Mi van, ha a fülhallgató esik ki a fülből?

  A találmány a kis eszköz behelyezve a fül hallgat zenét és szöveget, minőségileg megváltozott az élet a fiatalok. Sokan hagyják otthon, tedd a nyitott fejhallgató, használják őket, hogy folyamatosan tájékoztatást kapni vagy beáramló jó hangulatot hallgat kedvenc dallamait. De a gadget is van egy hátizsákja, néha a fejhallgató a fülükön esik ki, mint bosszantó tulajdonosuk. Mit tegyünk, ha ez megtörténik, és hogyan védheti magát az ilyen helyzetektől? Erről és beszéljen a cikkben.

  A probléma lehetséges okai

  Kétezer év múlva a mobiltelefonok széles terjesztésének köszönhetően miniatűr eszközökkel kellett ellátni őket. Tehát az apró fejhallgató első modelljei megjelentek, megjelenése a “hordók” hasonlított, amely a fülébe helyezett. De nem mindig ezek a készülékek tökéletesen beágyazódtak a fülhéjba, néha nem akarták megragadni, mint a bosszús tulajdonosok. A fejhallgatók kényelmesek és szorosan rögzítik a fejét, de nem nagyon kényelmesek az utcán keresztül. De a bélések másképp viselkedhetnek, némelyikük vesztesége – a szokásos dolog, több oka van:

  • a bélések sikertelen alakja;
  • A modulok rossz használata.

  Ezen esetek bármelyike ​​rögzíthető.

  A fejhallgatók viselése?

  Néhány ember annyira “nő” fejhallgatóval, ami a folytatásukat figyelembe veszik. De a találmány nem csak kényelmes, hanem veszélyes is. A helytelen viselő modulok csökkenhetnek a meghallgatás, az ingerlékenység, a túlmunka és a fejfájás csökkenése.

  Annak érdekében, hogy ne veszítse el az egészséget, akkor számos szabályhoz kell ragaszkodnia.

  1. Habol Hallgasd hosszú ideig A hangos zene hallási veszteséghez vezethet, Mivel a fejhallgatóból származó hangtakarmány sokkal erősebb, mint az emberi fül ellen.
  2. A felesleges beillesztett bélések a felhalmozott kénből áthaladó fülbe kerülhetnek, és dugót alkothatnak. Ha ez megtörténik, a meghallgatás minősége észrevehetően csökken, akkor a probléma meg kell megbirkóznia az orvoshoz.
  3. A szabványos fejhallgatók 90 fokos szögben vannak behelyezve. A motoros modellt úgy kell behelyezni, hogy a huzal a fül mögött üljön.
  4. Adja meg a bélés nem sietni, enyhén nyomja mélyen. Jobb, ha simán csináljuk, mintha a fülbe csavarozná a fülbe, amíg nem veszi el a helyét.
  5. Gadgetés béléssel Óvatosan kell beírnia, nem túl mély, de elég szoros.
  6. A felvételi fejhallgatók rohanás nélkül is szükségesek. Éles húzásból a pad megragadhat a fülbe, akkor az orvosnak újra kell.
  7. Biztonságosabb a fejhallgatók használatához, ha a bélés rendszeresen frissül, Végtére is, elhasználódnak és cserélnek.

  Ha betartja a javasolt szabályokat, az egészségügyi problémák nem fognak. Képesség, hogy megfelelő módon viseljen és távolítsa el a fejhallgatót, nagyobb mértékben segítsen megbirkózni a második szerencsétlenséggel – a bélésveszteséggel.

  Mit kell tennie, ha leesik?

  Ha a fejhallgató párszor esett, akkor nem éri meg. Tegyen lépéseket, ha a vízesés rendszeresen fordul elő. Függetlenül attól, hogy milyen típusú modulok (vákuum vagy cseppek), alig maradhatnak a fülek és a keresleti kiigazítások. Tekintsük a problémák megoldását külön fejhallgatókhoz.

  Betétek

  A betétek (vagy cseppecskék) nagyon népszerűek. Úgy vannak elrendezve, hogy a hang közvetlenül nem esik közvetlenül a fülcsatornába, lehetővé teszi a tulajdonos védelmét a halláskárosodás fejlesztéséből. De az apró test sima vonalai lesznek a fülből származó szerkentyűek oka.

  Ilyen esetekben vannak ajánlások.

  1. Tökéletes fúvókák. Az egyik módja annak, hogy a fülek szerkentyűjei megfeleljenek a megfelelő fúvókák használata. Gyakran a fejhallgatóval együtt több csapda van. Mindenki tudja, hogy a fúvókák különböző méretűek, és még egyenlőtlen anyagokból is előállnak. Feladatunk az, hogy a modellek fajtáitól válasszunk a legmegfelelőbbek a fülek méretében és alakjából. Ha igen, akkor nem szerepel, akkor kölcsönözhet más fejhallgatókból, vagy vásárolhatsz. Látogasson el az ideális fúvókákba, emlékezzen a paraméterekre, és hasonló termékeket kell alkalmazni a jövőben.
  2. Helyes hely a fülben. A befecskendezések kiürítéséhez sikertelen megtalálhatják őket komolyan. Hogy a fejhallgató helyesen leült, kissé nyomja meg a fül kiálló részét, és kissé megdöntheti azt. Ezután derékszögben helyezze be a bélést a fülcsatornába, és enyhén nyomja meg. Emlékeztetni kell arra, hogy az ilyen tevékenységek teljesítése során az éles és erős mozgások elfogadhatatlanok.
  3. Nem szabványos szálláshely. Vannak olyan esetek, amikor a fejhallgató a huzal súlyossága alá esik. Ezután a legegyszerűbb, bár a nem szabványos megoldás megfordítja a béléseket. Így a huzal átkerül a fül felső részére, és megszünteti a tálat lefelé. Egy hasonló szám nem minden fejhallgatóval történik, de érdemes megpróbálni, talán ez a legboldogabb eset.
  4. Nagy méretű. Néha túl nagy betéteket vásárolnak, amelyek egy pár emittert tartalmaznak a házukban. Furcsa tűnhet, de a nagy fejhallgatók nehezebbek a fülben, mint a kicsi.

  Vákuum

  Minden személynek saját egyedi fülszerkezete van. A vákuumos fejhallgatók termelői a közepes anatómiai felhasználói arányokra összpontosítanak. Eddig a dilemma nem oldódik meg: a fejhallgató kilép a nem szabványos fülből, vagy még mindig hibáztatja a termék formáját. Különböző módok vannak a probléma megoldására, javasoljuk, hogy megismerhessük magukat.

  1. Helyszín a fülben. Szerkezetileg vákuum termékek hasonlóak a hagyományos hüvelyek, és az okokat, hogy miért nem tart a füle nagyon hasonló. Néha az adott fejhallgató standard elhelyezkedése a fülből történő csúszáshoz vezet. A termékeket lassan átirányítsa, hogy a diplomákat egy vagy másik oldalra fordítjuk, amíg a modulok megfelelően vannak. Ha ez nem segít, az alábbiakban felajánlott egyéb módszereket ki kell hajtani.
  2. A méret. Nagy fejhallgató, a fül eszközétől függően összetörhet vagy leeshet. Az első esetben a helyzet képes vezetni a fej fájdalmat és más kellemetlen következményeket. A második lehetőség azt jelzi, hogy megfelelő méretű modulot kell választania.
  3. Párnák. A próba és a hibák módja a legmegfelelőbb fúvókákat kell választania.

  A következő típusú termékeket segítik a fülekből származó szerkentyűek kiesési problémájával.

  • Horgokkal. Az ilyen bélések további rögzítést és sűrű leszállást biztosítanak a könnyedségben.
  • Szilikon. A csúszásgátló anyagnak megbízható rögzítéssel rendelkezik, és segít a termékek a fülek futása közben is megtartani.
  • Szivacs. A legtöbb költségvetési anyag, de nem a legrosszabb. A szivacsos átfedések szorosan ülnek a fülben, és jól illeszkednek a fejhallgatóhoz.

  Hasznos ajánlások

  Vannak további tippek, hogyan lehet javítani a fejhallgató leszállását. Használható Papucs a vezetékhez, amelyek gyakran válnak a bélés oka. Megjavítja a kábelt, és nem engedheti meg, hogy kiesjen a szerkentyűből a fülből. A hosszú haj tartóit nem lehet felhelyezni, és alattuk hordozhatja a kábelt. Ezután a haj a bilincs szerepében fog teljesíteni. Ha a fejhallgató olyan átfedésekből származik, amelyek hosszú és jól jöttek, ez azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy cserélje ki a csapdát, minden, amit valaha is kihagyott.

  A fejhallgató indítóval kapcsolatos probléma megoldódott, csak meg kell találnia elfogadható módját.

  Videó felülvizsgálata: szótag D900S vezeték nélküli fejhallgatók, amelyek nem esnek ki a fülből, az alábbiakban láthatók.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: