Minden a HP szkennerekről

Az elmúlt években a különböző dokumentumok és képek szkennelése egyre szükségessé válik. Lehet, hogy nem csak a munkafolyamat követelménye. A készüléket gyakran használják otthon, például a diákok és tanítványok különböző oktatási intézmények. A mai cikkben meg fogjuk fontolni a HP szkennereket, hogyan kell használni és csatlakozni egy személyi számítógéphez.

Sajátosságok

A leírt márka szkennerei számos előnye van:

 • az egyes jelek és vonalak magas színvonalú és nagy pontosságú beolvasása;
 • Az egyszerű és érthető menedzsmentnek köszönhetően a munkafolyamat jelentősen gyorsabban fordul elő, így mindenki foglalkozhat az ellenőrzéssel;
 • Lehetőség van csatlakoztatni a készüléket a tabletta;
 • A hatalmas számú beállításnak köszönhetően a szoftver lehetővé teszi, hogy elérje a szkennelési szintet, amire szüksége van;
 • A készülék lehetővé teszi, hogy pontosan helyezze el a szöveget és a fényképeket egy lapon további nyomtatással.

  Mint a szkennerek bármely eszközével, a gyártó modelljei azonosították hátrányait:

  • Hosszú válaszkészség a gombok megnyomásával;
  • A fedélen puha szilikon párna folyamatosan dömping és piszkos üveg.

  Felülvizsgálati modellek

  A leírt gyártó számos különböző szkennerrel rendelkezik, néhányat figyelembe vesszük.

  • HP HD PRO 2 (42 “). Ez a modell képes dokumentumokat szkennelni HD formátumban. Ez a CCD technológiának köszönhetően lehetséges, amely kiváló minőségű eredményeket biztosít. Ez a modell nagy számú javított funkciót adott hozzá, amely lehetővé teszi a termelékenység növelését és a berendezés hatékonyságát. A leírt eszköz bármilyen probléma nélkül csatlakozhat a HP szélesvásznú nyomtatókhoz. A modell jól illeszkedik a GIS szakemberek számára és másolási egységek számára, amelyeknek meg kell vizsgálniuk és másolnak dokumentumokat nagy felbontással.

  • HP Scanjet Pro 2000 S1. Ezt a szkennert nagy sebességgel jellemzi, és nagy mennyiségű feladat elvégzésének lehetősége. Lézernyomtatási módja van. Képes elvégezni mind az egyszerű munkát a színes szkennelésen és a komplex folyamatokon. A technika gyorsan és hatékonyan beolvashatja a nagy projekteket 24 ST / perc sebességgel. A leírt eszköznek 2000 oldalára ajánlás értéke van. egy napon belül. Lehetőség van a film beolvasására. Az ilyen modell megtalálja az alkalmazását olyan szervezetekben, ahol nagy mennyiségű munkával gyorsan meg kell szkennelni.

  • HP Scanjet Pro 3000 S3. Ez az univerzális streaming eszköz lehetővé teszi, hogy a képeket 35 ppm sebességgel szkenneljen., Lehetőség van a mobileszközökről, amelyek lehetővé teszik, hogy szinte útközben dolgozzanak. Javasolt kötetek ehhez a géphez 3000 p. egy napon belül.

  Alkalmas olyan intézmények számára, amelyek mindenféle képet és papírokat digitalizálnak.

  • HP Scanjet Pro 2500. Tablet típusú szkenner. Ez az eszköz nagyon gyorsan működik, és kétoldalas szkennelési rendszerrel van felszerelve. Jó eszköz a kis- és középvállalkozások számára.

  Hogyan kell csatlakozni?

  A szkenner egy személyi számítógéphez való csatlakoztatásához csatlakoztatnia kell a készüléket a hálózati rácshoz, és eszközzel csatlakoztassa a számítógéphez vagy a laptophoz. Ezután a megfelelő működéshez telepítenünk kell a készülékünk vezetőjét. A telepítés bármely számítógépen csatlakozik a helyi hálózathoz csatlakoztatott számítógépen. A meghajtó telepítése után be kell állítania a kívánt nyomtatási beállításokat, és nevezze meg az IP-címet. Most meg kell kapcsolódnia a szkennert a kapcsolóhoz és a helyi hálózathoz csatlakoztatott számítógépekhez, új TCP protokollt hoz létre.

  Ez létrehoz egy hálózati szkennert, amely az összes online számítógépről használható.

  Néha szükség lehet a vonalkód-szkennelésre. Ez nem olyan nehéz, ha ismersz néhány árnyalatokat. Ehhez be kell írnunk a szkennert RS232 emulációs módba, vagyis a COM porthoz való csatlakoztatáshoz. Most meg kell adnia a készülék programozási módba, majd adja meg a vonalkód az emulátor, és miután elolvasta, kiadási szkenner vissza a normál üzemmódba.

  Ezt emlékezni kell Az egyes eszközökkel való ismeretek az olvasási utasításokkal kezdődnek, amelyek maga a termékkel járnak. Benne, nemcsak a szabályzatokról és a működési módszerről, hanem milyen gyakran és helyesen szolgálja, valamint tisztítsa meg az új beszerzést.

  Az alkalmazás gondoskodnia kell, és megfeleljen az összes követelménynek.

  Hogyan kell használni?

  Fokozatosan meg kellett fontolnunk a főbb kérdést. Miután sikeresen telepítette a szoftvert, és csatlakoztassa a szkennert a számítógéphez, elkezdheti a szkennelést. 3 módot lehet végrehajtani.

  • A beolvasott dokumentum a szkenner fedél alatt van elhelyezve, majd kattintson a Scan gombra. Most várjuk a folyamat végét, és továbblépünk az előre létrehozott mappába, és nézd meg az eredményt. Alapértelmezés szerint a Windows mentése a grafikus dokumentumok mentéséhez, a “Képek” mappát szolgálják fel.
  • A telepítés befejezése után megfelelő címke jelenik meg az asztalon. A programra kattintva futtatja a programot. A beolvasási folyamat megkezdése előtt meg kell adnia a szükséges dokumentumot az üvegre. A program kialakításában egyszerű és érthető felületet használnak, így nem lesz olyan nehéz megérteni.
  • Az ABBYY Scan Station alkalmazás az irodai dolgozók számára jól ismert. Ez a program nemcsak különböző dokumentumok beolvasására alkalmas, hanem egy képre is kombinálható. Ezt a segédprogramot bonyolultabb a szabványos alkalmazás, de a funkcionális sokkal több. A rajz lehet függőleges és vízszintes.

  Lehetséges hibák

    Tekintsük az ilyen típusú technológiák leggyakoribb hibáit.

    • A készülék nem kapcsol be, ami jelzi a vezérlőmodul vagy a tápegység hibás működését. Távolítsa el ezt a hibát abban, hogy segítsen cserélni a készüléket vagy a modul javítását.
    • A papírfelvétel nem történik meg, vagy egyszerre több mint 1 lapot rögzít. Ez jelzi a takarmányhengerek vagy a hibajelzés kopását. Szükség van a görgők cseréjére vagy a csatlakozás javítására.
    • Ha a készülék üzemeltetése közben hangjelzés hallható, akkor ez jelzi a kenőanyag hiányát a forgó mechanizmusokon. Ebben az esetben meg kell tennie az egész eszköz felülvizsgálatát.
    • Rendszeresen megjelenik a papírelakadás. Ez az optopoderek szennyeződését jelzi, vagy a regisztrátor zászlókat lóg. Meg kell javítani, hogy tisztítsa meg és cserélje ki a szükséges részeket.
    • A készülék nem látja a patront. Ha az azonosító chip nincs megadva, vagy a patron újratöltésekor nem újraprogramozható. Ezt egyszerű újraprogramozással lehet korrigálni.
    • Tiszta lap. Ez akkor történik, ha a patron manifeszt, nagyfeszültségű blokk, szkennelési lámpák vagy szkenner blokk meghibásodása van. Ezek a részletek javíthatók vagy kicserélhetők.
    • Hibaelhárító blokk. Ez azt jelenti, hogy a fűtőkorok hibás működését vagy azt mondhatják, hogy a hőérzékelő leállt. Mindkét esetben cserélni kell.
    • Nem sikerült létrehozni a kommunikációt. Ez akkor történik, ha a kapcsolat elveszik a csatlakozókon. Megoldhatja az összekötő vezeték eltávolításának problémáját és az inverz telepítést.
    • Nem tud csatlakozni. A probléma úgy dönthet, hogy egyszerűen telepítse újra az illesztőprogramot.

    A szkenner csatlakoztatása, nézd meg a videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: