Melyik magasságot kell tesztelni?

A TV ma továbbra is a legnépszerűbb háztartási készülékek – a televíziós fogaskerekek számára a szabadidőt egy családi körben tölthetjük, kövesse a világ hírét. Mint bármely eszköz, a TV-nek minőségi választási lehetőséget igényel a szereléshez. Meg fogjuk mutatni, hogy milyen magasságban helyesen lógnak egy TV-műsorokat a helyiségekben, és milyen távolságra tekinthető a nézőt a TV-képernyőre optimálisnak tekinthető.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Mitől függ a telepítési magasság?

A TV-szerelési magasság számos tényezőtől függ, amelyek mindegyikét figyelembe kell venni. Az alábbiaknak való megfelelés elmulasztása befolyásolhatja az egészségügyi vagy biztonsági eszközét.

 • A szoba négyzete. Minél kisebb a szoba, ahol a TV található, a kevésbé potenciális helyek, ahonnan a háztartás meg tudja nézni. Ha ez egy kis szoba, ahol a fő hely az ágy, a TV az ágy ellenkező falán van felszerelve a magasságban, figyelembe véve az ágy magassága és az apartman bérlők átlagos növekedése.
 • Növekedés. Meghatározni az optimális magasság lóg a TV, általában teszik ki a növekedés a család minden tagja, aki TV-t nézni és fogadni átlagolt mutató. Ebben az esetben meg kell fontolnod, hogy milyen pozícióban szeretnél TV-ülést nézni – ülő, közepes, álló vagy hazugság.
 • Biztonság. A TV felfüggesztésének magasságát úgy kell vezérelni, hogy van-e kis gyermeke vagy állata otthon. És ezek és mások közben aktív játékkal a képernyő megérintésével a TV, és hogyan károsítja a technikát, és kárt magadban. Ugyanakkor sok gyermek szereti a televíziót nézni, és a magasságnak itt kell lennie. Ne felejtsük el a gyerekek kíváncsiságát, akik nagyon szeretik a kezét, ahol esett, és ezért a magasságnak elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy a gyermeknek nincs hozzáférése kábelekhez és tv-vezetékekhez.
 • Képernyő. A TV-függő magasság függ a képernyő átlójától, annak típusától és engedélyétől is. Néhány televíziós modell egy torzított vagy sötétített képet jelenít meg, hibásan kiválasztott magassággal.
 • Pihenőhely. Az összes háztartás növekedési üteme mellett érdemes megfontolni a helyiség főbb helyeinek magasságát is. A TV általában inkább a kanapé, a székből vagy az ágyból néz ki.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

Hogyan lehet meghatározni az optimális távolságot?

Számos szabványos rendszer és szabály van a TV optimális távolságának meghatározására, hogy nézzen, függetlenül a kiválasztott szobától.

Minél nagyobb a televízió átlója, annál nagyobb távolságra ajánlott a megtekintési pontnak. Ezért nem tanácsot adnak a nagy helyiségekben nagy plazma modellek megvásárlására.

Melyik magasságot kell tesztelni?

kívül, Minél közelebb van a személy a nagy képernyőn, annál nehezebb, hogy nyomon követjük a szemét mindenre, ami történik rajta. Ez az érzés összehasonlítható a mozi látogatásával, ahol meg kell néznie az első sorok hatalmas képernyőjét.

A TV-hez való távolsághoz képest két képlet van. Az első az LCD TV-modellek megtekintésére utal, a második pedig a plazma opciók megtekintéséhez. Tehát, ha megtekinti LCD TV átlós 65 hüvelyk (165 cm vagy), szabvány vagy az optimális távolság a nyughelye 3,3-5 m, és ugyanarra a plazma modell, ez a szám még 5-6,6 m.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Ami a kényelmes magasságot illeti, amelyet a TV-hez kell csatolni, akkor itt is van trükkje is. Annak érdekében, hogy egy standard és optimális helyet találjon a falra a falon, csak üljön a kanapén, vagy a hely, ahol TV-t tervez, És néhány pillanatig zárja be a szemét. Majd nyissa meg – A szemét, amely a szeme előtt lesz, jelzi a készülék felfüggesztésének (vagy képernyőközpontjának) optimális magasságát.

Melyik magasságot kell tesztelni?

A magasságmutatók kiválasztásakor A rekreációs helyek magasságára kell összpontosítani, ami a szobában némileg lehet. Ebben az esetben ajánlott a következő séma szerint működtetni: kiszámítják az összes háztartás átlagos növekedési ütemét, majd 2-re osztva és összefoglaljuk a fő pihenés magasságával. Körülbelül a padló szintjén van egy TV-képernyő központ.

Néhány Inkább a készülék telepítésének magasságát szeretné kiszámítani a Diagonal TV-hez viszonyítva. A következő rendszer működik itt: minél nagyobb az átlós jelző, annál alacsonyabb az eszköz maga. Tehát egy 32 hüvelykes átlóval 120 cm-es telepítés ajánlott (a padlóról a képernyő közepére), és 55 hüvelyk átlós, a TV-nek 95-100 cm távolságra kell lennie a padlótól.

Melyik magasságot kell tesztelni?

A TV elhelyezkedése a különböző szobákban

A legtöbb ember TV vásárlásakor nem gondolkodik arra, hogy az eszköz különböző feltételeit teljes körűen kell teljesíteni. És itt fontos megjegyezni, hogy a lakás minden szobája egyéni igényekre szánható. Az alábbiakban ismertetett telepítési ajánlások közül sokan gyakoriak, azonban egyesek kizárólag bizonyos szobákhoz kapcsolódnak.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

A nappaliban

A televíziós elhelyezés magasságának legnagyobb problémái akkor kezdődik, amikor a készülék a nappaliban vagy a hallban van felszerelve. Ma a nappali két funkciót végezhet egyszerre:

 • Választott hely a vendégek gyűjtésére;
 • az egész család pihenésének helye.

Egyébként is A TV több embert fog látni a szoba különböző pontjaitól.

Melyik magasságot kell tesztelni?

A magasság kiválasztását bonyolítja a vendégek és helyek egyéni növekedése a szobában, ahol letelepedik.

A nappaliban az emberek általában három kényelmes pontot néznek: a székből, a kanapéból vagy az asztalról. A TV felszereléséhez szükséges optimális hely kiválasztásához üljön mindegyik pontban és Meghatározza azt a helyet, ahol szorosan néz ki.

Melyik magasságot kell tesztelni?

A TV telepítésének fő szabálya a helyiségben mindig a szemvonalon van.

Ha a látszó fejét kissé dobja vissza, vagy leereszkedik le, miközben a TV-t figyeli, a helyet meg kell változtatni, mivel ez a pozíció további terhet jelent a gerincen és a nyakán. Ugyanakkor a fejet nem szabad megfordítani.

Melyik magasságot kell tesztelni?

A TV telepítéséhez szükséges hely kiválasztása a nappaliban is figyelembe kell vennie a távolságot a többi többi részétől. Ez a jelző közvetlenül a TV képernyő átlójától függ. Tehát 100 cm-es átlós, legalább 2-3 méter távolságra ajánlott a készülék többi részétől. Ez a mutató csak új LCD modellekre vonatkozik, a szokásos televíziókhoz A távolságnak 25-30% -kal kell lennie.

Melyik magasságot kell tesztelni?

A televíziós telepítés magasságától függ. Ez attól függ, hogy az ülések figyelése és magassága (kanapék, székek, ágyak). Az optimális magassági sebesség kiválasztása, amint már említettük, kell hajtani az összes háztartás növekedését, és válassza ki az átlagos opciót. Ráadásul emlékezned kell arra, hogy minden személynek van egy egyedi üdülési célpontja – egy félig sétáljon az ágyon, és egy másik TV-t, egyenesen egy székre. A leírt mutatók alapján, Javasoljuk, hogy válassza ki az optimális magassági opciót – általában 0,75 és 1,35 m között van.

Gyakran a gyerekek szeretnek játszani a padlón, és megvizsgálják a kedvenc programjaikat vagy rajzfilmeket. Ebben az esetben ajánlott a minimális TV-szerelési magasság.

Melyik magasságot kell tesztelni?

A hálószobában

A TV-rögzítés legjelentősebb változata a hálószobában – Telepítés a falon a főágy előtt. A készülék telepítése az ágy előtt a legkényelmesebb és élvezetes, és nem korlátozza Önt az ágyon lévő hely kiválasztásakor – ez a helyzet minden esetben optimális lesz.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Ami a hálószobát illeti, ugyanaz az elv – a TV-nek szem szintjén kell lennie. Ebben az esetben az adásokat az ülő helyzetben kell megtekintenie.

A TV a középpontban való megtekintéséhez jobb modellek vásárlása Állítható konzollal, ahol szabadon megváltoztathatja a készülék eszközének szögét – ezt a funkciót kifejezetten LCD TV-ben kell megadni. Általában a képernyő legfeljebb 30 fok. Ha ez a dőlés nem, a lefordított kép kevésbé világos és sötétebb lesz.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

Különösen óvatos érdemes az olyan TV-készülékekkel, ahol a TFT mátrix telepítve van. Ez a technológia kellemetlen, ha a képernyőt nem szabványos dőlésszögbe helyezi.

A TV-képernyő eltérésének szöge, ha bármely helyiségben elhelyezett, legfeljebb 30 fokos lehet.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Szintén meg kell említeni ezt Az orvosok általában nem javasolják, hogy telepítsen TV-t a hálószobákban. A hálószoba olyan hely, ahol a szemünk (mint az egész test) pihenjen, és nem törzs.

A konyhában

A TV-készülék telepítése esetén 3 univerzális lehetőség van: a hűtőszekrény felett, az éjjeliszekrényen vagy a falon. Azonban az univerzális pozíciók ellenére, Mindig érdemes figyelembe venni a konyha méretét és azokban az emberek számát, akik általában benne vannak. Tehát kis konyhákban, ahol szorosan 2-3 ember lesz, a TV általában a háttérben van telepítve, és nem végez vizuális funkciót, ebben az esetben a készülék elhelyezése nem játszik különleges szerepet.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

Ha van egy nagy konyhája sok helyen pihenni, amelyen akár 6-7 ember is lehet egyszerre, Ezután több finomságot kell figyelembe venni, amikor optimális TV-t választ.

 • A telepítés nem megengedett háztartási konyhai készülékek, lemezek, mosogatók és mikrohullámok közelében. Egy kiömlött eszközzel vagy TV-képernyőszennyezéssel teli.
 • A konyhát nemcsak az étkezéshez, hanem a főzéséhez is tervezték, Ezután a TV elhelyezésének magasságát a növekedés alapján kell kiválasztani. A TV-képernyő minden esetben a szemed vonalán kell lennie. A magasság kiválasztásának elve olyan helyzetben működik, ahol szeretne nézni a TV-t, miközben az ételt ülés közben.
 • A nap folyamán a TV-t nézve, amely az ablakok közelében helyezkedik el, találkozik a bosszantó vakító megjelenésével, amely elindul egy képet. Vagy ne telepítse az eszközt az ablakok közelében, vagy megvásárolja az áthatolhatatlan textilfüggönyöket (hengerelt), amely jó árnyékot hoz létre.
 • A TV-t csak stabil felületekre lehet helyezni, a szokásos konyhai asztalok nem alkalmasak. Optimális megoldásként kifejezetten a képernyő méretére vagy a polc méretére tervezhető.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

Gyermekeknél

Amikor kiválasztunk egy helyet a TV telepítéséhez a gyermekek jellemzői, valamint egy eszközt a nappaliban. Minden probléma elkezdődik azzal a ténnyel, hogy a gyerekek nagy mennyiségű időt töltenek a játékok mögött, és folyamatosan megváltoztatják a diszlokációjukat. Gyakran, gyerekek néznek TV oldalra, párhuzamosan valamilyen cselekedetekkel. A szülők fő feladata ebben az esetben, hogy megtalálja a készülék optimális pontját.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

A broadcast képnek ugyanolyan világosnak és telítettnek kell lennie, amikor az ágy megtekintése és a padlón látható.

Döntse el az elhelyezés magasságát A gyermek növekedésének mutatója az ülő helyzetben. Kombinálja a gyermek növekedési ütemét az ágyon, és nézze meg a padlón, akkor keresse meg az átlagos magasságot.

Nagyon fontos, hogy gondoskodjunk mind a készülék, mind a gyermeke biztonságáról. Itt néhány percet kell figyelembe vennie.

 • Technikát kell elhelyezni Megfelelő magasságban, A gyermeknek az aktív játékok során nem fáj. Nem csak elronthatja a TV-t, hanem megsérült a kölyköt is.
 • Helyezze a TV-t ilyen magasságra, hogy a gyermek ne érhesse el a kimenetet vagy a kábeleket.
 • A baba látványában erősen befolyásolja a nézet szögét. A kép bármely szögből egyértelműnek kell lennie, nem világít vagy sötétedik. Ehhez az állítható konzol is hasznos.
 • A gyermek távolsága esetén a TV-tól a megtekintési webhelyre is függ az eszköz képernyő átlójától is. Tehát a szakértők azt tanácsolják, hogy a gyermekeket legalább 2,5 m-re a TV-képernyőtől távolítsák el.
 • Ne felejtsd el azt A tévé, a rossz magasságra helyezhető, hátrányosan befolyásolhatja a nyaki gerinc fejlődését.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

A gyerekek nagyon gyorsan nőnek, és ezért időről időre ellenőrizni kell, hogy kényelmes legyen a TV-t az aktuális pozícióban.

Sokkal könnyebb módosítani a TV-szerelvény magasságát vagy a dőlésszögét, mint a gyermeke rossz egészségi állapotának következményeivel.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Telepítési tippek

A szakemberek kis tippeket készítettek, amelyek segítenek gyorsan megbirkózni a TV elhelyezésével és felfüggesztésével.

 • Leválasztó vezeték. Mielőtt állandó helyen lógna a TV-t, akkor vigyázzon erre a pillanatra, mint az esztétikai tervezés. A vezetékek leállítása és a kábelek csatlakoztatása nemcsak elronthatja az eszköz teljes megjelenését, hanem potenciálisan károsíthatja gyermekeit vagy háziállatokat is. Általában a vezetékek 3 módja a kábelek elhelyezésére: a falon való elhelyezés, a kábelcsatornában vagy egy speciális TV-zónában. Ez a kábelcsatorna, amely elrejti az összes kábelt a legnagyobb népszerűséggel, és keskeny kiemelkedésként néz ki a partícióban.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Itt is vigyázni az aljzatba, ahová akkor csatlakoztassa a TV – ez a legjobb hely a telefonon utazás úgy, hogy a parttól legfeljebb 40 cm-re a konzolt vagy a rögzítő eszköz.

 • Válassza a Mount and Wall lehetőséget. A modern televíziók modellek viszonylag egy kicsit (általában legfeljebb 40 kg) súlyoznak, de még mindig szükség van egy tartós tartóra a TV-k speciális konzol formájában. És érdemes gondoskodni a fal erejéről, amelyre telepíti az eszközt. Tehát a szilárd anyagok falai, mint egy kő vagy tégla, ellenáll a legnehezebb modellek nélkül, de a gipszkarton vagy forgácslap falai további vízszintes gerenda vagy rackre lesz szükségük. Győződjön meg róla, hogy a fal helyén, ahol a konzolt elhelyezi, ne legyen vezetékek vagy csővezetékek.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

 • Válassza ki a konzolot. A közelmúltban az univerzális vagy állítható konzolok egyre népszerűbbek. És nem hiába – annak ellenére, hogy a magas költségek, ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy a dőlésszög bármikor, forgassa el a készüléket a kívánt oldalra, és tegyük egy teljesen bármilyen helyiségben.

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

Melyik magasságot kell tesztelni?

Arról, hogyan kell lógni egy TV-t a falon, nézd meg a következőt.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása