Övek és a kamerák kirakodása

Minden fotósnak van különleges övei és kirakodása a kamerák számára. Ezek a kiegészítő kiegészítők lehetővé teszik, hogy egyenletesen forgalmazzuk a hátlapon lévő összes berendezés tömegét. Ugyanakkor a személy kezében lévő terhelés eltávolításra kerül, és az összes szükséges eszköz közel lesz. Ma beszélünk arról, hogy mi jellemzi ezeket a termékeket és milyen fajokat.

Övek és a kamerák kirakodása

Jellemzők és célállomás

Az övek és a kirakodás a kamerák számára biztosítják a személy maximális kényelmét, hogy képeket készítsenek. A nehéz berendezések súlyát oly módon osztják el, hogy a kezek nem kerülnek elfoglalásra és betöltésre kerülnek.

Ezenkívül a fotósnak nem kell sok időt töltenie a lencsék és technikák állandó cseréjére.

Övek és a kamerák kirakodása

Övek és a kamerák kirakodása

A kirakodás viszonylag új termék a piacon. Ha ezeket a tartozékokat helyesen választják meg, akkor a munkájának folyamatában nem zavarják a fotósot. Ezenkívül nem kell félnie a felszerelés biztonsága érdekében. Végtére is, az ilyen termékek a legerősebb és megbízható rögzítőkkel vannak felszerelve. Sokan közülük kényelmes, gyors fogyasztású helyszínekkel van felszerelve a berendezések elhelyezéséhez.

Övek és a kamerák kirakodása

Fajták

Jelenleg a tárolókban a fogyasztók számosféle övtípusokat és kirakodást találhatnak a kamerák számára. A leggyakoribb a következő fajták.

  • Vállszíj. Ezt az opciót a fotósok legnépszerűbbnek tartják. Ez egy rugalmas kialakítás, amely kis övekből áll. Áthaladnak a vállán, és hátul zártak. Ebben az esetben a kamera lehet a váll kirakodásának oldalán. Ebben az esetben a berendezés mindig kéznél lesz, könnyen elvégezhető, megváltoztathatja a kívánt lencsét. Az ilyen övek drágább modelljei egyszerre két kamerát hordoznak. Az egyikük a bal oldalán található, a másik pedig a jobb oldalon. Az üzletekben ilyen kisülési szüneteket találhat, amelyek övei az emberi mellhez kapcsolódnak. Ebben az esetben a kamera mindig előtted lesz. Leggyakrabban az egyes övek hossza könnyen beállítható műanyag tartókkal is.

Övek és a kamerák kirakodása

Övek és a kamerák kirakodása

  • Patak öv. Ez a design széles heveder, amely közvetlenül visel egy személy ecsettel. A fényképezőgép ugyanakkor javítja a tenyerét. Ez a lehetőség a legegyszerűbb. Néha egy ilyen öv egyik oldalán egy kis csík ugyanabból az anyagból készül, két végétől van rögzítve. Alatta, ha szükséges, szükség van szükség, ha szükséges.

Övek és a kamerák kirakodása

Övek és a kamerák kirakodása

  • Kisülés a csuklóján. Ez a fajta hasonló az előző típushoz, de az öv egy kicsit a kefe fölé kerül, közvetlenül a csuklón. Az ilyen termékeket speciális műanyag szabályozókkal állítják elő, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a méretek könnyen meghúzzák. A kamera mindig kéznél lesz.

Övek és a kamerák kirakodása

Övek és a kamerák kirakodása

  • Kirakodás a nyakon. Az ilyen típusú termékeket a professzionális fotográfusok is használják. Különböző verziókban végezhetők. A legegyszerűbb a szokásos rugalmas öv, amely a nyakra kerül. A berendezés az emberi mellen található. Gyakran az ilyen termékeket két kis csattal készítik el, amelynek köszönhetően könnyen beállíthatja hosszukat. Ezenkívül egy ilyen jellegű lehet egy hosszú öv megjelenése, amely áthalad a nyakon, és egy vállra helyezi, – az eszköz ebben az esetben az oldalra kerül.

Övek és a kamerák kirakodása

Övek és a kamerák kirakodása

Anyagok

Jelenleg a kamerák kirakodása számos nyersanyagból származik. A következő anyagok alapul szolgálhatnak.

  1. Bőr. Az ilyen termékek meglehetősen tartósak és megbízhatóak. Bőr kirakodása kamerák számára leggyakrabban fekete vagy sötétbarna színben. Különleges tartóssággal különböztetik meg őket.
  2. Neoprén. Ez az anyag egyfajta szintetikus gumi. A különleges rugalmasság megkülönböztethető. Ezenkívül a neoprénszíj jó vízálló teljesítményt nyújt, így az ilyen kirakodás kényelmes, ha vizet vesz igénybe, ha víz alatt készítesz képeket.
  3. Nejlon. Ezt az anyagot általában a fényképészeti berendezésekhez tartozó tartozékok létrehozásakor használják. A szintetikus szövetek csoportjára utal, speciális poliamid szálakból készül. A nylon nem emelkedik, ha kölcsönhatásba lép, és a közvetlen napfény hatása alatt éget. Ezenkívül a nylon termékei könnyen kezelhetik a test alakját, és nem gördítenek egy személy mozgását. De ugyanakkor félnek túl éles hőmérsékletkülönbségeket, és nem hagyják el a levegőt.
  4. Poliészter. Az anyag egy tartós mesterséges anyag, amely egy speciális ellenállás az ultraibolya sugárzást, ezért képes fenntartani az eredeti megjelenés és telített színek. A poliészter stabil a különböző szennyezéshez, egyszerű mosással könnyen eltávolíthatja az összes rendelkezésre álló foltot, jó ereje, kopásállóság és hőállóság. De ugyanakkor az ilyen anyagból készült termékek nagyobb merevséggel és rossz lélegzőképességgel rendelkeznek.

Övek és a kamerák kirakodása

Övek és a kamerák kirakodása

Övek és a kamerák kirakodása

Tippek a választáshoz

Mielőtt megvásárolná a megfelelő kirakodási modellt, figyelmet kell fordítania néhány kiválasztási szabályra. Szóval, győződjön meg róla Figyeljen az Ön arányára és a berendezések teljes tömegére. Ne feledje, hogy az összes berendezés tömegének többnyire terjeszti. Ellenkező esetben a fotós a munkafolyamatban a kényelmetlenség és a súlyos terhelés érzi magát. Ha miniatűr készlet, akkor jobb, ha a keskeny hevederekkel rendelkező modellek előnyben részesítése, egyébként a széles övek zavarják a fotózást.

Azt is érdemes figyelembe venni az anyagot, amelyből kirakodnak. Ha gyakran vizet vesz igénybe, figyeljen a vízálló alapon készült termékekre.

Övek és a kamerák kirakodása

Övek és a kamerák kirakodása

Fontolja meg a berendezések teljes számát, amit viselni fogsz. Ha egyszer két kamerát használ, akkor jobb, ha preferenciát ad Szállítás A kamerák két osztályának modelljei (oldalán).

Övek és a kamerák kirakodása

Ha csak egy eszközt kell folytatnunk, nagyszámú további részletek nélkül, akkor a szabványos modellek eljuthatnak Kist kirakodás vagy Hevederek a csuklón. És a költségek jelentősen alacsonyabbak lesznek, mint más minták költsége.

Övek és a kamerák kirakodása

Ajánlások az ellátásra

Ha kirakodott a fényképezőgéphez, akkor nem lesz felesleges, hogy megismerje magát az ilyen termékek gondozására vonatkozó néhány fontos szabályokkal. Ne feledje, hogy a nejlon vagy a poliészter modellje csak elég lesz rendszeresen mossa le, úgy, hogy tiszta maradjanak. Ha van bőrmodellje, lehetetlen mosni. Tiszta Az ilyen termékek nedves pamutszövet segítségével szükségesek.

Ha a bőr nem kézi festés, akkor az első néhány forgatás Ne viseljen fehér ruhák kirakodás alatt. Ellenkező esetben a villi technikai maradványai is megjelenhetnek rajta, amelyek egy kicsit festett fehér ruhával.

Tárolja a kirakodás szükségességét helyesen. A lövés után jobban gondoskodnak a vállfákon. Ez az eljárás hosszú időt biztosít a termék megjelenésének megőrzésére.

Övek és a kamerák kirakodása

Ha egy fényképet szeretne készíteni az esőben, akkor ajánlott elő- A terméket speciális nedvességvédelmi kompozícióval öblítse ki. A nedvesség egy bizonyos modellekbe juthat, súlyos deformációt okozhat, a fém rögzítők elindulnak rozsda.

Ha a fotózás folyamatában a kirakodás több mint egyszer vagy rosszul harcolt, szüksége van Ellenőrizze, hogy az összes összekötő elem károsodás és chip nélkül legyen. Ellenkező esetben a tartozékok jobban helyettesítik.

Övek és a kamerák kirakodása

Mindig csatolja a terméket Biztonsági heveder – elkerüli a véletlen esési technológiát. Ezenkívül ez az elem megvédi Önt a tolvajoktól, mivel megbízhatóan összekapcsolja a karabineret és a kamrát. Jobb, ha a lehető legnagyobb mértékben húzza meg, és a hossza egy kis csattal állítható be.

Minden felvétel után Ellenőrizze az összes menetes mentesítési részletet. Ha erősen lazulnak, szorosan meg kell szorítani őket.

Folyamatban Használja a korlátozókat. Az övek lyukaiban vannak rögzítve. A részletek nem teszik lehetővé a hevederek felszerelését, hogy túljuthassanak a hátán, és egymással két kamerára találják egymást.

Övek és a kamerák kirakodása

Hasznosabb információ a következő videóban található kamera kirakodásáról.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása