Minden kézi nyomtatókról

Napjainkban nehéz dokumentumokat és fotókat nyomtatni. Ehhez használja a nyomtatót – egy eszközt a szöveg és a grafika eltávolítására egy papírlap felületén. A haladás még mindig áll, így az irodai és otthoni nyomdagépek megváltoztatásával már jött új – kézikönyv.

Minden kézi nyomtatókról

Minden kézi nyomtatókról

A kézi nyomtató jellemzői

A kézzel készített nyomtató analóg a hagyományos nyomtatók szokásos bemutatásához. Ezek az eszközök különböző típusúak, és azokat a tevékenység típusát választják ki, amelyekre felhasználásra kerülnek. A kézi nyomtatók eltérnek a hagyományos kis mérettől és a nagy funkcionalitástól. Vannak olyan modellek, amelyek a zsebébe kerülnek.

Lehetővé teszik, hogy ne csak fényképeket és szövegeket nyomtasson, hanem vonalkódokat, matricákat, ellenőrzéseket, csekkeket, és még a képeket is.

Minden kézi nyomtatókról

Minden kézi nyomtatókról

Fajták és modellek

Kiválaszthatja a kézi nyomtatók több fajtáját a művelet, a tervezés és a célállomás típusától függően.

Inkjet G & G GG-HH1001B

A kis méretű modell, a kereskedelmi és termelési szektor problémáinak megoldása. Majdnem minden olyan felületre nyomtat, amely professzionális vízálló tinta, amely nem kenhető és meglehetősen tartósan égő égő. Súlyuk körülbelül 450 gramm. Vezeték nélküli kapcsolat és újratölthető akkumulátor. Az oldalsó felületek érintőképernyővel rendelkeznek a szöveges feladatokhoz.

Minden kézi nyomtatókról

Mobil printbrush

Saját megkülönböztető képessége van Vezeték nélküli kapcsolat az okostelefonhoz. Az ilyen eszköz másik jellemzője a színes tömítés. Tartalmazza a nagy szöveg végrehajtásának függvényét. A felületen beszél, hogy teljes és különálló rajzot vagy információs szöveget alkalmazhat. Csak az okostelefonhoz kell csatlakoznia egy előzetes alkalmazás letöltésével, és pontozza meg a szükséges információkat.

Egy ilyen eszköznek van egy számított egérmérete. Ennek segítségével rajzokat és szöveget is alkalmazhat a ruházat, a telefonos tok, a naplóburkolat vagy a notebook. Ez a nyomtató segíthet egyedülálló dolgokat teremteni magának és szeretteiknek.

Minden kézi nyomtatókról

Ribbon mechanikus printbrush

Ajánlott: mind otthon, mind a termelési szektorban vagy az irodában. Beépített adatok lehetővé teszik a betűtípus, betűméret, szimbólumok, stílusok kiválasztását. A nyomtató ragasztószalagolt szalagokkal rendelkezik, ahol megadhatja a nyomtató által kiadott különböző információkat. Az ilyen szalagok ragasztják az összes sima felületre, ne fakuljon a napsütésben, és ne törölje. Valamint termikus és nedvességálló. Ha a szalagok befejeződnek, megvásárolhatók az interneten.

Általában egy szalagnyomtató használható vonalkódok és címkék nyomtatására a boltokban.

Minden kézi nyomtatókról

Markorrator Besheng T1000

Kézi nyomtatómodell a vízben oldódó tinta nyomtatásához. Úgy tervezték, hogy bármilyen vonalkódot, feliratot és képeket használjon fiókokra vagy falakra. A Markirator számos pozitív tulajdonságot oszt meg: gyors nyomtatási sebesség, könnyű csere a patronok, a legújabb érzékeny érintőképernyő, valamint az ár, amely tetszik a vásárlók.

Minden kézi nyomtatókról

És a nyomtatás módja szerint a jelölők tintasugaras vagy lézerek.

  • Tintasugaras Gyakrabban úgynevezett csepegtetős nyomtató, amely különböző dátumokra, vonalkódokra, QR-kódokra nyomtat. A nyomtató csatlakoztatható PC-hez, és képeket vagy információs szöveget ad. A jelölést bármely felületen alkalmazzák: karton, papír, műanyag, fém, fa, üveg és acél. A patron teljes térfogata 85 ml, és a teljes eszköz tömege legfeljebb 1 kg. Az oldalsó felületen van egy érintőképernyő nagy érzékeny képernyő.

Minden kézi nyomtatókról

  • Lézeres mini nyomtatók Végtelen nyomtatási módszere van, híres a nagy felbontású képek és szövegek, nem igényel fogyóeszközöket és folyamatos karbantartást. A pozitív pillanatok közül választhat: Minimális nyomtatáshoz szükséges idő, a készülék vezérlése az érintőképernyőn és a gyors újrakonfigurálás az új feladatok hozzárendeléséhez. Az ilyen nyomtatókat főként az iparban használják, ahol kötelező termék-címkézés szükséges. Az eszközöket más iparágakban használják: autóipar, gyógyszeripar, kozmetikai és élelmiszer. A jelölés műanyag, fém, üveg, papír és fa.

Minden kézi nyomtatókról

A nyomtató kiválasztása?

Annak ellenére, hogy a különböző funkciókkal és funkciókkal rendelkező lehetőségek nagy száma ellenére a nyomtató kiválasztása attól függ, hogy az összegyűjtött szférától függ. Tintasugaras a költségvetési lehetőséghez. De van egy snag: a patron helyettesítése, valamint a tinta utántöltés a fejlődésük vagy szárítás után. Ezenkívül különleges ellátásra van szükségük, célja annak biztosítására, hogy a festék ne száradjon a patronban, vagy a fej nem viselte. A patron bontása esetén a másik megvásárlására, azonban nem nehéz, a költségek szempontjából, gyakran drágább, mint egy új nyomtató.

A lézeres analógok nem igényelnek sok gondot, de a költség jelentősen kiváló tintasugaras. Végezze el a gyors magas színvonalú nyomtatást, amelyet porfestékkel végeznek. Ennek eredményeként az idő megmenti. Amikor a nyomtató összeomlik, javítható, és viszonylag olcsó lesz.

Minden kézi nyomtatókról

Minden kézi nyomtatókról

A következő videóban megtalálja az Omega kézi nyomtató részletes áttekintését.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása