetben a készüléket teljes mértékben szétszerelni és tisztítani kell a szerkezet részleteit, és sok van. Utána kell alaposan összeszerelni a készüléket egyetlen elem károsodás nélkül.

Ezenkívül még mindig vannak néhány kis mínusz légmosset, nevezetesen:

 • A készülék folyamatos működése lehetővé teszi a kényelmes páratartalom fenntartását a szobában;
 • Az ilyen típusú párásító nem biztosítja a szennyezett részecskék kevesebb, mint 10 mikron;
 • A telepített finom szűrőket rendszeresen módosítani kell az új;
 • A berendezések szabálytalan tisztítása a szerszám és a gomba megjelenését eredményezheti a ventilátor külső testén és a víztartály külső testén, így rendkívül fontos, hogy rendszeresen mossuk a készüléket;
 • A készüléknek meglehetősen nagy kialakítása van;
 • Elég magas áruk költség – 10 000 és 40 000 rubel között.

A felállás

A légtisztítószerek széles választékát olyan eszközök képviselik, amelyek különböznek a doblap lemezeinek méretében, a motor teljesítményének, a víztartály térfogatának. Minden modell két színben kapható – fehér és fekete. A VENDA lég mérföldének nagy választéka között számos népszerű modell megkülönböztethető.

 • Venta LW15 Légtisztító. Úgy tervezték, hogy 10 négyzetméteres szobában tisztítsa meg a levegőt. M és hidratáló szobák 20 négyzetméter. M. Kompakt kialakítású, így tökéletesen alkalmas egy kis hálószobára vagy gyermekekre. A készülék tartalmaz két üzemmódot, hordozható tartályt, víztartályt 5 literre. Az üzemmódban felhasznált teljesítmény 3-4 w. A gyártó garanciát ad 10 éve. A termék ára 15 000 rubel.

 • Venta LW45 légtisztító. Ez egy nagy területű helyiségekhez készült – akár 75 kV-ig. M. Ezt a modellt irodákban, stúdiókban, csarnokokban, csarnokokban vásárolják meg. A készüléknek három üzemmódja van a 3,5-8 W-os energiafogyasztással. Víztartály térfogata – 10 liter. Van egy hordozható tartály, beépített automatikus leállítási funkció. Gyártói garancia – 10 év. Eszközár – 31 500 rubel.

 • Légmosó Venta LW60T. A nagy szobákba történő telepítésre kiszámított új tisztítószámok – akár 150 kV-ig. M. A párásító teljesítménye 700 ml / óra, víztartály 8 l. A készülék számos további paraméterek – autorem, vezérlés Wi-Fi-vel, tisztítási program, beépített kijelzővel, megmutatva a hőmérséklet és a páratartalom szintjét, valamint az éjszakai mód és gyermekvédelmi. A gyártó garanciáját 2 évig adják meg. Az ilyen eszköz költsége 93 000 rubel.

 • Légmosó Venta LW62T. Venta tisztítószerek legdrágább modellje. A hatalmas szobákhoz 250 kV-ig terjedő területekre tervezték. M. A berendezés nagy teljesítményű – 1000 ml / óra és öt üzemmód. A beépített kijelző a levegő páratartalmának hőmérsékletét és szintjét mutatja. A készülék csatlakoztatható a vízellátáshoz, a Wi-Fi, az időzítő és az éjszakai rezsim vezérlése lehetséges. A tisztítószerre vonatkozó garancia 2 éve adódik. Az ilyen modell költsége – 223 500 rubel.

Hogyan válasszuk ki?

A ház levegőjének vásárlása azonnal meg kell oldani, mely helyiségben lesz, mivel minden egyes eszközt úgy tervezték, hogy tisztítsa meg a levegőt egy adott terület helyiségeiben. ezért Rendkívül fontos a hatékony légtisztításhoz, hogy szerezzen egy eszközt a helyiség méretének tekintetében, amelyben telepítve lesz. Sokan tévednek, feltételezve, hogy a készülék mobil levegő párásítójaként. A készüléket úgy tervezték, hogy támogassa a kedvező mikroklíma egy szobában, és azt át a másikba, akkor tönkreteheti a páratartalmat a szobában által támogatott tisztább. A termék erejének meg kell felelnie a szoba méretének is.

Nem kell túl erős eszközt vásárolni egy kis hálószobába, a szobákhoz 50 kV. Méterre tökéletesen alkalmas autómosó teljesítményjelzővel 25-ről 35 W-ra.

A következő kiválasztási kritérium a csendes. A legtöbb modellt alvó vagy gyermekszobákba vásárolják, így a készülék zajszintje rendkívül fontos. Az egyes légtisztító járművet jelzi a zajszint jelzőjét. A készülék megvásárlása, figyelembe kell vennie ezt a mutatót, különösen ha feltételezzük, hogy a mosás éjjel fog működni. A tisztító hatékonysága a teljesítmény nagy teljesítménye. A víz mennyiségében fekszik, amelyet egy órán keresztül fogyasztanak, így a víztartálynak legalább 5 liternek kell lennie.

A jelenléte kiegészítő funkciók, mint például a levegő ízesítő és fertőtlenítés szükséges, hogy elpusztítsa a rosszindulatú baktériumok a környezeti levegő és hozzon létre egy kellemes illata a szobában. Az ilyen kiegészítő opcióknak szüksége van légtisztítóra, csak a vevőt megoldja, mivel az ilyen termék költsége nagyságrendű lesz, mint a szokásos eszköz.

Használati feltételek

A VENTA légtisztító megvásárlása után óvatosan olvassa el a felhasználói kézikönyvet, amely egy termékkel rendelkezik. A tartalom a használati utasítás tartalmaz egy rövid biztonsági szabályok, ha a műszer, egy leírást a készülék, annak műszaki jellemzőit, a működési szabályok, karbantartás és gondozás, így lehetséges, hibaelhárítás és így tovább.

A légtisztító első felvétele előtt a Venta-t az eszköz biztonságos működésének következő fő követelményeivel kell megtekinteni:

 • A készüléket csatlakoztatni kell a készülékhez, amely ellenáll a készülékben megadott feszültségszintnek;
 • Az összes Venta légtisztító csak szabványos tápegységen keresztül csatlakoztatható, amely tartalmazza;
 • Tilos lefedni az eszközt, valamint tegye tárgyakat, vagy magának lesz;
 • Korlátolja a gyermekek hozzáférését a tisztábbnak, nem engedi, hogy játsszon vele;
 • A készülék működésének hibaelhárítását csak a háztartási készülékek javítására szolgáló szakember végezheti el;
 • Lehetetlen vizet készíteni a készülékre;
 • A nem működő eszközt le kell választani a tápegységből;
 • Helyezze a légitársat sík felületen legalább 50 cm távolságra a környező elemektől.

Amellett, hogy a készülék, van egy használati útmutatót, a tájékoztató termékek, több hirdetési szórólapok és két buborék higiéniai adalékanyag (a térfogata legalább egy mosószert tartalmazó palack – 50 ml). A vezérlőpulton van egy “On-leállítás” gomb, Működési jelzőfény, Működési mód Megnevezés, Automatikus leállítás Villanykörte és üzemmódválasztó gomb.

Lehetséges hibák

A légtisztító, Venta megsértése esetén Kétféle hibaelhárítás lehetséges.

 • A készülék nem működik. Az egyik oka lehet egy lazán behelyezve, vagy nincs behelyezve a tápegység csatlakozójával a kimenetbe. Ellenőrizze, és ha szükséges, helyezze be, amíg a tápkábelt a kimenetre kattint. És a hálózati adaptert nem lehet csatlakoztatni a tápegységhez. Ebben az esetben vissza kell állítania a tápegységet a kimenethez, és kapcsolja be a tisztítót a “On-Off” gomb megnyomásával.
 • Folyamatosan égő automata záró izzó. Az első ok lehet elegendő mennyiségű víz az eszköz alján. Ennek kijavításához ki kell kapcsolnia az eszközt a tápegységből, öntsük a vizet és kapcsolja újra a tisztítót. Fontos tudni: desztillált víz – rossz karmester, így az eszközbe kerül, és szembesülhet az égő vörös villanykörte problémájával is. A második ok lehet a levegő mosogató nyitott vagy rosszul beépített teteje. A probléma kiküszöböléséhez szükség van az alsó rész felső részét az alján, szorosan zárja be, nyomja meg a széleket. Ezután kapcsolja ki és kapcsolja be újra a tisztítót.
 • Villogó jelző. Ennek oka lehet a motoregység működésében bármilyen technikai hibás működés. Ebben az esetben a szakemberrel további tanácsot kell adnia egy szervizközpontnak.

Értékelések áttekintése

     Értékelések azoknak azoknak azoknak azoknak az értékeléseknek, akik már időnek kell lenniük az Air Washes Venta a gyakorlatban Elég pozitív. Szinte mindenki ünnepli jelentős csökkenése elsősorban a por a szobában, a képesség, hogy hozzon létre egy kényelmes mikroklímát a szobában, a kényelmet, a burkolat a tervezés, a tisztítás során, valamint a nagy teljesítményű az eszköz. A hátrányok, néhányan a munka során a párásító zaját vonják be. Ezenkívül a vevők elégedettek voltak az akvizícióval. De sokáért, ez lett csalódottság a vállalat eszközeinek magas ára.

     Venta levegő mosás áttekintése a videóban.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: