Mindent a shinoisry stílusáról a belső térben

A Shinozri gyönyörű francia címe azt jelenti, hogy a tizenhetedik század elején jön Európába Európába, és szó szerint “kínaiul”. Egzotikus kínai áruk az első percből, és örökké meghódították az európaiak szívét, és mivel az árak számukra meghosszabbították, a helyi mesterek elkezdték elsajátítani az utánzás tudományát a kínai. Így megszületett Shinazri stílusát.

Ami?

A Kelet-India Társaság idején a világ szinte tudta semmit a kelet-titokzatos országról, és még inkább a metró művészetének titkairól. A helyi mesterek, a kínai utánzás, csak azt hiszem, hogy milyen technikát hoz létre egy énekes porcelán, milyen csodálatos festékek születnek, az évszázadok megőrzik a színek színét és mélységét, a freskók, és még inkább, így nem voltak a mély filozófia fogalma, kísérő a kínai kínai élet minden pillanatában, és az utolsó sóhajig.

Az a tény, hogy az európaiak reprodukálódtak, nem a kínai áruk abszolút megismétlése, hanem ez egy új pillantás a klasszikusok, az emberek gyönyörűségének látása.

Ezért A shinoazri stílus nem a kínai világ pontos példánya, hanem egy tündérmese róla.

Alapvető elemek

Shinazri tisztelgés a keleti art, az egyik ág a pompás stílus Rococo. Ez a stílus saját jellemzői és elemei vannak.

Porcelán

Porcelán és porcelán ételekből származó termékek – ez valószínűleg a legjelentősebb örökség, amelyet a ragyogó leszármazottak bemutatnak. Európa sikerült megismételnie a kínai Kínát csak a XVIII. Században. Meg kell jegyezni, hogy a történelmi krónikák szerint a XVII. Század európai lakói rossz minőségű Kína, nem pedig a kínai császár palotájára. Porcelán 1 és 2 választást vettek a pekingi udvar, amelyet elutasítottak a gyártóhoz. Ugyanakkor egyetlen számvitelt sem végeztek el, ami lehetővé tette a kínai kereskedők számára, hogy elküldhessék termékeiket a tengerre, ahol a minősége nem okoz panaszokat. Az OST-India cég mesés bararát kapott, részt vett az ilyen viszonteladásban.

A kék és színes festéssel díszített legszebb ételek, díszítő vázák voltak a gazdagság és a kifinomult ízlés jele az európai arisztokratikus házakban.

Abban az időben a porcelántermékek gyűjteménye. Hasonló motívumok nagyon népszerűvé váltak az építészetben – egész komplexek és nyári rezidencia volt díszített fehér-kék utánzás, kerámia.

Selyem

Ezek selyem, kézi festett panelek és tapéta shinoisry. A rizspapíron vagy a selyem alapú, gyönyörű festményeket hoztak létre a madarak, a kertek és a színek, a Bíróság életének jelenetei, néha mindezt egy ügyes hímzéssel egészítették ki. Fényes kontrasztos színek, ömlesztett hatások létrehozása, vagy éppen ellenkezőleg, tompított hangok, pasztell paletta.

Lakk

A lakk bútorok aranyban jelentek meg Európában, amikor a távoli és titokzatos Kínából a kereskedői kereskedők elkezdtek csodálatos ruhák, szekrények, díszített díszes, kifinomult mintás szál és lakk rajzok, amelyek ebben a napokban nagyon szokatlan volt. A kínai művészet legnehezebb folyamata egy drága bútorok létrehozása – a bevonó lakkának legfeljebb 30 köztes szakasza van. Ugyanakkor mindegyikük a saját hőmérsékleti és páratartalmának legszigorúbb betartását igényli. A kínai használt festési módszereket használták a felületen és a lakkszálon, ami azt jelenti, hogy váltakoznak a mintás szál, polírozás, festés és lakkozás alkalmazásával.

Nem kevésbé népszerű, vörösfejű bútorok faragványokkal borítottak a legösszetettebb mintákkal. Élénkvörös, karmin, a keresett mesterek színei, hozzáadtak egy Kinnaya (higany ásványi anyag) a lakkhoz. A szakképzett kínai mesterek-szekrények nemcsak a bútorok díszítésére szolgáló szálat rajzolnak. A múltban a legfinomabb minta polikróm festménye volt – végtelen sokszínű, többszínű díszítéssel, heraldikai szimbólumokkal, fantázia stilizált képekkel. A polikróm festmény módszere a legfényesebb színeket használja – piros, zöld, kék, arany és ezüst.

Csodálatos alkotásokat kaptunk egy színes vagy fekete háttéren lévő arany lakkfestés használatakor, kék és zöld változó gyöngy, ón, gyöngy és t. D.

Az Inlay, az Elefántcsont, Jade, Kína alapanyagai mellett korallokat használtak. Ramami ilyen berendezés tükrökkel.

A bútorok gyakran reprodukálják a pagoda sziluetteket – büfék, iroda, polc és még sok más. A lakkbútorok mesés árának köszönhető az európai mesterek lakkjának nem érhető el. Abban az időben, ők már megtanulták, hogyan kell másolni a bútorokat, ugyanazon anyagok, mint a kínai, de nem tudta használni lakk, mert a fő összetevője – a gyanta egy lakkozott fa – lehet szállítani csak Kína, Japán, Korea.

A probléma az volt, hogy az érkezés idején a szárazföldi gyanta szárított, és nem alkalmas a munkára. Később a kínai lakkok analógjait találták, és helyettesítőjeit létrehozták.

Megőrzés

Kínai képernyő – Ez egy köztes kapcsolat a lakk bútorok és a selyem panelek között. Ennek ellenére azonban, A Shirms egy különálló bútoron van kiemelve, elég funkcionális és keresletben. A Shirm Zoned Space segítségével hangulatos sarkokat teremtett. Shirma-ban még mindig használják a szárnyat – 2, 4, 6, 8. A palota termékek megütnek a díszítés művészetét. A legszebb faragás, gazdag festés, selyem, néha egyszerre, mint a gyártásban használt egyéb anyagok.

Olyan selyem, nem kevésbé értékes festékek és anyagok használata az inlay, ügyes munka a fa vágóhöz – mindez a művészet képernyőjét.

A selyemvászonok a mitológiai történetek, a kert és a természeti tájakból származó jeleneteket ábrázolták, adva a hagyományt. A sötétben a termékek mögött gyertyák voltak, majd a képek életre jöttek a gyertya láng csillogó fényében. Shirma Shirma-tól más stílusokra váltott, néhány változás alatt állt.

Papírmasé

A kínai papír-masha-t használták a kínaiak számára, hogy olcsó bútortípusokat hozzanak létre. Az építészeti ásatások során Kínában páncél és sisakok Masha-ból találtak, ez az anyag annyira erős volt. A ragasztó, a faforgácsok és a papír összetételét sok lakkréteggel borították. Ez egy olcsó anyag volt, és plaszticitása összetett formákat hozhat létre. Hasonló bútorokat hoztak létre a 20. századig.

Akvarell rajzok

A hagyományos rajzok peoniesek voltak, pagoda kép, jelenetek a kínai nemesség, gyönyörű tájak, festői kertek, mitológiai növényvilág és állatvilág. A tapéta festményében ugyanazt a fényes festékeket – piros, kék, zöld, sárga, valamint árnyalataik, arany dombornyomásaik.

Az akvarellfestéshez különféle stilizálást jellemeznek, ami megkérdőjelezhetően felismerhetővé teszi: sok részlet, komikus és fantasztikus jelenetek. Arany és ezüst háttér, üveg és gyöngy szubsztrát, képek ezüstben.

Shinazri nem tolerálja elhalványult, kenhető tónusokat és színeket. Az összes színek itt mesésen szép, tiszta, fényes tónusok és árnyalatok – arany, sárga, piros, kék, zöld festék, kék és rózsaszín gamma.

Mindez a félelemes és az európaiak által feltalált mesés elképzelés eredménye.

Akvarell rajzok Shinazriban – ez a hagyományos falak festménye akvarell festékekkel. Az ékszer technikája végre a legapróbb részletekig, ügyes rajzot még mikroszkopikus elemek, a képek a lepkék, a színek, a madarak, harmat csepp és a nap sugarai továbbítjuk rendkívüli pontossággal.

Hogyan kell alkalmazni a belső tereket?

Oroszországban, valamint a világ minden táján a shinoisri stílusát a belső terek tervezésében használják, és minden Péterrel kezdődött. Rendje szerint a kínai palota Oriienbaumban jött létre Antonio Rinaldi építész által, aki Shinoazri mesterének tekintette.

Fontolja meg, hogy a stílust használják a modern belső terekben.

 • Hálószoba, ebben az egzotikus stílusban díszített, tapéta-shinozers a falakon. Most a gyártók óriási számú rajzot és árnyalatot kínálnak, a hálószoba közel nyugodt, telítetlen meleg tónusok – világos zöld, krém, bézs és kávé, karamell és zöldes barna.

 • Az ágy tökéletes fejét stilizált keret lehet, Díszített hagyományos kínai motívumok. A héjfal panelek virágos és zöldség motívumokkal, éjjeliszekrényekkel és öltözőasztallal készült, a hagyományos kínai lakki bútorok stílusában készült öltözködési táblák harmonikus belső kiegészítéssé válnak.

 • Az amerikai nappali tervezéshez tanoisry jegyzetekkel Elég ahhoz, hogy hangsúlyt fektessen a falakra, ha kiválasztja a festés egyik stílusát. A háttérkép kiválasztásakor a legjobb, ha megállítani a festett selyemvászonokat. Kiválaszthatja az egyik típusú kézzel festett. Jól néz ki, hogy a díszes festmény a madarak és állatok képei, jelenetek a kínai nemesség életéből. Az ilyen rajzokat akvarell festékekkel lehet elvégezni.

 • Összetettebb és drága festmény technika – Ez egy stilizáció a kínai fekete lakkok számára. Látványos látvány, amikor a mély matt fekete háttér A művész kék, arany, zöld, gyöngy lakkok. A Nappali egy ilyen hasonló stílusban egy értékes lakkdobozban hasonlít. Ugyanakkor meg kell emlékezni, hogy a fekete színű tér túlzott telítettsége negatívan befolyásolja az észlést – a szemek gyorsan elfáradnak.

 • Folyosó a ragyogás stílusában – Ez egy egyszerű festés a falakon tapéta kínai motívumok, selyem panelek a falak, lakkozott fa polcok vagy apa-papírmasé, keretezés ajtó nyílások bagettet hasonlító tükörkereteket a kínai irány.

Stílusos példák

 • Fekete lakk falfestmény – Szokatlanul látványos vétel. Egy matt háttér, használt kék, piros, arany, ezüst és gyöngy lakkok.

 • Fekete kézzel készített tapéta hagyományos motívumokkal. Növényi díszítő festés, harmonikusan felírták az emberek és a pagoda stilizált körvonalait.

 • Falra szerelhető hálószoba telített színekben A hagyományos zöldségrajzok használata. Kiegészítések Lakkozott éjjeliszekrények fiókokkal.

 • A bézs-rózsaszín színekben díszített hálószoba egy másik érdekes változata. A hangsúly a falon van, ami a fejléc ágy.

 • Nappali tapétával, ragyogó stílusban. Emerald, arany és fekete színek egyedi kombinációja. A látványos kiegészítés a pagoda szobrocska egy lakkozott dohányzóasztalon.

 • Selyem háttérképek a falon a mesebeli madarak rajzaival. Nagy volumetrikus panel a központban panorámás kép, lakkozott dohányzóasztal, lakkozott büfé sok doboz és polcok.

A Shineezri stílusáról a következőre néz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: