Mindent a mozi kivetítőkről

Nehéz küldeni más oktatási, menedzsment tevékenységet a projektorok használata nélkül. De minden gyártó egy kicsit eltérő más termékektől. Ezért ki kell találni például a mozi kivetítőjét, amely pontosan megérdemli a fogyasztókat.

Mindent a mozi kivetítőkről

Mindent a mozi kivetítőkről

Sajátosságok

Mielőtt a kivetítőnek beszélne, érdemes megjelölni, hogy a transznacionális vállalat termelést végez. Az általa gyártott hordozható kivetítőkben előzetesen telepített szoftvert használnak. A vállalat által javasolt online szolgáltatásokhoz is hozzáférést biztosítanak. A termékek a családi szektorra összpontosítanak. Mindent megtett, hogy a gyerekek különböző parcellákat nézzenek, kényelmesek és biztonságosak voltak. Teljes szülői felügyeletet hajtott végre.

Kezdetben nagyszámú tündérmesék és filmek. A projektorok teljes nagyságrendje kicsi. Összehasonlítják az egyszerű kockákat a gyermekjátékok számára.

A műszaki töltelékek közötti változatok közötti különbség jelentéktelen. Sokkal más különböző körben alkalmazott tartalom.

Mindent a mozi kivetítőkről

Kompaktság és mobilitás – Ez az összes vállalatfejlesztés jellemzője. Érdemes megjegyezni, hogy cAz Inemood elhagyta mind a vezérlő, mind a nyomtatási utasítások teljes összejövetelét. A márka kivetítőinek beállításai viszonylag kevések, így “a dobozból való kilépés”. Az NFC-vel való fedeleknek köszönhetően nagyon sokféle modding biztosított. De azt is meg kell jegyeznünk néhány hátránya – a viszonylag magas ár és a törékenység, mert bízik a projektorok a gyermekek maguk is rossz ötlet.

Az alapértelmezett a szabadalmaztatott operációs rendszer. Igen, jelentősen csökkenti a testreszabási és konfigurációs rugalmasságot. De de minden tinédzser, és még a legtöbb 9 éves gyermek is könnyedén kitalálni. Nincs probléma a külső hangszórók csatlakoztatásához. Figyelemmel kíséri a töltési projektorok szintjét.

Mindent a mozi kivetítőkről

Mindent a mozi kivetítőkről

Felülvizsgálati modellek

Érdemes megjegyezni, hogy a kivetítő nagyon eszméje a gyermekjáték kocka szellemében nem Nova. Hasonló fejlődés „kocka” a korábban bemutatott és külföldön alatt cégneve Doogee SMART CUBE P1. De szakembereink nem mentek át a DLP projektor egyszerű másolásának útján az Android rendszer alapján. Teljesen eredeti terméket fejlesztettek ki. Inkább az átmérőjű vonal, amely megérdemli a “Cube VR” modellt.

Filmek, videó 360 fokos és interaktív játékokkal – már “belül”. Teljesen megoldotta a “ragaszkodás” problémáját. Más verziókban nem lesz olyan statikus munkák. Ahhoz, hogy az imitált valóságba merüljön, nem kell vr szemüveget használni. Számos interaktív VR formátumú játék létezik, amelyek nemcsak a gyermekek számára alkalmasak, hanem általában a családok számára is.

Fontos előírások:

 • Rendkívül pontos mozgásérzékelők;
 • kifejlesztett digitális vetületet a DLP szabványnak megfelelően;
 • 5 óra munka teljes terheléssel;
 • Aux belső oszlop;
 • A Wi-Fi használatának képessége, Bluetooth;
 • Az előző generációk technikájára vonatkozó fűtés és zaj jellemző.

Mindent a mozi kivetítőkről

Mindent a mozi kivetítőkről

Ha egy hordozható mozi választana, érdemes figyelmet fordítani a “Diacubics” -ra. A készülék memóriájában nagyszámú átvezetők vannak betöltve, óvatosan tartósan, mint a kulturális örökség. A szolgáltatáshoz való hozzáférésnek köszönhetően 85 000 film áll rendelkezésre. Azonban 2000 rajzfilmek – ez is komoly. Az IOS és az Android futó képernyőkön megjelenő kép megkettőzésére szolgál.

Fontos műszaki tulajdonságok:

 • Tömeg – 0,3 kg;
 • Opcionális oszlopok vagy fejhallgató opcionális csatlakoztatása;
 • Belső hangszóró akusztikai kapacitása 2,5 W;
 • 16 GB belső memória;
 • Az ügy megnövekedett fennmaradása a sokkokhoz;
 • Optika erőforrás Legalább 20 ezer óra.

Mindent a mozi kivetítőkről

Mindent a mozi kivetítőkről

Ez az eszköz “Multicubik” is megérdemli a figyelmet. A fő jellemzők ugyanazok a munkaidő legfeljebb 5 óra teljes töltés esetén, súlya 0,3 kg. Heti, a felhasználók hozzáférhetnek az összes új rajzfilmhez.

A készülék úgy van kialakítva, hogy megismételje a képet az okostelefon képernyőjén. A belső gyűjtemény frissítése Wi-Fi történik; A flash meghajtók reprodukálása.

Mindent a mozi kivetítőkről

Pontosan felügyelni kell a mesemondó módosítását. Ez kompatibilis az iOS, Android. De ezeken a teljesen rendes platformokon kívül a kombináció és az Apple Watch örül. A ROM szabvány belső memóriája lehetővé teszi, hogy 32 GB adatot írjon. Használt Bluetooth 4 protokoll.0.

Egyéb technikai képességek:

 • Fényáram 35 lumen;
 • A karbantartási képernyők 0,1-3,8 m-ről diagonálódnak;
 • Minijack fejhallgató kimenet;
 • NFC;
 • 2,5 W dinamika hatalma;
 • MicroUSB csatlakozó.

Mindent a mozi kivetítőkről

Mindent a mozi kivetítőkről

Töltse ki a “Kinineubik IVI” verzióban megfelelő értéket. Az azonos nevű szolgáltatásból 35 filmet tölthet le, és bárhol megtekintheti őket. A YouTube streaming támogatott, a fájlok letöltése is lehetséges. Konstruktív és szoftver, a készüléket nem csak a film szerelmeseinek, hanem a 6-10 év alatti gyermekek számára is tervezték. A vevők alapértelmezett előfizetéssel rendelkeznek IVI-re 6 hónapig.

A Cinemood különféle kiegészítőket is biztosít a technológiájukhoz. Ezek közül egy intelligens eset a video projektor számára. Csatlakozhat a Wi-Fi-hez, és használja az NFC címkét. Az ilyen intelligens borítók alkalmasak a projektorok bármely verziójára. Még mindig vannak más fejlett, gyönyörű borítók minden ízre, sőt jól átgondolt kaidák szállítására szolgáló eszközök.

Mindent a mozi kivetítőkről

Mindent a mozi kivetítőkről

Hogyan válasszuk ki?

A Cinemood mesemondó azt javasolja, hogy azok alkalmazzák azokat, akik maximális funkcionalitást kívánnak elérni. Ezzel az eszközön keresztül hozzáférhetünk számos online szolgáltatáshoz. A “Multicubik” elsősorban a rajzfilm szerelmeseinek és gyermekeire összpontosul. A szállításkészlet tartalmaz egy előfizetést a “MULT” SZOLGÁLTATÁSHOZ 12 hónapig. Nos, más modellek kiszámíthatóak, hogy először dolgozzanak a filmekkel és a TV-műsorokkal.

A CINEEMOOD termékek, ellentétben más projektorokkal, nem úgy tervezték, hogy fényes fényt működjenek. Őket, ha ki vagy nagyon gyenge világítás. Ezért hasznos figyelembe venni a színvisszaadás szintjét és a műsorszóró kép tisztaságát. A márka minden termékének kialakítása kellemes és harmonikus.

Nem kell technikai képességeket választania, és a fő kritérium lesz az, amit terveznek, hogy először nézzen ki.

Mindent a mozi kivetítőkről

Mindent a mozi kivetítőkről

Értékelések áttekintése

A fogyasztók túlnyomó többsége úgy véli, hogy a Cimeood technika nagyszerű a gyermekek számára. Tökéletesen másolja a tündérmesék és az átvezetők showjával. De a szaporodási modellek nem alkalmasak a hagyományos családi nézetekre az esti órákban. Ezért gondosan meg kell vizsgálni a mátrix felbontását, hogy nincsenek hihetetlen elvárások. De az eszköz filmjeinek számára tervezettek igazán világossá teszik őket, részletesen és igazolták.

Néha vannak panaszok az elégtelen funkcionalitásról. De az a tény, hogy a tervezők már megvalósultak, a “hiányzó” elemek elfordulnak. A sok szülő véleménye szerint a mellékelt kocka legalább egy órát hallgat egy gyermekgyermekben.

A pozitív értékelések a különböző alkalmazások támogatásához is kapcsolódnak. A megjelenített képet bármilyen módon megtekintheti, és bármilyen kényelmes felületre vetítheti.

Mindent a mozi kivetítőkről

Mindent a mozi kivetítőkről

sajnálatos módon, Érdemes megjegyezni, hogy a közelmúltban a gyártók a fizetett tartalmakra koncentrálnak. De tömörség és a képességét, hogy a munka nélkül csatlakozik a hálózathoz részben igazolja ezt a hiányát projektorok Cinemood. Ezek szabadon vehetik őket az úton (a síkon, a vonaton, a buszon). A gyerekek biztosan örülnek egy ilyen beszerzéssel. Véleményük megosztott néhány felnőttet.

A következő videóban várja a kicsomagolást és a tesztelést a Mini Cinema Cimemood MosolyaTeller.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása