LG styler Steam szekrények: Mi az, amit használnak, hogyan kell használni?

Egy személyt több kritériumra értékelik, amelyek fő része a ruházat. A ruhásszekrényünkben vannak olyan dolgok, amelyek gyakori mosást és vasalást károsítanak, ebből elveszítik eredeti megjelenését. Az LG Styler Steam szekrények célja a probléma leküzdésére. Ez egy nem szükséges találmány, mivel a kompkitás ruházati feldolgozása nagyon gyakori gyakorlat. De a dél-koreai óriás ezt a folyamatot autonómá tette.

A használathoz?

A készülék egyik fő találkozója, hogy friss ruhákat adjon, amelyet a mosás, vagy túl korai törlés. Lehet, hogy jelmezek, drága esti ruhák, prémes termékek, a finom típusú szövetek, például kasmír, selyem, gyapjú, érzés, angora. A feldolgozási folyamat teljesen biztonságos, mivel csak víz és gőz, nincs vegyszer.

Az ellátórendszert a mozgó vállak köszönhetően hajtják végre, amelyek percenként 180 mozgás sebességgel vibrálnak, Párok jobban behatolnak a szövetbe, eltávolítják a könnyű hajtókat, elakadást és kellemetlen szagokat.

A ruhásszekrény használható gyermekjátékok, natív és ágynemű, felsőruházat és kalapok tisztítására. Amellett, hogy alkalmas olyan ömlesztett elemekre, amelyeket nehéz egy hagyományos írógépbe helyezni – táskák, hátizsákok, cipők. Az egység nem szünteti meg az erős szennyezést, a gyártó figyelmeztet rá, itt a szakemberek vagy a mosógép segítségével nem tud. Hogy ne tegyenek vasat nélkül, ha a termék túl van jelölve. Azonban a dolgok gőzfeldolgozása mind a mosás és a vasalás előtt, egyértelműen megkönnyíti a későbbi folyamatot.

A szekrényben illatosítót adhatunk, speciális kazettákat biztosítanak, amelyekben az impregnált szalvétákat elhelyezzük, az úthasználattal parfümöt használhatjuk e célból. Csak változtassa meg a kazetta tartalmát egy kedvenc szaggal impregnált szövetre.

Ha meg kell próbálnod a nadrágot, frissítse a nyilakat, majd helyezze a terméket egy speciális sajtóba az ajtón. De itt vannak árnyalatok itt: A növekedésnek 170 cm alatt kell lennie. Telepítés egyszerűen ne engedélyezze a nagyobb termékeket. Egy másik hasznos funkció – szárítás. Ha a posztgradedi dolgok nem voltak ideje megszáradni, vagy az esőben nedvesed a kedvenc kabátod, egyszerűen csak letölteni kell a szekrénybe, be kell állítania a szükséges programot.

A Steam szekrények jellemzői LG Styler

A szárítószekrénynek fontos előnye van a gőzgenerátoroknak és a swapárnak, a folyamat zárt térben történik, ami nagyobb hatékonyságot biztosít. Dél-Koreai Gyártó figyelmet fordított a tervezésre – Minden modell szervesen illeszkedik bármely belső belsejébe.

  A következő fő módok vannak telepítve az eszközökön:

  • felüdítés;
  • szárítás;
  • Szárítás időben;
  • higiénia;
  • Intenzív higiénia.

  További funkciók vannak betöltve a kabinet programba Az alkalmazás címkével, Az NFC technológia kifejlesztett. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy 10 centiméteren belül adatokat cseréljen az eszközök között. Az alkalmazás meglehetősen könnyen beállítható, a telefonra kell letölteni, majd a telefont az eszköz ajtaján húzott logójához hozza.

  A mínusz az, hogy az opció csak az Android okostelefon tulajdonosai számára érhető el.

  További módok:

  • az élelmiszer kellemetlen szagok megszüntetése, dohány, izzadság;
  • statikus elektromosság eltávolítása;
  • Speciális ciklus a sportruházat számára;
  • Szőrme, bőrtermékek gondozása hó, eső;
  • a háztartások allergének és baktériumok 99,9% -ának megsemmisítése;
  • További ellátási nadrág;
  • Fűtött ruhák és ágynemű.

    Egy munkamenet esetében körülbelül 6 kg dolgot helyeznek el a szekrénybe, a polc jelenléte lehetővé teszi, hogy többféle ruhát helyezzen el. A polc eltávolítható, és ha kell száradnia vagy egy hosszú kabátot kell kezelnie, eltávolíthatja, majd visszatér a helyre. Figyelni kell, hogy a dolgok ne érintsük a falakat, amelyeken a kondenzátum felhalmozódott, különben a ciklus befejezése után a termék kissé nedves lesz.

    A készülék munkája teljesen automatizált, nem igényel egy személy jelenlétét, a biztonság érdekében a gyermekektől blokkolja.

    A felállás

    Az orosz piacon az árut három fehér, kávé és fekete színű modellekkel mutatják be. Ez a styler s3wer és s3rerb A 185×44,5×58,5 cm méretű gőzölővel és méretekkel 83 kg-ban. És kissé masszív S5BB méretű, 196x60x59,6 cm méretű és 95 kg súlyú.

     Minden modell rendelkezik a következő műszaki jellemzőkkel:

     • 220V erő, maximális energiafogyasztás 1850 W;
     • Inverter kompresszor 10 év garanciával történő szárításhoz;
     • Jótállás más részletekért 1 év;
     • Elektronikus, szenzoros és mobil vezérlés;
     • Mobil diagnosztika Smart Diagnosis, amely szabályozza az eszköz működését, ha szükséges, hibaüzenetet küld a fogyasztónak és a szervizközpontnak;
     • 3 mobil vállfák, cserélhető polc és nadrágtartó;
     • aromás kazetta;
     • Speciális halomszűrő;
     • 2 tartály – az egyik a víz, a másik a kondenzátum.

     Hogyan válasszuk ki?

     Az összes modell működésének elve egy – ez a dolgok söpörése, a későbbi szárítás és a fűtés. S3wer és s3rerb csak színes. A Styler S5BB fő megkülönböztető jellemzője – A szekrény munkájának távvezérlése a SmartThink alkalmazáson keresztül. Csak töltse be az alkalmazást a telefonjára, és kapcsolja be az egységet, míg a világ bármely pontján. Hasznos opciócikluskészlet megmondja, hogy pontosan milyen módot kell választania. Ez a funkció nem alkalmas az iOS okostelefonokra.

     Működési szabályok

     A berendezés telepítése előtt ki kell csomagolnia az összes tartozékot, mentve őket egy védőfóliáról. Ha a por felgyülemlik, vagy kívül, Érdemes kezelni a felületet erős vegyszerek használata nélkül, amely magában foglalja az alkoholt vagy a klórot. Várjon, amíg a készülék kiszárad, és csak akkor csatlakoztassa az áramforráshoz. A szekrény csatlakozik egy aljzat segítségével, míg a specialista segítségre nincs szükség. A szűk hely telepítésekor 5 cm-t kell hagyni egy üres helyet az oldalakon a szabad légáramláshoz. Az ajtón lévő hurkok eltávolíthatók egy kényelmes nyitott oldalra.

     Mielőtt belépne a ruhákba, győződjön meg róla, hogy Nem szükséges előmosni Erős szennyezéssel, nincs program nem fog megbirkózni. Steam szekrény – nem mosógép. Minden textilterméket minden gombra vagy cipzárra kell rögzíteni. Amikor bekapcsolja a vállpák gőzkircsét, és ha a dolgok nem megfelelően vannak rögzítve, akkor eshetnek.

     A berendezés nem csatlakoztatható a víz állandó – a lap alján van 2 konténerek: az egyik a csapvíz, a második gyűjtésére kondenzátum.

     Győződjön meg róla, hogy az egyikben víz volt, és a második üres volt.

     Imádkozott kapacitás elegendő 4 munkakörre. Meg kell rendszeresen tisztítsa meg a szűrőt halom, amelyen haj összegyűjtjük, fonalak, gyapjú – minden, ami jelen lehet a dolgokat, mielőtt azok feldolgozása.

     A gyártó garantálja A betöltött tulajdonság megőrzése, Vigyázzon azonban a gyorsbillentyűkre, és győződjön meg róla, hogy az üzemmódválasztás helyes. Ha biztos benne, hogy mindenki helyesen történt, nyomja meg a Start gombot. Miután befejezte a munkát, hangjelzés. Ez azt jelenti, hogy a folyamat vége, ürítse ki a szekrényt, hagyva az ajtót.

     4 perc múlva a fény belsejében kimegy, ez azt jelenti, hogy a következő használatig bezárhatja az eszközt.

     Értékelések áttekintése

     A legtöbb esetben a fogyasztók pozitívan reagálnak a gőzkészülékről. Megnyitják a kompakt méretét és érdekes dizájnját. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a működés során előállított zaj összehasonlítható a hűtőszekrény zümméjével, így nem szükséges a hálószobába helyezni. A viszkóz, a pamut, selyem és kevert és vászonszövetek vasalására alkalmas vasaló termékek nem teljesen simítottak. A dolgok friss megjelenést kapnak, de erős lekvárok maradnak, és teljesen elhagyják a vasat. Minőségi szempontból eltávolítja a penész lemezek bőrtermékek, lágyítja a túlterhelt, a pengét.

     A menü oroszul, azonban egyes felhasználók megjegyzik, hogy az érintőképernyő túlterheltnek tűnik a különböző fényjelzések jelenlétének köszönhetően.

     A kívülállókkal az aromás kazetták használata nélkül nagyon jól érzi magát. Köszönet, hogy egy pár ruhát generálnak, a frissesség fényszagja marad. Lehetővé teszi a porok és a légkondicionáló mentéséhez. A fogyasztók értékelik A fűtési vászon funkciója, különösen hasznos a téli szezonban. Trueseam Steam Process Technology, amely lehetővé teszi, hogy eltávolítsa az allergének és a baktériumok eltávolítását a ruhákból, hasznos a gyermekruházat feldolgozása során.

     De a munkakörök nagy teljesítménye és időtartama befolyásolja az energiafogyasztást. A legrövidebb program körülbelül 30 percig tart – ha sietsz, akkor jobb gondolkodni a szekrényre előre. A mínuszok magas költségeket tartalmaznak. A készülék átlagos ára meghaladja a 100 000 rubel, a háztartási készülékek kézzelfogható mennyisége, amely csak gyakori használatra fizet.

     Meg kell vásárolnom?

     A vásárlási döntés meghozatalához meg kell értened, szüksége van rád, vagy sem. Egyértelműen figyelembe kell vennie, ha:

     • A szekrényben sok finom dolog van, amelyhez a mosás ellenjavallt;
     • Gyakran vegytisztító szolgáltatásokat használsz, pénzt és időt töltesz;
     • A ruhákat naponta többször cserélje, miközben csak kissé ivott;
     • Ön készen áll a háztartási készülékek alapvető összegére.

     Érdemes gondolkodni, ha:

     • A ruhásszekrény alapja farmer és ing;
     • Nem zavarja azt a tényt, hogy a vas- és mosógép elronthatja a ruhákat;
     • Az okostelefon támogatja az iOS platformot;
     • Nem érti, hogyan tölthet ilyen összeget a gőzkabinon, bár nagyon jó.

        A dél-koreai gyártó egység drága, nagyméretű vásárlás. Csak akkor fog fizetni, ha rendszeresen használják őket. A piacon sok alternatíva van a szokásos gőzölők formájában megfizethető áron. A csatolt erőfeszítések, akkor feldolgozhat egy dolgot, majd folytassa a másikra. És a gőz szekrény LG Styler egyszerűen letölthető több elem egyszerre, és kapcsolja be a gőz ciklus.

        A következő videó áttekintést nyújt a Steam szekrényről a ruházati lg styler gondozására.

        Értékelje a cikket
        ( Még nincsenek értékelések )
        Megjegyzések hozzáadása

        ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: