Poliuretán stukkó a belső térben

Annak érdekében, hogy a belsőépítészet csodálatosnak tűnjön, büszkeséget okozott, amikor a bejárati csarnok, a nappali, a hálószobáknak dekoratív elemeket kell használniuk. A poliuretán stukkó optimálisan alkalmas a palota stílus kialakítására egy lakossági térben egy kis pénzért.

Sajátosságok

A poliuretán stukkó nagyszerű megoldás a kérdésre, mint stílusos és olcsó díszíti a lakás belsejét, vidéki ház. Külföldi, hazai vállalatok nagy mennyiségű dekoratív kiegészítőket terveznek, hogy javítsák a lakossági tér megjelenését.

Poliuretán hab termékek jelentős mennyiségű pozitív tulajdonságait, így széles körben használják őket alkotó festő díszítésére különféle belső.

A modern poliuretán hab stukkó hatalmas választék hihetetlenül szép, dekoratív fragmensek:

 • eresz;
 • Formázás;
 • sarkok;
 • zárójelek;
 • pilaszterek;
 • Oszlopok, féloszlop;
 • szobrok;
 • portálok;
 • Sandriks;
 • kupolák;
 • Felső elemek – minták, bázis domborművek, modilok, friezes, aljzatok stb.

A poliuretán stukkó ünnepélyes, emelkedett hangulatot képez lakóhelyen, hangsúlyozza egy csodálatos esztétikai ízt, törekedve a fényes egyéniségre.

Modern díszítők stukkó töredékekkel Szükséges mennyezeti padlók, belső falak, ajtók. Saját tervezési munkavállalókat használnak, vagy jól ismert fogalmakra támaszkodnak, amikor létrehozhatunk Klasszikus stílus a barokk, rokokó, apmiyra, gótikus szellemében.

Poliuretán stukkó – tisztességes alternatíva az összes új, az üvegből készült, az acélból készült,. Még mindig vezető helyet vesz igénybe a stílus hierarchiájában a klasszikus, hagyományos, vintage belső terek számára. A lakossági térség dekorációjának nyilvánvaló előnyei:

 • alacsony költségű;
 • környezetvédelmi biztonság;
 • Rezisztencia a gomba és a penész;
 • az ikonikus ékezetek összehangolása;
 • A falhibák álcázása, kábelezés;
 • Javítja a belső tér elegánsát;
 • a kívánt árnyalatú színezés lehetősége;
 • Hosszabb üzemidő.

Hatály

Egy ilyen stukkó – a gipszfragmensek kiváló cseréje. A felülmúlhatatlan tulajdonságoknak köszönhetően intenzíven használják az újonnan érkezettek és szakemberek a modern design területén. A luxus dekorációs elemek segítségével bármely lakóhelyen, hihetetlen pompás, arisztokratikusság érhető el. Érdemes hangsúlyozni Megfelelő expozícióval a stukkó fragmensek meglepően kombinálódnak a hagyományos belső tárgyakkal.

A dekoratív stukkó elemek használata nagyon változatos, és attól függ, hogy egy vezető díszítő, a vezető tervezői javítások, amelyek célja luxus stílus, valamint az egyik népszerű terület (barokk, művészeti deco, klasszikus, rococo), ha A munkát önállóan végzik. Példákként számos hagyományos megoldást lehet kijelölni a formázó tartozékok expozíciójára.

 • A dekoratív stukkó alkalmazása a mennyezeten. A kitűnő stílusok többsége a következő javításokat preferálja – a mennyezet átfedi a császárokat, a modilokat, a kupolákat, a zárójeleket, a lábazatokat. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a fenséges design megköveteli az áldozatokat, mert az ilyen dekoráció minden érzéken csökkenti a mennyezetpadlók magasságát. Ez az optimális megoldás egy ilyen pompás dekorációhoz – tágas szobák magas mennyezetekkel.

 • A stukkó fragmensek használata a falon. A közös stílusfejlesztések listáján az ilyen dekoráció a prioritás. A pompásitás elérése érdekében az ünnepélyességnek keskeny vagy széles díszléceket kell használnia. Emellett hangsúlyozza, hogy a belső tér arisztokratikussága mindenfajta felső elemek – Bas-domborművek, friezes, aljzatok, sarkok. A falak a geometriai minták, létrehozott fröccsöntő lécek, valamint a félig ezredesek, pillérek gyönyörű bázisokkal, fuvolák, nagybetűkkel, personifying különböző megbízások,.

 • Portálok díszítése, ajtó, íves, ablaknyitó kiegészítők. Itt a modern festő és intenzíven használják széles kuruzslók, frontones, pillérek, medálokat, frízek, építészek, díszítő elemek poliuretán, díszített minták, díszek, domborművek. Együtt hangsúlyozzák a belső térben kialakult kellemes stílust, az esztétika, az egyéniség. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a stukkó fragmenseinek díszítése meg kell egyeznie a belső irányt.

 • Poliuretán stukkó expozíciója. A mennyezet mellett a fali dekoráció, lehetetlen elérni a nyílt stílusos stílusban a lakossági tér díszítése nélkül. A szobában, ahol az egyik finom palota stílus sikeresen kialakul, szükség van egy helyet az oszlopok, szobrok és más elemek telepítésére poliuretán stukkó. Az ilyen fragmensek a figyelemre fókuszálnak, javítják a belső tér vizuális koncepcióját a belső térben. Nem kevésbé esztétikai tükrök, kandallók, portálok, keretes dekoratív stukkó.

Tervezés

A poliuretán habból készült stukkó dekoráció különbözik más modern burkolatot hihetetlen vonzereje, amely világosan tükröződik a különféle stilizált fragmentumokban. Az ereszek, díszlécek, a Pellyes lépcsős átmenet különböző szélességek, magasságok, lekerekített kiemelkedések, sekély hornyok. A termelés oszlopok, félig Colonne, a Pilaster használja a fogadások, ismert időtlen idők óta – előállítására dekoráció szellemében dór, korinthoszi, jón érdekében jellegzetes bázisok, pillérek, nagybetűkkel.

A falra szerelt dekoratív elemek a vonzerejükről ismertek A kifejezett, sima vonalak, kanyarok miatt, amelyek bemutatják az arisztokratikus, luxus, kifinomultság vágyát.

E tekintetben a különböző bázis-domborms, aljzatok, szögletes fragmensek, más poliuretán termékekkel való kitettség nem csak kiegészíti a gyönyörű stílusot, hanem a belső kialakítás létrehozásának kritériumait képezi.

Belső koncepció, amelyet gyakran a vezető dekorátorok használnak, amikor luxus stílusokat készítenek, Elismeri a végső szakaszban festékek és lakkok használata. A kellemes tervezési irány vizuális benyomásának megerősítése, Festékeket használnak. Ereszek, díszlécek, figurák, dekoratív elemek festettek arany, ezüst. Vonzó színes tónusok vizuálisan javítva az egyes stukco fragmensek esztétikáját. Néhány példában egyszerűen szükségük van arra, hogy elegánsan hangsúlyozzák a palota stílust.

Az összes fajta dekoratív elem színezése nem az egyetlen módja annak, hogy vizuálisan javítsa a stukkó fragmensek vonzerejét. Ha díszlécek, az ereszek fából készültek, egy ismert recepción igénybe vehetők – Mesterséges összetétel. E tekintetben nagyon kevés lehetőség van az esztétika megjelölésére a belsőépítészetben, de talán a legnépszerűbb és gyakran használt – Brash. A módszer az, hogy a festékrétegek dekorációjára kerüljön. Az alkalmazási technológia árnyalatai a kompozíció tárgyától függenek.

A szerelés finomságai

A különböző poliuretán stukkó fragmensek széles körű használatát a modern belső terek díszítésére az egyszerű és megfizethető telepítési módja is magyarázza. Szépen és gyorsan díszíteni a nappali szoba, iroda, hálószoba, a folyosón képes lesz bármely műértő emelkedett stílus. Minden szükséges – szerszám, ragasztó kompozíciók – olcsó online áruházakban vagy építési piacokon.

Poliuretán, amelyből gyönyörű stukkó tartozékokat állítanak elő, ellentétben a gipsz, a fa, a hab bizonyos tulajdonságokkal, és az anyagból származó dekoratív elemek használatakor figyelembe kell venni a tulajdonságok minőségét. A modern polimer tökéletesen tolerálható:

 • mechanikai hatás;
 • Hőmérsékletkülönbségek;
 • Magas páratartalom.

A gomba és a penész kialakulásához immunis, hosszú ideig tart. A poliuretán termékek telepítése könnyen és egyszerűen.

Mielőtt telepítené a stukkó fragmenseket a mennyezetre, falakra, ajánlott megvásárolni a szükséges eszközöket:

 • Hacksaw kis fogakkal;
 • ragasztópisztoly;
 • ragasztó, folyékony körmök;
 • tűzőgép;
 • forgalmi dugók;
 • Önzáró csavar;
 • Lyukasztógép;
 • Rulett, Galnik.

Szintén megkötni kell, hogy képes legyen nagy pontosságot elérni bizonyos szögek dekoratív hevedereiben.

  A poliuretánból származó stukkó kiegészítők telepítésének fő szabályai a következőkre csökkennek:

  • A használat előtti elemeknek szobahőmérsékletnek kell lenniük, azaz a vásárlás után lehetetlen azonnal használni a dekorációt;
  • A ragasztó kompozíciót szobahőmérsékleten kell tárolni;
  • A telepítés előtti falakat fel kell készíteni: Alapítva, igazítsa;
  • festék, ragasztó háttérkép Szüksége a stukkó kiegészítők telepítése után.

  A poliuretán termékek fények, nem összeomlik, és ugyanakkor kevéssé sűrűsége, mint a fából készült ereszek,. ezért A dekoratív fragmensek felszerelése önálló csavarokkal használható.

  Tippek az ellátáshoz

  A poliuretán stukkónak nincs szüksége különleges és alapos gondozásra. A szakosodott termékek tisztaságának megőrzése érdekében elegendő lesz a heti egyszer, hogy felemelje a felhalmozott port a BAS-RENDSZEREKRŐL, Szobrok, díszlécek. E célból nedves szivacs vagy vízben megnedvesített ruhát. Ne használjon mosószereket, valamint csiszoló részecskékkel rendelkező kompozíciókat, amelyek károsítják a dekoratív felületet.

  Az ápolásra vonatkozó tippek listája tartalmazhat egy ilyen elemet is A sérült területek helyreállítása. Helyezze vissza a poliuretán elemeket a belső tér díszítéséhez, elvben, önmagában is, ha van ilyen nehéz ügyben a szükséges tudás. De speciális készségek nélkül, ha a dekoráció bármely töredéke varratokra oszlik, rétegzett, ajánlott segítséget keresni egy profi restaurátorból.

  Egy másik árnyalat a poliuretán termékek tisztaságának fenntartásával kapcsolatban – A festett fragmentumok gondozása. Ha a dekorációt aranyozással borítják, ezüst speciális festékkel, a tartozékokat óvatosan kell tisztítani, hogy ne távolítsa el a dekoratív réteget.

  Ha megvédjük a stukkó elemeket, ne ápoljuk a tisztítási folyamatban, nagyon sokáig szolgálnak, több évtizede örömmel fogja élvezni a felülmúlhatatlan vonzerejüket.

  Gyönyörű példák

  A modern dekorátorok a poliuretán stukkó elemek használatának folyamatában elegáns belsőépítészetet hoznak létre.

  • Luxus nappali. A mennyezet magassága és egy hihetetlenül gyönyörű csillár hangsúlyozza az elegáns kupolát, valamint a keskeny díszlékeket és a gyönyörű szögletes elemeket, amelyek a mennyezeti átfedés kerülete körül helyezkednek el. Teljesen a gazdagság, az ünnepség légkörét alkotják.

  • Barokk hálószoba. A falakon a belsejében láthatod az elegáns formák, a lábak, a lábak – egy luxus kupola singivatalos dekoratív elemekkel. Az elegáns stílusú elemekkel együtt egy ilyen cél rendkívül emelkedett.

  • Világos példa a klasszikus stílusra a belső térben – Használat a nappali konzolokban, Pilaster, Semi-Colonne, valamint a gyönyörű fragmensek díszítése, ajtónyílások, portálok, tükrök.

  Hihetetlenül elegáns, kellemes dekoráció nem hagyhatja el közömbös.

  A stukkó telepítéséről a poliuretánról lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: