Papír tintasugaras nyomtatóhoz: Jellemzők és kiválasztási kritériumok

A bemutatható dokumentum és a minőségi végrehajtott nyomtatás közvetlenül a nyomtatott berendezések szintjén, a modern tintasugaras nyomtatók szintjén, de a papír típusából is függ. ezért A fontos fogyóeszközök kiválasztása figyelmet és a funkciók ismeretét igényli.

Ha a sárgás árnyalattal rendelkező alacsony minőségű papír van kiválasztva, a lemezek, durva élek, ez a nyomtatott szöveg minőségének romlásához és a technikai problémákhoz való romlást eredményez.

Jellegzetes

A nyomtatáshoz való anyag kiválasztása közvetlenül attól függ Külső jellemzők. fehér A tintasugaras nyomtató papírja a fő előnye lesz. Az ilyen lapokra történő nyomtatás világosnak és világosnak tűnik. Ezen kívül ő meg kell felelnie a sűrűség kritériumoknak, egyenlőségnek, átlátszatlanságnak, merevségnek és méretnek.

A vezető gépgyártók úgy gyártják, hogy a nyomtatók azonnal ajánlottak alatta vannak Típusok Papír optimálisan megfelelő sűrűséggel – körülbelül 90 g / m². A csomagoláson speciális feliratok vagy jelvények találhatók, hangsúlyozzák a célállomást. A paraméter nagyobb mutatói a túlzottan beszélnek keménység, A lapjait befagyaszthatják a nyomtatóban, és megszakíthatják a patronokat. A papír is változik a bevonat típusával is:

 • matt;
 • fényes;
 • félig;
 • FelügyeletekVaya.

A képlapok jó olvashatóságához elegendő fényerővel kell rendelkezniük, anélkül, hogy kézzelfogható lazaság lenne, és magas elektromos vezetőképességük van, hogy ne ragaszkodjanak össze.

Nézetek

Minden típusú papír használata és különböző árnyalatai vannak. A matt A lapok felületei nem lesznek kiemelik a fénytől, a felszíni rétegük ellenáll a kis karcolásoknak, de gyorsan elhalványul. Az ilyen gyártási minőség képei javasolják a laminátumot. Fényes A papír jó ellenállást mutat a fény és a nedvesség, sűrűbb. A mínuszok közé tartoznak a világítás és az ujjlenyomatítás csillapításának megjelenése. A Felügyeleti A fajták nagyon telített képek és fotók.

A képek átvitele pamutszövetekre érvényes Átruházás Papír. A sugárnyomtató mellett egy emellett vasaló és termopress. Ez a fajta lapok címkék létrehozásakor is használják.

Fényképek, rajzok vagy grafika átadása kerámia felületen, speciális festékkel rendelkező matrica papírral, tartós és hatékony eredményeket biztosítva.

Maga a folyamat nem igényel nagy termelési vagy anyagi költségeket. Alkoholos akril bevonat a dekorációra a lefordított mintázat felett kerül alkalmazásra. Decoli módszer megbízható, képek és feliratok tartják több évet, szembenézve a termikus és mechanikai hatások. Továbbá, a dekális papír a porcelán vagy üvegelemek díszítésénél is érvényes, néha ilyen rajzfelmérési technikát alkalmaznak a háztartási készülékekre és a sporteszközökre.

Rendes papír, amely a kréta vagy a kaolin több rétegének alkalmazásának folyamatot adta meg Kiskorú. A sima, sűrűség és fehérség miatt kereslet. A fényes magazinok nyomtatásához használt tipográfia, hirdetési levelek és brosúrák. Ha bevont papírra nyomtat, festékek nem terjednek el, jól felszívódtak.

Nyomtatás a nyomtatóra egy átlátszó film használatával, amelyet régen használtak. A nyomtatás nagy költsége mellett kereslet. Szintetikus műanyag papír Polipropilén fóliából készült. Amikor a nyomtatás nem jelenik meg foltok. A lapok kicsit deformálódtak, sima, lehetővé teszik, hogy pontosan részletes és színes képeket kapjunk. Ennek a fajoknak a tulajdonságai alkalmasak üzleti kártyákra, hosszú ideig megőrizzük bemutató tulajdonságait.

Papír professzionális kétoldalú nyomtatáshoz Top Matte bevonat, Többféle réteg. Gyakran használják a promóciós termékek és bannerek kiadására.

Formátumok és méretek

A tintasugaras nyomtató lehetősége és a nyomtatott termékek célja határozza meg Használt lapok formátuma.

Univerzális és népszerű méret A4. -Ért Promóciós termékek A 15×21 és 10×15 vonatkozik. Professzionális nyomtatók kinyomtathatók A3 formátumok. Van még Hengerelt Papír a nyomtatáshoz.

A modern eszközök lehetővé teszik a szükséges beállítások beállítását.

Választott kritériumok

A fotónyomtatásra vonatkozó papírnak meg kell felelnie a bizonyos követelményeknek Színes reprodukció, nedvességállóság és Optimális engedély. Ezért a választási kritériumok azon alapul, hogy milyen típusú nyomtatásra kerülnek.

A fotópapír a következő módosításokkal rendelkezik, a fényes fényesség különböző foka:

 • Félfényes
 • Szatén
 • Szuperfényes.

Színes nyomtatási fotók megfelelő papírral Szatén bevonat, gondozott fényesség biztosítása.

  Képeslapok számára A Matte számla utánzása optimális lesz, anélkül, hogy az erős fényességre lenne szükség. Szórólapokra, A kép és a promóciós célokra létrehozott, jobb, ha bevont papírt használnak egy fényes bevonattal a nagyobb fényerő érdekében.

  Valamint a népszerű fehér könyv az alkalmazott képeslapok gyártásában Színezett, Gyakran használják a tervezőt, különböző típusú textúrákkal.

  A dekoratív terméklehetőségek megrendelésénél az anyag előnyben részesíti az anyagot, amely hangsúlyozza a termékek kizárólagosságát a rajz és a szerkezetével.

  A tintasugaras nyomtatóhoz való papír kiválasztása, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: