Minden a kávényomtatókról

A kávé nyomtató számos élelmiszernyomtató berendezés. A kávé felületén rajzokat, fagylaltot, mindenféle desszertet és főtt tejalapú koktélokat alkalmaznak. Az ilyen készülék megvásárlása előtt fontos megérteni működésének elvét, megtudja, hogy a gyártók milyenek a legjobbak.

Minden a kávényomtatókról

Minden a kávényomtatókról

Sajátosságok

A kávéhabon lévő minták létrehozása egy egész művészet. A bárok és a kávézók speciálisan bérelnek egy barista művészt, hogy vonzzák az ügyfeleket.

Ma minden létesítmény közétkeztetés vásárolhat egy fotó nyomtatására különböző történetek az felületeken italok és desszertek.

Egy ilyen technika belépett a hatalmas megvalósításba, nem olyan régen. Az első alkalommal, amikor a nyilvános vendéglátó intézmények tulajdonosai óvatosak voltak. De az örömmel találkozott bárok és kávézó látogatói újdonsággal találkoztak. Most a kávényomtatókat drága éttermekben és költségvetési diákházakban használják.

Minden a kávényomtatókról

Minden a kávényomtatókról

Színes nyomtatás az italokra nagyon népszerű.

A berendezés első módosításai képesek voltak kizárólag monokróm képeket létrehozni, de javult a technika. A modern nyomtatók könnyen nyomték teljes színű képeket.

Az ilyen kávéfőző gépek főbb jellemzői, hogy fényfelületeken nyomtatásokat hajtanak végre. Ideális esetben az alap fehér, ellenkező esetben a dísz rosszul látható.

Emiatt a kép egy tejhab vagy fagylalton jön létre.

Minden a kávényomtatókról

A nyomtatáshoz szükséges anyagok a táplálkozási célú kávéfuratok vagy festékek.

Képek létrehozása szükséges elrendezés. A kávé nyomtató egy bázis képeket, de így egy exkluzív dísze meg kell adnia a minta vagy pillanatkép.

Minden a kávényomtatókról

Hogyan működik?

Az ilyen berendezések működésének elve megegyezik a klasszikus nyomtató munkájával.

A mobilkészüléken telepítsen egy speciális programot, amely képes új képek letöltésére és nyomtatásra. A szoftverben saját választékot választott.

Általában a témákra vannak besorolva. Néhány verzió biztosítja a képek szerkesztésének lehetőségét, például vicces feliratok hozzáadását.

Minden a kávényomtatókról

Minden a kávényomtatókról

Vannak módosítása olyan kávényomtatók, amelyekben a szoftver szerepel a kezdeti konfigurációban. Másokban meg kell vásárolnia és külön kell lennie.

A kávéital díszítéséhez bizonyos manipulációkat kell végrehajtani.

  1. Készítsen kávét a klasszikus recept mellett, ha van egy hab.
  2. Töltse le a kívánt telket, vagy válasszon egy díszt a rendelkezésre álló bázisból.
  3. Tegyen egy üveg italt az eszköztartóhoz.
  4. Erősítse meg a kiválasztott telket, majd kattintson a “Nyomtatás” gombra.

Minden a kávényomtatókról

Minden a kávényomtatókról

Wi-Fi kapcsolatok segítségével a kép átkerül az eszközre, amely után átkerül a kávé felületére. A minta speciális keverékkel készült – lehet egy kávé-kivonat vagy az élelmiszeriparban alkalmazandó festékkészlet. A fogyóanyag etetése miniatűr lyukakból készül.

Ha egy klasszikus nyomtatóval analógiát jelent, akkor a működés elvét hasonló a tintasugaras nyomtatáshoz.

A festékek által újratöltött patronok lehetővé teszik a teljes színű képeket. Ilyen módon az ital felszínéhez egy olyan fotót alkalmazhat, aki elrendelte, egy logó, egy feliratot szerelmes vallomással, gratulálok vagy csak vicces rajz.

Minden a kávényomtatókról

Minden a kávényomtatókról

Gyártók

A hazai piacon túlnyomórészt az orosz és a kínai gyártók kávé nyomtatói túlnyomórészt.

Ripple készítő

Ripple amerikai gyártó nyomtató. Az eredeti jelenetek létrehozása felett van egy nagy csapat, amely tapasztalt illusztrátorokból áll. A 2015-ös társaság megállapodást kötött a Lufthansa légi fuvarozóval a kávéfőzőgépek szállásáról a nyomtatási lehetőséggel a repülőtereken. A készülék otthon működtethető.

Mínusz ripple készítő berendezések – meglehetősen nagy ár, mintegy 60 ezer. dörzsölés., Ezenkívül meg kell fizetnie.

A hazai intézményekben az orosz cégek által kiadott vagy Kínában készült költségvetési eszközöket gyakrabban használják.

Minden a kávényomtatókról

Kávézó

A kínai készüléket sűrű hab, és kis süteményekkel rendelkező italokból álló minták létrehozására használják. Az USB-t a számítógéphez való csatlakozáshoz használják.

A modell mind színes, mind monokróm módban működik. A fogyóeszközök kék, csokoládé, piros és sárga színű pigmenteket szolgálnak fel.

Szivacsot helyezünk hermetikus patronok, hogy megnedvesítjük festéket a fecskendő használata előtt.

Végezze el a nyomtatási képeket a bázisából, valamint az ügyfelek által nyújtott díszek és fényképek. Kompatibilis a tartályokkal, amelyek magassága legfeljebb 18 cm, az átmérőt manuálisan állítja be az alkalmazáson keresztül. A munka időtartama – 10-20 másodperc.

Minden a kávényomtatókról

“Selfiprint”

A hazai gyártó olyan fejlett eszközöket ad ki, amelyek a Wi-Fi technológiával írják be az italokat és a cukrászsüteményeket. A különböző mennyiségű csészékre tervezett módosítások eladhatók. A csomag tartalmaz egy patront, amelynek köszönhetően 800 dísztárgyat hozhat létre. Ez a modell drágább a kínai partnerekhez képest, de számos előnye van:

  • garancia a gyártó cégtől 12 hónapig;
  • tanúsított festékek;
  • Segítség a szoftver telepítésében;
  • Szolgáltatás.

Minden a kávényomtatókról

Minden a kávényomtatókról

Evebot fantasia fekete

Könnyen kezelhető eszköz, amelynek patronnal van ellátva, amelynek 800-1200 kávéscsésze létrehozására szolgál. Lehetővé teszi, hogy nyomtatásokat alkalmazzon tejtermékekre és alkoholos koktélokra, sör italokra, kávéhabra. Az ilyen berendezés megvásárlása lehetővé teszi az intézmény képének hangsúlyozását. A nyomtatónak barátságos felülete és ergonomikus kialakítása van.

Minden a kávényomtatókról

Tippek a használathoz

A kávésnyomtató választásának megközelítését át kell gondolni. Fontos olyan berendezések megvásárlása, amelyek elősegítik a feladatok sikeres megoldását.

A kávéfőző paramétereinek kiválasztásakor az üzlet igényeit kell vezérelnie.

  1. Elemezze, hány csészét kell kinyomtatni egyszerre. A kompakt eszközök csak egyvel működnek. Kis helyek, mobil kávézók készülnek.
  2. Határozza meg a színek számát. A legegyszerűbb módosítások csak egy színben tömítések. Haladó eszközök Kérjük, tekintse meg a többszínű képekkel.

Minden a kávényomtatókról

Minden a kávényomtatókról

A nyilvános vendéglátás esetében a kávé nyomtató megvásárlása komoly versenyelőny lehet. A gyakorlat azt mutatja, hogy egy kávézóban és bárokban, ahol van ilyen eszköz, több ember van.

Az ilyen aggregátum elérhetősége lehetővé teszi, hogy felismerje a látogatók szeretetét, a desszertek és italok ünnepi szimbólumok, tematikus képek. Ez kiváló megoldás, hogy vonzza a vendégeket, növelje hűségüket.

A vendéglátóipari létesítmények sok tulajdonosa azt mondja, hogy a kávényomtatók telepítése után fokozódnak, és ennek megfelelően profit.

Kávéfőző a lehetőséget képeket nyomtat felszínén italok és desszertek is egy rayminach a kávézóban. Az ilyen berendezések beszerzése a legtöbb esetben gyorsan fizet.

Kávéfőző Kávé Nyomtató felülvizsgálata Nézd meg a videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása