Minden a HP nyomtatókról

Jelenleg a jól ismert céggyártó HP termékei egyre népszerűbbek a jelenlegi piacon. Ez a cég termel, beleértve a kiváló minőségű és kényelmes nyomtatókat. A választékban bárki láthat az ilyen berendezések számos modelljét. Ma beszélünk a főbb jellemzőikről és jellemzőikről.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

Sajátosságok

A HP márkájú nyomtatók megkülönböztetik a magas minőségi és tartóssági szinteket. A vállalat fekete-fehér és színes modelleket termel. Ezenkívül specializálódott a modern lézer eszközök kiadására is. A gyártó termékei számos opcionális funkcióval vannak felszerelve. Azonos, Szabályként a segédelemek (kábelek, adapterek, nyomtatott áruk készletek) egy sorban vannak a technikával.

A készlet részletes kézikönyvvel rendelkezik.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

A felállás

A specializált üzletek számos nyomtatót gyártanak a HP által gyártott nyomtatóknak. Mindegyikük két nagy csoportra osztható: fekete-fehér és színes.

Színezett

Ez a kategória a következő népszerű nyomtatók modelleket tartalmazza.

 • Color LaserJet Professional CP5225DN (CE712A). Ez a nyomtató a lézer típusra vonatkozik. Az A3 médiára nyomtathat. A technika teljes tömege eléri az 50 kilogrammot. A mintát az asztali elhelyezésre tervezték, a jelentős méretek és súlyok ellenére. A tényleges nyomtatási sebesség 20 nyomtatás egy percenként bármilyen színnel. Ugyanakkor az első lenyomatot csak 17 másodperces munka után készítik el. A készülék színnyomása négyszínű szabványos modellre épül, bizonyos számú egyes patronokkal. A tálcák dimenziója 850 lap (automatikus takarmánytartály), 350 lap (standard), 250 lap (kimenet), 100 lap (kézi adagolás). A modell fő előnyei között kiválaszthatja a maximális formátumot, a magas szintű termelékenység és sebesség kombinációját, valamint vonzó és pontos megjelenést. A hátrányok között – lehetséges problémák a járművezetőkkel. A terméknek meglehetősen magas költsége van.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

 • Designjet T520 914 mm (CQ893E). Ez a szélesvásznú nyomtató maximális formátumú A0. A technika nyomtatásának elvét termikus, tintasugaras, teljes színű. A modell teljes tömege eléri a 27,7 kilogrammot. Leggyakrabban a termék a padlóra van felszerelve. A kényelmes kezelőpanel színes folyadékkristályos képernyővel készül. Mérete 4,3 hüvelyk. A színes képet a tinta négy standard árnyalatának kombinálásával (mindegyik adott patron) kombinálja. Ugyanakkor a fekete festék pigment, színes festék – vízoldható. A szokásos papírt hordozóanyagként vehet részt egy ilyen nyomtatóhoz, és a modell fotónyomtatóként is használható, ebben az esetben a fuvarozók különleges filmek és fényképesek lesznek.

A terméket nagy sebességgel jellemzi, kiváló minőségű képeket. Csatlakozás egy vezeték nélküli típusból.

Minden a HP nyomtatókról

 • Color LaserJet Pro M452DN. Ez a színes nyomtató A4 formátum meglehetősen magas szintű teljesítményt nyújt. Sok közel 19 kilogramm van, és az asztali elhelyezésre szolgál. A modell rendelkezik egy duplex rezsimmel, amely lehetővé teszi, hogy kétoldalú nyomtatásokat készítsen a médián. Egy percig a technika képes 27 nyomtatott színt készíteni. Ebben az esetben az első példányt csak 9 másodperc után adják ki. Minden egyes patron kapacitása 2,3 ezer oldalt ér el. A minta csatlakoztatása USB-vel vagy egyszerűen a helyi hálózaton végezhető el. A terméket megkülönbözteti egy szép és gyönyörű kialakítás, egyszerűség a konfiguráció, kedvező áron.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

 • Color LaserJet Pro M254NW. Ez a lézernyomtató tömege 13,8 kilogramm. Ez egy asztali helyet jelent. A színes képek négyszínű alapmodell alapján jelennek meg. Egy percig a készülék képes 21 példányt készíteni. Az első lenyomata 10,7 másodpercig jelenik meg a munka megkezdése után. A nyomtató duplex módot tartalmaz. A modell feltételezi, mind a vezetékes kapcsolatot egy helyi hálózaton vagy USB és vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi-vel.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

 • Ink tartály 115. Ez a modern modell SRSH-vel készült. A nyomtató dinamikus biztonsági támogatással van kiadva. A speciális elektronmicrocircuit HP-vel felszerelt patronokkal dolgozhat. Hasonló elemeket más gyártók nem támogathatják a technológia. A hónap maximális terhelése a hónapra csak 1000 oldal A4 formátumú. A létrehozási modell kényelmes szimbolikus típusú folyadékkristályos képernyővel van felszerelve, hét szegmenssel. Ez a minta tintasugaras nyomdai technológiával rendelkezik a médián. A modell a mobil kis nyomtatók csoportjának tulajdonítható. Tömege csak 3,4 kilogramm.

Ez a hordozható modell kiváló lehetőség lesz az otthoni használatra.

Minden a HP nyomtatókról

 • Deskjet 2050. A technika a költségvetési modellek csoportjára utal. Olyan funkciókat hajt végre, mint például a nyomtatás, a másolás és a szkennelés. A fekete-fehér nyomtatás sebessége akár 20 lap / perc, a szín – akár 16 lap / perc. A terhelés havonta nem haladhatja meg az 1000 oldalt. A teljes termék két patront biztosít (szín és fekete). Az adagolótálca ugyanabban az időben akár 60 oldalt is képes befogadni. A minta teljes tömege 3,6 kilogramm.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

Fekete és fehér

Ennek a márkának a következő nyomtatói tulajdoníthatók a termékkategóriához.

 • LaserJet Enterprise M608DN. A modell nagy teljesítményű, nagy irodákban dolgozik. A nyomtató névleges zaja a működés során 55 dB. Egy perc múlva a modell 61 másolatot készíthet. Ugyanakkor az első nyomógomb 5-6 másodperc elteltével jelenik meg. A minta speciális automatikus tartályt tartalmaz a fogyóeszközök ellátásához. Csatlakoztassa a nyomtatót a helyi hálózaton keresztül, vagy USB-n keresztül egy számítógéphez. A LaserJet Enterprise M608DN-t a legmagasabb sebesség, a kiváló minőség és a kis költségek kombinációja jellemzi.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

 • LaserJet Pro M402DW. Ez a modell a közepes termelő termékek kategóriájának tulajdonítható. A készülék maximális terhelése 80 ezer. másolatok egy hónap alatt. A készülék működése közben eléri az 54 db. Egy percig képes 38 példányt készíteni. Az első lap 5-6 másodpercen belül készen áll a munka megkezdése után. A készüléknek van egy automatikus lapadagoló tartálya. A tartály egyidejűleg akár 900 lapot is képes befogadni. Az ilyen nyomtató csatlakoztatása mind a helyi hálózaton keresztül, mind vezetéknélküli. A minta, amikor létrehozása erőteljes processzorral van felszerelve.

Minden a HP nyomtatókról

 • LaserJet Ultra M106W. A nyomtató alkalmas egy kis irodában. Egy hónap alatt a készülék akár 20 ezer is képes. másolatok. A maximális energiafogyasztás a munkakör állapotban csak 380 W. A modell zaja eléri az 51 db-t. A mintát egy speciális beépített chipel állítják elő, amely képes automatikusan számolni a nyomtatott oldalakat. Az automatikus etetés tartálya azonnal 160 papírlapot foglal magában. Csak három patront tartalmazott. A LaserJet Ultra M106W tömörség és könnyűség jellemzi, súlya 4,7 kilogramm.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

 • LaserJet Pro M104W. A készülék a költségvetési csoportra vonatkozik. Modest teljesítménye van (havonta 10 ezer. másolatok). Az energiafogyasztás modellben a munka állapotban eléri a 380 W-ot. A zajszint 51 dB. A bemeneti tálca maximum 160 papírlapot foglal magában. A termék vezeték nélküli kapcsolat típusú.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

 • LaserJet Enterprise 700 nyomtató M712DN (CF236A). Ez a nyomtató a fekete-fehér másolatok teljes skálájának legerősebb és nagy teljesítményét tekinti. Ő is a legdrágább. A készülék maximális formátuma – A3. A villamosenergia-fogyasztás 786 W. A hanghatás 56 dB. Egy percig a készülék 41 másolatot készít. Az első oldal közel 11 másodpercen belül kerül kiadásra. A fogyóeszközök kapacitása egyszerre 4600 darabot tud befogadni. Processzorként egy speciális chipet használnak, amelynek gyakorisága eléri a 800 MHz-et. A szabványos berendezések memóriája 512 MB. LaserJet Enterprise 700 nyomtató M712DN (CF236A) jellemzi a legmagasabb sebességű munka, mint a többi modell, a capitride, amely elkerüli a problémákat az rewross.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

Külön, érdemes megjegyezni az innovatív nyomtatókat a patronok nélkül. Ma a márka kiadja a NEVERSTOP lézer modellt. Ez a lézer eszköz gyors festékkapcsoló funkcióval rendelkezik. Ugyanakkor a leállás minimális. A minta fő része kiváló minőségű műanyagból készült. Az ilyen nyomtató feltöltése 5000 oldalra elegendő lesz. A rewater csak körülbelül 15 másodpercet vesz igénybe. A modell speciális mobil alkalmazáson keresztül nyomtathat és beolvashat.

A HP Smart tartály MFP szintén egy patron nélküli berendezés. A minta folyamatos automata tintaellátás lehetősége van. Beépített érzékelővel van felszerelve, amely a pigment szintjét mutatja. A készüléknek van egy funkciója az információk azonnali másolására a lap mindkét oldalán. Választék és HP LATEX LATEX minták. A többi szabványos modelltől származó fő különbség a fogyóeszközök.

Az ilyen nyomtatók festéke szintetizált polimert, festéket tartalmaz, amely vízből vízből áll.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

Hogyan kell használni?

A nyomtatóhoz egy részletes utasítás, amelyből kiderítheti, hogyan kell bekapcsolni a készüléket helyesen és hogyan kell használni. Szintén vannak előírt jelölés minden gombra. Amellett, hogy a ki- és kulcsok, a technika általában található, és a gomb megnyomásával törölheti a nyomtatási, hogy egy fénymásolatát, mindkét oldalára nyomtatni. Ezek a beállítások megtalálhatók a készülékhez csatlakoztatott számítógépen.

Miután csatlakozott egy másik műszaki készülékhez, telepítse a meghajtókat. Ezt úgy végezzük, hogy a nyomtató maga is felismerhető a számítógép operációs rendszerével. Ezt követően be kell állítania a nyomtatást. Ehhez a számítógép megnyitja a “Start” -t, ott kell megtalálni a “Nyomtatók” részt. Ezután kattints az eszköz ikonjára vonatkozó ikonra, válassza ki a nyomtatandó fájlt, és állítsa be a szükséges nyomtatási paramétereket. Ha új nyomtatót vásárolt, akkor először ellenőrizze a tesztoldalt.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

Hogyan kell szolgálni?

Annak érdekében, hogy a nyomtató hosszú ideig bontás nélkül képes legyen szolgálni, meg kell felelnie a technika bizonyos karbantartási szabályainak.

Tisztítás

A lézernyomtató tisztításához előre kell előkészíteniük a száraz tiszta szalvétákat, egy kis puha gerster festék, pamut gyapjú, speciális folyadék. Először is, a technikát leválasztják a hálózatról, majd töröljék a termék testét. Későbbi extrahált patron. A festék belsejében pontosan kihúzható egy porszívóval. Ehhez egyszerű pamutot használhat. Minden látható elemnek kell lennie.

A patron műanyag részei szintén törölniük kell egy kis nedves ruhát. Szárítás után jobb, ha egy porszívót kapsz. A végén tisztítsa meg a fototrabanát és a hulladéktartályokat. Ha van egy tintasugaras nyomtatója, akkor ki kell húznia az összes patront, és óvatosan tisztítsa meg őket.

Az ilyen eljárások végrehajtásakor ellenőrizze a légszűrők állapotát. Ha eldobják, a nyomtatási minőség sokkal rosszabb lesz.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

Töltő

Kezdeni, ellenőrizze a pigment szintjét a nyomtatóban. Amikor a festékek egy kicsit, vagy amikor megszáradtak, itt az ideje megváltoztatni az anyagokat. Ha lézer példánya van, és használja a festék átírásához, akkor vegye ki az anyagot egyértelműen a jelölésén. A tankolás előtt győződjön meg róla, hogy kikapcsolja az eszközt az aljzatból, és távolítsa el a patront. Csavarhúzó segítségével a csavarok szépen ki vannak kapcsolva, amelyek rögzítik a hátsó burkolatot a patronban. Akkor meg kell kapnia egy fotocellát. Ez egy henger alakú forma. Ezután el kell távolítania a mágneses tengelyt, és meg kell osztania a patront két részre (toner és a garat kialakítása). A maradt teljes szemetet megtisztítják.

A bunkert a régi festékből tisztítják. Miután eltávolította a védőburkolatot az egyik oldalsó részen, talál egy speciális utat. Benne van, és meg kell erősíteni a port. Ezt megelőzően az anyaggal ellátott tartálynak rendben kell lennie. Később egy lyuk a feltöltéshez szorosan lezárva a fedéllel.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

Nullázás

Ha visszaállítja a nyomtatót, akkor a nyomtatott lapok mennyiségének gyors kiürítése a chipen történik. Szabályként a szervizkönyvben lépésenkénti algoritmust találhat az eszköz visszaállításához. Először óvatosan kell eltávolítania a tintatartót, és helyezze vissza.

Néhány modell egy speciális gombot biztosít erre, miközben néhány másodpercen belül tartja.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

Lehetséges hibaelhárítás

Annak ellenére, hogy a HP nyomtatók magas színvonalúak, egyes modellekben a működés folyamatában bizonyos bontások fordulhatnak elő. Így az ilyen eszközök gyakran nyomték üres oldalakat, a problémák megjelennek annak a ténynek, hogy a lapok elakadtak. Sok nyomtatók kopoghatnak papírt, az elakadások később megjelennek, a folyamatos tintaellátó rendszer gyakran törött. A hibaelhárítás önállóan kell kezelnie, meg kell győződnie arról, hogy a készülék csatlakozik a tápegységhez. Nézze meg az USB-kapcsolatot is, köszönhetően, hogy a számítógép látja az eszközt. Nyissa ki a kezelőpanelt a számítógépen, és ellenőrizze a beállításokat. Újraindíthatja a technikát.

Ha a probléma a színezőanyagok vagy a nyomtató sárga csíkkal történő nyomtatásához kapcsolódik, akkor jobb, ha óvatosan szétszedni a patronokat. Ebben az esetben a légszűrő részek szennyezettek; Az összes képzett szemetet el kell távolítani. Ha a nyomtató egyáltalán nem kapcsol be, akkor jobb kapcsolatba lépni a támogatást, ahol segít megszüntetni a hibás működés megszüntetését.

A technológia megfelelő és időszerű karbantartása lehetővé teszi a lehető legkisebb bontás lehetőségét.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

Értékelések áttekintése

Sok vásárló magas szintű nyomtatók minőségi szintjét értesítette. Az eszközök lehetővé teszik, hogy gyorsan nyomtasson különböző módokban. Ezenkívül egyes modellek lehetővé teszik a fontos dokumentumok nyomtatását okostelefonokon keresztül. Az előnyök közül is megjegyezték, hogy az ilyen nyomtatók sok modellje kis méretekkel és súlyokkal rendelkezik. Ők leggyakrabban otthon használják.

Szükség esetén könnyen átruházhatók, míg a kis modellek lehetővé teszik a kiváló minőségű és gyors nyomtatásokat is. Néhány felhasználó az ilyen nyomtatók kényelmes és egyszerű kezelésével, kiváló minőségű szkenneléssel, elfogadható értékkel beszél. Sok márkás minta a költségvetési kategóriához kapcsolódik.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

A legtöbb eszköz kényelmes érintőképernyős kijelzővel van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy a menedzsment kényelmesebbé váljon a felhasználó számára. A pozitív visszajelzések vezeték nélküli kapcsolatot szereztek más eszközökhöz, kényelmes HP műszaki támogatást. Ugyanakkor a fogyasztók néhány alapvető hibát észleltek, beleértve a termékek gyors túlmelegedését rendszeres és hosszú nyomtatás során. Lassan dolgozhatnak. Ebben az esetben a technikát több percig kell hagyni, megállítani a munkát.

Ezenkívül a termékek csak egy színes patronnal vannak felszerelve, ezért azonnal meg kell változtatni az egész patront, még akkor is, ha csak az egyik színek véget érnek.

Minden a HP nyomtatókról

Minden a HP nyomtatókról

A következő videóban részletes áttekintést kap a HP NEVERSTOP LASER 1000W.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása