Minden retro stílusú belső

Tudja meg mindent a belső tér retro stílusában nagyon fontos és releváns. Számos jelenlegi követelmény van a gyermekszobának az ősi, hálószobák és egyéb szobák retro kulcsfontosságú szobájának kialakítására. Ugyanolyan fontos, hogy megtanulják a kulcsfontosságú dolgokat a tervezéshez, a lakás általános jellemzői a régi stílusban.

Ami?

Lehetőség van, hogy megértsék a fő jellemzői a retro stílusú belső, amennyiben úgy ítéli meg – annak ellenére, hogy az úgynevezett ódon, sőt, a stilisztika, a ház a 60-as években a huszadik században reprodukálni. Korábban az emberek egyszerűen visszaállították az évek háborúja alatt elveszett szintet, és nagyon hosszú ideig nem volt néhány tervező öröm. Az 1950-es évek fordulóján világszerte volt egy bizonyos törés, és a keresés valami eredeti, fényes és fantázia. Természetesen nem hívták a retro stílusnak – ellenkezőleg, nagyon aktív kreatív keresések voltak. A XXI. Században ez a megközelítés nem kevésbé népszerű, legalábbis a kreatív emberek között.

De meg kell érteni, hogy néha a “retro” szó alatt a szellem és más időszakok – a XIX. Század közepétől az 1970-es évekig. Valószínűleg a közeljövőben az 1980-as évek itt kerülnek hozzáadásra, mivel már elkezdenek elhagyni az aktuális memóriát, forduljon még egy képre. Mindazonáltal meg kell érteni, először is, ez a retro stílusának “keskeny” értelmezése – olyan megközelítéssel, amely az 1950-es évek tervezését reprodukálja.

Ugyanakkor nem szabad azt feltételezni, hogy ez valamiféle sablon, mert még az egykori korábbi korszak igazi tervezése, mennyi az ötlet.

A retro stílus kötelező tulajdonsága – nagyon fontos – ez a melegítés. Végtére is, soha nem kell csak sétálni és megcsodálni, hanem élni, így az esztétika megfontolása visszavonul a háttérbe. Teljesen új bútorokat és dekoratív elemeket is használhat. A helyzetbe illeszkednek, nem rosszabbak, mint az antik, ha helyesen van kiválasztva, és megfelelnek a tulajdonosok elképzeléseiről az “ezek az idők”. A legfontosabb figyelmet az ilyen három szempontnak fizetik:

 • Hogyan lehet teljesíteni a helyiség bútorait;
 • melyik színskála használható;
 • Milyen segéd tartozékokat lehet alkalmazni ebben a szobában.

Az 1950-es években körvonalazott retro stílus első megközelítései az élmények és az egyszerűség megkülönböztetik. Abban a pillanatban még mindig megmaradt a háború utáni lakonikus hozzáállás. Ezért a komplex geometriai formákat nem használták, és a felületi festést csak szilárd monokróm módszerrel végeztük, minták nélkül. A króm elemeket aktívan használták.

A következő évtizedekben a megközelítés változások – bár a bútorok eredetileg nem változnak, a kárpitozás néhány esetben virágdíszeket kap. A világos színkombinációk száma növekszik. A hangsúly nem csak a fényerő, hanem a nem szabványos kombinációk számára is, innovatív megközelítésre.

Fokozatosan, a helyzet megváltozik – az eredeti dekoratív elemek száma növekszik. Már vannak korszerűsített konfigurációk bútorok, amelyeket gyakran vékony lábakra helyeztek. Az 1970-es, természetes, meleg hangok aktívan helyett világos színek, bonyolult mintákat kezdenek alkalmazni, a geometriai konfigurációt bonyolult.

Befejező opciók

Fal

Amikor egy házat tervez egy régi kulcsban, egy fodrász háttérképet használnak. A beszállítók egy része a régimódi háttérképek heterogén gyűjteményeit kínálja rendkívüli nyomatokkal – egyénileg fejlődik. A kompetensen elkészített vászon jelentősen leegyszerűsíti a befejezést a javításkor. A szín választhat önkényesen, a változások lehetősége nagyon magas. De használhat egy másik opciót – festeni a falakat. Néha heterogén színeket használnak, de az elemzéssel vannak kiválasztva. A legfontosabb dolog a harmonikus kombináció biztosítása. A tipikus kombinációk narancssárga-kék, sárga-zöld, barna-bézs gamma.

A Retrostil modern változata, a téglafal egyedi töredékei széles körben használatosak, nem speciális kivitelben. Így hangsúlyozni a szüreti hozzáállás nagyon jó. A belső ajtók általában szilárd szilárd szilárd anyagból készültek. Néha a fa tudatosan alkotott. A klasszikus szín nagyon fontos jellemzői a szimmetria és az arányos végrehajtás.

A Furnitura nem csak funkcionális, hanem dekoratív szerepet is tartalmaz. A hagyományos közvetlen és íves struktúrákat használhatja.

Mennyezet

Az esetek túlnyomó többségében egy retro mennyezet javításakor természetes fát használnak. Mindegyike monoton és vegyes színt használhat. A stílust jellemző bátorságát mutatják, felszabadítva a képzeletüket és az ízlést. Ugyanakkor lehetetlen megszakítani az általános hozzáállást a régihez. A mennyezetek Apartmanok vakolhatók.

A mennyezeten található fa biztosan őrlés. A Szín kiválasztása a személyes beállításoktól függ. Azonban egy kis helyiségben ajánlott elkerülni a lédús nyomtatás és a koncentrált színek csökkentését. Ugyanez a követelmény hasznos, ha az országban dolgozik. Megjegyzés: Ha csak szükség van a régimódi megjelenés után, akkor hasznos a stilizált stretch mennyezet használata.

Padló

A szöveti háttérképek használatakor ajánlatos könnyű hangok laminátumát használni, fa alatt díszített. Amikor a falak festettek, a padló a leggyakrabban lefedte a fát. Néha a linóleumot egy “sakksejt” borítják. Egyéb hagyományos padlóburkogén – kerek szőnyeg, amely kényelmet és kényelmet ad. Fontos! A klasszikus normák minden jelentőségével néha érdemes visszavonulni, összpontosítva személyes ízlésükre.

A tervezők tanácsot adhatnak a szőnyegek hosszú halom és keretező padlóval kerámia burkolattal. Nem lehet hagyományos fehér színű. A megjelenés diverzifikálása fekete-fehér, fekete és türkiz, fehérvörös, fekete és piros opciók. Emlékeztetni kell arra, hogy az anyagok és megjelenésük kiválasztását sokféleképpen határozzák meg, amit a korszak próbálnak utánozni.

Bútor kiválasztása

A legfontosabb dolog a vásárlási költségvetés döntése. Csak néhány ember engedheti meg magának, hogy több mint 100 évvel ezelőtt készült tárgyakat vásároljon. Így a bútorok háza a viktoriánus retro szellemében nagyon kemény. Menthet, a modern termékek stilizált ősi.

Az 1950-es évek bútora csúszós és elegánsabb, mint korábban. Ebben az időszakban a műanyagok, beleértve a vinil, valamint a faneru. Ezért a legmegfelelőbb megoldás megválasztása jelentősen egyszerűsíthető. Ha úgy döntenek, hogy az 1960-as évek szellemét reprodukálják, tanácsos már elég élénk színekre és pszichedelikus mintákra összpontosítani. Geometrikus díszek is szívesen láthatók.

Megfelelő lesz a pop art stylisztíciójának használata; De bármilyen megközelítést nem alkalmaznak, meg kell tennie a maximális hangsúlyt a belső térség egyéniségére és egyediségére.

A 60-as évszázad stílusában lévő bútorok nemcsak vinil- és más műanyagot tartalmazhatnak.

Elég magas a kompozíciójában. Ajánlott a “futurisztikus” (ahogy az akkoriban) a geometriai formák. Engedélyezhető, hogy könnyű gitch. A legfontosabb dolog nem az, hogy megtörje a belsejében lévő harmóniát. Ami a színezést illeti, akkor a vörös és a kék tónusok itt örvendenek a sokszínűségükben.

Az 1970-es évek retroja különbözik a terjedelmes fejek újonnan növekvő népszerűségében. Színes kísérletek az emberekhez, majd unatkozik, gyorsan növekedett a népszerűség népszerűsége a néma tónusok. Ezek közül a következő színek használták a legnagyobb igényt:

 • Narancssárga;
 • olajbogyó;
 • sárga (beleértve a mustárt is);
 • Burgundia;
 • Barna.

Szintén Az 1970-es években a hippi stilisztika lebontása. A fényes és polírozott fajok felületei keresletre kerülnek. Alternatív megoldásként a “korai high-tech” -re összpontosíthat. Az 1980-as évek bútora sokkal változatosbb.

Az utánzáskor helyénvaló választani a Shebbi-Chic, és neon és tükörmintákat, de a jelen “Memphis” Design Group. Visszatérve a légkörbe az 1960-as évek szellemében, érdemes megjegyezni, hogy ezután gyakran megpróbálta kombinálni a hagyományos ötletekkel kapcsolatos nyilvánvalóan összeegyeztethetetlenet. Az üveg és a műanyagok kombinációjának köszönhetően a kifinomult formák és vonzó lekerekített székek vázái.

Fontos! Mindezekkel a fából készült bútorok iránti kereslet nem csökkent – folytatta az “örök trend”. Ezért ma az ilyen megoldások meglehetősen megfelelőek lesznek.

Az 1950-es évek kabinet bútora, és részben és az 1960-as években hangsúlyozott fajok lehetnek. A masszív szekrények csak alkalmanként használtak. Az esetek túlnyomó többségében alacsony hosszúkás termékeket használtak. Ami a fa fajtáit illeti, akkor olha, tölgy, bükk és hamu kiderült, hogy versenyeznek. Célszerű előnyben részesíteni a barna barna, méz és bézs színeket.

A huszadik század 60-as években nagyon széles körben használták a műanyag székeket. Nem szabad összetéveszteni azokkal, amelyek nyári kávézókban láthatók. Ezek rendkívüli termékek voltak, néha egyedülállóan egyedülállóak. Ők folyamatosan gondoskodtak a vonalak sokszínűségéről. A sikoltozó színek aktívan használtak.

Dekoráció és kiegészítők

Bármilyen fontos bútorok és befejező anyagok, hülye lenne elfelejteni a belső kialakításra vonatkozó dolgokat. Győződjön meg róla, hogy minél több dekorációt és dekoratív elemet használ, különösen akkor, ha a huszadik század első felének vagy egy korábbi időszakának stílusa reprodukálódik. Függetlenül attól, hogy a színes könnyű függönyök fogalmának ideiglenes kereteitől függetlenül. A stilisztikai retro rendkívül ritkán lehet a könyvek és a személyes fotók bőségét a falakon.

A textíliák kiválasztása, előnyben kell adnia a citton és a pamut. Tipikus rajzok – Cage, Strip, Polka Dot. Retro stílusú konyha díszíti fényes ételeket. A nappaliban láthatja, hogyan hagyhatja el az elfelejtett szüreti bőröndöket. Ezenkívül a következő megoldások is használják:

 • vázák;
 • Padló nem szabványos plafonokkal;
 • csíkos szőnyegek;
 • Chrome részletek és műbőr (az 1950-es évek lejátszásakor);
 • Garlands, neon lámpák, komplexek világító berendezések formájában (ez már az 1970-es évekre küldött).

Szín paletta

A huszadik század 50-es éveinek korai retrojához a savas színek a legmegfelelőbbek. A homályos hangok nem használnak mindent feltétlenül telítettek. A modern szerkesztői, az olíva- és mustár színei dominálnak. A rosszul kombinált hang együtt használható egyszerre, de nem keveredik. A következő színek is érzékelhetők:

 • krém;
 • olajbogyó;
 • citrom;
 • világos rózsaszín;
 • Tiszta fekete-fehér (háttérként).

Különböző szobákat készítünk

Gyermekek vagy tini retro szoba fából készült tárgyakkal és mély ülésekkel. A csendes színek előnyösek. Régimódi minták ismét csúcspontosságra kerülnek. A textúra függvényében kombinálja a különböző értékek nyomtatását. A következő pontok megfelelőek lesznek:

 • fekete-fehér rajzok;
 • Asztali lámpák fém lábakon;
 • panel;
 • Festett falak.

A hálószobában “50-től” kell négyzet alakú bútorok, minták a kárpitok. Ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe a megjelenés érzelmi hatását. Egy jó lehetőség lesz a felújított vagy alkotott bútorok használata. A fürdő és a lélek zónaja a “levegő” fehér szekrények használatakor jellegzetes hozzáállást fog szerezni.

A masszív bútorok, a kerámia tartozékok szívesen és elavult daruk hangsúlyozzák, és a kompozíció segít a kiválasztott textíliák összetételében.

A nappali alkalmas olyan megoldásokat alkalmazni:

 • régi tremo
 • hosszúkás széles kanapék;
 • Kandallók “repedt” csempe;
 • csokoládé, kék és savas zöld színek;
 • Háttérkép rendkívül egyszerű mintával;
 • fényes árnyalatok szőnyegei;
 • Antik vagy idősebb dolgok.

Példák a tervezésre

 • A belső térben lévő retrosztil egyik lehetőségét úgy néz ki, mint ez – a kívánt ízét hozták létre, elsősorban a kompetensen kiválasztott bútorok miatt egy régimódi típusú hangsúlyt jelent. Gondolatok a “régi” beállításról Tipping és használt tartozékok.

 • Egyidejűleg ünnepélyesen és előre meghatározott, a viktoriánus kulcsban díszített szoba. A szükséges hangulat sötét függönyök és eredeti székek, valamint specifikus színek, valamint egy különleges típusú tapéta.

 • Jól néz ki, és egy ilyen megoldás – egy szoba kandallóval, régimódi bútorokkal, dekoratív növényekkel, festményekkel és egy másik fali dekorációval.

Arról, hogy a szovjet bútorok a divatba kerülnek, és hogyan kell belépni a belső térbe, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: