Népszerű stílusok a Design Studio Apartmanban

  Ha a lakóházak kicsiek, akkor a fő feladat az, hogy a legeredetibb, bontsa ki a helyet, hanem ne felejtsd el az otthoni kényelmet. Ha egy kis stúdió lakást kell felszerelni, akkor kiválaszthatja az egyik legnépszerűbb stílusokat az ilyen helyiségek kialakításában, és egyedülálló légkört teremt.

  Szoba jellemzői

  A stúdió egyszobás apartmanja olyan szoba, ahol nincs partíciók. Ez csak egy olyan hely, amelyet csak a fő külső falak korlátoznak. Az ilyen lakások népszerűvé váltak az Amerikai Egyesült Államokban, amikor gazdasági válság történt. Mivel azokban a napokban sok bevándorló belép az országba, a tágas lakóhelyiségek elégtelenek voltak mindenkinek. Kis stúdió apartmanokat kellett tennie.

  Oroszországban az ilyen apartmanok csak a múlt század végén kezdődtek. Szükség volt a lehető leghamarabb használni a helyet. Azonban még ma is, nem mindenki halmozott a fejében, hogyan lehet illeszkedni ugyanabba a szobában nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha és egyéb szobák.

  A stúdió apartman számos fontos előnyt tartalmaz. A legjelentősebb előnyök közül a következők:

  • A stílusok választása szinte korlátlan, plusz az ilyen lakásokban is nagyon kényelmes, hogy megtestesítsék a tervezési ötletek valósággá. A terület korlátozott, így nem kell gondolkodnia arról, hogyan kell különböző szobákat készíteni.

  • Még egyszer is kombinálhatsz többféle stílust, kombinálhat különböző irányokat ugyanabban a szobában. Természetesen van egy vékony művészi íz.
  • Még akkor is, ha a stúdió apartman nem kicsi, de elég nagy, mindaz, amire szükséged van majdnem kéznél, mindig látványban van.

  Nagyon kényelmes, mert nem kell hiányzó dolgokat keresnie minden szobában. Ez az előny különösen fontos a foglalkoztatott emberek számára, valamint azok számára, akik erősen fáradtak.

  • Az ilyen szállás csodálatos lehetőség a gyermek nélküli családok, szerelmesek, magányos emberek számára.
  • Nincsenek Interroom partíciók. Néhányan úgy gondolják, hogy mínusz, de láthatod és másrészt. A falak helyet foglalnak el, mert ezek közül a hasznos hely jelentősen csökkenti. Ha nincs falak, akkor a szabadság és a tér vizuális hatása lesz. Sok ember, aki zsúfolt irodákban dolgozik, nagyon hiányzik ilyen hatás.

  Azonban a stúdió apartman hibákkal rendelkezik. Ez egy bizonyos helytelen lehetőség egy családi család számára, mert mindenkinek van egy elszigetelt hely. Ellenkező esetben a lakás pszichológiai helyzete nagyon feszült lesz.

  Egy nagy stúdió apartman, amelyben nincs partíció, szinte üresnek tűnik. Úgy néz ki, mint egy kényelmetlen irodai vagy termelési helyiség. Hogy ne túlterhelje a helyet, hanem ugyanakkor megrendelve és zonail, Ez a térbeli és logikai gondolkodást, valamint alapos elemzést fog venni.

  Ha nem biztos benne, hogy meg tudja érteni hasonló finomságokat, jobb használni a szakember segítségével.

  A stylistával határozzuk meg

  A legmegfelelőbb stílus kiválasztása attól függ, hogy az apartmanban élő emberek ízlése. Tömeges lehetőségek, így érdemes kiemelni a legnépszerűbb őket.

  Klasszikus

  A klasszikus stílus soha nem lesz népszerű – az ilyen design hangsúlyozza a jó ízlést, a lakás tulajdonosának finomítását, az egyéniségét. A klasszikus stílushoz ez jellemzi az ilyen szövetek, például selyem, pamut és len használatával. Kell kiválasztani a bútorokat természetes anyagokból. Általában a szobában sok üveg, tükörfelületek.

  A klasszikus stílusú szobák tágasak elég. Ne felejtse fel a bútorszobát és a különböző tárgyakat. A szobában vannak ételek, gyönyörű festmények, luxuselemek, és a technika a második terven kell lennie, vagy egyáltalán nem.

  Klasszikus kiválasztása, találjon kompromisszumot a gyakorlatiasság és a luxus között.

  Sok közül választhat az apartmanstúdióhoz Ampire stílus. Az ilyen regisztráció a királyi palotákhoz kapcsolódik. Általában kiemelt központok egy gyönyörű csillárral, amely vonzza az asztalokat. Sok tükröt használnak, mivel a szokatlan optikai illúziók hozhatók létre. Az ókorok elemeit használják a dekorációban (oszlopok, különböző szobrok), katonai dicsőség tulajdonságai.

  Egy másik jellemző pont az ampir stílus – nagy mennyiségű aranyozás, különféle ékszerek, kristály, stukkó. A bútoroknak sima kell lenniük. Az ilyen belső terekben nagyon fontos, egyes esetekben egy ampir stílusú bútor tárgyak összehasonlíthatók a műalkotásokkal.

  Etnikai

  Talán az etnikai legnépszerűbb a skandináv stílusnak nevezhető. Ezt a fényes árnyalatok jellemzik, amelyek még a legnehangosabb napokon is nagyobb fényt adnak a szobához. Pasztell, bézs, fehér tónusok használatosak. A természetes árnyalatok szintén jellemzőek egy ilyen stílusra (például zöld fröccsenés), különböző fafelületek. Pálot színes bútorokkal kell kombinálni.

  A skandináv stílusban általában kiválasztja a falak bevonatait, bármilyen kép nélkül, minták. A könnyű árnyalatok pasztell festékét és lakkjait használhatja. Az ilyen belső terek esetében a textíliák jól illeszkednek, amelyet kis mintával díszítenek.

  A skandináv stílusban díszített szobák, hangulatos, de funkcionális.

  Egy nagyon vonzó belső terek díszített keleti stílusban – kínai, japán. Természetesen az ilyen lehetőségek nem alkalmasak mindenkinek, de csak azoknak az embereknek, amelyek érdeklődnek a keleti országok kultúrájában, vagy egyszerűen értékelik az ilyen esztétikát.

  Ilyen stílusok esetében a dekoratív függönyök, függönyök használata. A japán stílushoz válassza a csúszó partíciókat. A bútorokat tömör, harmónia, egyszerűség jellemzi. Nem lehet sokat – a szoba tele van kiegészítőkkel és textíliákkal. A keleti stílusok esetében a természetes befejező anyagok használata jellemző.

  Modern

  A minimalista stílusban díszített szobákban csak a leginkább szükséges elemeket használják. Minimalizmus – nagyon alkalmas design a stúdióapartmanhoz, ahol minden elem előtt van. Ilyen helyiségekben a könnyű árnyalatokat gyakran használják: tej, szürke (általában kiválasztott fény), hófehér. A színek minden esetben nem lehet nagyon. A bútorok egy egyszerű: különböző, nem funkcionális elemeket (például fürtöket) választanak ki.

  Csúcstechnológia a legújabb technológiák személyisége. A maximális funkcionalitásra és bármely díszítés hiányára is jellemző. A Chrome termékek a tervezésben alkalmazhatók. Meg kell állítani egy egyszerű és egyértelmű geometriában, mesterséges anyagokban.

  Provence – Ez egy rusztikus stílus, amely visszhangozza az országot. Elhalványult színeket használ rá, nagy mennyiségű textíliát, amely a kényelemhez, kényelemhez kapcsolódik. Különböző díszek porcelánból és kerámiából, faragott bútorokból, virágmintákból, könnyű padlókból, fodros függönyökkel. A falakon általában festék, durva fehérborok. Az ilyen helyiségeket a francia falvakra emlékeztetik.

  Padlástér– Stílus, hogy ma gyorsan növekszik a népszerűség. Ilyen szobák hasonlítanak ipari és raktárban. Ilyen stílusban szokatlan tartozékok vannak jellemezve (például autóipari részek), durva textíliák, vakolt vagy betonfelületek.

  Modern nevezhető modern klasszikusok. Nem nagyon fülbemászó, de nem szabványos kiegészítők, szokatlan formák. Sokan az öko stílus előnyben részesítése: a természetes anyagok használata jellemzi. Néhány megáll a választás a meglehetősen szokatlan változatokon – például a tervezés a tengeri stílusban. Fő elemei – héjak, kavicsok, különböző segítői, ládák, fényes fából készült felületek, fehér és kék csíkok.

  Helyzet

  A stúdió apartmanban lévő bútorokat a kerület körül kell elhelyezni, a falak mentén – így mentheti szabad helyet, ami nem annyira. A szoba azonban berendezhető, és így zonálja.

  Az apartmanok stúdiók nem alkalmasak a teljes fejhallgatókra. Ideális lehetőségek a hasonló helyiségekhez – átalakító szerkezetek, nagyszámú szint, függőleges szekrények, beépített bútorok.

  Érdekes ötletek és példák

  Példa egy érdekes design skandináv stílusban. A szoba nagyon könnyű, tágas.

  Tetőtéri stílusú szoba. Az érdekes hangsúly egy szokatlan forma elegáns lámpája.

  A high-tech üvegfelületek, modern anyagok. A funkcionalitás kiviteli alakja.

  Provence, amely a legmenőbb és a francia tartományhoz kapcsolódik.

  Milyen formatervezést lehet létrehozni a stúdióapartmanban, nézze meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: