MINT színt használva a belső térben

Szóval szeretném jönni a munkából, pihenjen, otthon érezni, élvezze a nyugalmat … Nem valószínű, hogy vállalja a fényes sikoltozó színeket és mindenféle ékezet a belső térben. De mit válasszon egy árnyékot, hogy a házak nyugodjék és ugyanabban az időben frissek, és a nap bármikor fényjén legyenek?

Első pillantásra úgy tűnik, hogy ez egy nagyon nehéz választás. De van egy kiút. MINT PALETTION – Kiváló megoldás a belső térben. Alkalmas az ékezetek összehangolására, és mint a fő vagy másodlagos szín bármely helyiségre. Tekintsük részletesebben ennek a színnek és a használatának szabályainak.

Sajátosságok

Menta színezés nagyon nyugodt. Azonban ez a szín nem teljesen összhangban van a nevével – ellentétben a menta levelekkel, amelynek egy lágyabb árnyéka van, ez egy zöld keverék kék, egy kicsit hígítva fehér. A menta árnyalatokat a nyilvános helyek és a lakossági helyiségek tervezésére használják.

Amint korábban említettük, a menta szín kedvezően befolyásolja a pszichét: Megnyugtatja, felfrissíti és felállítja a munkát, lehetővé teszi a gondolataim összegyűjtését. Nem okoz semmilyen gumiabroncsot. Ezért ez a festék alkalmas bármely szoba kialakítására, természetesen, különféle színek és részletek kombinációjával.

A menta színe hűvös érzést teremt, így egy élénken megvilágított szobában is alkalmazható. Tökéletesen kombinálva más hangokkal, egyedi kompozíciókat hozva.

Árnyalatok

Számos árnyalat van ennek a színnek: a világoskéktől a fényes türkizig. A négy fő pénzverde árnyalat azonban megkülönböztethető:

 • mentol;
 • Könnyű türkiz;
 • pisztácia;
 • tengeri hullám.

Azt állítható, hogy a menta a meleg és a hideg színek határán van. Elég, ha hozzá kell adnunk egy másik árnyékot, és ez túlmutat a felismerésen túl: például, ha sárga színű – akkor lágy és meleg lesz, és ha kék lesz, akkor a szín több friss és hideg lesz.

Csodáljunk minden árnyékot.

 • A mentol olyan szín, amely szó szerint fúj. Szoba frissességet, könnyedséget, valamint vizuálisan bővíti a szobát.

 • Könnyű türkiz – egy melegebb árnyalatú menta, ez egy tavasz, könnyű és szelíd hang, amely ellazítja és pihenjen.

 • Pisztácia – közel zöld. A korábbi árnyalatokkal ellentétben nincs ilyen hidegsége, de éppen ellenkezőleg, az energiával és a pozitív díjakat sugároz.

 • A tengeri hullám színe egy meleg Côte d’Azurra hasonlít, ugyanakkor más árnyalatokkal kombinálva hidegebb lesz.

A koncentrációjától függően, a türkizhez közel álló, nyugtató tulajdonságokkal rendelkezhet, és éppen ellenkezőleg, ösztönözheti a cselekvést.

Kombináció más színekkel

A menta más árnyalatúakkal való kombinálásától, tulajdonságai és minősége változik. Az egyik leggyőzkodó kombináció egy tandem levendula a menta. Mivel a levendula is megkapta a nevét a virágból, akkor a pénzverdével kombinációja természetes és szervesen néz ki. Szintén jól kombinálva vele, mint a levendula lila, hozzon létre néhány gyönyörű jegyzetet.

Nagyon frissen néz ki, mint a fehér kombináció ezzel a színnel, de érdemes túlságosan túlterhelni, hogy ne kapja meg a kórházi sterilitás hatását. Ha sikeresen kombinálja ezeket a két színt, lehet, hogy vizuálisan bővítheti a szobát. Itt van egy jó design példa.

Nem nagyon sikeres a menta, kék vagy zöld, mivel nagyon hasonlóak. De ha egy Mentholic-t vagy pisztáciát választasz, mint akcentusként, akkor egy nagyon érdekes tervező megoldás lesz. A fukszia vagy a korallszín kombinálva kék-zöld, ha az utolsó fényes háttér. Ezenkívül egy őszibarack keveréke is nagyra értékeli, hogy ez a kombináció adja a szobát. Könnyű és kényelem.

Ha pihentető helyiséget szeretne szabadítani, akkor tökéletesen alkalmas a szürke, a mentol vagy a könnyű türkizkék kombinációjára. Elrendezhet egy falat mentes színű, vagy a szürke, a fehér, a fém és a grafitrészek hátterét. A menta árnyalatának részleteit is hozzáadhat egy szobát fehér és szürke árnyalatokban.

Lehetetlen, hogy ne figyeljen két természetes színre – barna és menta. Ebben az esetben a barna a mentolra keretes, és hangsúlyozza frissességét és nyugodt, kényelmet adva. Menta-sárga – meglehetősen merész kombináció, mint az első pillantásra, teljesen összeférhetetlen árnyalatok. Az ékezetek illetékes elhelyezésével egy ilyen tandem meglehetősen harmonikus lesz: sárga meleg és menta, ellenkezőleg, hűvös.

Menta kombináció bézssal, házi készítésű és nyugodt. Általában egy ilyen belső tér van kiegészítve a fekete-fehér részletek. Fekete menta – trendi kombinációval.

Ezzel a döntéssel az Ön szobája egyszerű és nyugodt, de ugyanakkor stílusos.

Szobatervek

Sokan csodálkoznak, hogyan kell felszerelni a szobát ebben a színben: mely kombinációk alkalmasak különböző helyiségeknek, mely részeket kell elvégezni egy pénzverdében, hogyan kell a falakat, a nemeket és a mennyezetet helyesen készíteni, és hogyan kell helyesen helyezni az ékezeteket. Megpróbáljuk megérteni ezeket a kérdéseket, figyelembe véve az egyes szobák tervezési lehetőségeit.

Előszoba

Ez a szoba az otthon első benyomását képezi. Ezért olyan fontos, hogy vigyázzon a szoba helyes kialakításáról.

Ismeretes, hogy az ilyen segédszobák általában nem rendelkeznek ablakokkal, így a menta szín tökéletesen illeszkedik a belső térbe, és könnyebbé teszi. Továbbá, a Menhol fehér kombinációja segíti a szobát vizuálisan bővíteni. Hófehér mennyezet, könnyű mentafalak és sötét padlók – és a szobájuk vizuálisan többé válik.

Konyha

Ez az a hely, ahol minden szerető a nap nagy részét tartja. Ezért rendkívül fontos, hogy helyesen felszereljük, hogy kellemes és kényelmes legyen benne. A menta színe univerzális, ezért alkalmas a konyhában. Annak ellenére, hogy nagyon bátor a konyhai tervezésre, könnyen kezelhető vele. Leggyakrabban válasszák ki a nepole konyha vagy a könnyű türkiz homlokzatát. Az ilyen bútorok könnyedségű légkört hoznak létre, fém vagy grafit háttérre helyezhető.

Ha egy konyhát szeretne élénk gyümölcs színekben, akkor tökéletesen alkalmas egy menta árnyalat vörös, sárga és narancssárga (utolsó színe, hogy növeli az étvágyat, és emeli a hangulatot). Ilyen kombináció egy modern trendi döntés. A kis konyha belsejét fehér és könnyű menta tónusban kell elvégezni. E célból is a fa elemei.

Ha azt szeretnénk, hogy egy menta színű háttérben, akkor hígítsuk dobott tételek: göndör műanyag, fém, fa és üveg részletek, vagy éppen ellenkezőleg, forgalomba menta alkatrészek formájában panel, székek, törölközők, festmények, hamar.

Ahhoz, hogy egy kényelmes konyhát hozzon létre meleg természetes színekben, elegendő, ha egy háttér bézs vagy homokos menta, a beltéri virágok tökéletesen illeszkednek ebbe a kompozícióba.

A levendula, a rózsaszín vagy a lila árnyék részleteit is hozzáadhatja.

Fürdőszoba

A fürdőszobában az egész menta paletta biztonságosan használható elsődleges színként. Végtére is, ebben a szobában van, hogy a legtöbb természetesen úgy néz ki, mint a tengeri stílus. A mentol árnyékolás a háttérben használható. Könnyű türkiz alkatrészeket is hozzáadhat: fürdőszoba függönyök, törölközők, vakok és így tovább. A fényes és fényvisszaverő felületek használata frissességet és vizuálisan bővíti a szobát.

Érdekes és merész fürdőszoba megoldás – menta csempe a falakon és a padlón. A falakon a fal alján található paneleket használhatja, és a csempe – a tetején. Fontos, hogy emlékezzünk arra, hogy ugyanabban a szobában nem használhat több mint három árnyalatot annak érdekében, hogy ne túlterhelje a készítményt. Ha csak a padlón szeretné használni a csempét, a falakat a Fleslinic háttérképet mentheti, vagy a menta tónusos vízálló emulziófestéket festheti.

Nappali

A nappali egy olyan szoba, ahol vendégeket hozunk. Természetesen fontos, hogy barátaim és szeretteink kényelmesek és kényelmesek legyenek, hogy időt töltsenek benne. MINT COLOR – Kiváló választás egy ilyen szoba befejezéséhez, mert ez a szín nagyon hangulatos és nyugodt, és egy ilyen tágas és világos szobában készült szoba. Ha a választás egy menta szín falai, akkor a jelenlét egy ilyen festmény, a természet képével egy örömteli és tavaszi hangulatot hoz létre. És a bútorok pasztell és a fényes árnyalatok lágyítják a tervezés excentricitását.

Nos, ha a falak a nappaliban vannak a kontrasztos színek vagy a fehér, akkor a telített menta árnyalatok bútorai fényes jegyzeteket adnak hozzá. Ebben az esetben is megfelelő, könnyű türkiz függöny. A Heat a teremben egy bézs vagy krém dekorációt hoz. Ha dinamikus összetételt szeretne létrehozni, akkor a menta falak hátterében helyezze el a sötét bútorokat.

Hálószoba

Mint tudod, ez a szoba pihenésre és magánéletre szolgál. A hálószobát úgy lehet elrendezni, hogy kényelmes legyen az Ön számára, és ne valaki másnak. Ez az, hogy a szoba belseje teljesen függ az Ön kívánságaitól. A legmegfelelőbb a menta árnyalatokat függönyökön, ágynemű és párnákon. A mentolt háttérként használhatja. Ebben az esetben a faalkatrészek hozzáadását üdvözöljük a paletta kiegyensúlyozására.

Ahhoz, hogy egy szelíd hálószoba belső, szükséged van egy fehér, bézs, krém, világos rózsaszín, homokos és őszibarack kombinációjával. Ahhoz, hogy rendezni az ékezeteket, csak vegyen világosabb színeket.

Gyermekek

Menta színe semleges, és nincs nemi kötelék, tökéletesen alkalmas a szoba és a fiú, a lányok. Elég hígítani a könnyű türkiz tónus rózsaszín, és a paletta felszabadul a lány szobájában. Menta háttér, felszín a szelíd rózsaszín vagy málna szín, fényes lila párnák – és a gyermekek kész. Azt is megfelelő, hogy szőnyeg lesz a menta színe vagy a tengeri hullám színe. Ahhoz, hogy egy hálószobát készítsen egy fiú számára, használhatja a menta kombinációját fényes kék vagy kék.

Azonban fontos megjegyezni, hogy a kék árnyalatai kell óvatosan kombinálva alkalmazzák menta árnyalatait, hogy ne keverjük össze a paletta.

Példák a belső térben

Ahogy láttuk, a menta színe a belső térben univerzális. Alkalmas bármely helyiségre és helyiségre, a fő dolog az, hogy kijavítsa a hangsúlyt, attól függően, hogy mit szeretne kiemelni, és mit szeretne látni a szobát – világos vagy sötét.

És következtetés, néhány érdekes ötlet a belső térre.

 • Menta barna ország nappali.

 • Friss minimalizmus konyha.

 • Pisztácia hálószoba emlékeztet a nyárra.

 • A folyosó, amely vizuálisan szélesebbnek tűnik a fehér, menta és faelemek kombinációja miatt.

 • Kiváló példa arra, hogyan lehet vizuálisan növelni a kis konyhát.

 • Nagyon hangulatos kis fürdőszoba mentes tónusban készült.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: