Légszárítók a Master márkából

Annak érdekében, hogy egy személy jól érezte magát a szobában, ahol sokáig van, kedvező mikrokörnyezetnek kell lennie. Ezt a páratartalom optimális szintjével mérjük, amely 40-75% -ról ingadozik. E mutató növekedése negatívan befolyásolja az emberi egészséget.

Az emberi tényező mellett a megnövekedett páratartalom kedvező környezetet teremt a gomba és a penész előfordulásához és reprodukálásához, amely negatívan befolyásolhatja a szoba állapotát, valamint a berendezést és a bútorokat.

Speciális eszközöket találtak fel a probléma megoldására, amely segít fenntartani az optimális páratartalom fenntartását a helyiségekben – Légszárítók. Ez függ az eszköz összeszerelésének minőségétől, annak teljesítményét és hatékonyságától függ, így a gyártókat úgy kell megválasztani, amelyet már sikerült bizonyítani magukat a háztartási készülék piacán. Ezek közül az egyik a TM Master termékei.

Sajátosságok

A mester különböző éghajlati berendezést gyárt az ipar számára. A márka katalógusa széles választékot kínál levegőszárító, fűtőberendezések, légkondicionálók, szellőztető berendezések. A mester termékei az ügyfelek széles körét célozzák az ipari éghajlati mérnöki területen.

A mester levegőszárító számos előnye van, amelyek más gyártók hasonló áruk között vannak.

 • A szárítók hatékonyan kezelik az alapvető találkozót – Engedje meg, hogy megszabaduljon a túlzott páratartalmatól a helyiségekben.
 • A mesterlégzőművek három fő sorozatát állítják elő – adszorpció, szakmai és háztartási.
 • Szakmai szárítók sorozatát használják az építőiparban, az ipari szférában, a kisvállalkozásokban, azaz az általános helyiségek páratartalmának elbocsátására.
 • Nagy teljesítményű Az eszközök lehetővé teszik a páratartalom szintjét nagy területeken – építési telek, medencék, archívumok, raktárak.
 • A levegőszárító teljes vonala van Fokozott erő és magas kopásállósággal különböztethető meg.
 • Minden modell speciális eszközzel van felszerelve – Gigrostat, amely lehetővé teszi a kívánt páratartalom fenntartását.
 • Minden eszköz teljesen automatizált.
 • Folyamatos munka Hosszú idő alatt.

Felülvizsgálati modellek

A mesterkatalógus több mint 20 modellt tartalmaz különböző sorozatból. A következő modellek a professzionális sorozat – DH 44, DH 92, DH 721, DH 732, DH 62, DH 752. További részleteket kínálunk különböző sorozatú légtelenítővel.

 • Master DH 721 Légszárító. Kompakt készülék professzionális szárító vonalból, kényelmes kezelőpanellel van felszerelve. A 390 m3-es térfogatú helyiségekre tervezték, azaz tökéletes egy kis szauna, úszómedence, mosoda számára. Az esztétikai megjelenés lehetővé teszi, hogy harmonikusan illeszkedjen a nyilvános hely belsejébe. Modell méret (D * W * C) – 38 * 35 * 64 cm. Termelékenység 30 ° C-on és 80% RH-21 L / nap, termelékenység 20 ° C-on és 60% RH-7 L / nap. Munka páratartalom – 35-90%. Működési hőmérséklet – 5-35 ° C. Teljesítmény 490 W. Zajszint – 42 dB. Költség a hivatalos honlapon – 34 200 rubel.

 • Master DH 6 Légszárító. Egy erőteljes modell, amelynek célja, hogy ellenőrizze a nedvesség szintjét a 780 m3-es, raktárak, pincék, workshopok. Termelékenység 30 ° C-on és 80% RH-52 L / nap, termelékenység 20 ° C-on és 60% RH – 20 L / nap. Munka páratartalom – 35-99%. Működési hőmérséklet – 3-35 ° C. Teljesítmény 990 W. Zajszint – 53 dB. Modell méret (D * W * C) – 59 * 58 * 85 cm. Költség a hivatalos honlapon – 103 500 rubel.

 • Master DH 720 Légszárító. Háztartási kompakt méretű modell (33,6 * 21 * 56,9 cm), a térfogatú szobákhoz 50 m3-ig. Lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a kellemetlen szagtól és a magas páratartalmtól. Tartalmazott egy szénszűrőt. A kondenzációs jelző legfeljebb 20 l / nap. És biztosítja az ultraibolya lámpát, amely a mikrobák ellen küzd. Modell Power – 390 W, zajszint – 48 dB. Munka páratartalom – 35-95%. Üzemi hőmérséklet – 5-32 ° C. Költség a hivatalos honlapon – 20,600 rubel.

 • Adszorpciós levegőszárítómester dha 10. Úgy tervezték, hogy eltávolítsa a nedvességet kis méretű helyiségekben 65 m3-ig, hatékonyan működik 1-35 ° C hőmérsékleten. A termelékenység akár 9 l / nap. Modell Power – 780 W, zajszint – 50 db. A készülék méretei – 51 * 25 * 58 cm. Az esztétikai kialakításnak köszönhetően a modell tökéletesen illeszkedik bármely helyiségben.

A beépített szénszűrő lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a nedvesség illatából. Kényelmes kezelőpanellel van felszerelve.

Hogyan kell használni?

Annak érdekében, hogy a mester megszerzett levegőszárító hosszú ideig szolgáljon, állandó javítás nélkül, Ismernie kell az eszközök működési szabályait.

 • A levegőszárító beszerzése után szükséges Óvatosan olvassa el a használati utasítást, amely a készülékkel van ellátva.
 • A készüléket szigorúan függőlegesen telepítette, Működése során lehetetlen élesen mozogni a helyről, mivel ez vízáramláshoz és az eszköz elektromos részei kitöltéséhez vezethet.
 • A szárítószert telepíteni kell Legalább 15-20 cm távolságra a falra, Mivel a levegő belép az eszköz hátulról.
 • A készülék tisztításához kell használni Nedves szalvéta vagy ruhával, Az eszköz előzetesen leválasztása a tápegységből.
 • Tilos a szárítót lefedni, Mivel a készülék problémáihoz vezethet.
 • A szűrőket havonta legalább 1 alkalommal kell tisztítani, Ha a szárító erősen szennyezett helyiségben működik, akkor a szűrőt gyakrabban tisztítják. A szennyezett szűrő eszközbontáshoz vezethet.
 • A páratartalom szintjének szabályozásához minden modell speciális eszközzel rendelkezik, amely bemutatja az aktuális páratartalom jelzőt. Az elektromos készülék előlapján található.

Szükség esetén bármely modell csatlakoztatható egy leeresztőcsőhöz, hogy ne ellenőrizze az álló víztartály töltőanyagszintjét.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: