Minden az Olympus DicTaphonesről

A híres japán márka Olympus régóta híres a kiváló minőségű berendezések kiadásának köszönhetően. A nagy gyártó hatalma hatalmas – a fogyasztók választhatnak különböző konfigurációk és találkozók termékeit. A mai cikkben az Olympus márkás hangfelvevőiről beszélünk, és megismerkednek néhány népszerű modellekkel.

Sajátosságok

Annak ellenére, hogy ma a hangrögzítő funkció sok más eszközben van (például okostelefonokban és egyszerű mobiltelefonokban), a zeneszámok rögzítési eszközének relevanciája még mindig mentésre kerül. A kiváló diatofon modellek márka Olympust termelnek. Választékában a fogyasztók számos megbízható és gyakorlati eszközt találnak különböző áron.

Meg fogjuk érteni részletesen a japán cég rögzítőeszközeinek főbb jellemzőiben.

 1. Az Olympus eredeti diktafonja megkülönböztethető kifogástalan összeszerelési minőséggel. A termékek hosszú élettartamú és magas kopásállóságú tartós anyagokból készülnek.
 2. A márkanév alatt rögzített hang különböző modelljei gazdag funkcionális töltelékkel büszkélkedhetnek. Például sok esetben az eladásra, amelyek pontos órák, szkennelés üzenetek gomb blokkoló gomb a ház külső és belső memória. Működés közben ezek az opciók nagyon hasznosak.
 3. A márka diktafonokat olyan módon fejlesztik ki, hogy a lehető legkényelmesebbek legyenek. Minden funkcionális helyet és gombot ergonómikusan helyeznek el. Sok vásárló megjegyzi, hogy ezek az eszközök kényelmesek és praktikusak.
 4. A japán gyártó termékeit tömör, de ugyanakkor vonzó és tiszta tervezési tervezés jellemzi. Természetesen az eszközök nem vonzanak túl nagy figyelmet magukra, és nem rohannak élesen. Ezek szigorú, diszkrét és szilárd megjelenésűek.
 5. A japán márka márkás hangfelvevőiben kiváló minőségű mikrofonok vannak, amelyek tisztán, extra torzítás nélkül írják. A vásárlók szerint az eszközök szó szerint “hallani minden rozsát”.

A dikponok modern modelljei Márka Olympus nem hiábavaló.

A márkás eszközök sokáig szolgálnak, kiderül, hogy működnek, és rendelkeznek minden szükséges tulajdonsággal.

Megtalálhatja az aggregátumokat Demokratikus érték, De vannak olyan másolatok is, amelyek sokkal drágábbak. Mindez ezen eszközök működési tulajdonságaitól és paramétereitől függ.

Felülvizsgálati modellek

Az Olympus kiváló minőségű hangfelvevők különböző modelljeit szabadítja fel. Mindegyik opcionális sajátos jellemzői és specifikációi vannak. Ismerjük meg a japán gyártó néhány legnépszerűbb és keresleti modelljét.

WS-852

Viszonylag olcsó Dictafon modell. Beépített Nagyfelbontású sztereomicrofonok.

A készülék tökéletes az üzleti találkozók számára, bizonyos információk olvasását.

A termék is jelen van Intelligens automatikus üzemmód, A legmegfelelőbb írni. Van egy előzetes típusú USB csatlakozó.

A WS-852 egyszerű és kényelmes használata. 2 különböző megjelenítési mód jelen van benne, így a készülék képes lesz arra, hogy még a problémát is kihasználja. Biztosított és jó zajcsökkentés. A WS-852 hangrögzítő 90 fokos.

Ws-853

Vezeték nélküli megoldás Ha egy márkájú hangrögzítőt keres a diktálás rögzítéséhez az ülések során. Kiváló minőségű beépített sztereó mikrofonok vannak. Jó zajcsökkentést biztosít. A cselekvés lefedettsége – 90 fok. A fejlesztők gondoskodtak a jelenlétéről Intelligens automatikus mód speciális mód. Köszönhetően az automatikus módban, a hangszintet különböző forrásokból állítja be.

Lehetőség van automatikusan lejátszani és folyamatos lejátszást. A modell nagy szilárdságú műanyag házában készült. A memóriakártyákat akár 32 gb-ig is telepítheti. A belső memória 8 GB. Van egy minőségi mátrix típusú kijelző. Van egy fejhallgató aljzat. A kimeneten a készülék maximális teljesítménye 250 W.

Ls-p1

Megbízható sztereodika. Az esztétikai alumínium fém test elhelyezése. Van egy lehetőség Memóriakártya beállításai. Az eszköz saját memóriája 4 GB. A meglévő mátrix kijelző háttérvilágítása van. Ha szükség van, blokkolhatja a gombokat. Jó egyensúlyt biztosít a hangfelvételek, az equalizer. Kiváló minőségű zajcsökkentés. Van egy véletlenszerű lejátszási funkció, alacsony frekvenciájú szűrő, mikrofon zoom beállítás.

A felvételi szint manuálisan állítható be.

LS-P4

Népszerű modell, amely kiváló minőségű audio felvételeket mutat be, amelyeket kis “súlygal” rögzítenek. Van egy kiváló 2 mikrofon zajcsökkentő rendszer. Legfeljebb 99 fájlt rögzíthet. A terméket egy erős alumínium esetekben zárják le, egy tömör fekete. A memóriakártya telepítése lehetséges. A DICTAFONE LS-P4 saját memóriája 8 GB.

Van egy kiváló minőségű mátrix kijelző háttérvilágítással. Van egy kiegyenlítő, zajcsökkentés, egyensúly. Megtudhatja a dátumot és az időt. A menü azonnal több nyelven jelenik meg.

Védett vezérlés, hangutasítások.

A fejhallgatót 3,5 mm-es kábellel helyezze el. Van egy lúgos akkumulátor, van egy belső töltés. A diktafon csatlakoztatható egy digitális fényképezőgéphez.

Használati utasítás

Az Olympus hangfelvevőinek különböző modelljeit másképp kell használni. Mindez attól függ Jellemzők és Funkcionális “töltés” konkrét termék.

Fontolja meg az összes eszközhöz kapcsolódó japán hangfelvevők néhány alapvető szabályzatait.

 1. A technika használata előtt megfelelő elemeket kell behelyezni. Ezt követően meg kell futtatnia a hatalmat. Válassza ki a telepített akkumulátor beállításait. Akkor meg kell adnod a megfelelő időt és dátumot.
 2. Bizonyos beállítások telepítése, az “OK” gombra kattintva elfogadhatja őket.
 3. Ne használjon USB hubot, ha az eszköz akkumulátorát személyi számítógép segítségével tölti fel.
 4. Kövesse az akkumulátor élettartamát. Ha a friss töltés megszakad, akkor új akkumulátorelemet kell vásárolnia.
 5. Megjegyzés: A japán gyártó modern diktafonjai nem támogatják a mangán akkumulátor típusát.
 6. Ha hosszabb ideig nem használ egy eszközt, akkor el kell távolítania az újratölthető akkumulátort, és tárolja azt a dedikált helyen, hogy folyadék vagy korróziós szivárgás ne történjen. Ehhez a részlethez külön esetet készíthet.
 7. SD-kártya eltávolításához vagy telepítéséhez az eszközt le kell fordítani Stop üzemmódba. Akkor nyissa meg az akkumulátor és a kártya rekeszét. Általában a kártya telepítésének helye a rekesz fedele alatt van.
 8. Telepítse a memóriakártyát helyesen, amint azt a kép közelében ábrázoltuk. Az összetevő beillesztésével semmilyen esetben nem hajlít.
 9. A LOCK mód engedélyezése, meg kell mozgatnia a tápellátást / tartó kapcsolót. Kilépés Ez a mód képes lesz lefordítani a kapcsolót az A értékre.
 10. A felvevőre vonatkozó információk törölhetők (minden vagy részben). Kattintson a törölni kívánt rekordra. Nyomja meg a törlési gombot. A “+” és “-” értékek segítségével válassza ki a kívánt elemet (törlés a mappában vagy a fájl törléséhez). Kattintson az “OK” gombra.

A termék megkezdése előtt óvatosan olvassa el a használati utasítást, amely a készletben megy keresztül.

Meg kell tenni, még akkor is, ha biztos abban, hogy mindent abban, hogy kitalálhatod a sajátodat – Minden árnyalat és eszköz funkció szerepel a kézikönyvben.

Hogyan válasszuk ki?

Fontolja meg, hogy mit kell figyelni, kiválasztva a japán dictoon Olympus minőségi modelljét.

 1. Figyeljen a saját memóriájára és a további memóriakártya csatlakoztatására. Javasoljuk, hogy olyan modelleket tegyen, amelyekben van egy külső és belső memória, mert kényelmesen kiderül.
 2. Nézd, milyen formátumú hangot rögzítenek. A legjobb megoldás MP3 lesz. A legkisebb minőségi és maximális tömörítés a ACT formátumú hangfelvétel során történik.
 3. Fedezze fel az összes olyan funkcionalitást, amelyet a hangfelvevő eszköz rendelkezik. Célszerű megvásárolni a technikát kiváló minőségű zajcsökkentéssel, hangbeállítással. Előre kell dönteni magadnak, milyen funkciókra lesz szükség, és milyen szükségtelen.
 4. Próbáljon meg vásárolni a legérzékenyebb mikrofonokkal. Minél magasabb ez a paraméter, annál jobb, ha a hangot a forrásból is lenyűgöző tartományban rögzítik.

Vásároljon ilyen berendezéseket szakosodott üzletekben vagy főbb internetes oldalakon tanúsított árukkal. Csak itt találja az eredeti Olympus termékeket, amelyeket egy jótállási kupon kísér.

Ezután nézze meg a hangrögzítő OLYMPUS LS-P4 hangértékét.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: