Smart TV minősítés

A modern televíziók nagyszámú számos funkciót végeznek, a szabványos televíziós műsorszórás mellett. Például a Smart TV technológiával létrehozott eszközök rendelkezhetnek a számítógép tulajdonságaival. Az ilyen háztartási készülékek nagyon népszerűek és igények a fogyasztók körében. Kínálunk, hogy áttekintjük a Top Smart TV minősítést.

Top népszerű márkák

A modern TV-vel rendelkező modern televíziók mind a hazai, mind a külföldi gyártók számára készültek. Ezek közül kiemelheti a legnépszerűbb márkákat:

 • Sony – A japán cég képviselteti magát a háztartási készülékek piacán évtizedek kerülne vezető pozíciókat;

 • Lg – A gyártó a dél-koreai jellemzi a legújabb technológiákat és a tudományos kutatás a gyártás során a termékek;

 • Samsung – nagyszámú okos televíziós modellek választékában;

 • Panasonic – árucikk Számos cég tartalmazza a különböző árkategóriák televízióját;

 • Philips – Az eszközöket az Ambilight jellegzetes háttérvilágításának jelenléte jellemzi.

Ezeket az 5 márkát piaci vezetőknek tekintik. Előnyben részesítik a legtöbb fogyasztót.

A legjobb televíziók minősítése

A piacon számos televízióval rendelkező televíziók modell található. A háztartási készülékek a legtöbb különböző jellemzőn változhatnak: funkcionális töltés, külső kialakítás, képernyőméret (Például, 32 vagy 43 hüvelyk átlós modelleket találhat), költség és sok más paraméter. Tekintsük a TV-k modelljeit a fő árcsoportokból.

Költségvetés

A high-tech háztartási eszközök közül több legnépszerűbb, de olcsó modelleket fogunk felsorolni, és megismerkedünk a kulcsfontosságú jellemzőivel.

  AKAI LES-32D83M

  Ez a modell az Android platform alapján működik, ez elég új, 2018 végén tervezve., Ezért megfelel az összes modern követelménynek. A modell Wi-Fi 802 interfésszel rendelkezik.11n, és a beépített memória mérete 4 GB. Az AKAI LES-32D83M tulajdonosai megtekinthetik az alapvető és kábel TV-t.

  A gyártó meglehetősen lenyűgöző képernyőfelbontási jelzőt kínál, amely 720p HD. Raktáron tartalomfelvétel funkció a Flash Media-on. Ezenkívül megtekintheti a merevlemezen rögzített adatokat. Méreteiben a TV rendkívül egyszerű és kompakt, ezért szinte bármilyen helyiségben telepíthető. Vannak praktikus funkcionális tulajdonságok, mint például a LED-es háttérvilágítás, TimeShift, elalváskapcsoló, a védelmi funkció a gyerekektől, és még sok más.

  Telefunken tf-led40s43t2s

  Az eszköz eszközének képernyőfelbontása 1920 × 1080. A TV-vel is rendelkezik a Wi-Fi funkcióival. A design biztosítja a tunert. Annak ellenére, hogy a modell a költségvetési kategóriára vonatkozik, a funkcionális töltés meghosszabbodik. A TV alapvető operációs rendszere – Android.

  A készülék képes mind a digitális, mind az analóg televíziót sugározni. A képernyő átlós 40 hüvelyk (vagy 102 centiméter). Ezenkívül az USB-meghajtókhoz való videó rögzítése, több mint 1000 csatorna támogatása.

  Thomson t43fsl5131

  A készülék erős és kiváló minőségű 4-nukleáris kar A7 processzorral, valamint Mali 450 videokártyával rendelkezik. A funkcionalitás szerint ez a modell hasonló a fent leírt háztartási készülékekhez.

  A kényelem magas szintjei TV-készülék és vezérlőrendszer. Tehát minden felhasználó (még akkor is, aki nem rendelkezik nagy mennyiségű speciális technikai tudással) könnyen konfigurálhatja az ilyen paramétereket, mint a kép, a fehér és a fekete színek, az emberi bőr árnyalatát a keretben, valamint a megfelelő módok. A képernyő felbontását 1080p teljes HD jellemzi. A TV modelljének megtekintési szöge 178 fok, és az energiafogyasztás 75 W-on van.

  Így, még ha nincs nagy költségvetést, akkor talál egy olcsó modell a TV Smart TV technológiával, ami örömet Ön és a háztartások.

  Átlagos árszegmens

  Az átlagos árkategóriához kapcsolódó televíziót szinte az ideális pénzérték és minőségi arány jellemzi. Tekintsük az intelligens TV-vel felszerelt legjobb modelleket.

   Erisson 50UleA99t2 Smart

   A TV-t a televízió modellje a világszerte széles körben ismert, és népszerű és tiszteletben tartja a fogyasztók körében. A kép 4K UHD formátumban sugárzott, amelynek következtében a kontraszt és az árnyalatok természetessége jellemzi.

   A modern eszköz biztosítja a tulajdonosát, hogy képes legyen filmeket megtekinteni 24p igazi mozi módban. A kialakítás magában foglalja az erőteljes hangszórókat, amelyek működését a Nicam és avl elvén végzik. A képernyő mérete meglehetősen nagy, és 50 hüvelyk. Raktári bejáratok VGA, HDMI X3, USB X3, Ethernet (RJ-45).

   Supra STV-LC60GT5000U

   A fejlesztők megjegyzik, hogy több mint 1 milliárd szín jelenléte, a sugárzási kép a magas színvonal és a természetesség jellemzi. A modell a Kategória LED-re vonatkozik, engedélye 4K UHD. A Supra STV-LC60GT5000U designban 2 tuner van: T2, amely elengedhetetlen és S2 – műhold. A teljes körű felület jelenléte.

   Ami a háztartási készülék műszaki jellemzőit illeti, fontos megjegyezni, hogy a hangerő 20 W (2 × 10 W) jelzővel rendelkezik, és a fényerő paraméter ZZ0 KD / m2.

   Xiaomi Mi TV 4S 55

   Ez a modell az egyik legmodernebb a mai rangsorunkban, mivel 2019-ben jelent meg. A TV-t megkülönbözteti a stílusos külső kialakítás, így kiválóan kiegészíti a belső és tervező megoldást. A készülék kialakítása TFT IPS panelt tartalmaz (síkos kapcsolás). A kép felbontását a Z840 × 2160 képpontok jelzője jellemzi.

   kívül, Raktárkészletes háttérvilágítás a felhasználó kényelme érdekében. A modell processzora egy 4-magos amlogikus C Cortex-A53x4, valamint a MALI-450 GPU grafikus processzor. A RAM összege 2 GB.

   Tehát, ha optimális választást szeretne készíteni, akkor válasszon ki egy harmadik modell közül.

   Premium osztály

   Ha anyagi lehetőségei vannak, akkor a luxuseszközök leginkább figyelmet kell fordítania.

    Sony KD-49XF7005

    Ez a SMART TV modell a Linux platform miatt működik, amely a gyártó új terméke. HD felbontás (4K UHD) és HDR-10 technológia, amely az egyik legújabb a piacon.

    A dinamikus jelenet index mutatója 200 képkocka / másodperc / mozgáscsökkenés. A Sony KD-49XF7005 Wi-Fi funkcióval rendelkezik. A beépített memória térfogata 4 GB, amely lehetővé teszi a készülék funkcionális jellemzőinek jelentős kiterjesztését. A TV XSmart technológiával van felszerelve, amelynek köszönhetően élvezheti a filmkészítőket és az ingyenes IP TV csatornákat.

    PANASONIC TX-55FXR600

    A Panasonic ügyfelei számára kínál egy modellt, amelynek 4K UHD felbontású képe van, a HDR 10 is jelen van. A 2 kilépési típusú HDMI 2-ben.0. A technológiák, mint például a Wi-Fi, 24p valódi mozi, a DLNA támogatott.

    További funkcionális jellemzőket, amelyek növelik a kényelmet A tv-készülék a hangvezérlés is tulajdonítható, speciális fényérzékelő, a képesség, hogy rekord információt külső adathordozóra, elalvási időzítő és még sok más. A képernyőfrissítés indexe 50 Hz, és a fényerő a Z50 CD / m2 szintjén van. Ezenkívül lehetetlen, hogy ne jelezzen egy nagy képernyős átlós, amely körülbelül 55 hüvelyk. Ennek megfelelően a TV lesz az akcentus háztartási eszköz lesz a nappaliban.

    Samsung UE58NU7100U

    Egy új generációs televízió van felszerelve egy helyi fényerőfunkcióval, amelynek következtében minden pixel a legrészletesebb, amely kiváló minőségű dinamikus jeleneteket biztosít. A Samsung UE58NU7100U modell a TIZEN operációs platform alapján fut, Van egy különleges vállalati böngésző is.

    A tervezés 2 hangszórót tartalmaz, köszönhetően, amelynek a háztartási készülék tulajdonosai élvezhetik a surround hangot a film megtekintésének folyamatában. További funkciók közé tartozik a formátumok támogatása, mint az MP3, WMA, MPEG4, HEVC (H. 265), DivX, MKV, JPEG, 2 tuner és más lehetőség jelenléte.

    Így a háztartási prémium eszközöket a fejlett funkcionális töltés igazolja.

    Melyik választani?

    A SMART TV kiválasztásakor figyelni kell és felelősséget kell vállalnia. Navigáljon több kulcsfontosságú tényezőre:

    • Gyártó – Előnyben részesíti a világhírű és tiszteletben tartott és a fogyasztók szeretetét a vállalatoknak;
    • a pénz értéke;
    • A TV mérete – azt kell választani, attól függően, hogy melyik terembe kerül az eszköz;
    • Külső design – A TV-nek jól illeszkedik a belső térbe;
    • Funkcionális funkciók – Válassza ki a legújabb és modern modelleket;
    • Költség – az Ön anyagi lehetőségeire;
    • Eladó – Csak hivatalos üzletek és irodák.

    Ha figyelembe vesszük az összes ismertetett tényezők, megvásárolhatja minőségi és funkcionálisan töltött eszköz, amely megfelel az Ön igényeinek, és örömet a háztartások.

    Mindössze annyit kell tudnod a Smart TV-ről, nézd meg a videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: