Mikrofonok: Jellemzők, fajták és tippek kiválasztásához

A mikrofon egy népszerű technikai tartozék, amely nélkül nem köze a sok szakma képviselőihez. A különleges keresletet kompakt méretben használják, és kényelmes a mikrofon-petrolek használatához. Ha meg szeretné tudni az ilyen berendezések jellemzőit, besorolását, valamint az eszközök kiválasztására vonatkozó szabályokat, továbbra is olvassa el az anyagunkat.

Ami?

A mikrofon-petíció (vagy “hurok”) funkcionális jellemzőiben másolják a szabványos mikrofonokat, amelyeket számos egyedi funkció jellemez. A benzeria mikrofon fő feladata az idegen zaj kiküszöbölése a hang rögzítési folyamatában. A berendezéseket úgy hívják, mert sajátos formájú és ruhákhoz van rögzítve (Ugyanakkor a mikrofon használatának kényelme növekszik).

Mikrofon Perekkka egy népszerű és kedvelt eszköz, amelyhez egy nagy számú felhasználó igénybe támogatást (például az újságírók a folyamat befogadó egy interjú, video blokk, lövészet videók a YouTube-on és a T. D.).

A mikrofon az emberi részvételtől függetlenül működik, nem hoz létre további kényelmetlenséget, ha használják, és lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjon.

Ebben az esetben vannak olyan hátrányok, amelyek ilyen eszközt használnak. Például az interferencia rozsdás ruhát hozhat létre, valamint a mellkasi oszcillációt. Ezenkívül a mikrofon-szirmok funkciói korlátozottak, ami jelentős akadályt jelent az eszköz használatához. A meglévő hiányosságok kiküszöbölése érdekében a gyártók folyamatosan dolgoznak a technológia javítására. Így, Egyes vállalatok beágyazódnak a mikrofonszűrőkbe, amelyek hozzájárulnak a háttérzaj eltávolításához.

A legtöbb benzerikus típusú mikrofonok működésének elve az elektromos kondenzátor jellemzőin alapul (csak dinamikus modellek kivétel). Tehát a mikrofont kapó hanghullámok a membrán-oszcillációt, ami rugalmas a paramétereiben. E tekintetben a kondenzátor kapacitása megváltozik, megjelenik az elektromos töltés.

Nézetek

Számos típusú Petrogek mikrofon van. Különböző funkciókra és tulajdonságokra oszthatók.

Ma a mi anyagunkban számos Petrolek népi faját fogjuk megnézni.

 • Vezetékes. A vezetékes petíció olyan esetekben, amikor nincs szükség állandó mozgásra.

 • Rádióutalás. Ezeknek az eszközöknek speciális szerkezeti eleme van – rádióadó. Ennek a résznek köszönhetően nincs szükség vezetékes felszereléssel kapcsolatos csatlakozásra.

Ha maga a rádióadó kialakításáról beszélünk, meg kell jegyezni, hogy a megjelenésben egy kis doboz, amelyet általában a hátsó részen lévő hátsó.

 • Kettős. A kettős paszta mikrofon olyan eszköz, amely 2 mikrofont ötvözi önmagában és 1 kimenet. Így a készüléket DSLR-vel és videokamerákkal, külső hangrögzítővel, számítógépekkel és laptopokkal használhatja.

Először is, ez a típus egy interjú írására szolgál.

 • Usb. Az USB mikrofonok egyszerűek és egyszerűen csatlakoznak a különböző elektronikus eszközökhöz. A legfontosabb dolog az, hogy rendelkezik a megfelelő csatlakozóval.

Hová használják?

A perpping mikrofonok népszerűek és igényelt eszközök Az emberi élet különböző területeiben használják.

 • Mikrofon perekkka van Az újságíró szerves tartozéka, amelyek nélkül nincs interjú vagy jelentés.
 • Annak köszönhetően, hogy a filmek felvétele és felvétele hosszú, időigényes és drága folyamat, Az igazgatók tartalékot használnak (vagy “biztosítók” eszközök). A Percene mikrofonokat szerepük végzi.
 • Köszönet Perekkkamkamnak Növelheti az énekesek hangerejét.
 • Gyakran kompakt modern eszközök Az élő szavazások közvetítésére használják.
 • Petrolek segítségével különböző modellek Videó, podcastok és egyéb audio tartalmat rögzíthet.

Így a legtöbb kreatív szakma képviselői nem tudnak Perekolek nélkül.

Értékelés modellek

Különböző benzin mikrofonokat terveztek különböző feladatok elvégzésére (például egy adóval ellátott eszközök vagy XLR kábellel). Ennek megfelelően, attól függően, hogy mely eszközöket tervezi a petakerek csatlakoztatására, akkor válasszon egy vagy egy másik modellt.

Tekintsük a legjobb modelleket különböző helyzetekre.

A videokamerák számára

Általánosságban elmondható, hogy a petíciós mikrofonok eredetileg videofelszereléssel történő csatlakozáshoz készültek. Amikor kiválasztunk egy petíció egy kamerát, fontos figyelni, hogy a kikötők a kapcsolat, a lehetőséget, telepítése a mikrofont csatlakoztatni a kamraburkoiat.

Tekintsünk több olyan modellt, amely tökéletesen kombinálható a videokamerákkal.

 • BOYA BY-M1. Ez egy kiváló minőségű és professzionális benzin mikrofon. Különleges kondenzátor kapszulával van felszerelve, amely hangfelvételt biztosít további vezeték nélküli rendszerek használata nélkül. Ezenkívül a költségvetési eszközök kategóriájára utal. A modell mindenirányú, a hangot különböző oldalakról érzékelik. A mikrofon rögzítéséhez speciális ruhadarabot használnak. A pozitív tulajdonságait az eszköz közé tartozik egy nagy hossza a kábel, a jelen lévő különleges jel előerősítő, a lehetőségét az egyetemes párosítás, 2 port, egy erős fém ház. Ugyanakkor a mikrofon negatív oldalai is vannak: például a fényjelzés hiánya, amely meghatározza a díjat.

Boya by-M1 tökéletes a bloggerek és az alközpont számára.

 • Audio-Techica ATR3350. Ez a modell az átlagos árkategóriához tartozik. Használat előtt nem kell további beállításokat gyakorolni. A frekvenciatartományt a mikrofon – 50 Hz és 18 kHz között érzékeli. A modell tömege kicsi, és csak 6 gramm, elég könnyű kihasználni. Az AUDIO-Techica ATR3350 áramellátása érdekében az LR44 akkumulátor szükséges. A modell meglehetősen univerzális, és lenyűgöző a vezeték. A felvétel befejezése után az automatikus felvételi feldolgozás történik.

A hangsúly univerzális, szintén a petíció nagyon érzékeny. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a rekord térfogata nem elég magas.

 • JJC SGM-38 II. Ez a modell 360 fokos akusztikus körét biztosítja. A más eszközökhöz való csatlakozáshoz van egy sztereó mini csatlakozó. A készlet tartalmaz egy kábelt, amelynek hossza 7 méter, valamint egy gilded érintkezőkkel ellátott dugó. A modell használatának kényelme érdekében a szél és más idegen zaj elleni védelmi rendszer jelenléte. Felhasználók modell kiemeli a pozitív oldalát a mikrofont, mint a felvétel nélkül hibák, valamint a jó kompatibilitás szinte bármilyen videó kamerák.

Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy a felvétel alacsony térfogatú, a mikrofon rögzíti és idegen zajok.

Okostelefonok és tabletták

Amellett, hogy petrolek videokamerák, a mikrofon modellek népszerűek népszerűsége, amelyek célja az együttműködés okostelefonokra és táblagépekre. Ebben az esetben a vezeték nélküli modellek nagyon népszerűek.

 • Shure MVL. Ez az eszköz a legkülönbözőbb operációs rendszerekkel együtt működhet, beleértve az iOS-t és az androidot is. Ugyanakkor az okostelefonnal vagy táblagépekkel ellátott berendezések szinkronizálása további illesztőprogramok telepítése nélkül csak speciális alkalmazást kell letöltenie. A készülék kondenzátor típusára utal. A rögzítő mikrofont ruhadarabok végzik. A készlet tartalmaz egy szélvédő rendszert és esetet. Önmagában a mikrofon külső testülete megbízható és tartós anyagból készült – cinkötvözet. A megosztott MVL sugár körülbelül 2 méter. Zajcsökkentő rendszer van. Azt is figyelembe kell venni, hogy a modell drága.

 • Ulzi arimikus lavalier mikrofon. Ez a mikrofon az egyik legjobb a mobileszközökkel való együttműködéshez. Először is, a felhasználók szinte tökéletes ár- és minőségi arányokat osztanak fel. A készlet nemcsak a mikrofont magában foglalja, hanem néhány további elemet is, beleértve a valódi bőrből készült tárolási tokot, 3 szélsugárzisztumentumokat, adaptereket és rögzítő ruhadarabokat. A modell a hanghullámok széles skáláját érzékeli – 20Hz-től 20 kHz-ig. A vezeték hossza 150 cm.

A mikrofon szinkronizálható DSRL kamerákkal egy speciális TRS kábelen keresztül.

 • COMMLITE CVM-V01SP / CVM-V01GP. Ez a kompakt mikrofon a kondenzátor kategóriájára utal. Tökéletes a beszéd (például konferenciák, előadások, interjúk, szemináriumok stb. D.). A modell eltér a versenytársaitól, alacsony tapintási zajokkal. Annak érdekében, hogy megfeleljen a petakaróknak más eszközökkel, a gyártó a szabványos készletben dugót és vezetéket biztosított. A CommleCt CVM-V01SP / CVM-V01GP jól kombinálva van a legkülönbözőbb eszközökkel, és magas színvonalú szélvédő rendszerrel rendelkezik. Ugyanakkor a felhasználónak meg kell változtatnia az elemeket.

Számítógéphez

Tekintsünk több mikrofon modellt, amelyek a számítógépekkel együtt működnek.

 • Saramonikus Lavmicro U1a. Ez az eszköz úgy van kialakítva, hogy az Apple berendezésekkel dolgozzon. Ez különbözik a többi modelltől, meglehetősen egyszerű és intuitív menedzsment. A készlet a vásárlás során nemcsak a Perekkka-t is magában foglalja, hanem egy 3,5 mm-es csatlakozóval ellátott TRS adapterkábelt is.

Az Omnidirectional pickup felszerelésének kialakításában való jelenlét biztosítja a sima és természetes hang felvételét.

 • PANASONIC RP-VC201E-S. A készülék minden jellemzőn (ár és minőség) a középső kategóriába tartozik. Ezzel a modellrel rögzítheti a hangrögzítőt vagy a mini-lemezeket. A hajótest műanyagból készül. Perekkki tömege 14 gramm. A standard készletbe belépő vezeték 1 méter hosszú. A Panasonic RP-VC201E-S frekvenciatartomány 100 Hz-től 20 kHz-ig.

 • MIPRO MU-53L. Ez egy kínai gyártású modell, amely vezető pozíciót foglal el az audio berendezések jelenlegi piacán. A mikrofon előadásokhoz (például nagyméretű előadások vagy szemináriumok) használható. Az eszköz kialakítása minimalista és modern, így nem vonzza túl nagy figyelmet. A petakerek súlya 19 gramm. Ami a hanghullámokat illeti, a modellhez rendelkezésre álló tartomány 50 Hz-től 18 kHz-ig terjed. Kábel hossza – 150 cm. Talán a kétfajta csatlakozók egyikének jelenléte: akár TA4F, vagy xlr.

Hogyan válasszuk ki?

A mikrofon-petíciók kiválasztása meglehetősen nehéz feladat, amelynek megoldását teljes felelősséggel kell megközelíteni. Ma a mikrofon modellek széles választékát képviseli az audio berendezések piacán. Mindegyikük különbözik egymástól a mutatóknak megfelelően, mint az audiojel amplitúdója, a hangegyensúly és t. Ns. Ha a művelet során a mikrofon, azt tervezi, hogy csatlakoztassa a kamerát, egy fényképezőgép, telefon, számítógép, vagy más elektronikus eszközök, akkor fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a perekkka maga Extra felszerelés, kifejezetten erre a csatlakozót (ez általában A portot “3,5 mm bemenet” -nek nevezik).

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a különböző mikrofonok különböző célokra szolgálnak, előzetesen meg kell határoznia, hogyan fogja használni az eszközt. Ha nincs pontos válasz erre a kérdésre, akkor adjon előnyben az univerzális mikrofon kategóriáit. Az ilyen berendezések a legtöbb különböző eszközzel dolgoznak további adapterek vagy tartozékok nélkül.

Óvatosan vizsgálja meg a standard mikrofonkészletet, mivel számos további elemet tartalmazhat: például egy védőburkolat, rögzítő bilincs, zsinórok és t. D. Válassza ki a maximális teljes készletet.

Vezetékes eszköz vásárlásakor figyeljen a vezeték hosszára. Ezt a mutatót az egyéni igények és preferenciák függvényében kell kiválasztani. Sokféle frekvenciatartomány létezik, amelyek érzékelik a mikrofonok-petakereket. Ezek a tartományok szélesebbek, annál funkcionálisabb lesz az eszköz.

Egy másik fontos tényező, amelyen biztosan figyelni kell a vásárlás során a mikrofon méretek. A Perektochka olyan egyszerűnek és kompaktnak kell lennie. Ha a készülék kiválasztásakor és megvásárlásakor a leírt elvek által vezérelnek, akkor egy mikrofont szerez be, amely megfelel az Ön elvárásainak, és hosszú időt fog szolgálni.

Hogyan kell használni?

Miután megkapta az eszközt az összes igénye és vágya, azt egy telefonhoz vagy számítógéphez kell csatlakoztatni. Ezt követően a Perektochka ruhákra kerül (a berendezések egy speciális ruhadarab használatával vannak rögzítve, amely általában a standard készletben van). Ezután rögzíthető. Emlékeztetni kell arra, hogy a mikrofon teljes felhasználása érdekében a mikrofon maga nem elég, további technikai kiegészítőkre is szükséged lesz:

 • adó;
 • vevő;
 • felvevő;
 • fülhallgató.

Az aggregátumban az összes fenti eszköz egy teljes körű rádiórendszer.

A következő videóban várja a népszerű benzeriai mikrofonok áttekintését okostelefon és kamerák számára.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: