Pisztácia színe a belső térben: Jellemzők és kombinációk más árnyalatokkal

Pisztácia színe – az egyik legkellemesebb a szemek és a divatos zöld árnyalatok számára. Gyakran megtalálható a belső terekben a klasszikus irányban: Ampire, olasz, Gregory és mások. Főleg alapvető és ugyanolyan harmonikus a különböző célok szobáinak kialakításában: konyha, vendégszoba, hálószoba, gyermekek, fürdőszoba.

A pszichológusok véleménye

A pisztácia színének népszerűsége magyarázható az a tény, hogy ez a színárnyalat semlegesíti a riasztási állapotot, ez a kérdéses, és a biztonság és a megbízhatóság szimbóluma. Ezt a szakmai pszichológusok hagyják jóvá. Ezzel nem ért egyet azokkal, akik a “pisztácia környezetében” élnek.

Tiszta pisztácia árnyalat – Panacea az irritációtól és a haragtól, akkor a negatív érzelmeket simítja, és képes aludni.

A Golden Green Tones falai között az összes korosztály emberei olyan tulajdonságokat mutatnak, mint a barátságosság és a nyitottság. Mindazonáltal, ha az ilyen belső térben kompatibilitást disszonanciája van, a szín egy személyt ideges módon állíthatja be, szörnyű hangulatot okozhat, és erősíti a gyanúját és az apátiát.

A tudományos adatok tanulmányozása megerősíti, hogy minden zöld árnyalat rendelkezik egy tulajdonsággal, hogy aktívan ellenőrizze az idegrendszert, és pozitívan tükröződik a test összes alrendszerein (szív, hajók, nyirok, immunitás). Pszichológusok úgy vélik, hogy sikeresen kiválasztott hangok a belső létre abszolút pihenő és Coza zóna.

Árnyalatok

Pisztácia színe a belső térben – Harmonikus háttér a természetes fa számára.

Napjainkban a tervezőket aktívan használják különböző stílusok kialakításában különböző kiegészítők a lágy zöld árnyalatokban a változó telítettség.

Pisztácia sikeresen érvényes, amikor a viktoriánus és gyarmati stílusok kialakulása. És a vállalatnál színes arany zöldövezetben és fehérben sikeresen használható high-tech vagy pop művészeti helyiségekben.

Milyen színeket kombinálnak?

A pisztácia optimális kompatibilitása vizuálisan észrevehető egy vörös-barna palettával. Ő is jó a bézs és a sárga mellett. Impulzívan és szokatlanul “pisztáci” lila, kék és rózsaszín virágokkal kombinálva. A por zöld, tompa acél és barna virágok területén ez az árnyék segít lenyűgöző belső tereket teremteni az anticiók szándékos raidjával.

Pisztácia színek hihetetlenül gyönyörű kísérő borostyán, lila és cseresznye árnyalatok. A pisztácia kompatibilitási játék teljes skálájának bemutatásához jobb egy speciális asztal használata. A meglévő paletta másik színei mellett különböző színek és féltónusú zöld színűek.

A puha arany pisztácia háttere alkalmas bármely belső és tér kialakításában. A mennyezet és a falak különböző színekben végezhetők.

Csak érdemes tudni, hogy a hűvös fény árnyalatokkal együtt, egy ilyen szín domináns helyzetben lesz, és sötétíti őket.

A pisztácia konfigurációjában még a fehér szín is pontosnak tűnhet. Ennek az egyedülálló színnek az optimális társai a por rózsaszín, lazac, csokoládé, türkiz, szürke, hamutartó és saláta.

Használat különböző helyiségekben

Elhatározza, hogy az arany-zöld hangok elrendezése, a falakhoz textil, vinil, phlizelin vagy üveg. Vagy fedje le őket a festék pisztácia-hang összetételében. Használhat speciális kő, fa, parafa vagy bambusz paneleket, valamint cukornád, rattan, nád, juta.

A stílusú fórumok több kis belső teret adnak a digmes zöld árnyalatokban.

Mind az olíva, mind a pisztácia csak tökéletes a természetes háttérképek, vakolt falak, szálas és természetes kókuszrostok bevonása.

A tapéta pisztácia színe jobb, ha monofonikus és opciót használ, fehér vagy sárga-arany színekben díszítve. A konyha területén vagy a nappaliban jól néz ki a festék palettájában.

Konyha

A konyha képes fehérre “játszani”. Az arany zöld háttérrel fehér színű kilátás nyílik. Ha a barna (szürke) tónusok belső kialakításában, valamint a bútorok és a kiegészítő tulajdonosok stílusú tartozékok felvétele, a szoba tele van egy bájos ország légkörrel.

Érdemes észrevenni más színekkel, amelyek a konyhában pisztáciát kísérhetnek.

Még ha a szoba egy kis minta, a legjobb társaság e árnyalatú zöld lesz: szürke, bézs, sárga, rózsaszín és a színe a Voronov Wing.

A konyhában lévő falak fehérek lehetnek, és a pisztácia a bútorok homlokzata és a textilek.

Az egyszerűbb és divatosabb konyhai felületek, a bíborosnak színű megoldásuknak kell lennie. Zöld arany láncú “barátok” nyitott karosszériával, panelekkel és hasonló mintás elemekkel. Az ilyen regisztráció egyszerűen ideális a konyhai terület létrehozásához a klasszikus belső térben.

Fürdőszoba

Annak ellenére, hogy a pisztácia tapéta (és más) a fürdőszobában elfogadhatatlan, a nemszőtt mosószereket aktívan lefoglalják a falak a szobákban, ahol a páratartalom szintje megnövekszik. Ezek elsősorban az európaiak gyakorlása, és a leggyakrabban Amerika lakói.

A hagyományos fürdőszoba kialakításához kerámia pisztácia színes csempe. Ezzel a háttérrel szemben, helyezett vízvezeték, bútorok természetes tömbből: tölgy, tick, ciprus.

Hálószoba

A modern tervezők most ajánlott pisztácia a hálószobában. Ez nem tekinthető tiszteletre méltó a divat, de még egy jó hang. A világos zöld árnyalatok ízét a hálószoba és a pihenés terén jóváhagyják és megtestesítik. Mindent azért, mert ezek az árnyalatok befolyásolják az ember tisztítását, hozzájárulnak az erős alváshoz.

A hálószobában, zöld és sárga hagyományosan fehér, vanília és elefántcsont. Helyesen adjon hozzá mély fekete és csokoládé tónusokat. Ha a hálószobában egyszínű falak vannak kiválasztva, a kialakítást a kardinális színek és a phlizelin freskók mintázott fejlapjaival egészíti ki.

A falakon lévő virágos nyomatok használata magában foglalja a “Csipke” dekoráció, a friezes. További örömért, az “idő” raid számára látható, a kerámiák, a lábakon lévő lámpák szobrocskáit érdemes használni.

Kiváló “kommunista” zöld, aranymintavétel a falak a hálószobában – falfestmények, amelyek különböző növényzetet ábrázolnak.

Meglepő módon sikeresen ötvözi a pisztációt és a lila árnyalatokat. Ezek a színek megengedett festeni még falak és a mennyezet és használják a árnyalatok színezés bútor, neme, díszítő dolgokat.

Nappali

Ennek a helyiségeknek a célja a vendégek találkozója, ülősarok vagy tevékenység. De a legnyilvánvalóbb dolog az, hogy a nappalinak szépnek és funkcionálisan díszítettnek kell lennie. Ha a finom zöld hangok falát itt alkalmazza, és hozzáadja a kovácsoláshoz való részeket, egyedülálló légkör lesz.

Pisztácia háttérben a klasszikus teljesítmény sikeresen kíséri fehér, smaragd, barna. A “pisztácia” a nappaliban a high-tech vagy a fúziós jólétben is meghajtja az ilyen önellátó és életerősítő árnyalatokat, mint a türkiz, korall, indigo.

Ami a bútorokat illeti, a kanapé pisztácia színének kárpitja hibátlanul néz ki, amikor a design kiegészíti a bíboros színezés lábát, vagy a hátsó és a karfa szokatlan oldalát.

Gyermekek

Az óvoda kialakításában a zöld spektrum összes vidám árnyalatát használhatja. Fontos figyelembe venni, hogy a gyermek psziché túlságosan fényes környezetében elvégezheti, gyakrabban fáradt és bosszús.

Optimálisan, ha rózsaszín, bíbor, bézs, friolet, fehér vagy egér “lesz a cégekben.

A falakon a gyermekszobában egy elnémított zöld, a fent felsorolt ​​árnyalatok szekrény bútora sikeresen található. Kerülje el az unalom segíteni fog a divatos fal matricák a falon. A szélesvásznú matricák nem rontják el a befejezést, ha ásottak, gyorsan alkalmazkodnak a felületre. Segítségükkel néhány perc múlva átalakíthatja a gyermekszobát egy varázslatos mesés belső kialakítással.

Ha valami extravagánsot kívánsz, megpróbálhatod díszíteni a falakat a gyermekek fülbemászó csíkjaiban. A lányok számára a domináns hang, a pisztácia mellett a legjobb állvány rózsaszín. És a fiúk a szobában a könnyű zöld csíkok könnyű csokoládé vagy szürke kombinálhatók.

A tudósok bizonyították, hogy a zöld színspektrum legtöbb árnyalata kedvező hatással van a dédorra.

Érdekes példák

Bútor és textíliák

Világos zöld, a kárpitozott bútorok visszatartottak és tiszteletre méltóak. Az ilyen érzés többször is javul, ha nagy mézzel rendelkező szobákba kerül.

Meglepően szép és bemutatható, pisztácia bútorok a konyhában és a nappaliban a barokk és az ampir irányában. Bent fából készült lábak lágy ülések és hátak alatt egy mély arany olíva árnyalatú kárpitozással – csak tökéletes az ilyen belső terek kiegészítéséhez.

A klasszikus textilablakok dekorációjának szivattyúzása Lambrequins, kaszkádok formájában jól néz ki a belső térben a halványzöld árnyalatában.

A szegélyezésben hagyományosan kontrasztos színeket használjon. Sikeres elfordulva fehér, sötét csokoládé, cappuccino, bézs anyag.

És ha a célba, és bútorok a megfelelő hangulat megteremtése és a hangulat, akkor a részletek, mint például a dekoráció, hogy egyéniség, és hangsúlyozzák a stílus. A belső dekorációban szakosodott üzletekben könnyű megtalálni érdekes dolgokat a zöld árnyalatokban, arany chipekkel. Ez szokatlan lehet panelek, fali órák, tükrök gazdag keretben, faragott ékszerdoboz, csavart kosarak, dobozok, vázák, áll a virágcserepek, faragott konzol.

Egy kicsit nehezebb dolog a könyvesboltok és mannequins a kívánt zöldövezetből. Leggyakrabban maguknak kell lenniük. Az utolsó trend a divatos belső terek tervezésében – hatalmas Kamerun tollak és az úgynevezett napelem tükrök. De ha nincs készség ilyen extravagáns megoldás, akkor jobb, ha pénzt költeni az ételekre természetes onyx vagy jade. Különösen az intelligens illeszkedik Shirma bármilyen élőhelye, arany zöldövezetes üveg ablakokkal.

Klasszikus a belső térben

A pisztácia használata más tárgyakban – textil dolgok, dekorációs elemek, bútorok. Zöld, arany chipel rendelkezik az akcentus fal befejezéséhez, hogy vizuálisan benyomja a szoba határait.

Világos színek

A pisztácia színe nyertes háttérként szolgál a napenergia narancssárga, bogyó vörös és telített rózsaszín.

Ugyanakkor van egy meggondolatlan szabály az ilyen belső kialakításhoz: legfeljebb három fülbemászó színek egy szobához. Ellenkező esetben a megjelenés gyorsan elfárad.

Az árnyalatok különálló ékezetei gondosan szükségük van, mivel maguk között “konzónanulmányaik”.

Könnyű kontraszt

A “pisztácia” színe a szürke, csokoládé, világoskék és más semleges hangok társaságában ellentétes, de nem tolakodó. Megengedhető, hogy több árnyalatot használjunk: Nézzük, hogy világos zöld és zöld barna csomóval – nem hasonlóak, de kombináltak. Ha meg szeretné erősíteni a kontrasztot, érdemes a textúrákkal játszani, vonzza a figyelmet konvex textúrákkal és bonyolult formákkal.

Kizárólag a pisztáciai hangok a helyiségek rendkívül ritkák.

A felületek egyesülése nem engedélyezi a kontrasztokat. Az ilyen belső tér unalmasnak és feszességen néz ki, anélkül, hogy részletezi a társ díszítését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: