Minden külső telefon kamerákról

Jelenleg kevés ember érdekli, hogy a külső kamra a legjobb választás a telefon, mert a modern szerkentyűben vannak “azok” beépített kamerák. De senki sem biztosított ellen helyzetekben, amikor a „natív” alkatrész megszűnik az egyik vagy másik ok, túl sok szennyezett vagy borított repedések miatt véletlen esik. Ilyen esetekben nem szükséges további külső kamera nélkül, mint azoknál a helyzetekben, amikor a felhasználók nem elég minőségű képek, amelyek bemutatják a beépített részt.

Leírás és eszköz

A modern okostelefonok, amelyek óriási mennyiségben tárolják a boltokat, beépített kamerákkal vannak felszerelve. Különböző hatalommal rendelkeznek, és különböző minőségű kész képeket mutatnak. De gyakran vannak olyan esetek, amikor a felhasználók úgy döntenek, hogy telefonjaikat távoli kamerákkal ellátják, amelyek vonzóbbak lehetnek.

Ma a telefonszámokhoz való csatlakozáshoz tervezett külső kamerák széles tartományban vannak bemutatva. A fogyasztók olyan ideális modellt találhatnak, amely megfelel az összes követelménynek és kívánságának.

Mind a költségvetési, mind a drága külső kamerák jól ismert gyártókból találhatók.

Ha az ilyen eszközök eszközéről beszélünk, akkor itt több fő elem is megkülönböztethető.

 • A Mátrix. A távoli kamerákban ez az elem nagyobb, mint az okostelefonokon.
 • Optikai stabilizátor. Az okostelefonok külső kameráinak fontos eleme. Csodálatosan másolja a fő feladatait, kiküszöböli a remegő kezek kellemetlen hatását.
 • Optikai komponens (lencse). Általában ez az összetevő nagyítással rendelkezik (3-30-szor lehet). Az ilyen jó funkcionális modern okostelefonokban nem értesíti.
 • Vezetők. Általános szabályként az ellenőrzések listája a zoom, az exponáló gombok és a további kulcspárokért felelős karokból áll. Minden olyan egyszerű, mint lehetséges, és érthető – hogy kitaláljuk a külső kamerák munkáját a telefon nem sok nehéz.
 • CPU. Egy másik legfontosabb összetevő, amely nélkül a kültéri kamera az okostelefon nem fog működni normálisan. A mátrixból származó információk feldolgozása a fényképezőgép, és nem az okostelefon, amelyhez csatlakozik.
 • Beépített vezeték nélküli modulok. A vezeték nélküli modulok hatásának köszönhetően a készülék képes szabadon szinkronizálni a telefont, küldött egy lövést valós időben.
 • Rögzítés. A hordozható külső kamerák megbízható és tartós kötőelemekkel vannak felszerelve, amelynek köszönhetően az okostelefonon vannak rögzítve.

Mi történik?

Különböző típusú kiváló minőségű távoli kamerák vannak. Több jelre oszthatók. Tekintsük többet, mi a mini-kamrák és milyen jellemzők eltérőek.

Először is, az összes, a vizsgált típusú típusok alfajokra oszthatók.

 • Kamera lencse, amely az okostelefonnal szinkronizálódik egy szabványos vezetékes kapcsolat rovására. Leggyakrabban ez az USB-port vagy 3,5 mm-es csatlakozó, amely a fejhallgató telepítésére szolgál.

 • Népszerű ma Külső kamerák kis fajtái, amelyek sajátos endoszkópok formájában történnek. Miniatűr lencsével vannak felszerelve, néha még nehezen elérhető helyeken is behatolhat. A felső eltávolítható kamerák leírt típusa a vezetékes eszközökhöz való attribútumra is vonatkozik.

 • Sok márka termel Külső kamera lencsék, amelyek a vezeték nélküli hálózatok miatt szinkronizálódnak a mobiltelefonnal. Ehhez speciális mobil alkalmazások vesznek részt, amelyeket Wi-Fi-vel dolgoznak, a Bluetooth-ot közvetlenül az internetkapcsolathoz tervezték.

A kiváló teljesítmény jellemzői modern külső kamrákat mutattak ki a makró lövésen, vagy egy népszerű hatással, az úgynevezett “fisheye”. Az ilyen eszközöknek köszönhetően a felhasználók csodálatos személyzetet kereshetnek eredeti és szokatlannak. Például a modern maccarmers megkönnyíti a nagyon kis tárgyakat a közelítés kiváló lehetőségének köszönhetően. Ennek eredményeképpen a felhasználóknak lehetősége van arra, hogy fotózzák a kis csodákat a természet (DEW cseppek, rovarok) és sok más érdekes tárgyat.

A “Fish Eye” kamera lehetővé teszi, hogy ívelt fotókat készítsen, amelyek szokatlannak tűnnek. Ma ez a hatás divatos és szörnyen népszerű. Nem csak a szerelmesek, hanem a professzionális fotósok is gyakran igényelnek.

A kiváló minőségű képek teleszkópos külső kamerát mutathatnak okostelefonokhoz. Egy ilyen kiegészítő tartozék nehéz nem észrevenni, mert ez a “teleszkóp”, amelyet mindig lenyűgöző méretek és nagy hosszúságúak voltak. A tartós és megbízható anyagokból készült további mini-állványok gyakran használják az ilyen lencsék rögzítésére. Külsőleg, az eszköz nagyon szokatlannak tűnik – mintha egy csökkentett professzionális kamera beépített teleszkópos lencsével.

A készülékekkel ellátott üzletekben teljesítheti az eredeti fényképezőgépek eredeti filmjeinek az eredeti kamerák számára, 360 fokos látószögű. Például az ilyen eszközök jól ismert tajvani márkát állítanak elő. Ezekkel az eszközökkel eltávolítható izgalmas fotók és videoanyagok eltávolítása. Hasonló lencse használatával sok ember kamkorderként használja, és csodálatos rekordokat keres, akik élénk és színesen keresnek.

Általában, A 360 fokos szög kilátással rendelkező kamerák kis méretűek és nagyon kényelmesek. A legtöbbjük tökéletesen kerek, stílusosnak és modernnek tűnnek.

Csatlakoztassa ezeket az eszközöket USB-porton vagy 3,5 mm-es kimeneten keresztül fejhallgatóhoz.

Népszerű modellek

Az okostelefonok kis kameráinak tartományát folyamatosan frissíti az új modellekkel, jellemezve, gazdag funkcionális és nagy teljesítményű. Fontolja meg néhány vonatkozó példány jellemzőit.

 • DSC-QX30 kamera lencse. Kiváló minőségű modell a japán márka Sony. 30x optikai zoommal felszerelt. A termékben tartós mátrix exmor r cmos 20,4 mp. A felhasználók nagyszerű lehetőségeket kapnak a kreativitás számára, egy speciális mobilalkalmazás segítségével Playmemoreses. Az ünnepelt kereteket az Android és az iOS operációs rendszerek segítségével szociális hálózatokra oszthatják.

 • ASUS 360. Érdekes kamera modell a modern okostelefonokhoz. Eltávolítja a kiváló minőségű panorámás fotó- és videofájlokat. Gyorsan működik, eltávolíthatók 2k vagy 4k. A gyakorlati polikarbonátból készült egyszerű eszköz gyártása. Támogatja a VR módot.

 • Kodak Pixpro SL25. Kényelmes vezeték nélküli hordozható lencse okostelefonokhoz. A Wi-Fi hálózat segítségével csatlakozik a telefonhoz. A technika azonnal felébredhet, így az alvó rendszert hagyja. A megbízható fémbilincsekkel csatlakozik az okostelefonhoz. Kiváló optikai stabilizáció van, amely lehetővé teszi a kiváló minőségű képeket, mint egy profi uram.

 • Altek Cubic. Kompakt cserélhető kamera modell, aranyos és kellemes design. Telefonokhoz vagy táblagépekhez csatlakoztathatja. A kamera kompatibilis a legmodernebb mobileszközökkel. A termék speciális CMOS mátrixot biztosít. Lehet lőni, mint a teljes HD. Van egy csatlakozó a memóriakártya telepítéséhez.

 • Sony QX100. Egy másik népszerű külső kamera modell az okostelefonokhoz. Vonzó design, 20.2 Mpix mátrix. A termék egy igazán fejlett érzékelőt biztosít. A készülék saját megjelenítése – ehelyett egy okostelefont használ, amelyhez csatlakozik. A technika stabilizáló rendszerrel van felszerelve, de a kép növelésének lehetősége gyenge – a sokszorosság csak 3,6x.

 • Vivitar IU680. A modern okostelefonok egyik legjobb modellje. A modell 10-30 mm-es lencsével van felszerelve, az optikai típus 3-szoros növekedése biztosított. Az összes szükséges adat átadása Wi-Fi vezeték nélküli hálózat segítségével történhet, amely nagyon kényelmes megoldást jelent. A termékben eltávolítható, kiváló minőségű vaku van.

 • Sony QX10. Népszerű modell egy külső kamra a japán gyártó. Jellemzői Ismételje meg egy másik ismert eszköz paramétereit – a kamera Sony WX150. Kiváló minőségű 18 pixelérzékelő, beépített Sony lencse G F / 3 Optika.5-5.kilenc. A modell jó újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely nagyon kényelmes az USB-tól való feltöltéshez, ha szükség van rá. Van egy nyílás a mikro SD memóriakártyák telepítéséhez.

 • Olympus Air. Kis és könnyű kamera hagyományos fekete. Szükséges az okostelefon hátlapjára. A készüléket is lehetővé kell tenni, kezében, kezében, új ideális szögek kiválasztásával, vagy konszolidálva egy különleges utazási listán. A terméknek 16 megapixeles élő MOS érzékelője van, valamint a készítmények feldolgozásáért felelős processzor – TruePic vii. A modell 10 képkocka másodpercenkénti sebességgel készíthető.

A működés jellemzői

A jelenlegi piac kedveli a vásárlókat, akiknek óriási magas színvonalú és funkcionális kamrák vannak kifejezetten az okostelefonokra történő telepítéshez. Egy ilyen eltávolítható, távoli technika nagyon kényelmes működésben. Elemezzük a használat főbb jellemzőit.

Kezdjük, fontolja meg, hogy egy külön kamera lencsét kell csatlakoztatni egy okostelefonhoz. Ebben a folyamatban semmi sem nehéz – mindenki kitalálhat.

 • Vásárolt egy eszközt, hogy óvatosan csatlakozzon az okostelefonhoz USB vagy 3,5 mm-es csatlakozóval (ha a vezetékes modell). Kívánatos, hogy maga a telefon maga működött az Android vagy az iOS operációs rendszer alapján.
 • Ezt követően el kell indítani az okostelefonra vonatkozó speciális alkalmazást. Ha nincs hely a készüléken, meg kell találnia, majd letölteni kell. Legjobb Letöltés Hasonló alkalmazások letöltése a Google Play vagy AppStore segítségével.
 • Ezután látogasson el az elaludni kívánt objektum technikájához, és kattintson az Exponáló gombra.

Ebben a szakaszban egy eszköz csatlakoztatása egy másiknak tekinthető.

Tekintsünk más működési zavarokat.

 • A tüzet vagy a technológia károsodásának megakadályozása érdekében vigyázzon egy kis kameráról (és az okostelefonra) a nedvesség és a nedvesség behatolásából. Ügyeljen arra, hogy kövesse ezt, ha nem akarja komolyan károsítani az eszközt. Nem ajánlott ilyen kamerát velem velem, ha erős eső van.
 • Semmilyen esetben semmilyen esetben nem képes önálló szétszerelni egy külön kamra blokkját, még akkor is, ha meg szeretné találni a megjelent bontás okát, vagy csak a belső eszközt kívánja.
 • Próbálja meg megbizonyosodni arról, hogy a termék, mint az akkumulátor, nem vonatkozik a mechanikai károk, sokkok, nem esett a padlóra vagy a földre.
 • A rövidzárlat elkerülése érdekében ne lépjen kapcsolatba a fém tárgyakkal az akkumulátorblokk kapcsolataival.
 • Sérült vagy futó lítium-ion akkumulátorok nem megengedettek.
 • A kis kamera akkumulátort kell tartani olyan helyen, ahol a gyermekek vagy a háziállatok nem kapnak. A tárolási helynek teljesen száraznak és biztonságosnak kell lennie.
 • A csere kizárólag az edényben lévő akkumulátorcsomagoláson engedélyezett.
 • Az AC hálózati adapter működtetésekor a legközelebbi kimenetet kell használni. Ha a technika hirtelen megszűnt megfelelően, akkor azonnal ki kell kapcsolnia a hálózati feszültséget.
 • Ha észreveszi, hogy a telefon használata megszűnt, vagy a működésben nyilvánvaló hiányosságok vannak, függetlenül a bontás oka nem. Javasoljuk, hogy azonnal forduljon a vállalati szervizközponthoz. Ez különösen akkor igaz, ha a technológia még mindig garancia alatt áll. Ha megnyitja magát, és súlyosbítja a helyzetet, a jótállási szolgáltatás megfosztódik.
 • Ne hagyjon kis kamerát a fűtőberendezések és a fűtőkészülékek melletti okostelefonhoz. Ilyen körülmények között a készülék súlyosan szenvedhet.
 • Helyezzen be egy flash kártyát a fényképezőgépbe. Tegye óvatosan, ne vezesse a memóriakártyát. Ez maga a töréshez és a hordozóhoz vezethet, és a rekesz, amelyben telepíti azt.
 • Próbálja meg, hogy ne rázzson egy külső kamerát okostelefonokra. Ne érjen, óvatosan és óvatosan kezelje. Ellenkező esetben a termék súlyos károkat okozhat.

  A hasonló eszközök használata előtt olvassa el a használati utasítást, hogy megakadályozza a súlyos hibákat, és ne rontja el a berendezést.

  Sony QX10 modell áttekintése a videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: