Sony kamera kiválasztási tippek

A híres japán márka Sony kiváló minőségű technikákat termel, melyet gazdag funkcionális és nagy praktikusság jellemez. A gyártó választékában számos különböző kategóriájú kamerák kiváló modelljei. Ez lehet Egyszerű kompakt és Professzionális tükrözött Készlet. A mai cikkben megtanuljuk, hogyan válasszuk ki ezt a technikát.

Sajátosságok

Napjainkban a Sony márkájú technika nagy népszerűségű, világszerte több millió rajongó van. A japán gyártó bármely felszerelését olyan módon fejlesztették ki, mint minden ügyféligény. Ez vonatkozik a kiváló minőségű Sony kamerákra is Széles választék.

Meg fogjuk mutatni, hogy mi az eredeti Sony kamerák főbb jellemzői.

 1. A japán cég technológiája, az egész megjelenése nagyszerűen bizonyítja minőség Előadások. A termékeket megkülönbözteti a kifogástalan és szorgalmas összeszerelés hiánya hiányosságok és hibák. Ez a funkció pozitív hatással van a modern kamerák tartósságára és kopásállóságára.
 2. A Sony jelenlegi kamerája kiváló technikai felszerelés. A gondolkodó jellemzőknek köszönhetően a technika kiváló és kiváló minőségű képeket tud előállítani, amelyek minden szinten örömmel fogadják az összes szintet – és a szerelmesek és a szakemberek számára.
 3. A Sony felszerelése a lehető legegyszerűbb és kényelmes Hivatal. Az eszközöket úgy alakítják ki, hogy egy személy kellemes és kényelmes dolgozni velük. A kamerák nagy ergonomikusak. Bennük az összes funkcionális vezérlést elgondolkodva és kényelmesen rendezik.
 4. A márkájú technika megkülönböztethető kényelmes és érthető felület. Szétszerelés, hogyan kell használni és kezelni minden felhasználó. Ha a kamerával rendelkező “Ismerkedés”, kérdések merülnek fel, akkor a válaszok könnyen megtalálhatók a mellékelt használati útmutatóban.
 5. A Sony kamerák kiválóak Tervezés. Az érdekes és eredeti tervező végrehajtása miatt a technika drága és hatékonyan néz ki.
 6. Sok Sony eszközön sok van Kézi beállítások. Ennek köszönhetően a felhasználók önállóan állíthatják be az eszközöket maguk és speciális üzemi körülmények között.
 7. A legtöbb japán gyártó kamerák használhatók mint videokamerák. Az eszközök kiváló minőségű videofájlokat mutatnak be. Ez utóbbit olyan népszerű kiterjesztésekben és formátumokban hajtják végre, amelyek a leginkább relevánsak és széles körben elterjedtek.
 8. A Sony technikák előnyei tulajdoníthatók és Elegáns választék. A japán gyártó számos különböző modellező kamerát állít elő különböző árkategóriákban és osztályokban. Vedd fel a tökéletes modellt, mint egy kezdő felhasználó és egy szakember.
 9. Gyakran a Sony Cameras telepítésében Megbízható és erőteljes elemek. Ennek köszönhetően az eszközök elég hosszú ideig dolgozhatnak. Ez az egyik olyan aktuális kritérium, amelyre a vásárlók gyakran figyelnek.
 10. A Sony válogatásban sokat találhatsz Kiváló minőségű kompakt fényképezőgép. Hasonló berendezés nagyon kényelmes.

A hordozható és szállítás érdekében nem kell hatalmas, ponyva zsákokat felvennie. A hely megtalálása általában nem sok nehéz.

A Sony modern kamerái számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, de jellemzőek, és néhány hátránya, amelyet a vevőnek tudnia kellene.

 1. Bizonyos eszközökben is vannak “süllyesztettek” a gomb gombjába, amely a felhasználók számára kellemetlenséget okozhat.
 2. Számos modellben a kamera Sony vásárlók megjegyzik, hogy nincs elég erős elem.
 3. Egyes eszközök nem mutatják be a legjobb és kiváló minőségű képeket (torzulásokkal, szemcsésekkel vagy “blared” webhelyekkel). Az ilyen hátrányok nem a japán márka valamennyi kamerájában vannak, de a vásárlók néha megjelölik őket.
 4. A márka Arsenaljában olyan kamerák is vannak, amelyek csak a kiváló világítás körülményeit teszik ki.

A fogyasztók által a legtöbb hátránya bizonyos modellekhez kapcsolódik. Sokkal függ, hogyan kell használni az ilyen technikát, és állítsa be az összes szükséges beállítást.

Gyakori olyan esetek, amikor a fényképezőgép megfelelően működik, és eltávolítja a kiváló minőségű képeket, de az inept működésben a nem a legjobb minőségű képet mutatja.

A felállás

Mint már említettük, a japán gyártó választéka hatalmas – Gazdag és változatos vonalzó. A fogyasztók bármilyen igényével és kívánsággal rendelkeznek lehetőséget arra, hogy a fényképezőgép optimális modelljét választsák az összes szükséges funkcióval és egyéb lehetőséggel. Kapjon közelebb a Sony néhány népszerű példányával.

Cserélhető optikával

Ma az eszközök nagyon népszerűek Cserélhető lencse. Ezek kényelmesek és kiváló minőségű eszközök, amelyeket gyakran az amatőrök és a professzionális fotósok használnak.

Alpha Ilce-6000 készlet

Népszerű zseb típusú modell, szokások tükör nélküli analógok. A kiváló minőségű fotókat adja, amely a jól átgondolt progresszív mátrix és a hibrid automatikus fókuszálás miatt érhető el. A kereteket telített, világos, lédús, magas részletekkel jellemzik. A készülék fő előnye az, hogy Kompakt méret és kis súly. Ez egy Win-Win megoldás a tervezett utazáshoz, túrázáshoz vagy rendes mindennapi használathoz.

A tükörmentes alfa ilce-6000 készlet mindig a táskába kerülhet, egyszerűen a “minden esetben”, hirtelen hasznos lesz. A termék kiváló minőségű informatív kijelzővel rendelkezik, forgó mechanizmussal (csak felfelé és lefelé mozog). A modell nagy fókuszsebességgel büszkélkedhet. A készülék egy kellemes bónuszt biztosít – A teljes vaku forgatható. A “makró” üzemmód közeledik, különben a technika lehet összpontosítani. A készülék beépített Wi-Fi vezeték nélküli modulral rendelkezik.

Sony Alpha Ilce-5100 készlet

Sony Alpha Ilce-5100 Kit – Kiváló minőségű A tükör nélküli kamera modellje 24,7 mp mátrixával. Informatív Touch Display forgó típusú. A termék kis tömegű és az akkumulátorral együtt súlya 283 g. (lencse nélkül). A készülékben van egy “bálna” lencse, de a szakértők szerint jobb választani valamit “komolyabb”.

A fényképezőgépet megkülönbözteti a fókuszpont kiválasztásának egyszerűsége – csak az érintőképernyőre kell kattintanod a kívánt zónában. Néhány felhasználó úgy tűnik, hogy jelen van abban, hogy nem a legfényesebb és gazdag kijelző. Könnyedén megbirkózhat ezzel a hátránnyal, feltüntetve a jelölőnégyzetet a “Sunny Időjárás” jelzésben. A fogyasztók között voltak azok is, akiknek a kamera vezérlése nem volt elég kényelmes.

Alpha ILCE-6500 test

Alpha ILCE-6500 test – Szakmai kompakt egység, 25 megapixeles mátrixgal. Lehetőség van az eszköz optikájának megváltoztatására. A termék forgó képernyővel van felszerelve. Gyors és egyszerű automatikus fókusz, átgondolt ergonómia, jelentős számú programozható gomb. Ez a modellnek nincs komoly hiányosságai, de nincs olyan sok tulajdonosi lencsék. Különösen ez a népszerű kiemelési lehetőségekre utal. A “népi” részek használata, de a megfelelő adapter vonzerejével bizonyos hátrányok megjelenhetnek az autofókusz munkájában.

A készülék nem “fél a” magas ISO paramétereket. Tökéletesen olvasható a 3200 mutatókhoz, anélkül, hogy “zajt” mutatnánk a képen. A fényképezőgép kiváló stabilizációval rendelkezik, csatlakoztatható egy olyan okostelefonhoz, amelyet kezelőpanelként használhatunk. A készülék jó hanggal (kiváló minőségű mikrofon) és nagy felbontású 4K-vel ellátott videót készíthet a követési típusa autofókuszával.

A készülék fő mínusz nem a legmagasabb akkumulátor. Megszabadulhat a hiányosságtól egy további külső akkumulátor használatával. A professzionális felvételhez tökéletesen alkalmas eszköz.

Alpha Ilce-7Rm2 test

Alpha Ilce-7Rm2 test – drága A professzionális fotósok számára tervezett eszköz. A kamera kis méretű, professzionális műszaki jellemzőkkel rendelkezik, támogatja a különböző lencséket. A készülék elegáns pixeles tartalékot biztosít. A készülék kedveli a kivehető keretek kiváló minőségét a nagy ISO tartományban. Nem jelenik meg a “zaj” és a torzítás. Feltölthető egy külső akkumulátorból. Kiváló 5 tengelyes stabilizáció van, minőségi, helyesen és nagyon gyorsan együttműködve. Ennek köszönhetően nagyszerű keret is lehet. A készülék eltávolítja a figyelemre méltó videót – számos felvételi mód van. A termék szép, természetes színeket, lenyűgöző élességet, nagy érzékenységet mutat.

A mínuszok közül a következőket tudhatja meg:

 • gyenge akkumulátor;
 • Az autofókusz nem alkalmas dinamikus jelenetekre;
 • Benne nincs elég megbízható öv.
 • Kompakt

Kompakt

És fontolja meg a minősítést, amely bemutatja a Sony kamerák legjobb kompakt modelljeit.

Cyber-shot DSC-RX10M4

Cyber-shot DSC-RX10M4 – Modell 4k formátumban lőhet videót. Van Lassú mozgácsolási funkció. Van egy mátrix 21 MP, optikai stabilizátor, optikai zoom. A képkereteket RAW formátumban hajthatja végre. Érdekes eszköz, de sok vásárló túl drága tűnik a szegmensének. Gyenge akkumulátorral van felszerelve.

Cyber-shot DSC-HX60

Cyber-shot DSC-HX60 – Kompakt digitális termék, amelynek súlya csak 250 g. Van egy optika 30-szoros növekedéssel. A fényképezőgép vezérelhető egy okostelefon vagy tabletta, majd azonnal töltse le a szociális hálózatok képét. Jó optikai stabilizátor van ellátva, valamint egy 380 képkockához tervezett akkumulátor. Mátrix – 20,4 MP. Van egy “makró” mód, egy 3 hüvelykes átlós képernyő.

Cyber-shot DSC-RX100 II

Cyber-shot DSC-RX100 II – Kompakt fényképezőgép, amelynek hossza csak 10 cm. Ez egy kiváló nyomkövetési megoldás, különleges esetek vagy hagyományos mindennapi felvétel. Ezt az eszközt különböző körülmények között lehet használni. A kompakt csomagban a 20,9 mp mátrixot szerelték fel. Van egy beépített Wi-Fi vezeték nélküli modul, 3 hüvelykes rotációs képernyő, híres kiváló minőségű optika Carl Zeiss. A készüléknek manuális felvételi módja van. Igaz, az eszköz autofókusz munkája nem felel meg sok felhasználónak.

Nem mindenki szereti és a fényképezőgép kitörésének fényerejét.

Cyber-shot DSC-RX10

Cyber-shot DSC-RX10 – Egy érdekes zseb modell, amely Carl Zeiss Optikával van felszerelve. Gyakorlati és “intelligens” processzor. Számos hasznos kézi beállítás létezik. Ez egy olyan univerzális berendezésnek tekinthető, amelyben a videó menedzsment közvetlenül a felvétel mentén gyakorolható. Van egy jó követés autofókusz. A Cyber-Shot DSC-RX10 jó megoldás lesz a mindennapi normál felmérésekhez és a kiváló minőségű videofájlok előállításához.

Gyakran ez a készülék magában foglalja a bloggereket a tevékenységükben, valamint azoknak a felhasználóknak, akik csak az otthoni albumokat szeretnének feltölteni, jobb és fejlett video- és fényképészeti anyagokkal. A design kényelmes megjelenítést tartalmaz a hajtogatási típusnak.

Vezeték nélküli szinkronizálás más eszközökkel, például telefonon vagy táblagépekkel. Ez már nem szokásos “szappanbox”, így még az éjszakai fotók sem bosszantják a felhasználót a felesleges “zajokkal” és a torzítással.

Hogyan válasszuk ki?

A Sony számos különböző típusú kamerát termel, köztük és félig profi, és professzionális, kompakt és teljes keret és DSL modellek – hosszú ideig felsorolhat. Fontolja meg, hogy mit kell fizetnie, és felveszi a megfelelő példányt.

 1. Dönt a vásárlás céljából. Egy egyszerű kompakt vagy félig professzionális berendezés alkalmas otthoni és családi filmezésre. Ha a technikát a stúdióban vagy egy személynek, komolyan lelkes fotóként dolgozzák ki, akkor jobb, ha professzionális felszerelést talál. Döntse el azokat a feltételeket, amelyekben a készüléket használja az optimális megoldás megtalálásához.
 2. Ellenőrizze az eszköz összes műszaki specifikációját, A kísérő dokumentumok megtekintése. Itt tartalmazhatja az ISO tartomány, formátumok és felvételi felbontás, az akkumulátor mennyisége és sok más fontos paraméter. Válasszon olyan modellt, amely megfelel az Ön igényeinek.
 3. Győződjön meg róla, hogy a technika kényelmes lesz. Tartsa a készüléket a kezedben, tesztelje a boltban.
 4. Ellenőrizze a hibák és károk technikáját, Fontolja meg a forgatás minőségét. A készüléken nincs hiba vagy hiba.
 5. Ne felejtsd el figyelni a kiválasztott eszköz kialakítására. Számos felhasználó számára ez a paraméter elhanyagolható, de valójában nem érdemes elhanyagolni, mert egy gyönyörű eszköz és kellemesebb. Vegye fel az ilyen technikát, amely örömmel fogja élvezni a szemet, akkor az Ön használatából igazi örömöt kap.
 6. Ellenőrizze az eszköz működését a boltban vagy otthoni ellenőrzés alatt (a kereskedési pont feltételeitől függően). Győződjön meg róla, hogy a készülék helyesen működik, hibák és erős fékezés nélkül.
 7. A megvásárlás ajánlott Csak márkás üzletek vagy nagy kereskedelmi hálózatok küldése.

Ne vásároljon Sony kamerákat a piacon, vagy kétes helyeken, ahol csodálatos olcsó.

További tartozékok és alkatrészek

Együtt a márkájú kamera Sony bármilyen típusú, ezen kívül különböző hasznos tartozékok is vásárolhat. Velük használja a készüléket sokkal kényelmesebb és praktikusabb lesz. Fontolja meg a legmegfelelőbb komponensek listáját, amelyek hasznosak a vizsgált fotográfiai berendezések működésében:

 • Memóriakártya – más hangerővel rendelkezhet;
 • Megfelelő méretű zsák (akár nagyon nagy eszközöket is felvehet);
 • Töltő, akkumulátor, további külső töltés;
 • ügy;
 • Speciális víz alatti, vízálló dobozok a Sony kamerák számára;
 • Különböző magasságú állvány;
 • extra vaku, stabilizátor, steadics;
 • Szükséges adapterek és kábelek (például USB, HDMI és mások).

Hogyan kell használni?

A KERET Japán márkájából a kamera minden modelljével megy használati utasítás, amelyben részletesen leírja, hogyan kell megfelelően működtetni az eszközt. A kézikönyv, a felhasználó sokkal könnyebb lesz konfigurálni a fényképezőgépet a kiváló minőségű és lédús képek elvégzéséhez.

A kamerák megfelelő konfigurálása és működtetése az adott modell sajátosságaitól függ. Több olyan közös fontos szabályt fogunk elemezni, amelyeket a tulajdonosnak be kell tartania az ilyen technológiát.

 1. Mielőtt azonnal elkezdené a felvételt, akkor a technika próbaindítását kell töltenie annak érdekében, hogy minden beállítás helyesen történjen.
 2. A legtöbb Sony kamerák nem tartoznak a por vagy a nedvességálló típusokhoz, amelyeket a felhasználónak nem szabad elfelejtene. Próbálja meg használni a technikát oly módon, hogy a nedvesség és a nedvesség ne essen rá, különösen, ha belülről beszélünk. Emiatt a készülék megszakadhat. Ez megtörténik, hogy akkor a javítás haszontalan.
 3. Ne irányítsa a fényképezőgépet a napsütésben, vagy egy másik fényes fény. Az ilyen intézkedések hibás működést tehetnek a technológia munkájában.
 4. Nem ajánlott az erős rádióhullámok vagy emitterek generátorainak közelében működtetni. Ilyen körülmények között a berendezés vagy egyáltalán elindítja a felvételt, vagy nem rögzíti az anyagot, ha szükséges.
 5. Ne használja a Sony kamerát olyan helyeken, ahol sok homok van.
 6. Ha a nedvesség kondenzációja van, akkor a technika használata előtt korábban el kell távolítani.
 7. Ha az akkumulátor töltési százaléka túl alacsony, a folyadékkristályos képernyő kimegy. Ebben az esetben az eszköz akkumulátorának fel kell tölteni. Azt kell behelyezni egy speciális egységbe a töltéshez és várakozáshoz, amíg a vége. Ezt követően az akkumulátort ki kell húzni, és újra be kell állítania a fényképezőgépbe.
 8. A japán márka fényképezőgépe, soha ne tartsa, és mászik a kijelzőn elérhető kijelzőn – legyen óvatos.
 9. Soha ne rázza meg a berendezést, ne tegye ki a sokknak. Ez komoly bontásokhoz vezethet, miután a technika leállítja a kép rögzítését, vagy elveszíti az összes összegyűjtött adatokat, amely korábban tárolt. A berendezést gondosan és szépen kell kezelni, különben nem tart sokáig.
 10. Mielőtt elkezdené használni az eszközt, óvatosan törölje le a vaku felületét.

A hőből származó hő kiömlése az összes szennyezést a felületén a bázisok elszíneződését, vagy a botot provizálja. Ezt követően a megvilágítás szintje túl gyenge lesz.

A következő videó részletes áttekintést nyújt a kamera Sony Alpha A7 III.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: